Drīkst pajautāt, kāda mārrutka pēc Tev vajag canon 50D, ja Tev ir nikon D3000? Un būsim godīgi, tas, ka iztērēsi 500Ls bildes neuzlabos (ja nu vienīgi nopirksi vairākas labas grāmatas par fotogrāfiju, krāsām, kompozīciju un uz kursiem aiziesi). Uz nakti palieku kašķīgs, sorry
g3:Drīkst pajautāt, kāda mārrutka pēc Tev vajag canon 50D, ja Tev ir nikon D3000? Un būsim godīgi, tas, ka iztērēsi 500Ls bildes neuzlabos (ja nu vienīgi nopirksi vairākas labas grāmatas par fotogrāfiju, krāsām, kompozīciju un uz kursiem aiziesi). Uz nakti palieku kašķīgs, sorry
g3:Nevaru diplomdarbs pēc 54h jānodod, miegs nav paredzēts šajās dienās
ha ha, atceros laiku, kad diplomdarbu gatavoju, pirmos 4 meeneshus neko nedariijaam, bet peedeejo pusotru saakaam un peedeejaas 2 nedeeljas............ taapat kaa tev
g3:Man ir pilnīgs bezmiegs pēdējo nedēļu vidēji diennaktī 2-3h guļu, bet nu darbs pabeigts būs drīzumā
es atvainojos....un kada kvalitāte ar sādu pieeju ir iespējama...tad brīnamies kāpēc izglītības līmenis katastrofali krītas!
Brinities jau var un vajag, bet LV students nevar macities un piestradat, bet gan stradat un piemacities, ja vien nedzivo "uz senciem" vai kads nemaksa par "macisanos". Talaja 2001. atceros stipa bija apm 8 LVL, ha reali ne... var pilniba nodoties gramatas priekam Bet par atliksanu uz pedejo kads cilveks reiz teica: neatliec darbu uz ritdienu un sexu uz vecumdienam
g3:Man ir pilnīgs bezmiegs pēdējo nedēļu vidēji diennaktī 2-3h guļu, bet nu darbs pabeigts būs drīzumā
es atvainojos....un kada kvalitāte ar sādu pieeju ir iespējama...tad brīnamies kāpēc izglītības līmenis katastrofali krītas!
Īsti nesaprotu par ko brīnīties, kamēr dažs labs izcilnieks sēž pie grāmatām 4 gadus un neko nav redzējis un reālu darbu nepazīst, es esmu iemācijies lineāro un digitālo montāžu, strādājis tv3 par videoinženieri, izgājis 3 līmeņu fotokursus, nodibinājis savu SIA, nedaudz fotografēju un tagad nedēļas laikā būšu paspējis uztaisīt savu diplomdarbu, tas viss ir mācoties klātienē izdarīts. Man pašam šķiet, ka tas ir visai labs rezultāts un mans izglītības līmenis nu nemaz nav tas sliktākais...
Un pie izglītības līmeņa krišanās katrs ir atbildīgs pats.
Tas, ka viens tirliņš var grāmatu vietā pašmācības ceļā apgūst digitālo montāžu un pēc tam pa nedēļu uztaisa diplomdarbu, vien jau liecina, ka izglītības līmenis (es pat teiktu, visa sistēma) ir dirsā...
Protams, ka sistēma ir dirsā, tāpēc es arī varu darīt vienlaicīgi vairākas lietas. Bet par diplomdarba uztaisīšanu nedēļas laikā, tur arī nedaudz prātu vajag
alvils:Tas, ka viens tirliņš var grāmatu vietā pašmācības ceļā apgūst digitālo montāžu un pēc tam pa nedēļu uztaisa diplomdarbu, vien jau liecina, ka izglītības līmenis (es pat teiktu, visa sistēma) ir dirsā...
Kaut kāda daļa patiesības šajos skarbajos vārdos ir!
g3:Protams, ka sistēma ir dirsā, tāpēc es arī varu darīt vienlaicīgi vairākas lietas. Bet par diplomdarba uztaisīšanu nedēļas laikā, tur arī nedaudz prātu vajag
es ne par to, ka Tu būtu stulbs, bet par to, ka tāds variants vispār iespējams.
Es piekrītu, ka mācoties augstskolā, studiju programai vajadzētu būt izstrādātai tā, lai neatliktu laika nodarboties ar citām lietām, tādā veidā nodrošinot studenta maksimālu koncentrēšanos un atdevi tieši mācībām, bet pagaidām mēs neesam ne tuvu tam.