forum.gif
Fotogrāfs Viesturs Jauce
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāfs Viesturs Jauce
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.11 20:55
 citēt
Sveiki! Varbūt , kāds var palīdzēt . Sencītis lūdza šo te pajautāt , varbūt kāds pazīst barikāžu fotogrāfu Viesturu Jauci un zinātu , kā ar viņu varētu sazināties? :face-glasses:
Publicēts: 06.01.11 21:12 labots
 citēt
PACIETIES viņš tev pats ar pieteiksies kad pamanīs:):) Vai arī kads no Jurmalas šaikas izlasīs un dos šim ziņu:):)
Publicēts: 06.01.11 21:20
 citēt
Lunis:PACIETIES viņš tev pats ar pieteiksies kad pamanīs:):) Vai arī kads no Jurmalas šaikas izlasīs un dos šim ziņu:):)

Liku cerības uz tevi , jo tu jau VISUS VIENMĒR zini :) Viņš blogā ir ? :)
Publicēts: 06.01.11 21:24
 citēt
Ar ko tad es,pieticīgs lauku zēns,tik ievērojams?Ja par tām barikādēm ir domāts Egils Šnore un Bulduru mākslainieku nams,tad viņš man jau zvanīja un viss ir norunāts.Ja kas cits,tad uzsit privāto vai piezvani uz 22013211(kā redzi noslēpumu nav).:face-grin:
Publicēts: 06.01.11 21:31
 citēt
jee - tagad zinaam, ka viecha ir Viesturs Jauce/cis;-))))
Publicēts: 06.01.11 22:08
 citēt
viecha:Ar ko tad es,pieticīgs lauku zēns,tik ievērojams?Ja par tām barikādēm ir domāts Egils Šnore un Bulduru mākslainieku nams,tad viņš man jau zvanīja un viss ir norunāts.Ja kas cits,tad uzsit privāto vai piezvani uz 22013211(kā redzi noslēpumu nav).:face-grin:

Viečīņ mēs tevi neizdevām tu pats pietecies :D :D Domāju tur darīšana ar kīno būs:)
Publicēts: 06.01.11 22:14 labots
 citēt
Lunis: Domāju tur darīšana ar kīno būs:)

šams būs stārs? :super_man:
Publicēts: 06.01.11 22:48
 citēt
Paldies! :)
Publicēts: 06.01.11 23:09
 citēt
Es esmu Jaucis(tas kurš sajauc piemēram šnabi ar dzērveņu sulu).Kino?Stārs?Oi,tas der!:face-grin:Ja tik nekas nav jādara,bet daudz maksā.Nu lab...es jau penzioņers un nekur īpaši iesaistīties neilgojos.A moš memoriālo istabu nolēmuši atklāt dzimtajā pagastā?Arī nav slikta doma.. davai citu reizi.Topiks slēgts.
Publicēts: 07.01.11 10:02
 citēt
:bad_smile: :bad_smile: :bad_smile: :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):