forum.gif
Zobu feja
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Zobu feja
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.01.11 22:29
 citēt
Arī blogeriem reizēm jāiet pie zobārsta. Pienākusi arī mana kārta:) Ilgāku laiku neesmu bijis un tāpēc nav sava meistara. Varbūt Jums ir kāds pazīstams, kurš būtu tā vērts, lai viņu apciemotu.:anger:
Publicēts: 08.01.11 22:33
 citēt
gribi no kāda zoba šķirties :beaten:
Publicēts: 08.01.11 22:34
 citēt
Oliss:gribi no kāda zoba šķirties :beaten:

Iespējams:face-grin: bet ja tu neesi zobu feja, tad bez tavas palīdzības:face-grin:
Publicēts: 08.01.11 22:40 labots
 citēt
...
Publicēts: 08.01.11 22:41
 citēt
Dīvainā kārtā no šīs diskusijas saprast neko nevar.. interesanti!
Publicēts: 08.01.11 22:45
 citēt
betas-apsargs:Dīvainā kārtā no šīs diskusijas saprast neko nevar.. interesanti!

Nu kas tev nav saprotams??? Vai tad tu pie zobārsta neej? Ja ej un viņš tev šķiet labs un mīļš, tad iesaki:face-wink:
Publicēts: 08.01.11 22:49
 citēt
Man jau ar uzreiz ienāca prātā dažas apšaubāmas asprātības,bet šī nav reize,kad jokot un nest cauri kolēgu.Gadījums nopietns.Tas vis jums nav nomainīt gērlfrendu!:face-sad:
Publicēts: 08.01.11 22:54
 citēt
eltoro:
betas-apsargs:Dīvainā kārtā no šīs diskusijas saprast neko nevar.. interesanti!

Nu kas tev nav saprotams??? Vai tad tu pie zobārsta neej? Ja ej un viņš tev šķiet labs un mīļš, tad iesaki:face-wink:

Tieši tā, parasti te ākstās, iespējamība, ka tā ir normāla cilvēka saruna par stomatologiem ir(bija) tikpat liela, kā dīvains humors, ka gribas ar kādu sakasīties.
Publicēts: 08.01.11 22:56
 citēt
Mjā,uz Saldu jau nebrauksi tāpat.Vismaz Saldū, ej uz kuru gribi(ir ,ja nemaldos četri+viens Bročos),neriskē ar iespēju ,ka sataisīs kādu katastrofu tavā mutē. ;) Izvēlies tuvāko vai ērtāk piebraucamo un aizziet!Zinu dažus kas brauc zobus taisīt uz plato galu(piem.Daugavpils),esot lētāk un tikpat labi!
Publicēts: 08.01.11 23:05 labots
 citēt
Man Riga tikai vienreiz bija vajadziba, gaju pie www.zobarste.lv - Inese Stīpniece. Neteikšu, ka baigi lēti, bet, IMHO, gana labi. 3 vizītes, 3 saknju zobs, 65ls...

protams, gaaju, ka ists virietis jau tad, kad paris naktis gulet nebija iespejams delj zobu sapem un ibumetins gaja pa plaksnitei dienaa...
Publicēts: 08.01.11 23:07
 citēt
eltoro:Arī blogeriem reizēm jāiet pie zobārsta. Pienākusi arī mana kārta:) Ilgāku laiku neesmu bijis un tāpēc nav sava meistara. Varbūt Jums ir kāds pazīstams, kurš būtu tā vērts, lai viņu apciemotu.:anger:

Varu ieteikt savu zobārsti Ivetu Kanti, perfekts, akurāts darbs. Viens mans paziņa pat no Anglijas brauc pie viņas zobus labot. Tel.nr. 27491486. Viņas zobārstniecības prakse atrodās uz Miera ielas, netālu no Kazarmu ielas.
Publicēts: 08.01.11 23:10 labots
 citēt
Stomatoloģijas institūts. meitai daktere Titova; pašam daktere Ševeļeva. Superrrrr.Tā nav reklāma.:face-smile: veselību Jums.!!!
Publicēts: 08.01.11 23:13
 citēt
Nu bet feini! Arī blogeri mēdz būt saprotoši:face-wink::face-wink::face-wink:
Iespējams ka vēl kādam noderēs šī diskusija...
Publicēts: 08.01.11 23:28 labots
 citēt
Dr.Aleksandrs Kims, zobārstniecības klīnika "Almadent", Rīgā, Skanstes ielā, tel.67362070
Publicēts: 08.01.11 23:48
 citēt
pastaastiishu savu pieredzi, jeb staastinju par zobaarsteeshanu. neilgi pirms ziemassveetkiem biju pie savas zobaarstes, jau zinot kas par probleemu, teicu vinjai, lai apskata..
Rezultaataa secinaajumi, ka zobs jaarauj aaraa, jo bojaajums par lielu (noluuzis). Nu jau uz kko taadu jau biju gatavojies, vinja to apstiprinaaja, kaa arii ieteica vinjai paziistamu labu kirurģi, lai izraujot, jo vinja to varot izdariit labaak. Aizgaaju pie vinjas, man par nelaimi vinja straadaaja valsts iestaade, ne privaatpraksee.. Nu paarmetu krustu un gaaju. peec 1,5h gaidiishanas rindaa ar veciem salociitajiem numurinjiem. man bija 14. pienaaca arii mana kaarta. ieseedinaaja kreslaa, iespriceeja 2 narkozes, vai dubulto vai divpakaapju, neatceros preciizi un gaidiijaam kameer iedarbosies.

Tikmeer klausiisos maasinju chaloshanu par to, ko katra sanjeemusi ziemassveetkos un kas kuru apsveicis. Vel pa vidam dzirdeeju manaa virzienaa teemeetus neveiklus jokus par manu zobu, kas manii godiigi sakot iedzina nedaudz bailes.. jau pamatiigi nosviidis pagaaja apmeeram 10 minuutes un tad kirurge ieteicaas: 'nu tad saaksim'...

Maasinja - paliidze bija apkeerusi manu galvu no mugurpuses taka znhaudzot tureeja galvu un zhokli, lai nevareetu pakustinaat netiishaam galvu un pati kirurge tureeja rokaas kko liidziigu tam ko es izmantoju vadu nokniebshanai skatiijaas manaa virzienaa.. a zobs man tas kursh atrodas saanaa pirmspeedeejais, taka pagruuti klaat tikt. Kaartiigi izspaidiijusi manu zobu, pakjeera urbi un saaka boreet. Taas bija patiesi shausmiigi. Tad pakjeera vadu kniebjamaas stangas un metaas virsuu zobam. Pa daljaam salauzusi un pec kaadaam 15min jau dabujusi visu aaraa, maasinja beidzot atlaida manu galvu. Nevareedams parunaat, aizgaaju samaksaat 21ls par izdariito darbinju un pazudu no taas iestaades. Vakaru pavadiiju mokaas, jo bija sajuuta, ka kaads man pamatiigi sadevis pa muti, nevareeju ne nospljauties, ne paeest.

Beidzot pienaaca naakamais riits, ar ceriibaam, ka buus labaak, bet tas strauji izgaisa no galvas. Jo mani sagaidiija pamatiiga temperatuura ap 39,6graadi un piedevaam laba caureja. Peec 4 dienu vaartiishanaas pa maajam beidzot izgaaju laukaa. Peec 7 pagaajushaam dienaam pazuda temperatuura (gripa vai viiruss ko biju sakjeeris tajaa iestaadee) un saakaas milziigas kakla saapes, klepus un punkjoshanaas aarpraataa. Ir pagaajushas 2 nedeeljas un joprojaam neesmu vesels. Secinaajums. Nekad ellee rataa vairs neapmekleeshu valsts aarstnieciibas iestaades.
Publicēts: 09.01.11 04:14
 citēt
Laurelz:pastaastiishu savu pieredzi, jeb staastinju par zobaarsteeshanu. neilgi pirms ziemassveetkiem biju pie savas zobaarstes, jau zinot kas par probleemu, teicu vinjai, lai apskata.. .

Skarbi,bet par to caureju-šitas ir drausmīgs vīruss kaut kāds, es arī pirms jaunā gada sēdēju raudādams uz poda un lūdzu lai mani kāds nošauj
Publicēts: 09.01.11 10:05
 citēt
"A. Kalniņa privātprakse" SIA
Aleksandra Čaka iela 55 - 227, Rīga, LV-1011
Mobilais tālrunis 29273723
Publicēts: 09.01.11 14:44
 citēt
Pie vienas dropes Latvenergo čaļi stāstīja tādu storiju vai anekdoti vai..nezinu cik tur taisnības cik piegudrots.Īsāk sakot divatā metuši pa lampu.Vienam baigi sāp zobs.Otrs sakot-tu vecais nerausties,man sieva ir zobārste un es varu tikt viņas kabinetā.Bet caurumus katrs vecis ir urbis ne reizi vien.Davaj es tev izurbšu,aizšpaktelēšu un pie viena tur vēl spirtovičš dabūjams tai kabinetā.Tā arī izdarījuši-viens otram izurbis ko tur vajag,nezinu kā to plombi tur sataisījis,bet kaut kā aizmālējis esot.Un pa pāli esot mierīgi pacietis .Otrā dienā pacients pamostas-galva kā ķirbis,bet zobs i nerunāt labāk.Nu vairs nav variantu,ar visu peregaru jāiet ar steigu pie īsta zobārsta citādi žoklis pārplīsīs.Īstais zobārsts paskatās,saviebjas no smakas un jautā-ko ta jūs jaunais cilvēk pats urbāt vai?Uz ko šis mierīgi atbild-pats nē,man draugs urba..:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):