forum.gif
Fotoaparāts...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotoaparāts...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.01.11 20:04
 citēt
Kāds jūsu prāt ir visvisvislabākais fotoaparāts vai spoguļkamera? :)
Paldies! :)
Publicēts: 12.01.11 20:10
 citēt
te noteikti būs kašķis vairāku mēnešu garumā :big_smile:
Publicēts: 12.01.11 20:11
 citēt
nja izdomāt kautko tādu pajautāt... to ne katrs iedomāsies :big_smile:
Publicēts: 12.01.11 20:11 labots
 citēt
Man dikti patika Sony Mavica serija, darishana bija laikam ar FD-5 vai kadu nedaudz jaunaku modeli - pluss tads, ka datu nesejs plashi savietojams ar datoriem, atri bildes kopeet...
pie minusiem varbut izshkjirtspeja, uz A4 drusku miglaini tas bildes izskatijas...
Publicēts: 12.01.11 20:14
 citēt
martc:nja izdomāt kautko tādu pajautāt... to ne katrs iedomāsies :big_smile:

+1 :super_man:
Publicēts: 12.01.11 20:20
 citēt
Galvenais jau ka meitene smuka
Publicēts: 12.01.11 20:25
 citēt
amandadimante:Kāds jūsu prāt ir visvisvislabākais fotoaparāts vai spoguļkamera? :)

kāds ir visvisvis labākais auto?
kāda ir visvisvis labākā veļasmašinā??

Kāda ir jēga no šā jautājuma??? :face-wink:
Publicēts: 12.01.11 20:26
 citēt
p.s. cik dzirdēts, spoguļkameras arī ir fotoaparāti.
Publicēts: 12.01.11 20:28
 citēt
Tāds vēl nav uzražots! :bad_smile:
Publicēts: 12.01.11 20:30
 citēt
amandadimante:Kāds jūsu prāt ir visvisvislabākais fotoaparāts vai spoguļkamera? :)

Tā, kura ir līdzi, kad redzi KADRU.
Publicēts: 12.01.11 20:37
 citēt
RudeWolf:

+
Publicēts: 12.01.11 20:39 labots
 citēt

Šamais vismaz liek kārtīgi padomāt pie katra kadra, jo cita nebūs ...:)

Publicēts: 12.01.11 20:54
 citēt
RudeWolf:

Reizēm tā kamera, kas ir līdzi, kad redzi KADRU, ir visvisvisvis sliktākā, jo nespēj pavilkt tā brīža tehniskās prasības labai bildei. Ir bijis, kad 70-200 f4L ir vissūdīgākais objektīvs pasaulē, jo ir situācija, kad vismaz 400mm vaiga kā ēst.
Publicēts: 12.01.11 21:13
 citēt
Melns.
Publicēts: 12.01.11 22:19
 citēt
Kam vislabākās bildes,tam arī pieder vislabākais aparāts.:face-grin:Tāpat kā Šekspīram bija vislabākā zoss spalva ar ko rakstīt,neskatoties uz to,ka nevienu viņa gabalu neesmu spējis līdz galam izlasīt.:face-sad:
Publicēts: 12.01.11 22:22
 citēt
Vislabākais ir tas par kuru sapņo...
Personīgi man, gribot FF, +/- vienalga D700 vai 5DMkII... :exciting: bet ja runa ietu par Markiem un D3, tad es viennozīmīgi sapņoju par D3S... :super_man:
Publicēts: 12.01.11 22:25
 citēt

a kas ir spoguļkamera?
Publicēts: 12.01.11 22:42
 citēt
Marchello:

a kas ir spoguļkamera?

Cietuma kamera dāmām (un narcisiem), kura aprīkota ar spoguļiem...:face-wink:
Publicēts: 12.01.11 23:35
 citēt
Kāda būtu vislabākā sieviete?
Publicēts: 12.01.11 23:52
 citēt

katram pēc vajadzībām, citiem pietiek ar telefonu
Publicēts: 12.01.11 23:56
 citēt
ekoists:Kāda būtu vislabākā sieviete?

Šitais ir jau daudz interesantāk diskutējama lieta :big_smile:
Publicēts: 13.01.11 00:40 labots
 citēt
riekstu dauzīšanai, studijas bildēšanai, reportāžai, līdzņemšanai augstkalnu ekspedīcijā?:face-grin:
autō arī - pavisam atšķirīgi labāki zaķu vizināšanai, šķidrā cementa vešanai, mēbeļu pārvadāšanai, sūdu izvešanai un izbraukšanai uz ugungrēka vietu!:grimace:
Publicēts: 13.01.11 00:57 labots
 citēt
haralds:riekstu dauzīšanai, studijas bildēšanai, reportāžai, līdzņemšanai augstkalnu ekspedīcijā?:face-grin:
autō arī - pavisam atšķirīgi labāki zaķu vizināšanai, šķidrā cementa vešanai, mēbeļu pārvadāšanai, sūdu izvešanai un izbraukšanai uz ugungrēka vietu!:grimace:

Precīzi!
Nopirku universāli lai būtu ar ko suni aizvest vajadzības gadījumā. A suns, izrādās, braukšanu nepanes, vemj, maita.
Tā nu jaunajā mašīnā ne reizi suns nav bijis ielīdis.
Labi vēl, ka gadās citas vajadzības ko lielāku pārvest:)
Publicēts: 13.01.11 02:13
 citēt
Rietumos (piem.Britu salās) populāras šāda veida aptaujas: kas ir visseksīgākā sieviete pasaulē? Nekad neesmu iedziļinājies pēc kādiem kritērijiem viņi to visu vērtē, bet daži ar to tiek galā :amazing: :big_smile:
www.fhm.com/girls/100-sexiest-women
Publicēts: 13.01.11 02:18 labots
 citēt
Droperidol:
haralds:riekstu dauzīšanai, studijas bildēšanai, reportāžai, līdzņemšanai augstkalnu ekspedīcijā?:face-grin:

Precīzi!
Nopirku universāli lai būtu ar ko suni aizvest vajadzības gadījumā. A suns, izrādās, braukšanu nepanes, vemj, maita.
Tā nu jaunajā mašīnā ne reizi suns nav bijis ielīdis.
Labi vēl, ka gadās citas vajadzības ko lielāku pārvest:)

A Tu mēģini suni vedot līkumos "nekrāmēt" plakaniski. :))) Toties man tas bija vienīgais strādājošais variants kā aizmidzināt sīci. :)
Publicēts: 13.01.11 08:55
 citēt

mans !
Publicēts: 13.01.11 08:57
 citēt
Tas,kurš man vēl nav....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas