Man dikti patika Sony Mavica serija, darishana bija laikam ar FD-5 vai kadu nedaudz jaunaku modeli - pluss tads, ka datu nesejs plashi savietojams ar datoriem, atri bildes kopeet... pie minusiem varbut izshkjirtspeja, uz A4 drusku miglaini tas bildes izskatijas...
amandadimante:Kāds jūsu prāt ir visvisvislabākais fotoaparāts vai spoguļkamera? Paldies!
Tā, kura ir līdzi, kad redzi KADRU.
Reizēm tā kamera, kas ir līdzi, kad redzi KADRU, ir visvisvisvis sliktākā, jo nespēj pavilkt tā brīža tehniskās prasības labai bildei. Ir bijis, kad 70-200 f4L ir vissūdīgākais objektīvs pasaulē, jo ir situācija, kad vismaz 400mm vaiga kā ēst.
Kam vislabākās bildes,tam arī pieder vislabākais aparāts.Tāpat kā Šekspīram bija vislabākā zoss spalva ar ko rakstīt,neskatoties uz to,ka nevienu viņa gabalu neesmu spējis līdz galam izlasīt.
Vislabākais ir tas par kuru sapņo... Personīgi man, gribot FF, +/- vienalga D700 vai 5DMkII... bet ja runa ietu par Markiem un D3, tad es viennozīmīgi sapņoju par D3S...
haralds:riekstu dauzīšanai, studijas bildēšanai, reportāžai, līdzņemšanai augstkalnu ekspedīcijā? autō arī - pavisam atšķirīgi labāki zaķu vizināšanai, šķidrā cementa vešanai, mēbeļu pārvadāšanai, sūdu izvešanai un izbraukšanai uz ugungrēka vietu!
Precīzi! Nopirku universāli lai būtu ar ko suni aizvest vajadzības gadījumā. A suns, izrādās, braukšanu nepanes, vemj, maita. Tā nu jaunajā mašīnā ne reizi suns nav bijis ielīdis. Labi vēl, ka gadās citas vajadzības ko lielāku pārvest
Rietumos (piem.Britu salās) populāras šāda veida aptaujas: kas ir visseksīgākā sieviete pasaulē? Nekad neesmu iedziļinājies pēc kādiem kritērijiem viņi to visu vērtē, bet daži ar to tiek galā www.fhm.com/girls/100-sexiest-women
haralds:riekstu dauzīšanai, studijas bildēšanai, reportāžai, līdzņemšanai augstkalnu ekspedīcijā? autō arī - pavisam atšķirīgi labāki zaķu vizināšanai, šķidrā cementa vešanai, mēbeļu pārvadāšanai, sūdu izvešanai un izbraukšanai uz ugungrēka vietu!
Precīzi! Nopirku universāli lai būtu ar ko suni aizvest vajadzības gadījumā. A suns, izrādās, braukšanu nepanes, vemj, maita. Tā nu jaunajā mašīnā ne reizi suns nav bijis ielīdis. Labi vēl, ka gadās citas vajadzības ko lielāku pārvest
A Tu mēģini suni vedot līkumos "nekrāmēt" plakaniski. )) Toties man tas bija vienīgais strādājošais variants kā aizmidzināt sīci.