forum.gif
Food Not Bombs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Food Not Bombs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.01.11 23:12 labots
 citēt
taakaa kaa FB raksts shis tika noraidiits, atljaushos to publiceet sheit ;)

visi, kas grib gatavot var gatavot
visi, kas grib eest, var eest

----------------

ir ideja veidot Food Not Bombs (turpmaak tekstaa FNB), jeb
Pietiek Njemt, Laiks Dot
akcijas Liepaajaa un tuvaakajaa apkaimee, interesentiem,
kas veelas piedaliities, paliidzeet materiaali vai fiziski,
vai popularizeet sho kustiibu
vai kaa savaadaak paliidzeet,
luugums rakstiit uz:

laiks_dot@inbox.lv

peec pirmaa pasaakuma redzeesim kaada ir atsauciiba un domaasim kaa taalaak attiistiit un turpinaat iesaakto

----------------

mazliet par kustiibu:

FNB izveidoja pret nukleaarajiem ierochiem veersti aktiivisti 80ajos gados,

FNB veershas pret jebkaada veida agresiju, pastaavot uz vienliidziibas un mieriigas liidzaaspastaaveeshanas teoriju,

FNB ir nevalstiska briivpraatiigu indiviidu organizaacija, kuras meerkji ir neagresiivas sociaalas paarmainjas dalot siltu eedienu par BRIIVU bezpajumtniekiem vai nejaushiem garaamgaajeejiem,

FNB ir anti-kapitaalistiska organizaacija, kura balstaas nevis uz kaadas centralizeetas vadiibas iniciatiivu, bet uz indiviida vai grupas pashiniciatiivu(aam) un to savstarpeejo sadarbiibu,
taa netiek nekaadaa veidaa sponsoreeta (iznjemot paartikas produktu ziedojumus) vai ietekmeeta no treshajaam personaam

FNB ir noteikti politiskie uzskati pie kaa pietureeties, piemeeram, pret militaarismu un karu, globalizaaciju, tirgus kapitaalismu, rasismu utt,
bet pashaa buutiibaa taa paliek atveerta organizaacija, kuraa netiek cilveeki shkjiroti peec aadas kraasas, sociaalaa staavoklja, religjiskaas piederiibas vai nacionalitaates,

FNB dala TIKAI vegaanisku eedienu, taa paraadot, ka ikvienas buutnes dziiviiba ir svariiga,

FNB sadarbojas ar taadaam organizaacijaam kaa Homes Not Jails, Take Back the Land, Food Not Borders, Earth first!, Anarchist Black Cross, Anti Racist Action
un citaam anarhistu un zaljo biedriibaam ar liidziigiem meerkjiem

FNB ir viena no visaatraak augoshajaam revolucionaaraam kustiibaam pasaulee

plashaaku informaaciju par kustiibu, veesturi un meerkjiem var atrast sheit

www.foodnotbombs.net...
Publicēts: 12.01.11 23:20
 citēt
Kaut kā neiet kopā - "FNB ir viena no visaatraak augoshajaam revolucionaaraam kustiibaam pasaulee" ar "FNB ir nevalstiska briivpraatiigu indiviidu organizaacija, kuras meerkji ir neagresiivas sociaalas paarmainjas dalot siltu eedienu par briivu bezpajumtniekiem vai nejaushiem garaamgaajeejiem" :amazing:
Cilvēks nav govs, tātad nav zālēdājs, viņa eksitencei ir nepieciešama gaļa!!!

p.s. jūsu organizācijai trūkst vēl KKK atbalsta :D
Publicēts: 12.01.11 23:27 labots
 citēt
Oliss:Kaut kā neiet kopā - "FNB ir viena no visaatraak augoshajaam revolucionaaraam kustiibaam pasaulee" ar "FNB ir nevalstiska briivpraatiigu indiviidu organizaacija, kuras meerkji ir neagresiivas sociaalas paarmainjas dalot siltu eedienu par briivu bezpajumtniekiem vai nejaushiem garaamgaajeejiem" :amazing:
Cilvēks nav govs, tātad nav zālēdājs, viņa eksitencei ir nepieciešama gaļa!!!

p.s. jūsu organizācijai trūkst vēl KKK atbalsta :D

revalucionaara kustiiba ir iespeejama dazjaados veidos, ja domaajam par kkaada veida sabiedriskaa modelja mainiishanu ;)
palasi M. Gandiju - sapratiisi

Tev ir nepiecieshama galja, ne cilveeka organismam ;) tiigjerim daba ir izveidojusi smailus zobus, lai mediitu, paskaties uz saviem zobiem (ja vinji veel ir) ;)
+ es neredzu apstaakli kaapeec galju nevareetu aizstaat ar ko citu no augu valsts
un shito es rakstu nebuudams vegans :)
p.s. man nav ne jausmas, kas ir KKK
p.p.s. vispaar es neesmu te ierakstiijis, lai saaktu striideeties par to, cik labi vai slikti ir buut veganam vai veel trakaak-politisko nostaadni, es esmu te, lai cilvveekus mazliet pamudinaatu buut bik nesautiigaakiem savaa videe, lasi, Liepaajaa
Publicēts: 12.01.11 23:32
 citēt
Labi, ko tu aizstāsi ar dzīvnieku gaļu un zivīm :amazing: kātavs organisms uzņems fosforu? grauzīsi?
Publicēts: 12.01.11 23:34
 citēt
gaļa nav jāaizstāj.. bez tās vienkārši var iztikt.. :)
Publicēts: 12.01.11 23:36 labots
 citēt
Oliss:Labi, ko tu aizstāsi ar dzīvnieku gaļu un zivīm :amazing: kātavs organisms uzņems fosforu? grauzīsi?

es veelreiz saku-es neesmu te naacis diskuteet pa to cik labi vai slikti ir buut veganam! prieksh taa Tev ir dota briinishkjiiga mekleetaajlapa, saukta arii par googli, kur smuki var atrast informaaciju par produktu uzturveertiibu :)
ir milzums daudz veganu un vegjitaarieshu pasaulee, lai es neuztrauktos par to, vai vinji ir speejiigi izdziivot, pasaule ir pieraadiijusi, ka speej un pietam-ilgi ;)
Publicēts: 12.01.11 23:46
 citēt
VIVA LA AĻŅA KONSERVI!!
Publicēts: 12.01.11 23:53
 citēt
Pinus:gaļa nav jāaizstāj.. bez tās vienkārši var iztikt.. :)

jā jā itsevišķi fizisku darbu strādājot :D :D :D
martins_goncars:
Oliss:

es veelreiz saku-es neesmu te naacis diskuteet pa to cik labi vai slikti ir buut veganam!

Labi ko tad tu vēlies diskutēt :amazing:

p.s. un kā jūs cīnīsieties pret ģenētiski modificēto pārtiku :amazing:
Publicēts: 13.01.11 00:02 labots
 citēt

Labi ko tad tu vēlies diskutēt :amazing:

p.s. un kā jūs cīnīsieties pret ģenētiski modificēto pārtiku :amazing:

es negribu diskuteet, veel mazaak meegjinaat atbildeet uz provokatiiviem jautaajumiem, kam buutiiba sleepjas vecajaa labajaa ''FB chatinjaa'' foruma ietvaros
modificeeta paartika ir vispaar cita opera, nekam citam kaa parastam muljkja pateereetaajam tas nav domaats, kuram dzilji pie vienas vietas ko iebaazt mutee, ka tikai smukaaks un sarkanaaks
kaut gan, varbuuut, pashaa buutiibaa taa modifikaacija nekas dizji slikts nav, es par to nevaru objektiivi spriest, mana gjimene laukos audzee savus kartupeljus un burkaanus un to, ko dod zeme es aizeju uz tirgu un pie paziistamaam tanteem nopeerku ja vajag :) veel jo vairaak taapeec, ka pats esmu no laukiem un zinu cik gruuti tas viss tur no zemes aug aaraa :)
Publicēts: 13.01.11 00:02
 citēt
strīdi par veģetārismu ir tikpat neauglīgi kā par reliģiju.. labāk pat nesākt.. :)
Publicēts: 13.01.11 00:06
 citēt
shauttra:VIVA LA AĻŅA KONSERVI!!

hahahaaaa
pilniibaa piekriitu.
Publicēts: 13.01.11 00:10
 citēt
Tātad jūs atbalstat vai neatbalstat ĢMO? ja viens no jūsu atbalstītājiem-sponsoriem ir "Food Not Borders"

p.s. es te nekašķēšos ;)
Publicēts: 13.01.11 00:12 labots
 citēt
Oliss:Tātad jūs atbalstat vai neatbalstat ĢMO? ja viens no jūsu atbalstītājiem-sponsoriem ir "Food Not Borders"

p.s. es te nekašķēšos ;)

Tu sauc ar vaardiem Juus visu organizaaciju, kura sastaav no vairaak locekljiem nekaa dziivo shajaa valstii?
diez kaa es par to varu spriest? es personiigi neatbalstu modificeetu paartiku un man ir dzilji vienalga par tiem, kas atbalsta, es savu nostaadni nemekleeju kkaados statuutos

un Food Not Borders ir tas pats kas Food Not Bombs, robezjas ir izdeviigas valstiskaam struktuuraam, kas ar robezjaam, karogiem, naaciju sevi identificee, ne indiviidam kaa taadam, te muusu diskusija ievirzas politiskaa gultnee, kur veel jo vairaak saprotu, ka diskusijai nebuus nekaadas jeegas
Publicēts: 13.01.11 00:16
 citēt
Tu taču Latvijā neesi viens, es domāju par tiem xx gab. cilvēciņiem kas ir ar tevi kopā....
Publicēts: 13.01.11 00:17
 citēt
Oliss:Tu taču Latvijā neesi viens, es domāju par tiem xx gab. cilvēciņiem kas ir ar tevi kopā....

veidot liepaajaa FNB ir mana pashiniciatiiva
Publicēts: 13.01.11 00:19
 citēt
Kaķa, ....Gaļa, ... Ira!?

Nē kaķa gaļas nav...
Publicēts: 13.01.11 00:21 labots
 citēt
martins_goncars:
Tev ir nepiecieshama galja, ne cilveeka organismam ;) tiigjerim daba ir izveidojusi smailus zobus, lai mediitu, paskaties uz saviem zobiem (ja vinji veel ir) ;)

Nu ja Tu būtu paskatījies savā mutē, tad redzētu, ka cilvēkam jau nu gluži nav arī zālēdāja zobi :face-wink: Tā ka apgalvojums aplams - protams, gluži tīģera zobi cilvēkam nav, tāpēc, ka cilvēks pēc definīcijas un anatomiskām īpatnībām (gremošanas sistēma utt.) ir visēdājs, pie tam vairāk uz to gaļēdāja pusi, jo nav mums 4 kuņģi un nepieciešamie enzīmi kā govīm - attiecīgi ēst zāli nevaram, jo celulozi cilvēka organisms sašķelt nevar. :) Tā ka dabu neapmānīsi.

Ok, es jau ar negribu strīdēties par to ko katrs izvēlas ēst - tā katra paša izvēle. Vienkārši tas tomēr ir pretrunā ar cilvēka dabu :) Ok, ja psiholoģiski ir kaut kāds klikšķis, ka nevar pārdzīvot to dzīvnieku nogalināšanu, tad vismaz ceru, ka tiem cilvēkiem-vegāniem ir prāts uzņemt nepieciešamos vitamīnus kaut vai tablešu veidā vai vienalga kā savādāk, jo organisman tas ir nepieciešams. :) Ok, pieauguši cilvēki ta tā - galvenais, lai savus bērnus nodrošina ar pilnvērtīgu uzturu - t.sk. arī ar gaļu :)
Publicēts: 13.01.11 00:22
 citēt
IMHO pilnīga utopija un strupceļš. Ar paikas dalīšanu nabadzību izskaust nav iespējams. Ar to, ka cilvēkam iedosi maizes klaipu, Tu viņam nepalīdzi. Ir jāiedod zeme, graudi un kaplis. Un jāmāca zemkopība. Piemērs nav tālu jāmeklē. Tepat dabā ir. Vasarā barojot gājputnus, viņi tiek pieradināti, ka par paiku nav jāstrādā un jācīnās, To iedos. Pienāk ziema un viņi iet bojā. Ar cilvēku ir tāpat.
Publicēts: 13.01.11 00:25
 citēt
jau ieprieksh rakstiiju, ka neesmu VEGANS, bet veganus zinu un ne1 nekaadas tabletes nelieto, galja cilveekam vairaak ir psihologjiska vajadziiba ne fiziska, to var paprasiit jebkuram vegjetaarietim, cilveeka kjermenis tomeer ir diezgan smalka padariishana un kkaa truukums speej atsveert kkaa esamiibu
Publicēts: 13.01.11 00:32
 citēt
martins_goncars:jau ieprieksh rakstiiju, ka neesmu VEGANS, bet veganus zinu un ne1 nekaadas tabletes nelieto, galja cilveekam vairaak ir psihologjiska vajadziiba ne fiziska, to var paprasiit jebkuram vegjetaarietim, cilveeka kjermenis tomeer ir diezgan smalka padariishana un kkaa truukums speej atsveert kkaa esamiibu

--------

mans paziņa bija visu mūžu veģetārietis un nekad nebija pat pieskāries gaļai, bet pienāca laiks un nācās malt jēlas aknas un rīt nost. `Tāpat mēģina iedabūt gaļu, jo analīzes uzlabot bez šiem produktiem viņam nekā neizdevās. kādam tas varbūt paiet secen, bet šim cilvēkam organisms nespēja iztikt bez gaļas.
Publicēts: 13.01.11 00:35
 citēt
Sapper:IMHO pilnīga utopija un strupceļš. Ar paikas dalīšanu nabadzību izskaust nav iespējams. Ar to, ka cilvēkam iedosi maizes klaipu, Tu viņam nepalīdzi. Ir jāiedod zeme, graudi un kaplis. Un jāmāca zemkopība. Piemērs nav tālu jāmeklē. Tepat dabā ir. Vasarā barojot gājputnus, viņi tiek pieradināti, ka par paiku nav jāstrādā un jācīnās, To iedos. Pienāk ziema un viņi iet bojā. Ar cilvēku ir tāpat.

Tam gan piekrītu..
Publicēts: 13.01.11 00:39 labots
 citēt
no riita atbildeeshu uz Sapper komentaaru, tagad esmu noguris un domas paaraak gausi rinkjo galvaa, lai speetu adekvaati atbildeet
Publicēts: 13.01.11 00:44 labots
 citēt
martins_goncars:jau ieprieksh rakstiiju, ka neesmu VEGANS, bet veganus zinu un ne1 nekaadas tabletes nelieto, galja cilveekam vairaak ir psihologjiska vajadziiba ne fiziska, to var paprasiit jebkuram vegjetaarietim, cilveeka kjermenis tomeer ir diezgan smalka padariishana un kkaa truukums speej atsveert kkaa esamiibu

Interesanta teorija, bet to noteikti apgāztu 'eksperiments' - audzinot vienu bērnu no pirmās dienas par vegānu, bet otru kā 'normālu' cilvēku. Domāju, kad šie cilvēki sasniegtu 20 gadu vecumu (pieņemot, ka vegāns tik ilgi izdzīvotu), tad varētu labi redzēt vai tiešām vegānisms spēj nodrošināt cilvēku ar visām tam nepieciešamajām vielām vai ne.
Tā ka es uzskatu, ka pieaugušiem cilvēkiem tā ir katra paša izvēle kā attiekties pret savu organismu, bet galvenais, lai bērnus audzina normāli... Tā jau tagad vide ir sačakarēta un dzimst n-tie bērni ar kaudzēm alerģiju, lai vēl bērnu veselību bojātu ar kaut kādu veģetārismu :)
Publicēts: 13.01.11 00:53
 citēt
nezinu kā līdz 20, bet man 3 bērni no dzimšanas aug kā veģetārieši, vecākajam 12.. Fiziskā ziņā, prātā un citādi vienmēr bijuši vieni no spējīgākajiem starp vienaudžiem..
Nez kapēc viskareivīgākie uzskatos ir tieši gaļēdāji pret veģetāru uzturu, kaut gan viņi nekādi to nevar spriest pēc savas pieredzes.. :)

Teorijas ir bezgalīgi daudz, (par to, ka cilvēks nav gaļēdājs, ir pat daudz pārliecinošākas par gaļēdāju uzskatiem).. muļķīgi ir pieņemt kādas par vienīgi patiesajām ja pats to neesi pārbaudījis..

Bet, kā jau minēju, par to nav jēgas strīdēties.. :)
Publicēts: 13.01.11 00:55
 citēt
martins_goncars:no riita atbildeeshu uz Sapper komentaaru, tagad esmu noguris un domas paaraak gausi rinkjo galvaa, lai speetu adekvaati atbildeet

Še vēl jautājums, tas gan vairāk veģetāriešiem.
Iedomāsimies, ka mērķis ir sasniegts un visi cilvēki ir kļuvuši "apzinīgi" un gaļu vairs nēēdīs. Ko darīt ar visiem tiem mājlopu un mājputnu simtiem miljonu, kurus pēkšņi neviens vairs neapēdīs, bet tos un viņu pēcnācējus būs jābaro un jānodrošina viņiem pienācīgu aprūpi. Vai arī veģetārieši tos vienkārši pametīs likteņa varā? Ko darīs tie miljoni cilvēku visā pasaulē, kas strādā gaļas un zivju biznesā. Kas finansēs viņu pārkvalificēšanos, lai varētu atrast jaunu darbu??? Katrā ziņā ne jau tie bālie jaunieši, kas mūžā santīmu ar darbu nav nopelnījuši, bet sludina utopiskas iedejas. Kad gadu atpakaļ pie Bella Center Kopenhāgenā tādām jaunietēm, kas stāvēja ar veģetārismu sludinošiem plakātim un uzmācīgi piesējās ar bukletiem garāmgājējuem, kas vakaros nāca no COP15 pasākumiem, es uzdevu šos pašus jautājumus. Sakarīgas atbildes diemnžēl nebija...
Publicēts: 13.01.11 00:58
 citēt
vēl utopiskāk iedomāties ka pēc šāda jautājuma kāds veģetārietis sāks ēst gaļu tikai tapēc lai nodrošinātu darbu kautuves darbiniekiem.. :D
Publicēts: 13.01.11 01:00 labots
 citēt
Pinus:Nez kapēc viskareivīgākie uzskatos ir tieši gaļēdāji pret veģetāru uzturu, kaut gan viņi nekādi to nevar spriest pēc savas pieredzes.. :)

Es nekad neesmu uz ielas redzējis cilvēkus ar plakātiem steiks-forši, pupas - sūds. Otrādi gan. Man nekad neviens nav aģitējis par karbonādes priekšrocību attiecībā pret kāpostu šniceli. Otrādi gan. Es nekad neesmu redzējis gājienā ejam cilvēku barus ar saukli drāzties vīrietim ar sievieti tas ir kruta. Otrādi gan! :face-grin: tādā nozīme ka nehetero. :face-smile:
Publicēts: 13.01.11 01:01
 citēt
nu ja strādā kkādā ofisā visu dienu sēžot pie kompja tad gan jau ka var iztikt arī gaļu neēdot, bet ja jādara fizisks darbs tad šaubos vai ies cauri. ja nu vienīgi nerij kaudzēm šaibas.
Publicēts: 13.01.11 01:02
 citēt
Pinus:vēl utopiskāk iedomāties ka pēc šāda jautājuma kāds veģetārietis sāks ēst gaļu tikai tapēc lai nodrošinātu darbu kautuves darbiniekiem.. :D

tas nav tik svarīgi, būtiski ir tas ko darīsiet ar lopiem???? Tu tāpat kā Kopenhāgenas meitenes izvairies no atbildes. :face-grin:
Publicēts: 13.01.11 01:05
 citēt
Vārdu sakot - patiesība ir tur kaut kur ārā! :)
Publicēts: 13.01.11 01:05
 citēt
zo:nu ja strādā kkādā ofisā visu dienu sēžot pie kompja tad gan jau ka var iztikt arī gaļu neēdot, bet ja jādara fizisks darbs tad šaubos vai ies cauri. ja nu vienīgi nerij kaudzēm šaibas.

Tā ir tikai un vienīgi teorija bez pamata..
es strādāju pietiekami fizisku darbu, vidēji 12h dienā, gandrīz bez brīvdienām, šaibas ne tuvumā neesmu redzējis. Veģetārietis esmu.. precīzi neatceros, bet, gadus 15 apmēram..
Publicēts: 13.01.11 01:08
 citēt
Sapper:
Pinus:vēl utopiskāk iedomāties ka pēc šāda jautājuma kāds veģetārietis sāks ēst gaļu tikai tapēc lai nodrošinātu darbu kautuves darbiniekiem.. :D

tas nav tik svarīgi, būtiski ir tas ko darīsiet ar lopiem???? Tu tāpat kā Kopenhāgenas meitenes izvairies no atbildes. :face-grin:

Kapēc ar tiem kas īpašs jādara? Utopisks jautājums nebūt nevar gaidīt ļoti reālu atbildi. :) Katrā ziņā, ja uz to ies, lopi daudz ātrāk nomirs dabiskā nāvē, kā cilvēki tik masveidīgi kļūs par veģetāriešiem.. :)
Publicēts: 13.01.11 01:13 labots
 citēt
Sapper:

lab bik tomeer pirms guleetieshanas pachatoshu pa Fotoblog stilam :)
Vegans nav AAdolfs Hitlers, kkaada otra maaciishana kaa labaak dziivot nepiekaa laba nenoved, Veganisms nevar iestaaties dienas laikaa visaa pasaulee, arii gadu desmita vai gadsimta laikaa, tas ir ilgs process un praktiski nezinu vai ir iespeejams, vegans nesaka cilveekam-need galju, galja ir slikta, vegans pie shiis izpratnes ir nonaacis, ja Tu nonaac pie sajuutas, ka jaa galja man ir vajadziiga, tad arii tas ir labi, jo ne1 cits Tavu dziivi nevada.
un cik saprotu (kgan jo vairaak gribu saprast, jo vairaak nesaprotu) nejau galjas eeshanaa vai neeshanaa ir saals, bet tajaa nogalinaashanas procesaa. vai cilveeks ir tik izsalcis, ka vinjam jaanomushii aita, lai paeestu? atbildes daliisies
Publicēts: 13.01.11 01:24
 citēt
martins_goncars:
Sapper:

Vegans nav AAdolfs Hitlers, kkaada otra maaciishana kaa labaak dziivot nepiekaa laba nenoved, Veganisms nevar iestaaties dienas laikaa visaa pasaulee, arii gadu desmita vai gadsimta laikaa, tas ir ilgs process un praktiski nezinu vai ir iespeejams, vegans nesaka cilveekam-need galju, galja ir slikta, vegans pie shiis izpratnes ir nonaacis, ja Tu nonaac pie sajuutas, ka jaa galja man ir vajadziiga, tad arii tas ir labi, jo ne1 cits Tavu dziivi nevada.
un cik saprotu (kgan jo vairaak gribu saprast, jo vairaak nesaprotu) nejau galjas eeshanaa vai neeshanaa ir saals, bet tajaa nogalinaashanas procesaa. vai cilveeks ir tik izsalcis, ka vinjam jaanomushii aita, lai paeestu? atbildes daliisies

-----------]]

te es piekrītu! Bet tikai tik tālu, ja runājam par ideāliem. īstenībā tas ir daudz sarežģītāk. tālāk jau var diskutēt, vai vajadzīgs mums patērēt termiski apstrādātu pārtiku..
Publicēts: 13.01.11 01:38 labots
 citēt
martins_goncars:
Sapper:

Ko Tu piedāvā ēst arktisko zemju vai tuksnešu iedzīvotājiem???

P.S. Par Hitleru arī vārds vietā - viņš bija veģetārietis. :)
Publicēts: 13.01.11 01:44
 citēt
Ja reiz cilvēks netur putnus, atkrīt olas un to izstrādājumi..
Netur mājlopus, atkrīt piens un tā izstrādājumi
Interesanti kā gan brīvprātīgi meža lopiņš ļausies pa labam to mežā "izģērbt" kailu, lai vecmāmuļai būtu ko adīt zeķes?
var jau mēģināt kaķim to spalvu paplucināt, bet tad kaķu vajag ļoti, ļoti daudz...
Publicēts: 13.01.11 01:47
 citēt
Sapper:

Kāpēc kaut kas būtu jāpiedāvā? :) Ja nekā cita nav, tad ēd to kas ir (ja nu galīgi tas nepatīk tad pārvācas). A ja ir izvēle tad katrs pats izvēlas pēc sava prāta un sirdsapziņas :face-wink:
Publicēts: 13.01.11 01:50
 citēt
Niania:
Sapper:

Kāpēc kaut kas būtu jāpiedāvā? :) Ja nekā cita nav, tad ēd to kas ir (ja nu galīgi tas nepatīk tad pārvācas). A ja ir izvēle tad katrs pats izvēlas pēc sava prāta un sirdsapziņas :face-wink:

--------

to jau mēs arī laikam jau daram un pārvācamies. tāpat pārvācas musulmaņi ar savām problēmām. Dzīvosim visi draudzīgi vienā lielā ciemā.. :)
Publicēts: 13.01.11 01:51 labots
 citēt
talavietis:
martins_goncars:

-----------]]

te es piekrītu! Bet tikai tik tālu, ja runājam par ideāliem. īstenībā tas ir daudz sarežģītāk. tālāk jau var diskutēt, vai vajadzīgs mums patērēt termiski apstrādātu pārtiku..

Nu tad šūpojam vēl tālāk. Kā ir ar farmāciju? Ir gatavība atteikties no pilnīgi visu to medikamentu lietošanas, kuru sastāvā ir dzīvnieku izcelsmes preodukti vai kuri ir testēti uz dzīvniekiem? Kas atliek? Jods un zeļonka? Un cik tad tālu vairs ir līdz jehovas lieci niekiem, kas ļaus savam bērnam nomirt, bet asinis nepālies nkad?
Publicēts: 13.01.11 01:53 labots
 citēt
martins_goncars:
Sapper:

nu un labību audzējot neko nenogalina? nemaz nerunajot par degvielas daudzumu kas tiek patereta :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt