forum.gif
atgriezt "dzēst"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / atgriezt "dzēst"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.11 19:14
 citēt
es tā padomāju, varbūt varētu gadijumā ja ieliek -"dzēst" un bilde tiek dzēsta 24 stundu laikā-dienas ietvaros, atgriezt iespēju dzēst.. iespējams nav laba doma, bet padiskutēt taču par to var vai ne? :big_smile:
Publicēts: 11.01.11 19:15
 citēt
tas ir tu gribi tam pašam autoram vēlreiz ielikt dzēst???
Publicēts: 11.01.11 19:17
 citēt
Oliss:tas ir tu gribi tam pašam autoram vēlreiz ielikt dzēst???

nē nu kādēļ uzreiz tam pašam, ja bilde tiek dzēsta-autors izņem uttt. tātad mans dzēst ir sasniedzis mērķi lietderīgi, un varētu to izmantot atkal. principā varbūt arī tam pašam autoram, bet citai bildei.
Publicēts: 11.01.11 19:22
 citēt
Ņem piemēru no melnā koda, vienkārši uzraksti "del" un nebūs pat jāizmanto "Dzēst" poga :big_smile:
Publicēts: 11.01.11 19:30
 citēt
martc:es tā padomāju, varbūt varētu gadijumā ja ieliek -"dzēst" un bilde tiek dzēsta 24 stundu laikā-dienas ietvaros, atgriezt iespēju dzēst.. iespējams nav laba doma, bet padiskutēt taču par to var vai ne? :big_smile:

ļoti prātīgi.Es par
Publicēts: 11.01.11 19:34
 citēt
martc:
Oliss:

nē nu kādēļ uzreiz tam pašam, ja bilde tiek dzēsta-autors izņem uttt. tātad mans dzēst ir sasniedzis mērķi lietderīgi, un varētu to izmantot atkal. principā varbūt arī tam pašam autoram, bet citai bildei.

nu kāpēc tu tik bieži gribi likt dzēst :amazing:
Publicēts: 11.01.11 19:43
 citēt
Ēh.. Akal kārtējā diskusija par uzlabojumiem kuras veidotāju administratori sauks par disidentu..

"Ieteikumi
Ieteikumi par to, kā uzlabot mūsu kopējo vortālu. Katram viedoklim ir nozīme."

Anekdote..
Publicēts: 11.01.11 20:47
 citēt
Kur atrodas poga "dzēst"?
Publicēts: 12.01.11 11:36
 citēt
blaac:Kur atrodas poga "dzēst"?
No sākuma klikini "Mans fotOblog.lv", pēc tam "Mans profils" un tur, pašā, pašā apakšā ir meklētā poga "dzēst"... ;)
Publicēts: 12.01.11 12:19
 citēt
UldisS:
No sākuma klikini "Mans fotOblog.lv", pēc tam "Mans profils" un tur, pašā, pašā apakšā ir meklētā poga "dzēst"... ;)
Laikam šo pogu domāji: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 12.01.11 12:20
 citēt
UldisS:

Iegāju tavā profīlā un neatradu pogu "Dzēst" :( :face-crying:
Publicēts: 12.01.11 12:26
 citēt
Oliss:
UldisS:o sākuma klikini "Mans fotOblog.lv", pēc tam "Mans profils" un tur, pašā, pašā apakšā ir meklētā poga "dzēst"... ;)

Iegāju tavā profīlā un neatradu pogu "Dzēst" :( :face-crying:

Oliss sāc ar sevi! rādi piemēru :big_smile:
Publicēts: 12.01.11 12:41
 citēt
sākums normāls(topikam)un aizgāja atkal kārtējā sviestā:anger:
Publicēts: 12.01.11 12:44
 citēt
Jolan:sākums normāls(topikam)un aizgāja atkal kārtējā sviestā:anger:

ko tad tu neturpināji :amazing:
Publicēts: 12.01.11 14:25
 citēt
UldisS:
Tur rakstīts, tjipa var visu sajāt un administrācija vairs nepalīdzēs
Publicēts: 12.01.11 16:06
 citēt
nja :bad_smile:
Publicēts: 12.01.11 16:49 labots
 citēt
martc:es tā padomāju, varbūt varētu gadijumā ja ieliek -"dzēst" un bilde tiek dzēsta 24 stundu laikā-dienas ietvaros, atgriezt iespēju dzēst.. iespējams nav laba doma, bet padiskutēt taču par to var vai ne? :big_smile:
Tu to domāji līdzīgi, kā veikalā atgriež naudu, ja Tev ir pārdots brāķis? :D
Laikam gribi iespēju brāķēto preci apmainīt pret citu tādu pašu nebrāķi, t.i., ja autors izdzēš bildi, kurai Tu esi ielicis "dzēst", Tev tiek dota espēja tā paša autora kādu citu bildi novērtēt līdzīgi :D
Publicēts: 12.01.11 19:42
 citēt
nu kautkā tā, tikai kādēļ tieši tā paša autora, jebkura, ieskaitot to pašu protams :amazing:
Publicēts: 12.01.11 21:34
 citēt
Tam varētu būt jēga, ja lielākā daļa autoru pēc "dzēst" saņemšanas izņemtu savu bildi laukā. Personīgi es esmu paretinājusi savu bilžu rindas tikai pēc pamatotas kritikas ar vai bez "dzēst" saņemšanas. Apgalvojums "slikti" jeb vērtējuma "dzēst" saņemšana mani personīgi nepamodina uz šādu rīcību. Mans rekords ir 5 "dzēst" saņemšana pie vienas bildes. Šī bilde diezgan ilgi rotāja manu galeriju, jo man tā patika (joprojām patīk) un nesaņēmu nevienu pamatotu komentāru par tās "sliktumu". Beigās tomēr atbrīvoju šo serveri no tās..:face-smile: Taču ir bijušas bildes, kuras esmu izdzēsusi uzreiz pēc "dzēst" saņemšanas, jo vērtētājs mani ir pārliecinājis, ka tā vajag..:face-glasses:
Publicēts: 12.01.11 22:18 labots
 citēt
bet es par neierobežotiem Dzēst! un par to, ja zem bildes (piemēram/apmērām) 30% komentāri/vērtējumi ir ar Dzēst!, bilde automātiski tiek dzēsta nākošajos 00:00

P.S. tas lai draza blogā nekrājas
Publicēts: 13.01.11 20:35
 citēt
nu jā... kapēc ne... varētu pēc trešās ''dzēst'', jo trīs lietas labas lietas :face-grin:
Publicēts: 13.01.11 20:39
 citēt
dolldia:nu jā... kapēc ne... varētu pēc trešās ''dzēst'', jo trīs lietas labas lietas :face-grin:

jāsāk meklēt vēl 2 domubiedri lai te paretinātu bilžu skaitu :bad_smile:
Publicēts: 21.01.11 15:19
 citēt
dolldia:nu jā... kapēc ne... varētu pēc trešās ''dzēst'', jo trīs lietas labas lietas :face-grin:
tīs lietas, labas lietas
ceturtā no sirds,
piektā pa virsu,
sestā par d...u!:face-grin:

Tātad vajag 6 "dzēst" :bad_smile:
Publicēts: 21.01.11 18:35
 citēt
a lieta taada, ka 80% no visiem autoriem, kas zem bildes sanjem dzeest to bildi arii nedzeesh. turklaat neierobezhots skaits dzeest novediis pie atriebeeju "dzeest" ljaunpraatiigas izmantoshanas. respektiivi, no taa dzeest ir jeega maza. tikai truli pashapmierinaaties virtuaalajaa bloga videe :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):