forum.gif
Personas godu un cieņu aizskaroši komentāri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Personas godu un cieņu aizskaroši komentāri
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.11 00:09
 citēt
Negribētu 100% pievienoties autorei, jo piekrītu citiem par faktu, ka ja bilde nav tiešām laba - komentāru arī tādu saņemsi. Pats esmu pietiekami daudz ecējies par viņa vai citu kritiku, bet beigās nonācis pie atziņas, ka bilde tiešām nav tik laba.
Tas, kas man nepatīk ir ka cilvēki aizstāv blackness. Ja godīgi man ir kauns viņa vietā, ka cilvēks tajos gados var runāt, kā 15 gadīgs puišelis, kas samācījies lielus vārdus! Nejaucam cilvēki - neko nesaku par kritiku, ja viņa ir uzrakstīta cilvēku valodā, tiešām! Bet ja cilvēks uzvedās, kā daži labi sīkie.. nu piedodiet tas ir līmenis. Es jau saprotu, ka tie opīši kā viņš grib justies atkal jauni tapēc piekopj leksiku no ielas, bet nu tas jau ir smieklīgi ;)
Publicēts: 11.01.11 08:48 labots
 citēt
viecha:Ar parasto un emocionālo inteliģenci kā likums ārkārtīgi izceļas tie,kuri pārmet tās trūkumu pārējiem!:face-kiss:

jā,jā:)))))))
nesudzos
nu beidz- es nesaku,ka baigi var noteikt kas par cilvēku no komentāriem, bet par kaut ko tas taču liecina?:)
Publicēts: 11.01.11 09:16
 citēt
SixStrings:Negribētu 100% pievienoties autorei, jo piekrītu citiem par faktu, ka ja bilde nav tiešām laba - komentāru arī tādu saņemsi. Pats esmu pietiekami daudz ecējies par viņa vai citu kritiku, bet beigās nonācis pie atziņas, ka bilde tiešām nav tik laba.
Tas, kas man nepatīk ir ka cilvēki aizstāv blackness. Ja godīgi man ir kauns viņa vietā, ka cilvēks tajos gados var runāt, kā 15 gadīgs puišelis, kas samācījies lielus vārdus! Nejaucam cilvēki - neko nesaku par kritiku, ja viņa ir uzrakstīta cilvēku valodā, tiešām! Bet ja cilvēks uzvedās, kā daži labi sīkie.. nu piedodiet tas ir līmenis. Es jau saprotu, ka tie opīši kā viņš grib justies atkal jauni tapēc piekopj leksiku no ielas, bet nu tas jau ir smieklīgi ;)
ja jau te runā par kaut kādu kultūru... izskatās, ka esi mēģinājis likt komatus, BET - šur tur par daudz, šur tur par maz... un tā ar visu dzīvē... Te ir par daudz sūdu un par daudz sūdīgu komentētāju, bet, ja vecā melnā kode sit pa purnu, tad ir par ko. Believe me!
Publicēts: 11.01.11 09:39 labots
 citēt
Interesanta loģika- ja runā taisnību, to drīkst darīt rupji...:face-wink:
Publicēts: 11.01.11 10:20
 citēt
Friidis:Interesanta loģika- ja runā taisnību, to drīkst darīt rupji...:face-wink:

Ar šitas uzrunā:)
Publicēts: 11.01.11 10:26
 citēt
Friidis:Interesanta loģika- ja runā taisnību, to drīkst darīt rupji...:face-wink:

Vai taisnība mainās no tā, kādā formā tā ir pateikta? :)
Publicēts: 11.01.11 10:27
 citēt
Lai godu un cienju aizskartu,tiem vél arí ir jábút!
Publicēts: 11.01.11 10:50
 citēt
Bzh:

Noteikti nē:)
Publicēts: 11.01.11 11:00
 citēt
imgfoto:
Bzh:

Noteikti nē:)

noteikti jā! taisnība katram sava un to var pacelt pār pārējām kaut vai ar izteiksmes formu :big_smile:
patiesība jau ir kas cits... :amazing:
Publicēts: 11.01.11 11:05
 citēt
Taisnība taču nemainās, cits jautajums kam tā interesē...:) Lai nu kā, cik nu nācies dzīvē sastapt neta varoņus, kam bijusi tieksme anonīmi bārstīt rupjības - nošņurkuši ļautiņi. Ne visi, bet vairums...:)
Publicēts: 11.01.11 12:24
 citēt
SixStrings:Negribētu 100% pievienoties autorei, jo piekrītu citiem par faktu, ka ja bilde nav tiešām laba - komentāru arī tādu saņemsi. Pats esmu pietiekami daudz ecējies par viņa vai citu kritiku, bet beigās nonācis pie atziņas, ka bilde tiešām nav tik laba.

...par tiem opjiem-valdies(atkaartojos)...taa arii neko neesi sapratis:((
Publicēts: 11.01.11 12:26
 citēt
imgfoto:Taisnība taču nemainās, cits jautajums kam tā interesē...:) Lai nu kā, cik nu nācies dzīvē sastapt neta varoņus, kam bijusi tieksme anonīmi bārstīt rupjības - nošņurkuši ļautiņi. Ne visi, bet vairums...:)

...ja par mani-noteikti noshnjurcis garaam ejot,:face-wink:ieieshu fontaine patriekt par sho teemu..
Publicēts: 11.01.11 13:14
 citēt
blackness:
imgfoto:Taisnība taču nemainās, cits jautajums kam tā interesē...:) Lai nu kā, cik nu nācies dzīvē sastapt neta varoņus, kam bijusi tieksme anonīmi bārstīt rupjības - nošņurkuši ļautiņi. Ne visi, bet vairums...:)

...ja par mani-noteikti noshnjurcis garaam ejot,:face-wink:ieieshu fontaine patriekt par sho teemu..

Tu to attiecināji uz sevi, padomā kāpēc?
p.s.

Neesmu fonteinā vairs, jaunā adrese: Avotu 4, Liepāja ;)
Publicēts: 11.01.11 13:19
 citēt
Tie opīši, ja grib justies jauni, uzmeklē jaunas sievietes (protams fotosesijām). A muldēšana jebkurā vecumā ir tikai muldēšana.
Publicēts: 11.01.11 13:36
 citēt
Vai cik labi uzrastīts!
Publicēts: 11.01.11 13:50
 citēt
Bravo, f-foto!
Publicēts: 11.01.11 14:29
 citēt
Ja runātājs pasaka kaut vienu rupju vārdu, tad klausītājs vairs nespēj uztvert viņa runu nopietni. Tā vismaz vajadzētu būt.
Netaisiet foto skolas, kuras nav vajadzīgas, bet skolu par konstruktīvu kritiku. Tur neko daudz nevajag zināt. Un, protams, diskusijas aizsācēja var arī uztaisīt skolu, kur pateikts, ko vēlas dzirdēt, nevis cīnīties par savu cieņu un godu forumā. Tam vismaz būtu kāda jēga.

Tas tā.
Publicēts: 11.01.11 16:32
 citēt
bet cik daudzi te gribējuši būt priekšnieki...
Publicēts: 11.01.11 16:37 labots
 citēt
blackness:

Re blackness - nav forši, ka tādas lietas saka, ne? Nevienam nepatīk - un redz, ka tev pašam arī nē :) Es tikai tīri nesaprotu, kapēc tu savu kritiku nevari pasniegt kā citi lietotāji, bet tev uzreiz jāizsper aizvainojoša frāze, vai jāiet solis par tālu? :)
Kritikai nav vainas. Nē! Kritika ir pat vitāli nepieciešama šādos saitos ņemot vērā, ka te vismaz 45% ir iesācēji foto prasmēs, ieskaitot mani! Es nekad neesmu dusmojies, ja kritiku pret mani, vai manu bildi izsaka cilvēku valodā. Pasakot, KAS ir tas, kas padara bildi slikti vai dzēšamu.
Publicēts: 11.01.11 16:43 labots
 citēt
SixStrings:
blackness:

Re blackness - nav forši, ka tādas lietas saka, ne? Nevienam nepatīk - un redz, ka tev pašam arī nē :) Es tikai tīri nesaprotu, kapēc tu savu kritiku nevari pasniegt kā citi lietotāji, bet tev uzreiz jāizsper aizvainojoša frāze, vai jāiet solis par tālu? :)
Kritikai nav vainas. Nē! Kritika ir pat vitāli nepieciešama šādos saitos ņemot vērā, ka te vismaz 45% ir iesācēji foto prasmēs, ieskaitot mani! Es nekad neesmu dusmojies, ja kritiku pret mani, vai manu bildi izsaka cilvēku valodā arī pasakot, KAS ir tas, kas padara bildi slikti vai dzēšamu.
Tev f-foto visu uzrakstīja un tad vēl nesaproti, ar uztveri nav viss kārtībā. Katrs redz, jūt, saprot, ražo atbilstoši tam ko redzējis t, ko pieredzējis, dzirdējis un izjutis uz savas ādas.
Publicēts: 11.01.11 16:55 labots
 citēt
f-foto:Blogošanu/komentēšanu var vadīt kā vēlme justies noderīgam (ieskaitot pašreklāmu), tā arī vienkārša vēlme sazināties ar citiem. Bet uz brīdi var aizmirsties, ka šeit nav priekšnieku-padoto, mammu-dēlu, tēvu-meitu attiecību modeļu. Un tad sākas dažnedažādas attieksmes un uztveres problēmas.

Salīdzinājumam ... saskarsmes psiholoģijā, stāstot par ielu krāpniekiem, norāda, ka iemesls sarunai (un iespējamai apkrāpšanai) ir jebkura atbilde, ko uzrunātais sniedz ielu krāpniekam - kā jā, tā arī nē vai nezinu, vai pat kāda rupjība. Ja cilvēks paiet garām krāpniekam klusējot, turpinājuma nav!

Ja šeit saskarsme, saņemot komentāru vai atzīmi, aprobežotos ar argumentu apdomāšanu pie sevis, šīs tēmas nebūtu. Bet cilvēki šeit grib justies līdzvērtīgi. Ja viņiem būtu augstākas sfēras, kurās realizēt savas spējas, tad seksuālās enerģijas sublimēšana - pārveidošana radošos darbos, kas patērē visnotal daudz laika un citu resursu, droši vien izpaustos savādāk.

Secinājums var būt arī tāds, ka ar vispārpieņemtiem noteikumiem vienlīdz nepamatota ir kā vāju bildīšu publicēšana, tā arī asa kritika. Ne vienam, ne otram nav īsta pamata vai īpašu tiesību, izņemot "gadījās, tā sanāca". Ja "tā sanāca" jau 20., 30. reizi, tad tur ir jāmeklē cits skaidrojums un/vai risinājums. Diez vai kāds vien tādēļ augs vai labosies.

Bet ģimenē apgūto vai sadzīvē praktizēto attiecību modeli gan labi redz.

Forši Tu F-foto esi uzrakstījis- raits domu pavediens. No otras puses – vai priekš šī diskusiju foruma nav tā kā par „dziļu rakts”?
Zini kā....kāds vēl paņems un pateiks, ka vēlme šeit ik pa brīdim dalīties salīdzinoši nopietnās pārdomās, faktiski taču ne ar ko neatšķiras no regulāras, kā saki "vāju bildīšu publicēšanas", ko liels vairums te uztver ne mazāk nopietni, kā saskarsmes psiholģijas analīzi. Atšķirība tikai atvērumā un ekspozīcijā:) atkarībā no pieredzes un uztveres - viens gandarījumu gūst "patīk" uzslavā vai komentārā pie bildes; cits, varbūt pieredzējušāks prāts, pašā komunikācijas procesā. Taču arī tam otram ir vajadzīga piemērota vide, kurā viņš tiek sadzirdēts un uzklausīts...

f-foto:Vai, ko šī mēneša valsts nozīmes jubilārs R. Pauls saka par bijušo intervijās. Viņš, piemēram, saka, ka viņam ir absolūti nesaprotama L. Vīgnera bezmēra slavēšana mūsdienu rakstnieku darbos.

Vaiii...nu šitam jau ir sena priekšvēsture:face-smile: Savulaik Vīgners jaunajiem kondženes studentiem teica tā.. - Ellē jau nemaz nav tik slikti..,tur ir silts un Raimonds Pauls pie klavierēm:big_smile:
Publicēts: 11.01.11 16:58 labots
 citēt
blaac:
SixStrings:

Kritikai nav vainas. Nē! Kritika ir pat vitāli nepieciešama šādos saitos ņemot vērā, ka te vismaz 45% ir iesācēji foto prasmēs, ieskaitot mani! Es nekad neesmu dusmojies, ja kritiku pret mani, vai manu bildi izsaka cilvēku valodā arī pasakot, KAS ir tas, kas padara bildi slikti vai dzēšamu.
Tev f-foto visu uzrakstīja un tad vēl nesaproti, ar uztveri nav viss kārtībā. Katrs redz, jūt, saprot, ražo atbilstoši tam ko redzējis t, ko pieredzējis, dzirdējis un izjutis uz savas ādas.

Es ļoti labi visu sapratu, ko f-foto uzrakstīja un nevaru tam nepiekrist.
BET man tieši interesē blackness paša atbilde :)
Publicēts: 11.01.11 18:44
 citēt
SixStrings:
blaac:ev f-foto visu uzrakstīja un tad vēl nesaproti, ar uztveri nav viss kārtībā. Katrs redz, jūt, saprot, ražo atbilstoši tam ko redzējis t, ko pieredzējis, dzirdējis un izjutis uz savas ādas.

..atbildeeshu,ka esi man noriebies.....par kritiku....95% gadiijumu,kur sastopams ''del'' nav pat veerts pogas klabinaat,ja jau cilveeki ir TIK GLUPI,BEZGAUMIIGI utt.....jaabuut varen pacietiigam kaa f-foto,lai veel klaastiitu to visu entajos palagos...no manis tas arii PUNKC .
Publicēts: 11.01.11 18:46
 citēt
baidos ka f-foto gadījums ir copy/paste. negribas ticēt, ka tik klīnisks gadījums kā čakam norisam, ptu - Lunim.
Publicēts: 11.01.11 21:51 labots
 citēt
Nu jā! Notika tas, ko man liekas visi paredzēja, uzsākot sarunu par personas goda un cieņas aizskaršanu..... Cilvēku godi un cieņas tika aizskartas arī personiski. :P
Publicēts: 11.01.11 21:53
 citēt
imbacile:Ja runātājs pasaka kaut vienu rupju vārdu, tad klausītājs vairs nespēj uztvert viņa runu nopietni. Tā vismaz vajadzētu būt...

Nav tik vienkārši ar "rupjajiem" vārdiem- tas ir ļoti staipāms jēdziens.. :D
Publicēts: 12.01.11 03:47
 citēt
imbacile:Ja runātājs pasaka kaut vienu rupju vārdu, tad klausītājs vairs nespēj uztvert viņa runu nopietni. Tā vismaz vajadzētu būt.
a es visu laiku domāju, kas par lietu - vienkāršas kā tautasdziesmas un kā pakaļa (joke, nemaz tā pakaļa nav tik vienkārša!) lietas darbaļaudīm skaidroju, tak nesaprot! :grimace: es jau gan tikai pa lietu tos rupjos vārdus, bet. :face-grin:
Publicēts: 12.01.11 04:09
 citēt
- kritiku vai komentāru nevajag tēmēt uz autoru, bet gan uz bildi!
Tieši tāpat autoram, nevajag uztvert komentārus zem bildes kā spļāvienu ģīmī un viss būs kārtībā.:face-wink:
Publicēts: 12.01.11 09:49
 citēt
talavietis:- kritiku vai komentāru nevajag tēmēt uz autoru, bet gan uz bildi!
Tieši tāpat autoram, nevajag uztvert komentārus zem bildes kā spļāvienu ģīmī un viss būs kārtībā.:face-wink:

šim es sliecos piekrist.. :big_smile:
Publicēts: 12.01.11 10:04
 citēt
blackness:
SixStrings:

..atbildeeshu,ka esi man noriebies.....par kritiku....95% gadiijumu,kur sastopams ''del'' nav pat veerts pogas klabinaat,ja jau cilveeki ir TIK GLUPI,BEZGAUMIIGI utt.....jaabuut varen pacietiigam kaa f-foto,lai veel klaastiitu to visu entajos palagos...no manis tas arii PUNKC .

Glupi un bezgaumiigi ir domaat ka ES vieniigais esmu gudrais un gaumiigais- visi paareejie- tuksha vieta:face-smile:
Publicēts: 12.01.11 10:17
 citēt
dīvaini gan - kā jūs iedomājaties, ka FB kā sabiedrības modelis varētu būt dzīvotspējīgs bez pilna spektra tipāžu atspoguļojuma un atražošanas... atsijājot katram nepatīkamo cilvēku kategorijas iegūstam... katrs savu privāto mājas lapu ar nulles publicitāti. nu ja ļoti nepatīk - rakstiet žēlabainas vēstules administrācijai - viņi arī ir tikai cilvēki ar savām vājībām un varbūt mirkļa vājumā kādu arī izbanos. vai arī esiet stiprāki un mēģiniet novest savu oponentu līdz virtuālai pašnāvībai (t.s baiduka/vaiduka sindroms).
Publicēts: 12.01.11 10:24
 citēt
zombycop:
blackness:

Glupi un bezgaumiigi ir domaat ka ES vieniigais esmu gudrais un gaumiigais- visi paareejie- tuksha vieta:face-smile:

...kaa paveeleesit,cieniitais...:cry::haha:
Publicēts: 12.01.11 10:41
 citēt
Aizskārt var tikai tos kam ir gan gods gan cieņa :face-smile:
un aiskar parasti tie kam nav ne goda ne cieņas :(
Publicēts: 12.01.11 10:51
 citēt
Oliss - labāk ieliec kādu normālu bildi.
Publicēts: 12.01.11 10:55
 citēt
Oliss:Aizskārt var tikai tos kam ir gan gods gan cieņa :face-smile:

...saac ar pashcienju un saremontee savu rakstiitprasmi,godaatais..:face-grin:
Publicēts: 12.01.11 11:04
 citēt
blackness:
Oliss:Aizskārt var tikai tos kam ir gan gods gan cieņa :face-smile:

Paziistu cilveekus ar izgliitiibu 3 klases, kuriem taa pati pashcienja un ieksheejaa inteligjence ir ljoti augstaa liimenii:face-grin:
Publicēts: 12.01.11 11:10
 citēt
...piekriitu,bet augstaak redzamais gadiijums diez vai derees..:face-smile:
Publicēts: 12.01.11 12:18
 citēt
AZ24:Oliss - labāk ieliec kādu normālu bildi.

tevi tas interesē :amazing:

blackness:
Oliss:

Es rakstīju vispērīgi un nevienu personīgi neaizskāru :) bet tev jau nagi niez uzdirst :D
Publicēts: 12.01.11 15:54
 citēt
AZ24:Oliss - labāk ieliec kādu normālu bildi.

Es tā saprotu ka laciz atgriezies:D
Publicēts: 13.01.11 15:41
 citēt
zombycop:
blackness:

Paziistu cilveekus ar izgliitiibu 3 klases, kuriem taa pati pashcienja un ieksheejaa inteligjence ir ljoti augstaa liimenii:face-grin:
Čigāni? Nedaudz pārprasts ar pragmatisma un baiļu sintēzi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt