forum.gif
Canon eos 50d
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon eos 50d
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.01.11 22:04
 citēt
Kāds nepārdod šādu fotoaparātu, komplektā ar objektīvu un blendi?
Paldies! :face-smile:
Publicēts: 09.01.11 22:07
 citēt
cik maksāsi?
Publicēts: 09.01.11 22:11 labots
 citēt
līdz 500 Ls.
Publicēts: 10.01.11 00:12
 citēt
līdz 500ls nekas jēdzīgs nesanāks,labākajā gadījumā dabūsi klāt 17-85
Publicēts: 10.01.11 00:19
 citēt
shvaboc:līdz 500ls nekas jēdzīgs nesanāks,labākajā gadījumā dabūsi klāt 17-85

esot jau sanacis :D
Publicēts: 10.01.11 00:21
 citēt
amandadimante:Kāds nepārdod šādu fotoaparātu, komplektā ar objektīvu un blendi?
Paldies! :face-smile:

Blende ir obligāta???
Publicēts: 10.01.11 00:31
 citēt
vasis8:
shvaboc:līdz 500ls nekas jēdzīgs nesanāks,labākajā gadījumā dabūsi klāt 17-85

esot jau sanacis :D

tad jau kruta :face-devil-grin:
Publicēts: 10.01.11 01:20
 citēt
Drīkst pajautāt, kāda mārrutka pēc Tev vajag canon 50D, ja Tev ir nikon D3000? Un būsim godīgi, tas, ka iztērēsi 500Ls bildes neuzlabos (ja nu vienīgi nopirksi vairākas labas grāmatas par fotogrāfiju, krāsām, kompozīciju un uz kursiem aiziesi). Uz nakti palieku kašķīgs, sorry :D
Publicēts: 10.01.11 01:35
 citēt
g3:Drīkst pajautāt, kāda mārrutka pēc Tev vajag canon 50D, ja Tev ir nikon D3000? Un būsim godīgi, tas, ka iztērēsi 500Ls bildes neuzlabos (ja nu vienīgi nopirksi vairākas labas grāmatas par fotogrāfiju, krāsām, kompozīciju un uz kursiem aiziesi). Uz nakti palieku kašķīgs, sorry :D

lasies gulēt :D :grimace:
Publicēts: 10.01.11 03:38
 citēt
Nevaru diplomdarbs pēc 54h jānodod, miegs nav paredzēts šajās dienās :D
Publicēts: 10.01.11 08:20
 citēt
g3:Nevaru diplomdarbs pēc 54h jānodod, miegs nav paredzēts šajās dienās :D

ha ha, atceros laiku, kad diplomdarbu gatavoju, pirmos 4 meeneshus neko nedariijaam, bet peedeejo pusotru saakaam un peedeejaas 2 nedeeljas............ taapat kaa tev
Publicēts: 10.01.11 14:08
 citēt
Man ir pilnīgs bezmiegs pēdējo nedēļu :D vidēji diennaktī 2-3h guļu, bet nu darbs pabeigts būs drīzumā :D
Publicēts: 10.01.11 14:18
 citēt
g3:Man ir pilnīgs bezmiegs pēdējo nedēļu :D vidēji diennaktī 2-3h guļu, bet nu darbs pabeigts būs drīzumā :D

es atvainojos....un kada kvalitāte ar sādu pieeju ir iespējama...tad brīnamies kāpēc izglītības līmenis katastrofali krītas!
Publicēts: 10.01.11 14:46
 citēt
vasis8:
g3:Man ir pilnīgs bezmiegs pēdējo nedēļu :D vidēji diennaktī 2-3h guļu, bet nu darbs pabeigts būs drīzumā :D

es atvainojos....un kada kvalitāte ar sādu pieeju ir iespējama...tad brīnamies kāpēc izglītības līmenis katastrofali krītas!

Brinities jau var un vajag, bet LV students nevar macities un piestradat, bet gan stradat un piemacities, ja vien nedzivo "uz senciem" vai kads nemaksa par "macisanos".
Talaja 2001. atceros stipa bija apm 8 LVL, ha reali ne... var pilniba nodoties gramatas priekam :)
Bet par atliksanu uz pedejo kads cilveks reiz teica: neatliec darbu uz ritdienu un sexu uz vecumdienam :face-wink:
Publicēts: 10.01.11 15:53
 citēt
vasis8:

Īsti nesaprotu par ko brīnīties, kamēr dažs labs izcilnieks sēž pie grāmatām 4 gadus un neko nav redzējis un reālu darbu nepazīst, es esmu iemācijies lineāro un digitālo montāžu, strādājis tv3 par videoinženieri, izgājis 3 līmeņu fotokursus, nodibinājis savu SIA, nedaudz fotografēju un tagad nedēļas laikā būšu paspējis uztaisīt savu diplomdarbu, tas viss ir mācoties klātienē izdarīts. Man pašam šķiet, ka tas ir visai labs rezultāts un mans izglītības līmenis nu nemaz nav tas sliktākais...

Un pie izglītības līmeņa krišanās katrs ir atbildīgs pats.
Publicēts: 10.01.11 15:56
 citēt
Tas, ka viens tirliņš var grāmatu vietā pašmācības ceļā apgūst digitālo montāžu un pēc tam pa nedēļu uztaisa diplomdarbu, vien jau liecina, ka izglītības līmenis (es pat teiktu, visa sistēma) ir dirsā...
Publicēts: 10.01.11 16:11
 citēt
Protams, ka sistēma ir dirsā, tāpēc es arī varu darīt vienlaicīgi vairākas lietas. Bet par diplomdarba uztaisīšanu nedēļas laikā, tur arī nedaudz prātu vajag ;)
Publicēts: 10.01.11 16:12
 citēt
alvils:Tas, ka viens tirliņš var grāmatu vietā pašmācības ceļā apgūst digitālo montāžu un pēc tam pa nedēļu uztaisa diplomdarbu, vien jau liecina, ka izglītības līmenis (es pat teiktu, visa sistēma) ir dirsā...

:face-grin::face-grin::face-grin:
Kaut kāda daļa patiesības šajos skarbajos vārdos ir!
Publicēts: 10.01.11 16:13
 citēt
g3:Protams, ka sistēma ir dirsā, tāpēc es arī varu darīt vienlaicīgi vairākas lietas. Bet par diplomdarba uztaisīšanu nedēļas laikā, tur arī nedaudz prātu vajag ;)

es ne par to, ka Tu būtu stulbs, bet par to, ka tāds variants vispār iespējams.
Publicēts: 10.01.11 16:47
 citēt
Es piekrītu, ka mācoties augstskolā, studiju programai vajadzētu būt izstrādātai tā, lai neatliktu laika nodarboties ar citām lietām, tādā veidā nodrošinot studenta maksimālu koncentrēšanos un atdevi tieši mācībām, bet pagaidām mēs neesam ne tuvu tam.
Publicēts: 10.01.11 17:00
 citēt
students no mācībām vien pārtikt nevar... :face-sad:
Publicēts: 10.01.11 17:10
 citēt
Bet, ja sistēma būtu sakārtota, tad vajadzētu varēt pārtikt arī tikai mācoties.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):