forum.gif
nesapratne...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / nesapratne...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.03.07 20:31
 citēt
driixteetu uzzinaat kadelj tika izdzeests polls?
Publicēts: 21.03.07 20:39
 citēt

kas tev atkal izdzests?
Publicēts: 21.03.07 20:44
 citēt
emm nu bij taads polls par lietotaajiem jaunajiem un bildeem...

Shadow ko taads iigns? :(
Publicēts: 21.03.07 21:10
 citēt
Jā... pēdējā laikā tāds taka presings... man jau Po, tikai būtu forši, ja vismaz pabrīdinātu... vai ne tā?
Publicēts: 21.03.07 23:07
 citēt
ne es ne Eliks neko nav dzesushi ...
Publicēts: 21.03.07 23:14
 citēt

kas tev atkal izdzests?

uzsvars ir jaliek uz atkal! :mrgreen:
Publicēts: 21.03.07 23:15
 citēt
To bloga rakstu, kurā tu lūdzi, lai nesaku ne vārda par Bloga galeriju, domā es pats izdzēsu?:)...
Publicēts: 21.03.07 23:20
 citēt
Sender, pievienojot jaunu bloga rakstu ir boldā un ar sarkaniem burtiem rakstīts:

Raksti, kas saturēs sūdzības / ieteikumus par fotoblog.lv/ jautājumus administrācijai, kā arī raksti, kas vairāk atbilst foruma diskusijas aicinājumam, tiks dzēsti.

nezinu, ko tu biji domājis ar vārdu "pressings", bet noteikumi paliek noteikumi..
Publicēts: 21.03.07 23:21
 citēt
To bloga rakstu, kurā tu lūdzi, lai nesaku ne vārda par Bloga galeriju, domā es pats izdzēsu?:)...

tikko parunaju ar Eliku :twisted:

Sender, tu nepiekriti, ka rakstus par galeriju vajag rakstit forumaa?
Publicēts: 21.03.07 23:27
 citēt
1. daļa no raksta bija stāsts
2. otra daļa nebija par galeriju, bet gan par tās vērotājiem
3. noteikumus izlasīju pavirši un droši vien interpretēju pa savam
4. nezināju, ka esat kļuvuši tik jūtīgi
5. a ja godīgi, tad nedaudz vienalga, tikai žēl, ka teksts pazudis - no sirds rakstīju
6. tas bija sen un tā vairs nav taisnība

:)
Publicēts: 21.03.07 23:31
 citēt
man aŗi laikam tikai gļuki - ka par maniem statīva meklējumiem tika dzēsta diskusija...

esmu divas reizies Move topikus no viena foruma uz otru (bija te meitene kas skanerus prasija, otru vairs neatceros)

bet ja godigi par forumu neatbildam, open source ka nekaa ...
Publicēts: 21.03.07 23:33
 citēt
nu ne jau par skeletu, bet par to kas te noetiek! :P klau shadow tu sievu nelaid gadiijumaa administreet? :P
Publicēts: 21.03.07 23:36
 citēt
:)
Publicēts: 21.03.07 23:59
 citēt
Un vēl (tā, kā tas ir forums, tad atļaušos:)) - būtu labāk dzēsuši ārā to, ko citi ir nosaukuši par fotoSkolām nevis fotoBlogus... skolās cilvēki iegriežas un samācās visādas glupības, bet Blogus bieži vien neviens nemaz nelasa... imho
Publicēts: 22.03.07 00:00
 citēt
P.S. jau iepriekš atvainojos, man Sūdīgs garastāvoklis...
Publicēts: 22.03.07 00:04
 citēt
Un vēl (tā, kā tas ir forums, tad atļaušos:)) - būtu labāk dzēsuši ārā to, ko citi ir nosaukuši par fotoSkolām nevis fotoBlogus... skolās cilvēki iegriežas un samācās visādas glupības, bet Blogus bieži vien neviens nemaz nelasa... imho

piekriitu pilniibaa skolas arii vajadzeetu paskirot... :(
Publicēts: 22.03.07 07:29
 citēt
Ja Sendera priekšpēdējais ieraksts attiecas uz rakstu par to, kā šejienes publika novērtējusi kādu fotomākslas autoritāti, tad tiešām žēl izmešanas. Cerēju, ka panesīsies diskusija, pats arī jau izpletu savus ērgļa spārnus komentēšanai, a rakstiņš tu-tū. Varbūt admiņi varēja vienkārši ieteikt autoram pašam pārvietot tekstu uz forumu?
Publicēts: 22.03.07 08:58
 citēt
Man tika palūgts, ka nevajag rakstīt... bet es kaimiņam Žeņam ar lūdzu, lai neraksta uz žoka X Y un kas tur vēl, a viņš ne tikai nepaklausīja, bet arī vēl uzzīmēja...

Bet nu kā jau rakstīju, tad tas bija sen un vairs nav taisnība... varbūt kādreiz saņemšos un uzrakstīšu vēlreiz, bet korektāk...
Publicēts: 22.03.07 10:09
 citēt
tad jau ari bildees jasak bildet blogs un reportazhas arii jataisa par bloga galeriju... un skola jaraksta kaa pareizi galerija jalieto... kamon dzheki :P
Publicēts: 22.03.07 11:13
 citēt
Nu skolas par to bija - un kas?:)... slinkums čekot, bet domāju, ka nav izdzēstas...

Viss vairāk ne vārda no manas puses:)
Publicēts: 22.03.07 14:09
 citēt
Tā jau ir - kad apnīk fotografēt, tad jāsāk maltās gaļas konservus ražot...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):