forum.gif
Zibspuldzes Diffuser priekš Canon 580EX II
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Zibspuldzes Diffuser priekš Canon 580EX II
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.11 00:29
 citēt
Ir man šitā goo.gl... šaufele. Daudz reizes ir izglābusi man pakaļu vietās kur tiešām nav kur atstarot. Nav protams skaistākā gaisma, bet ir labāk kā vienkārši pagriest zipeni pret seju.

Bildējot ar platlenķi diezgan bezjēdzīgs variants šaut pret griestiem bez kaut kāda atstarotāja uz priekšu.
Publicēts: 17.01.11 16:34
 citēt
nu man atkal ir liekšķere, kuru dēvē par Lite scoop - nu kautkāda neliela jēga jau ir :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 17.01.11 16:44
 citēt
laaaciss:nu man atkal ir liekšķere, kuru dēvē par Lite scoop - nu kautkāda neliela jēga jau ir :face-grin::face-grin::face-grin:
`

Intereses pēc uzgoglēju- ļoti līdzīgs, tikai mazāk universāls, kā augšminētais Lumiquest.

www.litegenius.com
Publicēts: 17.01.11 19:22 labots
 citēt
Friidis:
laaaciss:nu man atkal ir liekšķere, kuru dēvē par Lite scoop - nu kautkāda neliela jēga jau ir :face-grin::face-grin::face-grin:
`

Intereses pēc uzgoglēju- ļoti līdzīgs, tikai mazāk universāls, kā augšminētais Lumiquest.

[url=http://www.litegenius.com/

piekrītu!]http://www.litegenius.com/

piekrītu![/url] :)

bet bija iespēja dabūt par ļoti jauku ciparu :)
Publicēts: 18.01.11 09:49
 citēt
Tā ļumikvesta šaufele der, ja kādās pirtīs ir dabiskā koka, ar pernicu nosmērēti, dzeltenoranži griesti. Saprotu, var ko muhļīt ar Custom WB, arī pie apstrādes, bet, ja pat būs mērķis apelsīnu (ar oranžu gaismu apgaismotu baltu objektu) pataisīt baltu, tad tas var arī izdoties, bet tur būs vēl arī citas krāsa, kuras no tā izkropļosies. Sejas krāsa, piemēram.
Bet nu tā derēs līdz 3-4 metriem, tālāk jau tās leņķiskais izmērs samazinās un gaismas izkliedējums zūd.
Publicēts: 18.01.11 10:37
 citēt
Un ko darīt baznīcā, kur griesti ir ļoti, ļoti augstu?
Publicēts: 18.01.11 10:40
 citēt
nu to prasi visuaugstajam....
Publicēts: 18.01.11 10:41
 citēt
Ritz:Un ko darīt baznīcā, kur griesti ir ļoti, ļoti augstu?

bildēt ar gaišiem stikliem.
Publicēts: 18.01.11 10:54
 citēt
Par lielajām katedrālēm nezinu, bet vidēja izmēra miesta baznīcā ar Metz-58 griestos pietiek;

Publicēts: 18.01.11 11:11
 citēt
ekoists:
Ritz:Un ko darīt baznīcā, kur griesti ir ļoti, ļoti augstu?

bildēt ar gaišiem stikliem.

Bet, ja aiz jaunā pāra mugurām lieli un saulaini logi?..:face-wink:
Publicēts: 18.01.11 16:51
 citēt
Lietoju gary fong lightsphere un esmu prieciigs, visus citus suudus izmetu nafig.
Publicēts: 18.01.11 18:08 labots
 citēt
alchsh:Lietoju gary fong lightsphere un esmu prieciigs, visus citus suudus izmetu nafig.

Viens no daudzajiem kliedētāju variantiem.

www.garyfongestore.com...

P.S. Pārējo variantu nemotivēta nosaukšana par suu... liecina tikai par zināmu puiciskumu...:face-wink:
Publicēts: 18.01.11 18:20
 citēt
Friidis:
ekoists: bildēt ar gaišiem stikliem.

Tad pēc manas pieredzes,arī visā baznīcā ir pietiekami gaišs,bet,ja grib piegaismot,tad pietiek ar izvilktu lapiņu zibspuldzei.Vēl var zibspuldzi griestos ar zoom105mm un pagriezt nedaudz atpakaļ,vai uz sāniem,skatoties kādu gaismu grib.
Publicēts: 18.01.11 18:40
 citēt
ekoists:
Friidis:

Tad pēc manas pieredzes,arī visā baznīcā ir pietiekami gaišs,bet,ja grib piegaismot,tad pietiek ar izvilktu lapiņu zibspuldzei.Vēl var zibspuldzi griestos ar zoom105mm un pagriezt nedaudz atpakaļ,vai uz sāniem,skatoties kādu gaismu grib.

Katram "savi skeleti skapī"...:)
Katram variantam var atrast savus + un -, tādēļ jākrāj pieredze.
Publicēts: 19.01.11 15:36
 citēt
Friidi, es teicu, ka IZMETU nafig. Tas noziimee, ka ESMU LIETOJIS un atzinis par neefektiivaakiem, saliidzinaajumaa ar sho. Nesaucu par sliktaam vai labaam lietas, kuras neesmu izmeegjinaajis.
Publicēts: 19.01.11 15:54 labots
 citēt
alchsh:Friidi, es teicu, ka IZMETU nafig. Tas noziimee, ka ESMU LIETOJIS un atzinis par neefektiivaakiem, saliidzinaajumaa ar sho. Nesaucu par sliktaam vai labaam lietas, kuras neesmu izmeegjinaajis.

Es jau rakstīju- katram savas zimpātijas..:)

Bet par labām un sliktām lietām- tu nosauci par suu... "pārējos"- arī Lumiquest, kuru uzskatu par visnotaļ labu.
Ja Tev personīgi kautkas nepatīk, tas vēl nenozīmē, ka jāsauc par suuu...! :face-wink:
Publicēts: 19.01.11 16:10
 citēt
Kā grib,tā lai sauc...es ar sūdiem naudu pelnu un tā arī tos saucu,kaut gan var visādus vārdus piedomāt.
Publicēts: 19.01.11 17:30
 citēt
Te dazhs labs objektiivu "experts" L objektiivus sauc par suudiem. :) Man pa lielam ir 2as kategorijas kaa iedalu - Der vai Neder :) taa kaa to, suuds ar nevajag tik burtiski uztvert. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):