forum.gif
Personas godu un cieņu aizskaroši komentāri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Personas godu un cieņu aizskaroši komentāri
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.01.11 18:55
 citēt
Veidot šo tēmu mani pamudināja fotobloga lietotājs ar pseidonīmu Blackness. Jau no pašiem pirmsākumiem kopš šeit atrodos, retāk vai biežāk ir nācies sastapties ar viņa rupjību komentāros, kas ir bijusi vērsta gan pret mani, gan citiem lietotājiem. Jautājums ko darīt? Vai iebāzt galvu smiltīs kā strautam un izlikties to neredzam? Esmu centusies, bet Blacknesa kārtējie komentāri pie manas pēdējās bildes- "Slāpes"(diemžēl nemāku pievienot linku)-, ir pārpildījuši manu pacietības kausu. Citu domas un viedokļi? Kā cīnīties un vai vajag jeb ignorēt?:face-glasses:
Publicēts: 05.01.11 19:00
 citēt
Citām bildēm komentārus nelasīju, pie pēdējās neko TĀDU nemanīju.
Publicēts: 05.01.11 19:04
 citēt
godiigi sakot vareeja arii taadu bildi nepubliceet..
Publicēts: 05.01.11 19:05 labots
 citēt
ja nervi vaaji, labaak bildes nepubliceet. neko tik shausmiigu komentaaros neizlasiiju, kas tik ljoti aizskartu un aizvainotu personu. nav ko tik smagi paardziivot par saviem darbiem, veeljovairaak, par komentaariem zem tiem. Veraas, ka tas ir daudzu fotograafu "ahileja papeedis" - uztvert katru asaaku komentaaru kaa perosnu cienju aizskaroshu. Re kur ir tas, ko vareetu formuleet peec tava topika - www.fotoblog.lv... - taa, ka maini attieksmi un priecaajies par saviem "ziedinjiem" :bad_smile:
Publicēts: 05.01.11 19:12
 citēt
Uggga:Citām bildēm komentārus nelasīju, pie pēdējās neko TĀDU nemanīju.

.."tikai negvelz lieku ..tavu neadekvaato komentspeeju,tukshu muldeeshanu tas neglaabs"...manuprāt. nav pārāk korekti izteikumi.
Publicēts: 05.01.11 19:13
 citēt
Laurelz:godiigi sakot vareeja arii taadu bildi nepubliceet..

Paldies par viedokli, bet Tavs komentārs neatbilst izvirzītajai tēmai.
Publicēts: 05.01.11 19:17
 citēt
Teatkales, ignorē, ja redzi ka viņa komentārs neliekas pamācoš ;)
un palsaīju komentārus...
un teikšu vēlreiz ignorē, tad arī nebūs puisim ko teikt, nedod viņam brīvu laukumu jaunai frāzei :face-wink:
Publicēts: 05.01.11 19:18
 citēt
Šis topiks nav dziesmas vērts!Dajoš ko skarbāku!:face-sad:
Publicēts: 05.01.11 19:19
 citēt
lkz:ja nervi vaaji, labaak bildes nepubliceet. neko tik shausmiigu komentaaros neizlasiiju, kas tik ljoti aizskartu un aizvainotu personu. nav ko tik smagi paardziivot par saviem darbiem, veeljovairaak, par komentaariem zem tiem. Veraas, ka tas ir daudzu fotograafu "ahileja papeedis" - uztvert katru asaaku komentaaru kaa perosnu cienju aizskaroshu. Re kur ir tas, ko vareetu formuleet peec tava topika - www.fotoblog.lv... - taa, ka maini attieksmi un priecaajies par saviem "ziedinjiem" :bad_smile:

Es šinī gadījumā "necepos" par bildes vērtējumu, bet par augstākminētajiem izteikumiem. Rupjība nav tikai rupju vārdu izmantošana. Piemēram, uz kādu savu komentāru no God.Blacknesa savulaik saņemu atbildi "zaglohņi". Latviski laikam "apklusti". Arī tā izpaužas rupjība.
Publicēts: 05.01.11 19:22
 citēt
es arii runaaju, ne par kaut kaadiem punktiem vai reitingiem, runaaju par komentaaru uztveri zem saviem (Taviem) darbiem. take it easy :bad_smile:
Publicēts: 05.01.11 19:26
 citēt
Publicēts: 05.01.11 19:27
 citēt
nu nevienm jau nepatik ja pasaka taisnibu. it sevishkji fotobloga zem bildem komentaros
Publicēts: 05.01.11 19:29
 citēt
dolldia:Teatkales, ignorē, ja redzi ka viņa komentārs neliekas pamācoš ;)
un palsaīju komentārus...
un teikšu vēlreiz ignorē, tad arī nebūs puisim ko teikt, nedod viņam brīvu laukumu jaunai frāzei :face-wink:

Patiesību sakot, es pēdējā laikā arī "piekopu" šādu ignorances politiku, t.i, neatbildēju ne uz vienu šīs personas komentāru. Bet šodien "norāvos". Nervi neizturēja.:face-glasses:
Publicēts: 05.01.11 19:29
 citēt
atcerējos teicienu -

I'm not mean, you're just a sissy :D
Publicēts: 05.01.11 19:33 labots
 citēt
f-foto:
Teatkales:Veidot šo tēmu mani pamudināja fotobloga lietotājs ar pseidonīmu Blackness. Jau no pašiem pirmsākumiem kopš šeit atrodos, retāk vai biežāk ir nācies sastapties ar viņa rupjību komentāros, kas ir bijusi vērsta gan pret mani, gan citiem lietotājiem. Jautājums ko darīt? Vai iebāzt galvu smiltīs kā strautam un izlikties to neredzam? Esmu centusies, bet Blacknesa kārtējie komentāri pie manas pēdējās bildes- "Slāpes"(diemžēl nemāku pievienot linku)-, ir pārpildījuši manu pacietības kausu. Citu domas un viedokļi? Kā cīnīties un vai vajag jeb ignorēt?:face-glasses:

Lietotājs Blackness kaut ko pateica lietotājai Teatkales. Visi nepārprotami saprata, ka Ansis Bērziņš, no Kuldīgas, Caunu ielas 4, k.3. dzīvokļa Nr. 45, p.k. 101010-101010, ir aizskāris Ainas Liepiņas, no Ainažiem, Mazo lašu ielas 3, p.k. 111111-11111, cieņu un godu. Tas ir juridisks jēdziens, kas uz Toma un Džerija vai Inspektora Žuva un Fantomasa attiecībām īsti neattiecas. Tā šķiet, bet vari palabot un paskaidrot, kā tieši ir aizskārts neatpazīstamas virtuālas personas virtuālais gods. Būtu interesanti uzzināt.
Ievainota pašcieņa kā fotogrāfei un frivola attieksme pret sievieti, tas jā, bet gods un cieņa? Kā?

Sorry, bet Tu veltīgi centies. Pasažiere nekad nespēs iebraukt uzrakstītajā pēc būtības.
Publicēts: 05.01.11 19:34
 citēt
blackness@78.84.89.117 | 17:57 05.01.2011 | Atbildēt uz komentāru |
..reti labi nokjerC,kadreeC moments!!:d
Teatkales@81.198.245.244 | 17:59 05.01.2011 |
Mācos no Tevis! ;)

un kas tad te tāds pateikts?
Publicēts: 05.01.11 19:36
 citēt
f-foto:
Teatkales:Veidot šo tēmu mani pamudināja fotobloga lietotājs ar pseidonīmu Blackness. Jau no pašiem pirmsākumiem kopš šeit atrodos, retāk vai biežāk ir nācies sastapties ar viņa rupjību komentāros, kas ir bijusi vērsta gan pret mani, gan citiem lietotājiem. Jautājums ko darīt? Vai iebāzt galvu smiltīs kā strautam un izlikties to neredzam? Esmu centusies, bet Blacknesa kārtējie komentāri pie manas pēdējās bildes- "Slāpes"(diemžēl nemāku pievienot linku)-, ir pārpildījuši manu pacietības kausu. Citu domas un viedokļi? Kā cīnīties un vai vajag jeb ignorēt?:face-glasses:

Lietotājs Blackness kaut ko pateica lietotājai Teatkales. Visi nepārprotami saprata, ka Ansis Bērziņš, no Kuldīgas, Caunu ielas 4, k.3. dzīvokļa Nr. 45, p.k. 101010-101010, ir aizskāris Ainas Liepiņas, no Ainažiem, Mazo lašu ielas 3, p.k. 111111-11111, cieņu un godu. Tas ir juridisks jēdziens, kas uz Toma un Džerija vai Inspektora Žuva un Fantomasa attiecībām īsti neattiecas. Tā šķiet, bet vari palabot un paskaidrot, kā tieši ir aizskārts neatpazīstamas virtuālas personas virtuālais gods. Būtu interesanti uzzināt.
Ievainota pašcieņa kā fotogrāfei un frivola attieksme pret sievieti, tas jā, bet gods un cieņa? Kā?
f-foto:

.."tikai negvelz lieku ..tavu neadekvaato komentspeeju,tukshu muldeeshanu tas neglaabs"- esmu spiesta atkārtoties. Bez pamatojuma ir apšaubīta mana spriestspēja un mācēšana jeb nemācēšana izmantot savu dzimto valodu. Tas arī aizskar manu godu un cieņu!
Publicēts: 05.01.11 19:38
 citēt
Sapper:
f-foto:

Sorry, bet Tu veltīgi centies. Pasažiere nekad nespēs iebraukt uzrakstītajā pēc būtības.

Paldies, Sapper, ļoti mīļš un glaimojošs apgalvojums no Tavas puses!
Publicēts: 05.01.11 19:39
 citēt
vinieks:
blackness@78.84.89.117 | 17:57 05.01.2011 | Atbildēt uz komentāru |
..reti labi nokjerC,kadreeC moments!!:d
Teatkales@81.198.245.244 | 17:59 05.01.2011 |
Mācos no Tevis! ;)

un kas tad te tāds pateikts?

Palasi nedaudz no augšas šajā tēmā jeb pie bildes uz leju..:face-smile:
Publicēts: 05.01.11 19:40
 citēt
Publicēts: 05.01.11 19:49
 citēt
Teatkales:Jau no pašiem pirmsākumiem kopš šeit atrodos

tas ir cik ilgi - 2 mēneši? un pa šo radošo mūžu sastrādāti 39 autordarbi... ziniet, cienītā, varbūt nevajag kā konvejeram figņu drukāt, bet mazliet ieturēt pauzi un aizdomāties par to, kas vispār ir skatāms, baudāms, acij un publikai tīkams un kas nav... ja cilvēks jūtas nobriedis publicēt savus darbus, tad jābūt gatavam uz visdažādāko reakciju - tieši reakcija ir tas, kas nozīmē, ka darbs nav bijis veltīgs. Sūdzēšanās vien parāda, ka jums nav ne kripatas pārliecības par savu varēšanu un tas ir slikti... nevajag publicēt darbus, par kuriem nav pārliecība
Publicēts: 05.01.11 19:53
 citēt
+ MaVi VO!
Publicēts: 05.01.11 19:53
 citēt
blackness jau tāds maigs puisītis vien ir :D salīdzinoši ar melnkodi :D
Publicēts: 05.01.11 19:54
 citēt
Teatkales:

Piedod, bet fakta konstatēšana ir fakta konstatēšana un tā nevar būt ne mīļa ne glaimojoša, f-foto ir pilnīga taisnība. Vēl precīzāk pateikt IMHO nav iespējams Lai cik tas nebūtu skumīgi, bet jāsecina, ka Tava sapratne par lietu kārtību juridiskajā terminoloģijā ir tieši proporcionāla sapratnei par fotogrāfijas būtību.
Publicēts: 05.01.11 19:55
 citēt
Teatkales:

.."tikai negvelz lieku ..tavu neadekvaato komentspeeju,tukshu muldeeshanu tas neglaabs"...manuprāt. nav pārāk korekti izteikumi.

es neko TĀDU komentāros neizlasīju. nezinu cik zemam ir jābūt pašnovērtējumam lai no tā izlasītu kaut ko personas godu un godu aizskarošu.

podiņš ir atradis vāciņu un nu abi divi laimīgi nolaiž tvaiku :D:D:D

es pievienojos MaVi.
Publicēts: 05.01.11 19:55
 citēt
Oliss:blackness jau tāds maigs puisītis vien ir :D salīdzinoši ar melnkodi :D
vienu brīdi jau tā izskatījās, bet nē, blackcode is back :face-devil-grin:
Publicēts: 05.01.11 19:57
 citēt
MaVi:
Teatkales:Jau no pašiem pirmsākumiem kopš šeit atrodos

tas ir cik ilgi - 2 mēneši? un pa šo radošo mūžu sastrādāti 39 autordarbi... ziniet, cienītā, varbūt nevajag kā konvejeram figņu drukāt, bet mazliet ieturēt pauzi un aizdomāties par to, kas vispār ir skatāms, baudāms, acij un publikai tīkams un kas nav... ja cilvēks jūtas nobriedis publicēt savus darbus, tad jābūt gatavam uz visdažādāko reakciju - tieši reakcija ir tas, kas nozīmē, ka darbs nav bijis veltīgs. Sūdzēšanās vien parāda, ka jums nav ne kripatas pārliecības par savu varēšanu un tas ir slikti... nevajag publicēt darbus, par kuriem nav pārliecība

God.Mavi!
Slikti esi izlasījis tēmas pieteikumu un tam sekojošos komentārus. Es neuztraucos par savas bildes vērtējumu, bet par aizskarošiem komentāriem, kuriem nav nekāda sakara ar bildes vērtējumu. Diskusija forumā nav sūdzēšanās, bet vēlme risināt situāciju, kas neapmierina.:face-glasses:
Publicēts: 05.01.11 20:00
 citēt
Cien. autore vai Jums nevajadzētu kādu nomierinošu tējiņu iedzert :what:

cik zināms nervu šūnas smadzenēs neatjaunojās........
Publicēts: 05.01.11 20:02
 citēt
zbmono:
Teatkales:

es neko TĀDU komentāros neizlasīju. nezinu cik zemam ir jābūt pašnovērtējumam lai no tā izlasītu kaut ko personas godu un godu aizskarošu.

podiņš ir atradis vāciņu un nu abi divi laimīgi nolaiž tvaiku :D:D:D

es pievienojos MaVi.

Paldies par viedokli! Nedomāju gan, ka nesamierināšanās ar pašcieņu aizskarošiem komentāriem, liecina par zemu pašcieņu.:face-smile: Bet par to podiņu un vāciņu- man šķiet, ka šis nebūs tas gadījums..:face-glasses:
Publicēts: 05.01.11 20:03
 citēt
Tas nekad nebeigsies... :bad_smile:
Teatkales, Tu prasīji vai ignorēt, mēs atbildam : ignorēt, lūk uzdevums Tev. viss
Publicēts: 05.01.11 20:08
 citēt
Sapper:
Teatkales:

Piedod, bet fakta konstatēšana ir fakta konstatēšana un tā nevar būt ne mīļa ne glaimojoša, f-foto ir pilnīga taisnība. Vēl precīzāk pateikt IMHO nav iespējams Lai cik tas nebūtu skumīgi, bet jāsecina, ka Tava sapratne par lietu kārtību juridiskajā terminoloģijā ir tieši proporcionāla sapratnei par fotogrāfijas būtību.

Paldies, ka vismaz neapšaubīji manu spriestspēju kā tādu.:face-smile: Varbūt Tev taisnība. Man mājās nav nevienas grāmatas par fotogrāfiju. Jurisprudencē uz plauktiņa stāv 7 grāmatas + 1 gads studijas. Bet tikai un tā ir pagātne. Bet tēma ne par to.:face-smile:
Publicēts: 05.01.11 20:09
 citēt
Teatkales:

God.Mavi!
Slikti esi izlasījis tēmas pieteikumu

Ļ.A. Cienītā Teatkales,
nespējat iedziļināties teksta būtībā.... vispār!

paskaidroju savu domu vienkāršiem vārdiem - nepārliecinoši autori ar sliktiem darbiem piesaista sliktas emocijas un dumjus komentārus!

Sniedzu tiešu atbildi uz tēmā uzdoto jautājumu - "Kā cīnīties?" - kritiski izvērtēt darba publisko vērtību pirms publicēšanas, nostiprināt pārliecību par savām spējām palasot kādu grāmatu par kompozīciju vai vizuālo mākslu un uzaudzēt biezu ādu. Ar "biezu ādu" es domāju - neļaut kuram katram smerdelim sabojāt sev garastāvokli! Es ļoti ceru, ka izteicos pietiekoši skaidri, jo šī tēma absolūti iznīcināja manu dārgo laiku, kuru es biju plānojis veltīt atpūtai no datora. eju prom, atā!
Publicēts: 05.01.11 20:09
 citēt
dolldia:Tas nekad nebeigsies... :bad_smile:
Teatkales, Tu prasīji vai ignorēt, mēs atbildam : ignorēt, lūk uzdevums Tev. viss

Ok. Eju dzert tēju!:face-devil-grin:
Publicēts: 05.01.11 20:11
 citēt
MaVi:
Teatkales:

God.Mavi!
Slikti esi izlasījis tēmas pieteikumu

Ļ.A. Cienītā Teatkales,
nespējat iedziļināties teksta būtībā.... vispār!

paskaidroju savu domu vienkāršiem vārdiem - nepārliecinoši autori ar sliktiem darbiem piesaista sliktas emocijas un dumjus komentārus!

Sniedzu tiešu atbildi uz tēmā uzdoto jautājumu - "Kā cīnīties?" - kritiski izvērtēt darba publisko vērtību pirms publicēšanas, nostiprināt pārliecību par savām spējām palasot kādu grāmatu par kompozīciju vai vizuālo mākslu un uzaudzēt biezu ādu. Ar "biezu ādu" es domāju - neļaut kuram katram smerdelim sabojāt sev garastāvokli! Es ļoti ceru, ka izteicos pietiekoši skaidri, jo šī tēma absolūti iznīcināja manu dārgo laiku, kuru es biju plānojis veltīt atpūtai no datora. eju prom, atā!

Lai Tev jauks vakars Ļ.god.MaVi! :face-glasses:
Publicēts: 05.01.11 20:18
 citēt
Njaaa, nu ko var ņemties, nav ne kas tur tāds šausmīgs pateikts, ir saiti kur par tādām bildēm tikai slavas dziesmas dziedātu, bet ir ari krievijas saiti kur tādas pat neiespamotu ne ar vienu komentu, vajag priecāties ka vis maz kāds pieversa uzmanību, un ja ne topiks tad es to bildi piemēram nebūtu pat atvēris.
Publicēts: 05.01.11 20:21
 citēt
offtop., bet vai autore gadijuma nav skolotaja? no taam lidz shim visneadekvatako reakciju nacies piedzivot uz izteiktu kritiku :)
Publicēts: 05.01.11 20:23 labots
 citēt
versatile:offtop., bet vai autore gadijuma nav skolotaja? no taam lidz shim visneadekvatako reakciju nacies piedzivot uz izteiktu kritiku :)
- Sakiet, Jūs, gadījumā, neesat pedagogs?
- Jā, esmu, bet kā Jūs to zinājāt?
- Vienkārši Jums ģīmis tāds stulbs.
- Ko Jūs vispār iedomājaties?!?!?! Jums pašam ģīmis stulbs!!!
- Jā... Es arī esmu pedagogs...
Publicēts: 05.01.11 20:31
 citēt
:face-grin:Nolamā viņu riktīgi trīsstāvīgiem, vēlams krieviski. Pēc tam domu apmaiņā ar oponentu vairs neiesaisties. Viss.:face-grin:
Publicēts: 05.01.11 20:35
 citēt
etwas::face-grin:Nolamā viņu riktīgi trīsstāvīgiem, vēlams krieviski. Pēc tam domu apmaiņā ar oponentu vairs neiesaisties. Viss.:face-grin:

Paldies! Šis padoms no visiem ir visvērtīgākais!:face-devil-grin:
Publicēts: 05.01.11 20:36
 citēt
interesanti ir tas, kas šis topiks ir populārāks par gandrīz jebkuru, kas tieši saistīts ar foto lietām...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt