forum.gif
Food Not Bombs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Food Not Bombs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.01.11 19:45
 citēt
Ja kas Hamas jau arī sākumā bija miermīlīga revolucionāra kustība ar mierīgiem cēliem mērķiem.......
Publicēts: 13.01.11 19:47
 citēt
RobertsJ:
martins_goncars:

labaak paskaties klipinjus kaa taadas organizaacijas kaa Black Block, antifa kustiibas utt ciinas par savaam dziiveem,

...dauzot logus un automašīnas, nodarbojoties ar vardarbību un vandālismu?!?!

pie tam BlackBlock vai BlackBloc nav kustība, bet protestu taktika, ko izmanto visādi antiglobālisti un citādi salašņas, kas tā vietā, lai savu enerģiju veltītu savas dzīves sakāŗtošanai, bojā citu cilvēku īpašumus...
Ja nepiekrīt globalizācijai vai citām lietām, tas nenozīmē, ka ir jādemolē citu cilvēku īpašums. Un parasti tie akrtīvākie demolētāji ir visādi antiglobālisti, anarhisti u.tml.

Ja Tu redzētu, kā Dānijā uz COP15 policija šitos lubrakus rāmus padarīja. Vienkārši super profesionāli salīdzinot ar to kā mūsu "milicija" uzvedās janvāra jaiutrībās. Kā man dāņi stāstija, ka protestētājiem šāda mēroga pasākumos ir jānodrošina tuvu norises vietai iespēja protestēt. Bet, nedo Dies, ja to mēģinās darīt citur. bet mēģināja. Pats redzēju kā sniegā uz mutes pilsoņi paguļ stundas 3 ar plastmasas savilcējiem sasietām rokām, jo bija iedomājušie, pirotehniku, krāsu un mietus līdzi paņemt. Pēc tam vēl kāda sutka būrī un tā palēnām viss antiglobālisms no smadzenēm ir ārā. :D
Publicēts: 13.01.11 19:53
 citēt
un tā palēnām viss antiglobālisms no smadzenēm ir ārā. :D

nekas tur nav aaraa, ja paskatiitos ciparus cik 1 (!) demonstraacijaa vinji seej sapulcinaat aktiivistus, tad aptuveni vari staadiities priekshaa cik pasaulee vinji ir
reaali sanaak taa, ka taa daudzinaataa demokraatija nepieljauj opoziiciju (vismaz no kreiso un anarhistu puses), tad kas taa pa demokraatiju?
antifa gaajienos parasti sapulcina lielu daudzumu policijas, lai vajadziibas gadiiumos to gaajienu vareetu aatri un efektiigi neitralizeet un provokaacijas no policijas puses ir nepaartrauktas! sho visu lieliski var izlasiit dazjaados neitraalos medijos
Publicēts: 13.01.11 19:54
 citēt
martins_goncars:
...dauzot logus un automašīnas, nodarbojoties ar vardarbību un vandālismu?!?!

tas nav vandaalisms (buutiibaa taas ir miermiiliigas demonstraacijas), vandaalisms saakas peec policijas iejaukshanaas :) ne1 Black Block aktiivists nedemolee kko tikai taapeec , ka vinjam patiik, tur viss smuki zinaams kura mashiina kuram bankas iipashniekam pieder :)
vienkaarsho cilveeku privaatiipashums parasti netiek aizskarts

kāpēc miermīlīgiem protestētājiem līdzi ir vajadzīga pirotehnika, dūmugranātas, krāsas bumbas, beisbole vāles, ķēdes, naži?????? :face-devil-grin:
Publicēts: 13.01.11 20:00
 citēt
kāpēc miermīlīgiem protestētājiem līdzi ir vajadzīga pirotehnika, dūmugranātas, krāsas bumbas, beisbole vāles, ķēdes, naži?????? :face-devil-grin:

kaapeec policijai vienmeer liidzi ir steki?
Publicēts: 13.01.11 20:02
 citēt
martins_goncars:

nekas tur nav aaraa, ja paskatiitos ciparus cik 1 (!) demonstraacijaa vinji seej sapulcinaat aktiivistus, tad aptuveni vari staadiities priekshaa cik pasaulee vinji ir
reaali sanaak taa, ka taa daudzinaataa demokraatija nepieljauj opoziiciju (vismaz no kreiso un anarhistu puses), tad kas taa pa demokraatiju?
antifa gaajienos parasti sapulcina lielu daudzumu policijas, lai vajadziibas gadiiumos to gaajienu vareetu aatri un efektiigi neitralizeet un provokaacijas no policijas puses ir nepaartrauktas! sho visu lieliski var izlasiit dazjaados neitraalos medijos

Nestāsti pasakas, es 2 nedēļas nostradāju COP15. Redzēju visu "virtuvi" no iekšpuses. Ar to pilnīgi pietika, lai sprastu, ka visi šitie aktīvisti dalās 2 daļās - vieni, kas skaļi bļauj un sēž uz eiropas piķa un otri, kas ir pilnīgi margināļi.

Kas Tev traucē dibināt savu politisko organizāciju, startēt vēlēšanās un gūstost atbalstu realizēt savus mērķus? Problēma ir tāda, ka šados grupējumos vienmēr ir ~1,5% iezīvotāju, tāpēc demokrātiski paņēmieni neder. Vajadzīga ir revolūcija un mazākuma terors kā 1917. gadā.
Publicēts: 13.01.11 20:03
 citēt
gan jau kādreiz kādam šie ektrēmistiskie piegriezīsies un viņš pavēlēs kaučuka lodes nomainīt uz svina un būšu PAR šo soli :big_smile:
Publicēts: 13.01.11 20:03 labots
 citēt
martins_goncars:

kaapeec policijai vienmeer liidzi ir steki?

Kāpēc armijā ir ieroči? Klau, uzēd kotleti Tu jau pilnīgas muļķibas runā.:face-grin::face-crying::face-grin::face-crying::face-grin:

P.S. Policiajai ieroči ir tāpēc, lai noliktu pie vietas tos utainos, smirdīgos pidarus, kas demolē manas vecvecmammas veikalu, kuru viņa atvēra 1901 gadā. Saprati?
Publicēts: 13.01.11 20:04
 citēt
pats vispaar saproti ko raksti?
nezinu ko esi redzeejis, bet laikam neesi redzeejis pilniigi neko
Publicēts: 13.01.11 20:05
 citēt
Oliss:gan jau kādreiz kādam šie ektrēmistiskie piegriezīsies un viņš pavēlēs kaučuka lodes nomainīt uz svina un būšu PAR šo soli :big_smile:

nu tad pie reizes iestaajies NS
Publicēts: 13.01.11 20:05 labots
 citēt
Mārtiņ, Tavas slavas dziesmas Pentakšiem skan krietni labāk, nekā šīs politizētās glupības...:face-wink:
Publicēts: 13.01.11 20:09
 citēt
šajā tēmā vairs neko nekomentēšu punkts
Publicēts: 13.01.11 20:11
 citēt
f-foto:"kaapeec policijai vienmeer liidzi ir steki? "

Zini, labāk jau tu, Mārtiņ, būtu turpinājis rakstīt, ka anarhists ir arī tas, kas iedod vecmāmiņai vietu sabiedriskajā transportā.

bet vot es gribu teikt, ka miermiiliigas demonstraacijas grautinjos paarveersh nepopulaari top valstu leemumi, anarhisms nav demoleeshana! taas ielu kaujas parasti notiek kaa atbildes reakcija policijas brutalitaatei-noshauts jaunietis Ateenaas, apcietinaati vienkaarshi studenti Londonaa utt, luudzu pasaki man kaapeec anarhistiem liedz iet gaajienos vai atljaujas ir stipri limiteetas?
man atbilde ir, bet Jums?
Publicēts: 13.01.11 20:22
 citēt
martins_goncars:pats vispaar saproti ko raksti?

www.youtube.com...

paskaties gan kā miermīligie demonstranti rotaļājas ar pirotehniku un cik "nežēlīga" ir policija.
Publicēts: 13.01.11 21:24 labots
 citēt
Sapper:
martins_goncars:pats vispaar saproti ko raksti?

www.youtube.com...

paskaties gan kā miermīligie demonstranti rotaļājas ar pirotehniku un cik "nežēlīga" ir policija.

vispaar es nekad neesmu iestaajies par radikaalo anarhismu, bet saprotu vinju meerkjus, ko veelies ar sho klipu paraadiit?
kaa cilveeki izmet paaris petardes? tad jau jaunaa gada sagaidiishana ir vaajpraatiigs demolantisms

gribi redzeet policijas brutalitaati? ieraksti tajaa mekleetaajaa police brutality un vietu kur veelies redzeet shaadus skatus ;)
Publicēts: 13.01.11 21:30
 citēt

Zini, labāk jau tu, Mārtiņ

taapeec, ka policija aizstaav valsts intereses ne indiviida!
Publicēts: 13.01.11 22:03
 citēt
p.s. jūsu organizācijai trūkst vēl KKK atbalsta :D

man beidzot aizgaaja ko noziimee shis saiisinaajums un veel jo vairaak nostiprinaajaas viedoklis, ka ar zinaashanaam un elementaaru sapratni par lietaam Tev ir kaa ir
Publicēts: 13.01.11 22:07 labots
 citēt
martins_goncars:

Vai, piemēram, aprijušies dauzoņas, kas tieši pirms gada Vecrīgā demolēja šņabja bodes, būtu tie aizstāvāmie indivīdi?...:face-wink:
Publicēts: 13.01.11 22:10
 citēt
bet laikam seedeet forumaa un pret visu jauno attiekties ar noraidoshu attieksmi ir cilveeka (latviesha vidusmeera cilveeka) garaa

mmm veģetārisms ir kā modes kliedziens (vai vismaz lēnām top) tāpēc ir arī cilvēki kam ir izdevīgi šādus uzskatus paust par itkā veģetārisma tikai pozitīvajiem piemēriem.:face-wink:
Publicēts: 13.01.11 22:13
 citēt
Friidis:
martins_goncars:

Vai aprijušies dauzoņas, kas tieši pirms gada Vecrīgā demolēja šņabja bodes, būtu tie aizstāvāmie indivīdi?...:face-wink:

tas bija vienkaarsh sabiedriibas kliedziens, es nekaadu dziljaaku jeegu tajaa visaa nesaskatiiju, taa tieshaam bija klaja demolaacija
Publicēts: 13.01.11 22:14
 citēt
martins_goncars:

Zini, labāk jau tu, Mārtiņ, būtu turpinājis rakstīt, ka anarhists ir arī tas, kas iedod vecmāmiņai vietu sabiedriskajā transportā.

bet vot es gribu teikt, ka miermiiliigas demonstraacijas grautinjos paarveersh nepopulaari top valstu leemumi, anarhisms nav demoleeshana! taas ielu kaujas parasti notiek kaa atbildes reakcija policijas brutalitaatei-noshauts jaunietis Ateenaas, apcietinaati vienkaarshi studenti Londonaa utt, luudzu pasaki man kaapeec anarhistiem liedz iet gaajienos vai atljaujas ir stipri limiteetas?
man atbilde ir, bet Jums?

Lai netraucētu normāliem cilvēkiem dzīvot neuzspiežot savu viedokli kas ir tīri subjektīvs vai lai nepieļautu masu nekārtības kas var aiziet pat tālāk jo nekārtību cēlāji dažreiz neapzinās sekas ilgtermiņā, ko var izraisīt itkā mierīga demonstrācija.
Publicēts: 13.01.11 22:15
 citēt
martins_goncars:

martins_goncars:

Un kas Tad ir valsts? Met to savu Marksu, Engelsu, Ļeņinu, Mao, Kimirsenu,Kastro un Kadafi miskastē palasi Platonu. :face-wink:
Publicēts: 13.01.11 22:17
 citēt
martins_goncars:

medijos

nē demokrātija ir vairākuma intereses un ja vairākums skaitās kaut 51% bet anarhisti 49 tad anargistiem demokrāti var mest vienu lielu fingeru :face-wink: atceries to
Publicēts: 13.01.11 22:17
 citēt
Lai netraucētu normāliem cilvēkiem dzīvot neuzspiežot savu viedokli kas ir tīri subjektīvs vai lai nepieļautu masu nekārtības kas var aiziet pat tālāk jo nekārtību cēlāji dažreiz neapzinās sekas ilgtermiņā, ko var izraisīt itkā mierīga demonstrācija.

teiksi, ka demonstraacijas ir jaaizliedz tikai taapeec, ka peec taam ir iespeejami grautinji?
Publicēts: 13.01.11 22:20
 citēt
martins_goncars:

teiksi, ka demonstraacijas ir jaaizliedz tikai taapeec, ka peec taam ir iespeejami grautinji?

ja ir nopietns pamats aizdomām tad jā
mm vai tikai tas nenotika pērnā gada 16 martā ko?
Pasaulē nekur neko tāpat vien neaizliedz vai nedara - visam ir savs iemesls kāpēc notiek tā vai savādāk.
Publicēts: 13.01.11 22:21
 citēt
nē demokrātija ir vairākuma intereses un ja vairākums skaitās kaut 51% bet anarhisti 49 tad anargistiem demokrāti var mest vienu lielu fingeru :face-wink: atceries to

shii ir nu gan liela muljkjiiba, jo par anarhismu sabiedriiba pilniigi nekaadaa meeraa nav informeeta, tiiri panjemot pamatskolas gadus es neatceros ne1 (!) gadiijumu, kad kkas buutu bilsts par anarhistiem un anarhismu kaa taadu, tas procentiaalais sadaliijums taatad paliek pilniigi absurds, jo neatspulguljo reaalo situaaciju
taapat kaa koaliicijas veidoshana Saeimaa, kas darbojas peec taadiem pashiem principiem :)
Publicēts: 13.01.11 22:22
 citēt
+ vēl likumi ir radīti sabiedrības vairākuma interesēm un ja aizliedz kādu gājienu vai protestu tad tas ir tikai sabiedrības vairākuma interesēs.
Publicēts: 13.01.11 22:23
 citēt
Pasaulē nekur neko tāpat vien neaizliedz vai nedara - visam ir savs iemesls kāpēc notiek tā vai savādāk.

bet nupat veel Tu spekuleeji uz demokraatijas pamatprincipiem ar procentu paliidziibu, taatad cilveeki, kas protestee nedriikst protesteet vai iziet ielaas tikai taapeec, ka izskataas potenciaali biistami? luudzu kur tagad paliek tas procents, kas iziet ielaas? vai arii sho kaartiigaa demokraatiskaa sabiedriibaa neieskaita un atstaaj aarpus konkurences?
Publicēts: 13.01.11 22:24 labots
 citēt
wibi:+ vēl likumi ir radīti sabiedrības vairākuma interesēm un ja aizliedz kādu gājienu vai protestu tad tas ir tikai sabiedrības vairākuma interesēs.

taatad, ja visi paklausiigi skries pakalj valdoshaas iekaartas postulaatiem, tad opoziicija reaali nav iespeejama? :D izskaidro
Publicēts: 13.01.11 22:24
 citēt
martins_goncars:

shii ir nu gan liela muljkjiiba, jo par anarhismu sabiedriiba pilniigi nekaadaa meeraa nav informeeta, tiiri panjemot pamatskolas gadus es neatceros ne1 (!) gadiijumu, kad kkas buutu bilsts par anarhistiem un anarhismu kaa taadu, tas procentiaalais sadaliijums taatad paliek pilniigi absurds, jo neatspulguljo reaalo situaaciju
taapat kaa koaliicijas veidoshana Saeimaa, kas darbojas peec taadiem pashiem principiem :)

es jau nesaku ka % viss sakrīt tieši kā es rakstīju, zinu ka anarhisti ir tikai nedaudzi tas ir kā piemērs (saproti?) anarhija arī ir radusies jo kāds indivīds nav spējis normāli un pilnvērtīgi dzīvot pārējā sabiedrības daļā, kas nozīmē ka viņam ir problēmas.
Publicēts: 13.01.11 22:26
 citēt
martins_goncars:
wibi:+ vēl likumi ir radīti sabiedrības vairākuma interesēm un ja aizliedz kādu gājienu vai protestu tad tas ir tikai sabiedrības vairākuma interesēs.

taatad, ja visi paklausiigi skries pakalj valdoshaas iekaartas postulaatiem, tad opoziicija reaali nav iespeejama? :D izskaidro

opozīcija nenozīmē pārkāpt likumu - opozīcija ir cilvēki ar pretēju vai savādāku viedokli. likumpārkāpēji ir cilvēki kas vnk pārkāpj likumu jeb tā nav?
Publicēts: 13.01.11 22:26 labots
 citēt
es jau nesaku ka % viss sakrīt tieši kā es rakstīju, zinu ka anarhisti ir tikai nedaudzi tas ir kā piemērs (saproti?) anarhija arī ir radusies jo kāds indivīds nav spējis normāli un pilnvērtīgi dzīvot pārējā sabiedrības daļā, kas nozīmē ka viņam ir problēmas.

tieshaam gribi turpinaat? anarhisti ir slikti un vinjiem visiem kaa vienam ir jaagriezjas peec paliidziibas
Publicēts: 13.01.11 22:29 labots
 citēt
opozīcija nenozīmē pārkāpt likumu - opozīcija ir cilvēki ar pretēju vai savādāku viedokli. likumpārkāpēji ir cilvēki kas vnk pārkāpj likumu jeb tā nav?

tad Tu man tagad pasaki ar ko anarhistu viedoklis atshkjiras, piemeeram, no opoziicijas viedoklja saeimaa?
vai tas, ka cilveeks sevi definee kaa anarhistu, vinjsh automaatiski tiek uzskatiits par likumpaarkaapeeju un demolantu?
Publicēts: 13.01.11 22:30
 citēt
martins_goncars:

bet nupat veel Tu spekuleeji uz demokraatijas pamatprincipiem ar procentu paliidziibu, taatad cilveeki, kas protestee nedriikst protesteet vai iziet ielaas tikai taapeec, ka izskataas potenciaali biistami? luudzu kur tagad paliek tas procents, kas iziet ielaas? vai arii sho kaartiigaa demokraatiskaa sabiedriibaa neieskaita un atstaaj aarpus konkurences?

taatad cilveeki, kas protestee nedriikst protesteet vai iziet ielaas tikai taapeec, ka izskataas potenciaali biistami? - neesmu teicis ka cilvēki kas izskatās bīstami nedrīkst iziet ielās, bet gan to ka gājienu atcelšanai var būt visdažādākie iemesli, kurus visus nevar un nav jēgas uzrakstīt.

luudzu kur tagad paliek tas procents, kas iziet ielaas? vai arii sho kaartiigaa demokraatiskaa sabiedriibaa neieskaita un atstaaj aarpus konkurences - nav tāda "grupa" protestētāji, tāpēc to nemēra %, jo protestēt ir tiesības ikvienam.
Publicēts: 13.01.11 22:32
 citēt
jo protestēt ir tiesības ikvienam.

tad kur ir probleema?
Publicēts: 13.01.11 22:35
 citēt
ehh es redzu ka te tikai sākas tāda kā dzērāju saruna no tavas puses, es iesaku tev neaizmirst kāds bija tavs mērķis uzsākot šo diskusiju un beidzu atbildēt uz nekorektiem jautājumiem vai pārprastiem uzskatiem, jo man sāk šķist ka esi iekarsis un vēlies visu citu cilvēku viedokļus apgāzt, lai cik muļķīgi tavi argumenti nebūtu.:face-wink::face-wink:
Publicēts: 13.01.11 22:37
 citēt
luudzu pasaki kuros jautaajumos vai argumentos es kljuudiijos
Publicēts: 14.01.11 00:05 labots
 citēt
martins_goncars:luudzu pasaki kuros jautaajumos vai argumentos es kljuudiijos

Nevar jau kļūdīties, ja racionālu argumentu nav. Jeb Tu populistiskus saukļus (pabarosim pasauli, darīsim vismaz kaut ko...) uzskati par argumentu? Tas jau vien, ka Tu anarhistus pielīdzini Asīzes Franciskam ir "epic fail":face-grin:

Starp citu, nav Tavi čomi 49% no sabiedŗības,
www.delfi.lv...

izskatās vienkārši nožēlojami.
Publicēts: 14.01.11 00:17
 citēt
Cik es bakalaura studiju laikā esmu pētījis anarhismu, tik arī esmu atdūries pret vienu noteiktu problēmu- anarhismam ir vnk anormāli daudz paveidu. Plus vēl man īsti nekad nav bijis skaidrs, kā anarhisms attieksies pret tādu lietu kā pašregulējošie procesi, kas no jauna liks dzimt varai. Ja arī tu atstāj sabiedrību bez centralizēta varas mehānisma, tad jāpatur prātā ir tas, ka ne visi būs tik spējīgi, ka spēs paši par sevi pastāvēt un dažiem noteikti būs vieglāk dažas no savām tiesībām iemainīt pret atsevišķu vajadzību apmierināšanu. Es būšu pesimists un teikšu, ka, ja arī man dažādi varas mehānismi ierobežo manu vēlmi izpausties un pašapliecināties, tad esmu pārliecināts, ka ir citi, kam šīs vajadzības nav tik akūti nepieciešamas.

P.S. Tas, ka 51% populācijas piekrīt, ka Ugunsgrēks ir mesijas otrā atnākšana caur TV kasti nenozīmē, ka tas tā ir.
Publicēts: 14.01.11 00:24 labots
 citēt
RudeWolf:Es būšu pesimists un teikšu, ka, ja arī man dažādi varas mehānismi ierobežo manu vēlmi izpausties un pašapliecināties

No šīs vietas var konkŗetāk? Man, personīgi, besī esošie braukšanas ātruma ierobežojumi, bet nu nekas, kompensēju slēgtā trasē vai uz Eiropas bāņiem. :) LV cenšos būt likumpakluasīgs un nebraukt ātrāk par +10 :D Kārtīgs anarhists, kam patīk atvilkt un 16 soda punkti laikam jau Ziftiņa limuzīnu svilinātu? :anger:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt