forum.gif
Food Not Bombs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Food Not Bombs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.01.11 15:27
 citēt
veel joprojaam man ir liela skepse par to, ko uzrakstiiji :)
veel jo vairaak, jo zinu daudzus veganus un agresiju nekad neesmu noveerojis (FBN akcijas ir bijushas arii Riigaa), bet nu personiigaa pieredze ir personiigaa, Tava pieredze man svesha :)
p.s. par siemushkaam bija driizaak ironija un taa nekaadi nav attiecinaama uz reaalo situaaciju
Publicēts: 13.01.11 15:34
 citēt

nu labi, esmu, bet ko ar lopiem? Laist brīvībā vai uz RGK???

Kārtīgs mūnistu aģitators gan zinātu pateikt, ko man darīt ar maniem finansu uzkrājumiem stājoties viņu sektā. Jūsu kustībai vēl ir kur augt. :face-wink:

es neesmu maaciitaajs! es nevaru pateikt kaa cilveekam riikoties shaadaa situaacijaa, visticamaakais shiis situaacijas radiishana bija ar meerkji iedziit manus argumentus un visas pasaules veganus stuurii :)
muusu (lasi Food Not Bombs) kustiiba aug jau 30 gadus, no vienkaarsha protesta taa zupas daliishana ir paarveertusies paliidziibaa dabas kataklizmaas, arodbiedriibu un darbaljauzju streikotaaju pabaroshanaa, neskaitaamaas akcijaas pie MCDonalds un liidziigiem globalizaacijas piekopeeju uznjeemumiem utt, tas, ka dazji skeptikji FB uzraksta savas domas, nemaina buutiibu par to, cik plasha taa ir, un viss balstaas uz vienkaarsha indiviida veelmi paliidzeet citiem :)
vispaar ignoreeshana un probleemu noliegshana ir ljooooti saapiigs jautaajums ierindas cilveekos
Publicēts: 13.01.11 15:40
 citēt
f-foto:Kas tu esi pēc profesijas?

Anarhists :haha:
Publicēts: 13.01.11 15:43 labots
 citēt
nesapratu tos lietoshanas noteikumus, doma taada, ka taa vieta jaatdod taapat esi labs vai neesi labs cilveeks? :)
vispaar man jau galva saak saapeet no muuzjiigaas atrakstiishanaas (ne tikai shajaa forumaa), ar to vietu es gribeeju pateikt to, ka anarhisms nekaadaa veidaa neierobezjo otru cilveeku, tolerance un solidaritaate ir vieni no anarhisma priekshnoteikumiem

shiis situaacijas radiishana bija ar meerkji iedziit manus argumentus un visas pasaules veganus stuurii

laikam nepareizi izteicos, doma-iedziit stuurii manus argumentus, kas ir par labu vispasaules vegjitaarieshu un veganu populaacijai :)
Publicēts: 13.01.11 15:52
 citēt
f-foto:"pat tad, kad Tu tantei autobusaa dod savu vietu, darbojies kaa anarhists"

Paskatīsimies rakstos

"Rīgas sabiedriskā transporta (tramvajs, trolejbuss un autobuss) lietošanas noteikumi
(...)
2. Braukšana un bagāžas pārvadāšana
2.1. Priekšējās vietas transporta līdzekļa salonā paredzētas invalīdiem un gados vecākiem pasažieriem, pasažieriem ar bērniem līdz 7 gadu vecumam, grūtniecēm.
Citu pasažieru pienākums ir atbrīvot aizņemtās vietas pēc minēto personu, vadītāja vai kontroliera pirmā pieprasījuma."

Mārtiņ Gončar, tu esi interesants cilvēks. Kas tu esi pēc profesijas?

Īsti anarhisti taču nestrādā, viņi ir intelektuāļi un visticamāk kaut kur mācās par gaļas ēdāju nodokļu naudu...:D
Publicēts: 13.01.11 15:59 labots
 citēt
ja mērauklām neatbilst (gadās arī vienkārši slinkie vai neaptēstie), tad ir jāizdomā dažādas ārišķīgas teorijas, kas attaisnotu uzvedību. Anarhisti mēģina mijiedarboties ar sabiedrību. Tu speciāli publicēji tēmu, tātad jūsu kustība pati par sevi nav tik pievilcīga, lai cilvēki lauztos iekšā jūsu šūniņās caur aizslēgtām durvīm,

vai Tu tagad meegjini provoceet uz diskusiju par to cik tad iisti labs vai slikts ir anarhisms?
sabiedriiba pashizgliitojas, shiis diskusijas jeega nav paarliecinaat vai tieshi otraadi-nepaarliecinaat kaadu par to vai anarhisms ir iespeejams un vai taa teorija buutiibaa ir progresiiva, es esmu te ierakstiijis, lai cilveekus mudinaatu atbalstiit FNB kustiibu, par anarhismu varam parunaat citreiz, tam man vienmeer laiks ir, bet shodien diemzjeel primaari ir reaala akcija, kas saucas Food Not Bombs
diemzjeel pret cilveeku ignoranci man argumentu nav, bet milziigs paldies visiem (nezinu vai no shejienes kaads uzrakstiija uz epastu), kas to atbalsta

Īsti anarhisti taču nestrādā, viņi ir intelektuāļi un visticamāk kaut kur mācās par gaļas ēdāju nodokļu naudu...:D

ja nav ko rakstiit, neraksti neko
Publicēts: 13.01.11 16:02
 citēt
imgfoto:
f-foto:

Mārtiņ Gončar, tu esi interesants cilvēks. Kas tu esi pēc profesijas?

jā un dzīvo gaļas ēdāju celtās mājās :D un arī elektrību tērē ko ierīkojuši gaļēdājcilvēki :D un daži arī fotoaparātus lieto ko radījuši gaļēdāj cilvēki :D
Tā taču ir bezkaunība
Publicēts: 13.01.11 16:04 labots
 citēt
jā un dzīvo gaļas ēdāju celtās mājās :D un arī elektrību tērē ko ierīkojuši gaļēdājcilvēki :D un daži arī fotoaparātus lieto ko radījuši gaļēdāj cilvēki :D
Tā taču ir bezkaunība

laikam neesi veel liidz galam izslimojis pamatskolnieku njirgshanu par lietaam, ko nesaprot
Publicēts: 13.01.11 16:05
 citēt
kas tie par jauniem memmīšiem anarhistiem, kas kā govis sienu vien ēd? kad mēs augām, normāli anarhisti pīpēja, dzēra un ēda visu, kam pietika naudas vai ko izdevās nozagt, nešķirojot substances. tagad anarhisti ir geji vai?
Publicēts: 13.01.11 16:07
 citēt
:D:D:D
Publicēts: 13.01.11 16:10 labots
 citēt
alvils:kas tie par jauniem memmīšiem anarhistiem, kas kā govis sienu vien ēd? kad mēs augām, normāli anarhisti pīpēja, dzēra un ēda visu, kam pietika naudas vai ko izdevās nozagt, nešķirojot substances. tagad anarhisti ir geji vai?

buut stulbam un skriet plikam pa ielaam nav anarhisms, tas ir galeejs stulbums
anarhisms un FNB kustiiba nav viens un tas pats! kaadam tuvaak likaas padiskuteet par 1ajaa postaa redzamo tekstu par politiskajaam nostaadneem
bomzji Maskachkaa arii dzer, piipee, piizdo visu kas nav piesiets, tad jau riktiiga anarhistu komuuna, ne?
Publicēts: 13.01.11 16:19
 citēt
martins_goncars:bomzji Maskachkaa arii dzer, piipee, piizdo visu kas nav piesiets, tad jau riktiiga anarhistu komuuna, ne?

es teiktu, ka diez gan. viņi arī nedodās uz vēlēšanām un nemaksā nodokļus. es pat gribu (atļaujos) teikt, ka viņi ir daudz vairāk anarhisti, nekā mārtiņš gončars, kas popularizē zupiņu dalīšanu pie makdonalda. ;)
Publicēts: 13.01.11 16:23
 citēt
Arī es domāju, ka ne visos strīdos dzimst patiesība. Tomēr ir tā, ka Tu esi parakstījies zem manifesta - atzīsti to par pareizu un sev saistošu. Tas nozīmē, ka par tajā teikto - un tieši Tu to pārpublicēji - var prasīt arī Tev.

vai Tu man prasi vai esmu anarhists? mani simpatizee anarhisma teorija, bet redzu tajaa arii pretrunas, tikpat labi es varu teikt, ka man simpatizee Sociaaldemokraatija vai Marksa sociaalfilozofija un par savu paarlieciibu man nav jaastriidas

Mani interesē tā vieta par mierīgām revolūcijām, kas nav agresija, kas neietver iepriekšējās sistēmas strauju un pilnīgu demontāžu, Vai Tev ir pa rokai praktiski piemēri?

mieriigaas revoluucijas iespeejas plashi ir aprakstiijis Mahaatma Gandijs, gribi redzeet mieriigas revoluucijas paaraakumu par radikaalaam paarmainjaam? luudzu-arodbiedriibas, kas naakushas no anarhisma aizmetnjiem ir izdariijushas vairaak nekaa primaari esoshais radikaalais anarhisms

Tad par to kapitālismu arī ... kapitālisma centralizētā vara, kas ierobežojot pašiniciatīvu. Tev taču neviens ES telpā neskrien pakaļ darba laikā un neprasa, kāpēc Tu neatrodies savā SIA, ko? :) Īsāk sakot, vai vari izstāstīt šo punktu citos vārdos?

kapitaalisms un kapitaala tureetaaji (lasi uznjeemeeji, fabriku iipashnieki utt) apspiezj indiviidu! sho plashi un gari ir aprakstiijis Markss, reaali savu potenciaalu izmanto tikai lielo kapitaalu tureetaaji, ne proleteriaats
par sho var gari spriest un rakstiit varu daudz un dikti, bet shii diemzjeel nav vieta kur to dariit un man, ja godiigi, to dariit nemaz negribas
Publicēts: 13.01.11 16:25 labots
 citēt
alvils:
martins_goncars:bomzji Maskachkaa arii dzer, piipee, piizdo visu kas nav piesiets, tad jau riktiiga anarhistu komuuna, ne?

es teiktu, ka diez gan. viņi arī nedodās uz vēlēšanām un nemaksā nodokļus. es pat gribu (atļaujos) teikt, ka viņi ir daudz vairāk anarhisti, nekā mārtiņš gončars, kas popularizē zupiņu dalīšanu pie makdonalda. ;)

taa ir sabiedriibas degjeneraacija ne anarhisms!
dzert degshkjidrumu diemzjeel nav veseli domaajosham cilveekam raksturiigi, sabiedriibas iekaartojuma rezultaataa arii shaadi ''anarhisti'' rodas
reaali tie ir cilveeki, kuriem kkad kkaa taa sabiedriiba shaadu lomu ir piespeeleejusi

iisteniibaa vairs sakariigi nesanaak izteikties
Publicēts: 13.01.11 16:29
 citēt
redzi mārtiņ, tu esi "anarhists", jo tas ir stilīgi. paaugsies, pieslēgsies realitātei un šo izdomāto atmetīsi. viņiem šis "anarhisms" ir viņu dzīve. ar to, ka nelieto alko un neēd gaļu, jūties pārāks par tiem, kas anarhisti ir pa īstam? nu es jau neko, pasmīnu bārdā un skatos, ka drīz varēšu mukt mājās, praktizēt privāto anarhismu. :bad_smile:
Publicēts: 13.01.11 16:32
 citēt
njā......
te nu atklājas patiesā seja....Marks........., proletariāts....., revolūcija........ pēc tam būs sociālisms, komunisms... un kirdik, āmen.

p.s. "mierīgās revolūcijas" laikā Indijā bojā gāja vairāk kā pusmiljons cilvēku......... bija laikam ļoti mierīgas
Publicēts: 13.01.11 16:39 labots
 citēt
Oliss:njā......
te nu atklājas patiesā seja....Marks........., proletariāts....., revolūcija........ pēc tam būs sociālisms, komunisms... un kirdik, āmen.

un kuriem no shiem vaardiem Tu zini skaidrojumu?
Publicēts: 13.01.11 16:40
 citēt
martins_goncars:
kapitaalisms un kapitaala tureetaaji (lasi uznjeemeeji, fabriku iipashnieki utt) apspiezj indiviidu! sho plashi un gari ir aprakstiijis Markss, reaali savu potenciaalu izmanto tikai lielo kapitaalu tureetaaji, ne proleteriaats
par sho var gari spriest un rakstiit varu daudz un dikti, bet shii diemzjeel nav vieta kur to dariit un man, ja godiigi, to dariit nemaz negribas

Šitām teorijām jau mēs 20. gadsimtā izgājām cauri. Tikai nevajag atkal sākt tās atkārtot. Nav nekas pasaulē melns un balts, nav tikai sliktie lielkapitāla turētāji un apbižotais nabaga labais proletariāts. Ir daudz un dažādi posmi pa vidu, kas nu jau mūsdienās sastāda lielāko daļu cilvēku, varbūt 18-19. gadsimtā bija izteiktākas tā saucamās "šķiras", kaut gan pat tad nebija izteikti viennozīmīgs tas sadalījums. Pie tam tas proletariāts nav nekāds pozitīvais tēls - 17. gadā kad palaida to proletariātu vaļā, tad slepkavoja uz nebēdu ar lielu baudu. Un arī tagad, ja mēs ar proletariātu pamatā saprotam melnstrādniekus, tad es tos labāk redzu ejam, nekā nākam... ir jau izņēmumi, bet lielākā daļa tā proletariāta ir neizglītota un izglītoties negriboša masa.
Publicēts: 13.01.11 16:43 labots
 citēt
Robert, taas teorijas nekad nav straadaajushas, aatraa revolucionaaraa veidaa komunisms nav iespeejams, tautu Teevs ar saviem liidzskreejeejiem to lieliski pieraadiija
un par to Marksu es uzrakstiiju ljoooooti virspuseeji, jo dazjiem izskataas pat sapratne par tik elementaaraam lietaam pieklibo
Publicēts: 13.01.11 16:54
 citēt
Martin - nebūtu tavs nīstais kapitālisms tu tagad dzīvotu zaru būdā un ēstu zāli
Publicēts: 13.01.11 17:26
 citēt
ja tantei buutu ritenji, vinja buutu tramvajs
Publicēts: 13.01.11 17:28
 citēt
Tas siltais ēdiens, ko dalīs garāmgājējiem, būs ar gaļu, vai kā?
Publicēts: 13.01.11 17:32
 citēt
"kapitaalisms un kapitaala tureetaaji (lasi uznjeemeeji, fabriku iipashnieki utt) apspiezj indiviidu! sho plashi un gari ir aprakstiijis Markss, reaali savu potenciaalu izmanto tikai lielo kapitaalu tureetaaji, ne proleteriaats
par sho var gari spriest un rakstiit varu daudz un dikti, bet shii diemzjeel nav vieta kur to dariit un man, ja godiigi, to dariit nemaz negribas "

Njā... diez Liepājas Universitātē, tajā pašā pedagoģiskajā augstskolā, vēljoprojām lekcijas lasa tā kundze ar kuplajām uzacīm? Kad psrs jau bija sabrukusi viņa vēljoprojām piesauca Kārli Marksu, kā dižāko cilvēces domātāju....:D

Par izglītības sitēmu....saviesīgā pasākumā šīs iestādes mācībspēks raudāja, ka tagad lūk ievēlējuši jauno rektoru, bet šis tik par zinātni, par zinātni.... Es pilnīgi apstulbu, bikli pajautāju, sak, vai tad universitātes cēlais nosaukums neuzliek par pienākumu dod akadēmisku izglītību u nkāpēc tad vajadzēja universitātes nosaukumu? Kas mainījās transformējoties no augstskolas uz universitāti? Atbilde: finansējums....:D:D:D
Publicēts: 13.01.11 17:37
 citēt
P.S.

Latviju kopā satur, izglītību anarhistiem apmaksā, pensijas finansē utt... labi ja 1/4 daļa iedzīvotāju, kuri var strādāt privātajā sfērā, kuru pie dzīvības uztur nīstie kapitālisti...

+ mūs visus vairāk uztur krievvalodīgie nekā mēs paši, jo latviešiem kaut kā pēdējā 10gadē bija profesija valsts/pašvaldību darbinieks
Publicēts: 13.01.11 17:42
 citēt
Mazliet koments no malas tiem veganiem...
Tiem derētu tad iztikt arī bez visiem dzīvnieku izcelsmes produktiem, ne tikai pārtikā
Ādas apavus, siksnas, makus, jakas/bikses aizmirstam uzreiz. Ne tikai kažokzvēru, bet parastus ādas izstrādājumus. Nesēžamies mašīnās ar ādas beņķiem.
Neklausamies klasisko mūziku, jo ja vēl zirga sarus lociņam var sadabūt, tad zarnu stīgas nenogalinot lopiņu iegūt būš pagrūti...
Daudzi instrumenti izgatavoti lietojot kaulu līmi. Daudzās ziepēs ir dzīvnieku izcelsmes tauki utt...

Es piekrītu uzskatam, ka cilvēks ir visēdājs.

Un vēl vairāk piekrītu uzskatam, ka dalot bezpajumtniekam pārtiku par pliku velti, mēs nevis to pabarojam un tam palīdzam, bet paverdzinam un izdaram vēl vienu lāča pakalpojumu - atņemam motivāciju ko darīt pašam...
Publicēts: 13.01.11 17:47
 citēt
Oliss:njā......

p.s. "mierīgās revolūcijas" laikā Indijā bojā gāja vairāk kā pusmiljons cilvēku......... bija laikam ļoti mierīgas

MARKS vai MARKSS??? Šiem puišiem filosofija stipri atšķirīga. :face-grin:
Publicēts: 13.01.11 17:48
 citēt
Vegani arii nelieto neko no dziivnieku valsts
Vegjetaarieshi nelieto neko, kaa radiishanaa tiek nogalinaati dziivnieki

par FNB viss ir pateikts, ja nav tad google atbild uz daudziem jautaajumiem
Publicēts: 13.01.11 17:55
 citēt
Vai jūsu anarhistiski, sociālistiski, revolucionārā biedrība ir reģistrēta KR :amazing:

ja nē, tad lūdz dievus tas ir Marksu, Engelsu, Ļeņinu lai pie jums pirmie nonāk valsts struktūru darbinieki :D

Saper - kļūdīties ir cilvēcīgi :grimace: Markss bija domāts
Publicēts: 13.01.11 17:59 labots
 citēt
martins_goncars:Vegani arii nelieto neko no dziivnieku valsts
Vegjetaarieshi nelieto neko, kaa radiishanaa tiek nogalinaati dziivnieki

par FNB viss ir pateikts, ja nav tad google atbild uz daudziem jautaajumiem

Nu šobrīt Tu tāāā samelojies runājot par visiem... Vardi visi un neviens ir tik līdzīgi.
Lielākā daļa LIETO un/vai BAUDA dzīvnieku izcelsmes produktus vai to radītās ērtības. Tieiši vai netieši, bet tā ir.
Varbūt ir atsevišķi izņēmumi, bet 90% Latvijas veģetāriešu un veganu (es personīgi zinu prāvu strēķi) staigā ādas apavos, lieto ādas maciņus utt...

Atceries - jebkurš vijoļkoncerta ieraksts ir veikts izmantojot nogalinātu dzīvnieku izcelsmes produktus...

Un daudzi lieto ziepītes, kuras radītas izmantojot dzīvnieku taukus.

Un vēl - veganiem, lai organisms uzņemtu neaizvietojamās aminoskābes ir jāizmanto sojas produkti. Bez tiem patiesam veganam iestājas - KIRRRDIK. Bet pasaulē ģenētiski vismodificētākā pārtikas grupa ir tieši soja... Padomā par to. Latvijā ar tikai šeit dabīgi audzējamiem produktiem vegans nespēj izdzīvot.

Un ko darīt eskimosiem, kam faktiski vienīga pārtika ir roņi. Daudzu eskimosu barošanas trakts nespēj sagremot dārzeņus un dažādu augu izcelsmes pārtiku. Daudzi japāņi nespēj sagremot ne piena produktus, ne spirtu (par pēdējo parasti sanāk komiski gadījumi)

P.S. Un vēl - milzīgie rīsu, sojas, kukurūzas un citu masās audzēto kultūraugu utt lauki pasaulē smagi iedragā bioloģisko daudzveidību. Un daudzi dzīvnieki tiek indēti un galināti, lai nosargātu veganu sējumus.
btw - Nosist odu arī ir atņemt dzīvību...

Vēl retorisks jautajums - vai kukurūzai nesāp, kad to ģenētiski modificētu (tātad kroplu) speciāli audzē šaurībā, mēslo ar sintētiskiem mēsliem (skaiti špricē dopingu), lai beigās dzõīvu brutāli nopļautu un izlaistu caur kombaina dzelzs vēderu, kur to zalauza, sadauza, atņem dzīvību un izmet laukā... Padomā par to...

P.P.S.
Par nākamo frāzi mani ticamāk vairāki apries, bet jāteic māsu - cilvēku, uz šīs planētas ir par daudz > 7 miljardi ir iespaidīgs cipars tik lielam dzīvniekam. Āfrijka, Indija, Ķīna - vietas/reģioni, kuros dzīvo virs miljarda katrā!!!!

Vai nu mēs atstājam āfrikā/indijā dabīgo atlasi - necīnamies ar bērnu mirstību (neapkarojam mātes dabas dabīgās atlases - evolūcijas pamata - virzītājspēku), vai nu ierobežojam viņu dzimstību, ja jau mēs palīdzam izdīvot lielākai daļai piedzimušo.
Eiropā badu tādos apmēros nenākas novērot, maz sastopama reāla pārapdzīvotība un mežu iznīcināšana, augsnes noplicināšana. Ja vienai āfrikāņu ģimenei izglābj visus 10-12 piedzimušos bērnu, kuriem jau tā nav ko ēst, kāpēc jāļauj vēl piedzemdēt klāt 5-6 papildus "badmiiras"???
Publicēts: 13.01.11 18:23
 citēt
Varbūt ir atsevišķi izņēmumi, bet 90% Latvijas veģetāriešu un veganu staiga ādas apavos, lieto ādas maciņus utt...

nu patiesiibaa tici man, vegjetaarieshi staigaa kedinjaas un daudz piedomaa par to ko kas un kaa, es nezinu kas ir tie, kas staigaa aadas kerzos, bet man iisteniibaa arii vienalga, kaa jau teicu, es esmu galjeedaajs un ljoti tuvi draugi man vegani nav, bet paziistami daudzi, taakaa pilniigi objektiivi nemaaku un nevaru spriest

soja ir neatnjemama veganu eedienkartes sastaavdalja, tiesa

Vēl retorisks jautajums - vai kukurūzai nesāp, kad to ģenētiski modificētu (tātad kroplu) speciāli audzē šaurībā, mēslo ar sintētiskiem mēsliem (skaiti špricē dopingu) lai beigās brutāli nopļautu un izlaistu caur kombaina dzelzs vēderu, kur to zalauza, sadauza, atņem dzīvību un izmet laukā..

par kukuruuzas saapi es neko nezinu :) Tu piedaavaa neest neko? :)

Par nākamo frāzi mani ticamāk vairtāki apries, bet musu - cilvēku, uz šīs planētas ir par daudz.

vai domaa taapeec cilveekus nav iespeejams pabarot? tad nu saakam skatiities no taa cik lauksaimnieciibas zemes paliek neapstraadaatas vai to cik valstu liideri finanseejumu novada militaariem meerkjiem, nevis reaalai savu un pasaules iedziivotaaju paeedinaashanai? un par AAfriku lieliski no veestures var noveerot kaapeec taada situaacija ir izveidojusies-baltie cilveeki gadsimtiem AAfriku ir daliijushi kaa savu iipashumu, izjaukushi dabisko ritmu, ievazaajushi savas seergas utt, man nav ne jausmas kaa situaacija buutu izveersusies, ja kolonizaacija nebuutu taados apmeeros, bet lieliski iespeejamo scenaariju var noveerot Amazones baseinaa, kur iezemieshi joprojaam dziivo savu dziivesveidu dzjungljos, BET shii situaacija kardinaali mainaas ekonomiski svariigos industrializaacijas punktos, kur indiaanji ir zaudeejushi jebkaadu ticiibu dziivei
liidziiga situaacija ir AAfrikaa
gan jau, ka baltajiem cilveekiem ir laiks atdot paraadus

Un daudzi dzīvnieki tiek indēti un galināti, lai nosargātu veganusējumus.

tie nav veganseejumi, taa ir lauksaimnieciiba, kas nes ienaakumus un nav domaata tikai veganiem
Publicēts: 13.01.11 18:28 labots
 citēt
ja nē, tad lūdz dievus tas ir Marksu, Engelsu, Ļeņinu lai pie jums pirmie nonāk valsts struktūru darbinieki

taa ir bezpeljnjas organizaacija kas balstiita uz vienkaarshu doshanu citam neko nesanjemot pretii! vaii man kkas jaaregjistree, lai es vareetu iet paliidzeet izstumt kaiminjam mashiinu no sniega?
vai Tu arii ierosini apcietinaat cilveeku, kas dod zupu tam, kam taas zupas nav?
Publicēts: 13.01.11 18:43 labots
 citēt
ko nozīmē pabarot cilvēkus? Pabarot var suni, kaķi, utt. Cilvēkam ir jāiemāca pašam par sevi parūpēties, tajā skaitā pabarot un apkopt sevi. Bet laikam ēdot tikai dārzeņus, cilvēks pats par dārzren paliek, kuru ir jākopj un jālaista - jābaro
Interesanti, kad Tev vai kādam Tev tuvam cilvākam būs nepieciešami daudz maz nopietni medikamenti, ko darīsi??? Visi tak tiek testēti uz dzīvniekiem?
Publicēts: 13.01.11 18:46 labots
 citēt
ne visi cilveeki sevi var pabarot!
izshausim tos, kuriem dziivee iet gruuti?
Tu kakji vakaraa laid uz ielas lai vinjsh nokjer peli un vinjam neko citu eest nedod? bljaaviens manaa apkaartnee pusmuuzja viirietis shodien rakaajaas pa musoru, straadaajis celtnieciibaa 10gadus, tagad gandriiz gadu bez darba, ko tam cilveekam reaali iesaki? apskaties uz procentiem oficiaali (!) regjistreetajiem bezdarbniekiem! 14% (kas patiesiibaa ir ljoti optimistisks skaitlis)! teiksi visi ir vnk nodzeerushies?
johaidii atver acis! vai arii Latvieshu vienseetnieka pox uz visu citu ir kkaada nedziedinaama slimiiba?
piedod, censhos kaa labaak, bet izskataas, ka vnk diskusijai nav nekaadas jeegas, jo ignorance ir nedziedinaama seerga
Publicēts: 13.01.11 18:59
 citēt
martins_goncars:ne visi cilveeki sevi var pabarot!
izshausim tos, kuriem dziivee iet gruuti?
Tu kakji vakaraa laid uz ielas lai vinjsh nokjer peli un vinjam neko nedod? bljaaviens manaa apkaartnee pusmuuzja viirietis shodien rakaajaas pa musoru, straadaajis celtnieciibaa 10gadus, tagad gandriiz gadu bez darba, ko tam cilveekam reaali iesaki? apskaties uz procentiem oficiaali (!) regjistreetajiem bezdarbniekiem! 14% (kas patiesiibaa ir ljoti optimistisks skaitlis)! teiksi visi ir vnk nodzeerushies?
johaidii atver acis! vai arii Latvieshu vienseetnieka pox uz visu citu ir kkaada nedziedinaama slimiiba?
piedod, censhos kaa labaak, bet izskataas, ka vnk diskusijai nav nekaadas jeegas, jo ignorance ir nedziedinaama seerga

Kaķi es baroju, jo kaķis nav pusmūža vīrietis, ka 10 gadus celtniecībā ir strādājis, bet nev nodokļus maksājis, nav uzkrājis ne santīmu grūtiem laikiem. Un tagad ir pie sasistas siles. šitiem tūdaliņiem ir smadzenes jāsakārto nevis zupa jādod. Kā rezi ignorances te nav. 3 lapas piespamotas. Līdzībās izsakoties, Tu piedāvā pacientu ar kunģa čūlu ārstēt ar aspirīnu. Jā, sāpes noņem, bet kunģi sabeidz galīgi - līdz nāvei.
Publicēts: 13.01.11 19:02
 citēt
Tu piedāvā pacientu ar kunģa čūlu ārstēt ar aspirīnu. Jā, sāpes noņem, bet kunģi sabeidz galīgi - līdz nāvei.

es piedaavaaju to, ko es varu piedaavaat! Tu nepiedaavaa neko (iznjemot mekleet manaa piedaavaatajaa kkaadus pretargumentus) un luuk atshkjiriiba
Publicēts: 13.01.11 19:13 labots
 citēt
martins_goncars:
Tu piedāvā pacientu ar kunģa čūlu ārstēt ar aspirīnu. Jā, sāpes noņem, bet kunģi sabeidz galīgi - līdz nāvei.

es piedaavaaju to, ko es varu piedaavaat! Tu nepiedaavaa neko (iznjemot mekleet manaa piedaavaatajaa kkaadus pretargumentus) un luuk atshkjiriiba

Es piedāvāju patriekt tās vecās pezhas, kas iesūnojušas IZM un radīt tādu mācību programmu skolām, kuru pabeidzot cilvēks nav siltumnīcas apstākļos izaudzināts dārzenis, bet spēj sevi uzturēt, apzinās nepieciešamību godīgi maxāt nodokļus un nezagt no valsts. Diemzēl vidusmēra latvietis savā attīstībā atpaliek apmēram 100 gadus no vidusmēra eiropieša, un bieži vien nespēj patstāvīgi bikšpriekšu aizpogāt. Cilvēks no zīdaiņa vecuma ir jāmāca par sevi pastāvēt. Skolā jāliek studēt Kanta nevis Marksa darbi.
'
Noskaties, dikti labs!
www.youtube.com...
Publicēts: 13.01.11 19:23 labots
 citēt
piedaavaat piedaavaat!
zini cik daudzi man visu sho ir teikushi, ko vajadzeetu mainiit un kaa buut?
parasti liidz reaalai darbiibai tas nenonaak un paliek tukshas demagogjijas liimenii

FNB nav tikai eediena daliishana, taa ir sabiedriibas izgliitoshana, reaala nevardarbiiga ciinja par saviem meerkjiem, kaa sociaaliem taa politiskiem

Tu teiksi tas tas tas jaamaina un kkas mainiisies? taa Tu vari seedeet liidz sirmam vecumam noskatoties kaa dziive un iespeejas paskrien garaam
labaak paskaties klipinjus kaa taadas organizaacijas kaa Black Block, antifa kustiibas utt ciinas par savaam dziiveem, cik milziigus apmeerus saak paarnjemt sociaalaa revoluucija dazjaados veidos, taa diemzjeel vairs nav utopija, taa ciinja reaali notiek
taapat vari palasiit pretspars.lt tekstus, bet laikam seedeet forumaa un pret visu jauno attiekties ar noraidoshu attieksmi ir cilveeka (latviesha vidusmeera cilveeka) garaa
Publicēts: 13.01.11 19:37
 citēt
martins_goncars:

labaak paskaties klipinjus kaa taadas organizaacijas kaa Black Block, antifa kustiibas utt ciinas par savaam dziiveem,

...dauzot logus un automašīnas, nodarbojoties ar vardarbību un vandālismu?!?!

pie tam BlackBlock vai BlackBloc nav kustība, bet protestu taktika, ko izmanto visādi antiglobālisti un citādi salašņas, kas tā vietā, lai savu enerģiju veltītu savas dzīves sakāŗtošanai, bojā citu cilvēku īpašumus...
Ja nepiekrīt globalizācijai vai citām lietām, tas nenozīmē, ka ir jādemolē citu cilvēku īpašums. Un parasti tie akrtīvākie demolētāji ir visādi antiglobālisti, anarhisti u.tml.
Publicēts: 13.01.11 19:39
 citēt
Zini, ez kaut kā iztikšu bez sarkanā karoga un bruņuvilciena, mācīišu un audzināšu savus bērnus, lai viņiem nav pa miskasti pusmūžā jārakājas. Tu tikmēr cīnies par proletariāta tiesībām uz modificēto soju. Lai veicas. :face-wink:
Publicēts: 13.01.11 19:40 labots
 citēt
...dauzot logus un automašīnas, nodarbojoties ar vardarbību un vandālismu?!?!

tas nav vandaalisms (buutiibaa taas ir miermiiliigas demonstraacijas), vandaalisms saakas peec policijas iejaukshanaas :) ne1 Black Block aktiivists nedemolee kko tikai taapeec , ka vinjam patiik, tur viss smuki zinaams kura mashiina kuram bankas iipashniekam pieder :)
vienkaarsho cilveeku privaatiipashums parasti netiek aizskarts
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes: