es tā padomāju, varbūt varētu gadijumā ja ieliek -"dzēst" un bilde tiek dzēsta 24 stundu laikā-dienas ietvaros, atgriezt iespēju dzēst.. iespējams nav laba doma, bet padiskutēt taču par to var vai ne?
Oliss:tas ir tu gribi tam pašam autoram vēlreiz ielikt dzēst???
nē nu kādēļ uzreiz tam pašam, ja bilde tiek dzēsta-autors izņem uttt. tātad mans dzēst ir sasniedzis mērķi lietderīgi, un varētu to izmantot atkal. principā varbūt arī tam pašam autoram, bet citai bildei.
martc:es tā padomāju, varbūt varētu gadijumā ja ieliek -"dzēst" un bilde tiek dzēsta 24 stundu laikā-dienas ietvaros, atgriezt iespēju dzēst.. iespējams nav laba doma, bet padiskutēt taču par to var vai ne?
nē nu kādēļ uzreiz tam pašam, ja bilde tiek dzēsta-autors izņem uttt. tātad mans dzēst ir sasniedzis mērķi lietderīgi, un varētu to izmantot atkal. principā varbūt arī tam pašam autoram, bet citai bildei.
martc:es tā padomāju, varbūt varētu gadijumā ja ieliek -"dzēst" un bilde tiek dzēsta 24 stundu laikā-dienas ietvaros, atgriezt iespēju dzēst.. iespējams nav laba doma, bet padiskutēt taču par to var vai ne?
Tu to domāji līdzīgi, kā veikalā atgriež naudu, ja Tev ir pārdots brāķis? Laikam gribi iespēju brāķēto preci apmainīt pret citu tādu pašu nebrāķi, t.i., ja autors izdzēš bildi, kurai Tu esi ielicis "dzēst", Tev tiek dota espēja tā paša autora kādu citu bildi novērtēt līdzīgi
Tam varētu būt jēga, ja lielākā daļa autoru pēc "dzēst" saņemšanas izņemtu savu bildi laukā. Personīgi es esmu paretinājusi savu bilžu rindas tikai pēc pamatotas kritikas ar vai bez "dzēst" saņemšanas. Apgalvojums "slikti" jeb vērtējuma "dzēst" saņemšana mani personīgi nepamodina uz šādu rīcību. Mans rekords ir 5 "dzēst" saņemšana pie vienas bildes. Šī bilde diezgan ilgi rotāja manu galeriju, jo man tā patika (joprojām patīk) un nesaņēmu nevienu pamatotu komentāru par tās "sliktumu". Beigās tomēr atbrīvoju šo serveri no tās.. Taču ir bijušas bildes, kuras esmu izdzēsusi uzreiz pēc "dzēst" saņemšanas, jo vērtētājs mani ir pārliecinājis, ka tā vajag..
bet es par neierobežotiem Dzēst! un par to, ja zem bildes (piemēram/apmērām) 30% komentāri/vērtējumi ir ar Dzēst!, bilde automātiski tiek dzēsta nākošajos 00:00
a lieta taada, ka 80% no visiem autoriem, kas zem bildes sanjem dzeest to bildi arii nedzeesh. turklaat neierobezhots skaits dzeest novediis pie atriebeeju "dzeest" ljaunpraatiigas izmantoshanas. respektiivi, no taa dzeest ir jeega maza. tikai truli pashapmierinaaties virtuaalajaa bloga videe