Meklējot darbu uzdūros uz šāda sludinājuma: Augstākā izglītība kinematogrāfijas jomā. Darba pieredze valsts pārvaldes jomā ne mazāk par 5 gadiem; darba pieredze kinematogrāfijas (kinofilmu uzņemšanas) jomā pēdējo 20 gadu laikā; pasniedzēja darbība kinematogrāfijas jomā pēdējo 15 gadu laikā. Starptautiskā Kino Centra Uzraudzības padomes locekļa rekomendācija. B kategorijas vadītāja tiesības. Angļu un krievu valoda.
Varbūt kādam noder, bet vispār prasības apbrīnojamas un alga 504 Ls (ja nemaldos tad uz papīra) Šeit saite: cvvp.nva.gov.lv...
Goga Khaindrava? Var jau būt, ka ir labs un Arsenālam neaizstājams cilvēks. IMDB gan nekādus īpašus nopelnus kinolaukā neparāda, un CV minētie amati Gruzijas valdībā arī parāda tikai totālu izgāšanos savā darba lauciņā. - Valsts ministrs Abhāzijas jautājumos un Valsts ministrs konfliktu regulēšanas jautājumos. Abhāzijas Gruzijai vairs nav, bet par konfliktu regulēšanu labāk klusēšu.
Labdien mans draugs ir darba meklējumos. Izpalīdzu. Ja ir kas piedāvājams uzraksti vai nu man vai Reinis Jansons - 26076767 / www.draugiem.lv...
''Sveiki radi, draugi un paziņas.
Kā jau daudzi nojauš esmu atgriezies LV. Sakarā ar to meklēju darbu. Īsumā par savu darba pieredzi:
* 4 gadu pieredze auto pulēšanas darbos. * 1 gadu pieredze celtniecībā. * 1 gada pieredze celtniecības brigādes vadītāja amatā. * 1 gada pieredze tiešās pārdošanas amatā. (Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas) * 3 gadu pieredze apdrošināšanas speciālista amatā. (AAS Seesam Latvia) * 1 gada pieredze transporta plānošanas palīga amatā. (AES Ireland) * 2 gadu pieredze ražošanas līnijas vadītāja amatā. (Lir Chocolates Ltd.)
Angļu, krievu, latviešu valodas- brīvi pārvaldu. Ir personīgais auto.
Būšu pateicīgs par darba piedāvājumiem vai noderīgu informāciju.
Piedāvāju arī auto pulēšanas pakalpojumus- draudzīgas cenas un informācija ar atsauksmēm atrodama šeit: www.burnout.lv...…
Pagājušās Piektdien 22 datuma pēcpusdien , kā reiz veda taisīt pamatīgi sarežģītu sjomku objektā , KĀDS zvana. Dīvaini uz tiešo telefonu neazīstams numurs , automātā uzsitu numuru čekeri tur uzraiz parāda " 28642224 , Gatis , maffamfree.com , Oriģinālas no bazalta šķiedras darinātas mēbeles mākslinieciski noskaņotām dvēselēm" . Mirkli domāju "KAS TIE TĀDI" NU LABI paceļu . Otrā galā teksts "Jūs meklējat darbu ?" Es mēms , tad prasu ES meklēju darbu ? Otrā galā pauze tad texsts "Mēs zvanām pēc sludinājuma JŪS meklējot darbu " Sāku rēkt , saku ES jau 25+ gadus šancēju bez brīvdienām , papildus būs grūti ko paņemt. Čalis neatlaižas JĀ bet sludinājums ! Beigās šim pielec šis saka NUMURS jusu un NOSAUC pavisam citu numuru. Es aprēcos novēlēju "Veiksmi meklējumos. Dīvainākais , izsitu momentā arī NOSAUKTO numuru , TĀDA neviens neko nav meklējis , ne darbu ne ko citu Mož kāds oriģinālas mārketinga triks.
Pagājušās Piektdien 22 datuma pēcpusdien , kā reiz veda taisīt pamatīgi sarežģītu sjomku objektā , KĀDS zvana. Dīvaini uz tiešo telefonu neazīstams numurs , automātā uzsitu numuru čekeri tur uzraiz parāda " 28642224 , Gatis , maffamfree.com , Oriģinālas no bazalta šķiedras darinātas mēbeles mākslinieciski noskaņotām dvēselēm" . Mirkli domāju "KAS TIE TĀDI" NU LABI paceļu . Otrā galā teksts "Jūs meklējat darbu ?" Es mēms , tad prasu ES meklēju darbu ? Otrā galā pauze tad texsts "Mēs zvanām pēc sludinājuma JŪS meklējot darbu " Sāku rēkt , saku ES jau 25+ gadus šancēju bez brīvdienām , papildus būs grūti ko paņemt. Čalis neatlaižas JĀ bet sludinājums ! Beigās šim pielec šis saka NUMURS jusu un NOSAUC pavisam citu numuru. Es aprēcos novēlēju "Veiksmi meklējumos. Dīvainākais , izsitu momentā arī NOSAUKTO numuru , TĀDA neviens neko nav meklējis , ne darbu ne ko citu Mož kāds oriģinālas mārketinga triks.
Nē Luni,ļaunie tevi grib ievilināt Jobcikuzas tīmekļos-lai mafijas krustmātei sandali bučo. Bet vecs masons uz tādas mušmires tak nelīp
Tu taču esot Interneta guru un par šo pasauli visu zini, izrādās neko nezini Ja tavējais mobilā numurs ir kaut kur brīvi pieejams Internetā, tāpat kā manējais, tad zini, ka ir veselas "meklētāju kolonijas", kur šādus numurus meklē, atrod, šķiro un pārdod tālāk tiem, kuriem konkrēta mērķauditorija ir interesanta. Ja tev nāk šādi piedāvājumi, tas nozīmē, ka no sava telefona kādreiz ( hoķ pa pjaņe) esi kaut kam zvanījis, sūtījis sms un tikai vienu vienīgu reizi painteresējies par kādu darba piedāvājumu. Es kādu pusgadu nevarēju atšauties no zvaniem no austrumāzijas, kuri cītīgi piedāvāja investēt ChinaOil, AsiaGas utml., lai gan nekāds pamats, lai iekļūtu šādās listēs nav. Morāle- nelien alā, ja nezini kas tur iekšā guļ...
UldisS: tavējais mobilā numurs ir kaut kur brīvi pieejams Internetā, tāpat kā manējais, tad zini, ka ir veselas "meklētāju kolonijas", kur šādus numurus meklē, atrod, šķiro un pārdod tālāk tiem, kuriem konkrēta mērķauditorija ir interesanta.
Es cīnos ar tiem, kuri apsēduši manas mātes telefonu ar visādām ēdienu receptēm un pārējiem sūdiem. Nav grūti žēlīgā balstiņā nozombēt 83-gadīgu večiņu, ka viņai jāpaņem recepšu grāmata par dāvanu mazmeitai. Vienu reizi pat aizsūtīju atpakaļ 200 km kaukādu Kosmodisku atvedušu kurjeru. "A ko man darīt, es tak jums preci vedu." "A kas man par daļu, pate vainīga, nevajag pieņemt pasūtījumus no visiem blēžu kantoriem."