forum.gif
Labākais advancētais ziepju trauks ap 300 Ls?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Labākais advancētais ziepju trauks ap 300 Ls?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.01.11 02:02
 citēt
Spoguļkamera jau ir, vajadzētu tieši ziepju trauku - ceļojumiem, pasākumiem utt., kur jākustas un negribas staipīt lielo kameru. Taču bildes gribētos pietiekami labas - ja nu pēkšņi kāds super truper kadrs gadās, lai var to kaut kur lietot. Varbūt kādam laba pieredze par kādu kameru?

Apskatot salidzini.lv radās šitāds saraksts:
Canon PowerShot G11
Canon Powershot G12
Canon Powershot S95
Ricoh Caplio GX 200
Panasonic Lumix DMC-LX5
Nikon Coolpix S 5100
Nikon Coolpix P7000
Olympus µ[mju:] Tough-8010
Sony Cyber-shot DSC-TX9

Citi varianti?
Publicēts: 16.01.11 02:12
 citēt
Mans uzskats ir, ka lielu kameru ar mazu sensoru reti kad ir jēga izmantot. Vienīgais, kas ar to nonāk pretrunā ir komforts. Ja nevajag blicenes un daudzas tiešās piekļuves pogas tad mana izvēle noteikti būs S95.
Publicēts: 16.01.11 02:53 labots
 citēt
Iespējams es maldos, bet labākie dēļ optikas, sensora, iespējas lietot ārējo zibeni un 2x izturīgāka akumulatora, tomēr šobrīd būs, Leica D-Lux 5 un Panasonic LX5, ja nevaiga uz fočuka rumpja sarkano rimbuli un bildēsi rawā, tad IMHO kvalitāte praktiski neatšķirsies, Leicai jpg gan būs labāks. principā tas ir viens un tas pats aparāts. Vienīgā atšķirība iekš firmware.

Te ir 'mikroviļņu krāsniņas" salīdzinājums ar Canon. Ietaupīt 50Ls uz tā, ko minēju sākumā pērkot Canonu??? HVZ. Tas katra paša ziņā.
www.thephoblographer.com...
Publicēts: 16.01.11 04:02
 citēt
Canon PowerShot G11
Canon Powershot G12
Viennozīnīgi viens vai otrs, citi no šī saraxta nav ne kas īpaš.
Publicēts: 16.01.11 09:37
 citēt
fujifilm x100 - martā būs

www.whatdigitalcamera.com...

aps-c sensors
Publicēts: 16.01.11 11:04 labots
 citēt
Ja kā otrā pie DSLR, variztikt arī ar Canon95 (+cena). Ja vienīgā -Panasonic LX5. Dārgāks, bet stikls , matrica ,akumulators(400:200 kadri). Sāku ar Canon G6 (kundze bildē S70). Nepatika trokšņi, pārgāju uz APSC. Nikonam D3100 ISO 800 lieliski, 1600 normāli, ja palagus nedrukā. Tagad gan Mirorless saimē ir labi eksemplāri, tikai vajag zināt savas vajadzības - izvēlēties pāris stiklus. Pilnībā pievienojos mārim par FUJI X100. Gaidu. Ja vēl skintoņi būs kā 5SPro! Nav lēts, bet piedāvātais atbilst cenai.
Publicēts: 16.01.11 11:06
 citēt
Maris:fujifilm x100 - martā būs

www.whatdigitalcamera.com...

aps-c sensors

pagājušogad sanāca uz viņu apskatīt, izskatās jau intresanta kamera... tik nez vai cena būs tik maza...

skatoties caur skatu meklētāju bij tāda dīvaina sajūta, ne tā kā cau dslr skatu meklātāju. Bij arī pa malām tādi kropļojumi un aberācijas efekti. Bet visā visumā izskatījās ļoti intresanta kamera.
Publicēts: 16.01.11 20:52
 citēt
S95 + ir ta izmers. Pamegini g12 iebazt priekseja kabata un nebrinities par apkartejo kikinasanu. Ja gribi bildet, tad japerk dslr, ja grib ziepi, tad izmeram ir nozime, manuprat.

P.S. Sodien sievai nopirku s95. Vairs nebus: Nu nobilde sito un sito, nu ludzu! Pec ilgiem meklejumiem, izvelejos tiesi so.
Publicēts: 17.01.11 00:46
 citēt
Senders:P.S. Sodien sievai nopirku s95. Vairs nebus: Nu nobilde sito un sito, nu ludzu! Pec ilgiem meklejumiem, izvelejos tiesi so.

Skaties, ka sieva Tev nenopērk katlus un pannas lai nebūtu vairāk: "uztaisi uzēst šito un šito, nu lūdzu!" :haha:
Publicēts: 17.01.11 08:42
 citēt
Majas gatavoju es, starp citu. Vismaz stipri vairak par sievu. Katlus un pannas perku ari es. :)
Sapper:
Senders:P.S. Sodien sievai nopirku s95. Vairs nebus: Nu nobilde sito un sito, nu ludzu! Pec ilgiem meklejumiem, izvelejos tiesi so.

Skaties, ka sieva Tev nenopērk katlus un pannas lai nebūtu vairāk: "uztaisi uzēst šito un šito, nu lūdzu!" :haha:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):