Vnk visi nav vienādi. Protams, ka visi grib būt laimīgi un negrib būt nelaimīgi, bet tas, kas katram ir laime brīvi programējas no pieredzes/gēniem un vēl nez kā.
protams, ka katrs savādāks un katram savs destruktīvo gēnu daudzums. Tā arī nepateici, kā pastāvošā iekārta Tevi traucē pašapliecināties. Nē, nu ja tas, kas dziļi intīms, es neuzstāju.
jaa jo anarhistiskaas kustiibas Latvijaa tikpatkaa nav organizeetas, patiesiibaa anarhisti ir tikai uz papiira, tajaa pashaa piemineetajaa triispadsmitajaa anarhisti tur bija uz dazjaam plaukstaam saskaitaami
Sapper:protams, ka katrs savādāks un katram savs destruktīvo gēnu daudzums. Tā arī nepateici, kā pastāvošā iekārta Tevi traucē pašapliecināties. Nē, nu ja tas, kas dziļi intīms, es neuzstāju.
Šī iekārta mani īpaši neierobežo, tāpēc pagaidām palikšu pie čērčiliskā, ka sūdīga demokrātija ir labāka par anarhismu. Kaut vai tāpēc, ka mūsu sabiedrība īsti netiek galā ar brīvību, kas nāk līdzi demokrātijai. Ja te sāksies patiesā anarhija, tad tas būs bellum omnia contra omnes.
Anglijā mani iekārta ierobežotu vismaz tik daudz, ka tur foķēt var gandrīz tikai naktī, zem segas un tāpat tikai palagu.
RudeWolf: Anglijā mani iekārta ierobežotu vismaz tik daudz, ka tur foķēt var gandrīz tikai naktī, zem segas un tāpat tikai palagu.
Ūja, ūja??? Vot kaut kā nemanīju. Ja nu vienīgi pie downing street 10 bez saskaņojuma Tu gribētu bildēt kā ezīši pārojās, tas varētu būt problemātiski.
labi, shis buus peedeejais mans ieraksts gluzji vienkaarshi taapeec, ka man nav laika visu laiku atrakstiities
Met to savu Marksu, Engelsu, Ļeņinu, Mao, Kimirsenu,Kastro un Kadafi miskastē palasi Platonu.
neko es malaa netaisos mest, es Platonu esmu lasiijis, taapat kaa Sokratu, Pitagoru un citus sengriekju filozofijas skolas paarstaavjus, turklaat Mao es nelasu un Kastro vietaa priekshroku es dodu Che Gevaram un ljenjinisms, taapat kaa staljinisms mani absoluuti nesaista
Starp citu, nav Tavi čomi 49% no sabiedŗības, www.delfi.lv...
man vairaak izskataas, ka tie ir cilveeki ar neonacistisku domaashanas veidu vismaz tie uzraksti par holokaustu un zjiidmasonu vispasaules sazveerestiibu atsit pilniigi jebkaadu veelmi intereseeties par to, kas taa ir par organizaaciju
līdz daži oponenti izžuva smieklos par absurdo izlasītajā.
jaa, protams, par lietaam ko cilveeks nesaprot ir vieglaak pasmieties laikam podzinjspiedeejiem kko citu gruuti ieskaidrot par to kursh Marks (ne Markss) labaaks, turklaat man te nebija jaastriidas par savu paarlieciibu, ko dazji te aktiivi meegjinaaja izdariit kko apstriideet vienmeer buus vieglaak
Nevar jau kļūdīties, ja racionālu argumentu nav.
galvenais, ka Tev vinji ir daudzi zjeel tikai, ka viss balstaas uz es redzeeju, es domaaju, taa tam vajadzeetu buut. veel trakaaks (vismaz shijaa diskusijaa) bija tikai Oliss, kursh savu argumentaaciju balsta uz pavisam vienkaarshu nezinaashanu
slinkums ir viens no anarhijas vadmotīviem
bet gudra d****ana ir kaartiigs latvju viiru vadmotiivs
---------------
par teemu, paldies visiem, kas atrakstiija uz epastu, pirmais pasaakums notiks Februaarii teemu var sleegt
Bravo! Maskas ir kritušas, vegans, opļā...nupat savu humāno un miermīlīgo anarhistu zārkā kārtējo naglu iedzini.
“Naids kā cīņas faktors, nesamierināms naids pret ienaidnieku, kas pārvar cilvēka spēju dabiskās robežas un pārvērš viņu efektīvā, nevaldāmā, selektīvā un aukstā nogalināšanas mašīnā. Tādiem ir jābūt mūsu kareivjiem; tauta, kas nespēj nīst, nespēj arī sakaut nežēlīgu ienaidnieku.” - Tās ir rindas no Če aicinājuma Āfrikas, Āzijas un Latīņamerikas tautu solidaritātes organizācijas kongresam.
Ui, nu gan jauki – topika sākumā autors reklamē nepatiku pret atomieročiem, bet turpinājumā „…priekshroku es dodu Che Gevaram…” !!! Pēc Staļina nāves asinssuns Gevara bija viens no retajiem, kurš apzināti centās izraisīt atomkaru, tikai pat Ņikita kukuruzņiks izrādījās pietiekoši saprātīgs, lai neapmierinātu jaunā drauga ilgas pēc bumbiņas, kad šis bija Maskavā ar lūgumu. Izvēlies gan – vai nu esi pacifists (ko uzskatu par garīgu nelietību, bet nenoliedzu kāda tiesības uz citām domām), vai arī atklāta bandītisma fans.
kinčukā, kad runā par avangardu, var domāt to, kas tagad avangardā un var domāt konkrēti franču pagājušā gad-100-ta 20.-to gadu avangardu. līdzīgi ar teriminu pacifisms. ar to var saprast gan pofigismu un necīnīšanos ne par, ne pret kaut ko, gan iestāšanos pret karu un rupja fiziska spēka pielietošanu.