Sveiki! Gribētos kaut kad iegādāties 50mm (var arī 55 vai kaut ko tuvu) objektīvu, f1.4 visdrīzāk. Autofokuss nav vajadzīgs, tēmēju uz manuālajiem objektīviem. Ko Jūs ieteiktu?
Lunis:Paskat , gaļasmašina pa labu ciparu ! cgi.ebay.de... ,
Sorry- bišku ne pa tēmu (ārpus diapazona). Kas tas pa brīnumu? Tirgoņa bezkaunība un cerība uz muļķiem? It kā parasts 70-200/2,8 IS USM, bet kāpēc 10000 EUR? Vai es kautko neievēroju?
rrreinisss:Vairāk par 120ls man maksāt negribētos. Kas šajā cenu diapozonā būtu labākais?
Domāju, ka ar tādu naudiņu jāmeklē labs un gaišs M42 stikls un adapters uz EOS. Slavenie brendi nebūs lēti, bet ar pārējiem jāzin vai vienkārši jāriskē.
Autofokuss man nav vajadzīgs vispār. Nevar būt, ka cenā līdz 120ls canon 50mm f1.8 ir labākais...? Jau kādu laiku skatos ebayā tos piedāvājumus, cenas redzu, bet ko par to cenu var dabūt? Ko sakāt par Canon FD 50mm f1.4 vai SMC TAKUMAR 50MM f1.4? Varbūt YASHICA YASHINON DS(tomioka) 50MM f1.4 vai mamiya sekor 50mm f1.4?
rrreinisss:Autofokuss man nav vajadzīgs vispār. Nevar būt, ka cenā līdz 120ls canon 50mm f1.8 ir labākais...? Jau kādu laiku skatos ebayā tos piedāvājumus, cenas redzu, bet ko par to cenu var dabūt? Ko sakāt par Canon FD 50mm f1.4 vai SMC TAKUMAR 50MM f1.4? Varbūt YASHICA YASHINON DS(tomioka) 50MM f1.4 vai mamiya sekor 50mm f1.4?
pirmais ir tik pretīgi nobildēts (lai ar pēc skata nelietots tik putekļains no ārpuses), ka šķiet izsole beigsies 70-100 eiro robežās (arī pārējie līdzīgi finišēs) Roļika stikls ir tas pats kas šitais tikai Rollei SL baijonete:
rrreinisss:Autofokuss man nav vajadzīgs vispār. Nevar būt, ka cenā līdz 120ls canon 50mm f1.8 ir labākais...? Jau kādu laiku skatos ebayā tos piedāvājumus, cenas redzu, bet ko par to cenu var dabūt? Ko sakāt par Canon FD 50mm f1.4 vai SMC TAKUMAR 50MM f1.4? Varbūt YASHICA YASHINON DS(tomioka) 50MM f1.4 vai mamiya sekor 50mm f1.4?
es tiešām gribētu redzēt reportāžu, kas bildēta ar manuālo 50mm 1.4, ar F starp 1.4 - 2.0. īpaši interesē brāķa % Es piekrītu, ka studijā, ar krietni aizvērtu fragmu vēl ok, ainavas arī, bet ne jau ja bildējamais objekts kustās