forum.gif
A-DEP režīms uz Canon kamerās
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / A-DEP režīms uz Canon kamerās
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.01.11 20:43
 citēt
Kāds var pateikt, kas tas par zvēru?
Publicēts: 12.01.11 20:45
 citēt
reiz meginaju iebraukt. iebraucu. sapratu, ka nafikg nav vajadzigs.
doma tada, ka fkuse sakuma uz tuvako tad talako objektu kuru gribi asuma un tad kamera izdomaa fragmu... dziivee nestrada, jo ne vienmer pietiek gaismas vai ir laiks chakareties. atrak tak ir uzgriest fragmu pasham, pec pieredzes A rezhima...
Publicēts: 12.01.11 20:48
 citēt
Vai tad manuālī tas ir slepenā sadaļā ierakstīts?...:)

Režīms ar asuma dziļuma prioritāti- automātika uzliek tādu diafragmu, lai nodrošinātu asumu visos AF punktos.
Publicēts: 12.01.11 20:49
 citēt
Man nav manuāļa un netā arī neko sakarīgu nevarēju atrast. Paldies jums par to, ka ātri apskaidrojāt. :face-kiss:
Publicēts: 12.01.11 20:50
 citēt
Friidis:Vai tad manuālī tas ir slepenā sadaļā ierakstīts?...:)

Režīms ar asuma dziļuma prioritāti- automātika uzliek tādu diafragmu, lai nodrošinātu asumu visos AF punktos.

------
Re, bet Frīdis izstāsta tik glauni, tad kāpēc nepajautāt? ;)
Publicēts: 12.01.11 20:59
 citēt
Man vēl viens jautājumiņš :)
Vai Canon 400d ir tāda iespēja, kad es fotogrāfēju piemēram debesis, slēdzi turēt ilgāk par 30 sekundēm?
Publicēts: 12.01.11 21:02 labots
 citēt
Exte:Man vēl viens jautājumiņš :)
Vai Canon 400d ir tāda iespēja, kad es fotogrāfēju piemēram debesis, slēdzi turēt ilgāk par 30 sekundēm?

Man šķiet, ka M režīmā nākošais ripulīša grieziens aiz 30sek ir BULB režīms - turi slēdzi vaļā cik ilgi gribi.
Publicēts: 12.01.11 21:06
 citēt
Paldies Cerambyx!
Atradu bulb M režīmā, cik vienkārši izrādījās :)
Publicēts: 12.01.11 21:25
 citēt
CerambyX:
Exte:Man vēl viens jautājumiņš :)

Man šķiet, ka M režīmā nākošais ripulīša grieziens aiz 30sek ir BULB režīms - turi slēdzi vaļā cik ilgi gribi.

Ja vien tas būtu tik jauki, ne visām kamerām tas tā ir. (runājot tieši par 400D) Iespējams vecākajiem modeļiem bija šī "kļūda" un ražojumiem kas ir jaunāki tas ir pieejams.
Publicēts: 12.01.11 21:30
 citēt
betas-apsargs:
Ja vien tas būtu tik jauki, ne visām kamerām tas tā ir. (runājot tieši par 400D) Iespējams vecākajiem modeļiem bija šī "kļūda" un ražojumiem kas ir jaunāki tas ir pieejams.

Kāda kļūda?
Publicēts: 12.01.11 21:35
 citēt
CerambyX:
betas-apsargs:

Kāda kļūda?

Nu es to tā nosaucu, bet pētijis nēesmu kas pa "hreņu", vienkārši dažiem(daudziem, arī nezinu) bulb iespējas nav, ir attiecīgi līdz 30 sekundēm un vairāk nevelk. Citiem savukārt ir. Kas tas par brīnumu. nezinu..
Publicēts: 12.01.11 22:08
 citēt
nu tu fleitee...
man visiem canoniem ir bijis bulbs manualaja rezhima. mosh av rezhima mekleeji, tur tiesham nevienam taa nav...
Publicēts: 12.01.11 22:15
 citēt
A-DEP manuprāt ir tieši tāds pats beztolks kā EOS-5 un liekas arī EOS-3 filminiekiem bija "eye powered autofocus" tobiš uz kuru fok.punktu paskaties,uz to arī iestāda asumu.Acs pie trešā kadra sāk šilierēt un asarot no tādas blenšanas.A-DEP ir tieši kā saka Versatile.Principā jau darbojās,bet jēgas gan maz,ja ir kaut minimāla pieredze darbā ar uzņemšanas pamatparametriem.
Publicēts: 12.01.11 22:35
 citēt
betas-apsargs:
Nu es to tā nosaucu, bet pētijis nēesmu kas pa "hreņu", vienkārši dažiem(daudziem, arī nezinu) bulb iespējas nav, ir attiecīgi līdz 30 sekundēm un vairāk nevelk. Citiem savukārt ir. Kas tas par brīnumu. nezinu..

Varbūt tāpēc, ka bulb režīms iznests atsevišķā B režīmā? :face-wink:
Publicēts: 12.01.11 22:39
 citēt
a vot tas acs fokuss man patika, lai gan praksee izmantoju reti. bij forshi puulii cilvekus kjert, atri stradaja uz 30.aa
Publicēts: 12.01.11 22:53
 citēt
versatile:a vot tas acs fokuss man patika, lai gan praksee izmantoju reti. bij forshi puulii cilvekus kjert, atri stradaja uz 30.aa
5-ajam bija tikai 5 fokusēšanas punkti rindā.Un vēl tā ietaise darbojās tikai horizontāli turot kameru,ja pagriez vertikāli,tad ne.Es nezin,man galīgi klamzīgi likās.Nu tāda pat herņa uz nopietnas kameras EOS-5 bija sižetiskās ekspoprogrammas-sports,portrets,ainava...man tas likās kaut kā aizskaroši-kas ta mēs te galīgi lohi,vai?:face-grin:Bet tāds jau tas mārketings ir sabāzt jo vairāk fiškas vienā kastē jo labāk.:face-sad:Citādi tā bija ideāla filmu kamera.
Publicēts: 13.01.11 09:52
 citēt
A kapēc visiem 1-niekiem režīmi parslēdzas ar pogām??? To pusotra kvdrātmilimetra lieluma simboliņu A vai M uz displeja bes brillēm nemaz nevar atšķirt :anger: . Man filmu laikos bija 1N, tas nu visvairāk besīja. Es saprotu, ka hermetizētā korpusā vieglāk noblīvēt pogu nekā riteni, bet, ja jau divi parametru ievadāmie bija nobļīvēti, kādēļ nevarēja arī trešo?
Publicēts: 13.01.11 11:55
 citēt
me:
betas-apsargs:

Nu galigs zabaks es neesu gan. UN ar to aparatinu es gadiem esmu nemies, taka zinasu ir vai nav. Tas ir diezgan interesanti.. Nu cik zinu, tad bulbu var dabut tik ar pultinu, neka zavadak.
Publicēts: 13.01.11 12:07
 citēt
tas A-dep jau canonos sēž no filmu kamerām... bet..nav tā,ka tikai diafragmu šis pieregulē...asumu ņemam sākumā uz tuvāko punktu kur gribam asumu, tad uz tālāko, reāli pēc idejas asums lai būtu visā diapazonā starp abiem mērījumiem.. kamera ne tikai pieskaņo diafragmu, bet arī izmaina fokusēšanās attālumu, objektīvs asumu ieregulē pēc kaut kāda sava algoritma... rezultāts ir, bet....tā kā tagadējie cipar canoni slimo ar front/back, tad šis uzstādījums (A-dep) kamerā ir bezcerīgi bezjēdzīgs
Publicēts: 13.01.11 12:29 labots
 citēt
betas-apsargs:
me:

Nu galigs zabaks es neesu gan. UN ar to aparatinu es gadiem esmu nemies, taka zinasu ir vai nav. Tas ir diezgan interesanti.. Nu cik zinu, tad bulbu var dabut tik ar pultinu, neka zavadak.

skaties divreiz
Publicēts: 13.01.11 12:40
 citēt
EOS 1000Fn bija arī SF režīms, uzminiet, kas tas tāds.
Publicēts: 14.01.11 03:30
 citēt
A-DEP- suds tas režīms, nav precis, esmu provejis, to visu var izdarīt manuali vai Av režima.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):