forum.gif
panorama
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / panorama
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.01.11 15:12
 citēt
domāju izprintēt panorāmu kas redzama manās jaunākajās bildēs un jautājums ir uz kāda formāta man vinju printēt lai buutu skatāma, ja kamerai ir 8 mp un panorama salikta no 3 attēliem
tātad uz cik max liela formāta varu vinju izprintēt ?
Publicēts: 12.01.11 15:20
 citēt
werwolf:domāju izprintēt panorāmu kas redzama manās jaunākajās bildēs un jautājums ir uz kāda formāta man vinju printēt lai buutu skatāma, ja kamerai ir 8 mp un panorama salikta no 3 attēliem
tātad uz cik max liela formāta varu vinju izprintēt ?

tā, lai rezolūcija uz papīra sanāk virs ~240pikseļiem uiz collu. Ja skolā matemātiku mācijies, tad problēmai sarēķināt nevajadzētu būt.
Publicēts: 12.01.11 15:28
 citēt
tu domā uz kvadrātcollu ?
nu izmērs man ir 12477x2175
Publicēts: 12.01.11 15:44 labots
 citēt
a cik Tev lielu vajag? varu piedaavaat liidz A3+ vai A2. par cenaam vienosimies :big_smile:
varu arii paspartuu piedaavaat
Publicēts: 12.01.11 16:14
 citēt
lkz:a cik Tev lielu vajag? varu piedaavaat liidz A3+ vai A2. par cenaam vienosimies :big_smile:

nu jo lielāka jo labāk bet ir jautājums cik max lielu buutu ieteicams tādu printēt
neesmu lv diemžēl
Publicēts: 12.01.11 16:45
 citēt
werwolf:
lkz:a cik Tev lielu vajag? varu piedaavaat liidz A3+ vai A2. par cenaam vienosimies :big_smile:

nu jo lielāka jo labāk bet ir jautājums cik max lielu buutu ieteicams tādu printēt
neesmu lv diemžēl

es ar neesmu LV taapeec jau piedaavaaju
Publicēts: 12.01.11 19:07
 citēt
50-70 cm augstu un platumu proporcionāli... No 8 mpix kameras normāli sanāk uz A2, protams tādu bildi no 15 cm attāluma neskatās.:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):