forum.gif
Iespēja fotografēt pasākumā ''Dīvas balle''
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Iespēja fotografēt pasākumā ''Dīvas balle''
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.01.11 13:55
 citēt
Meklēju fotogrāfu ar pieredzi ar savu aprīkojumu.
Pasākums 12.februārī no plkst. 21:00 viesnīcā Domina Inn Riga visas nakts garumā.
Fotogrāfam piedāvāju izvietot reklāmu žurnālā noslēpums.lv, kā arī tā ir lieliska iespēja gūt atpazīstamību, jo bildes tiks izvietotas noslēpums.lv dīvas slejā.
Interesentus lūgums interesēties pa tālruni 26078631, jautāt Mariju vai epasta adrese marija.kurakina@inbox.lv.
Publicēts: 16.01.11 14:02
 citēt
Cik ir liela noslēpumums.lv audutirija - kādi 200 lasītāji? ;)
Publicēts: 16.01.11 14:07
 citēt
Lētāk nebūs?(iespēja reklamēties)
Publicēts: 16.01.11 14:19
 citēt
Dīvas balle... padomāju: O! Portretjuris tusiņu rīko...
Publicēts: 16.01.11 16:00
 citēt
noslēpums.lv laikam labi atbilst nosaukumam - neesmu pamanījis!:face-sad:
Publicēts: 16.01.11 16:01
 citēt
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
jāpiemaksā par atrašanos pasākumā toč nebūs?
Publicēts: 16.01.11 16:08
 citēt
nu, nav jau spiesta lieta atsaukties un nav nekā ne krimināli sodāma, ne nosodāma piedāvāt.
bet atgādināja darba piedāvājumu "diemžēl atlīdzību nevaram piedāvāt, bet jums būs brīnišķīga iespēja iepzīties ar interesantiem cilvekiem!":grimace:
Publicēts: 16.01.11 16:19
 citēt
versatile::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
jāpiemaksā par atrašanos pasākumā toč nebūs?

Kā ta ne?

Šajā naktī Tavi sapņi piepildīties, jo Tu ballēsies fantastiskajā Dīvas ballē, kopā ar citām Dīvām. Sāc gadu ar uzdrīkstēšanos, uzdrīksties būt Dīva!
Ieejas maksa: 7.50Ls, ja pasūtīsi 2 biļetes, tad 6.00Ls
Publicēts: 16.01.11 16:22
 citēt
varbūt noslepums.lv iegūs kādu atpazīstamību, ja tur aizies kāds pazīstams fotogrāfs.. :)
Publicēts: 16.01.11 16:29 labots
 citēt
Kadreiz šitādus viesnīcu pasākumus bildējām, 500Ls pa nakti maksāja kā nemētās:face-wink::face-grin: Nu nav neviens kurš grib "Iepazīties patrenēties" kā vecās Jeņķu mārketinga grāmatās "Galvenais kontakti" un iedot vizītkarti:face-grin::face-grin: Es nesmejos es pilnīgi droši zinu ka atradīsies vismaz pāris trīs "Jauno ambiciozo" kuriem biznesu un mārketingu māca kādā no "LV maksas palīgauxstskolām" tie droši aizpersies pāris reizes cerībā ka "Trešo reiz samaksās" kā grāmatā bij rakstīts un lexcijā mācija:face-grin::face-grin: Sliktākā gadījumā lai tak pati Dacīte bildē viņa tak visusr sarakstīts "Konsultante Fotogrāfe" :face-grin::face-grin::face-kiss:
Publicēts: 16.01.11 17:55
 citēt
Nevar līdzīgi-fotogrāfējam kopā(pērkam kopā),tas būtu vēl izdevīgāk,vairāki fotogrāfi,mega atpazīstamība draugiem.lv,varbūt pat kāds grib bildes uz vietas izprintēt bez maksas.
Publicēts: 16.01.11 19:25
 citēt
Paika,šmiga, muzons un telpas arī tiek organizēti uz tādiem pašiem noteikumiem,kā foto?
Publicēts: 16.01.11 19:28
 citēt
Cik saprotu atkal kartejais haļavas meklējums... Man nevajag atpazīstamību, bet ja vajag kvalitāti tad tads pasāciens izmaxā sākot no 25ls/h
Publicēts: 16.01.11 20:32
 citēt
tajā "žrnālā" nestrādā svara kalkulators:
www.noslepums.lv...
ja man ir 120kg bet "mērķa svars" ir 140 tad to otro nevar ievadīt, tur vispār neņem pretī vairāk par 99kg, DISKRIMINĀCIJA!
Publicēts: 16.01.11 22:51 labots
 citēt
chukmasoff:Cik saprotu atkal kartejais haļavas meklējums... Man nevajag atpazīstamību, bet ja vajag kvalitāti tad tads pasāciens izmaxā sākot no 25ls/h

Labākais ka tajā lažā kā partneri minēti vismaz divi kantori viens šitais www.artmif.lv un tad vēl slavenā dīva DD visur figurē:):) Starp šiem ka saprotam "Loxi nevadās" tad nu meklē pie lameriem:face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 16.01.11 23:27
 citēt
Lunis:Kadreiz šitādus viesnīcu pasākumus bildējām, 500Ls pa nakti maksāja kā nemētās:face-wink::face-grin: Nu nav neviens kurš grib "Iepazīties patrenēties" kā vecās Jeņķu mārketinga grāmatās "Galvenais kontakti" un iedot vizītkarti:face-grin::face-grin: Es nesmejos es pilnīgi droši zinu ka atradīsies vismaz pāris trīs "Jauno ambiciozo" kuriem biznesu un mārketingu māca kādā no "LV maksas palīgauxstskolām" tie droši aizpersies pāris reizes cerībā ka "Trešo reiz samaksās" kā grāmatā bij rakstīts un lexcijā mācija:face-grin::face-grin: Sliktākā gadījumā lai tak pati Dacīte bildē viņa tak visusr sarakstīts "Konsultante Fotogrāfe" :face-grin::face-grin::face-kiss:

Pilnībā piekrītu!

Bet domāju ka katrs no šīs diskusijas dalībniekiem savulaik ir bildējis par velti idejas vārdā... attiecīgi no kļūdām jāmācās.
Nekādi klienti šādos bezmaksas bildēšanas pasākumos nerodas, bet tieši pretēji fotogrāfa darbs tiek pielīzināts nullei.

Varētu bildēt par velti kaut kādas labdarības vai mākslas ietvaros, bet ne komerciālu pasākumu.

P.S. bet gan jau kāds iesācējs atradīsies...
Publicēts: 16.01.11 23:51
 citēt
Es bieži fotogrāfēju par velti,vai par mazu atlīdzību,bet tikai tad,ja man kaut kas liekas saistošs tai pasākumā.
Publicēts: 17.01.11 00:32
 citēt
Lunis:
chukmasoff:Cik saprotu atkal kartejais haļavas meklējums... Man nevajag atpazīstamību, bet ja vajag kvalitāti tad tads pasāciens izmaxā sākot no 25ls/h

Labākais ka tajā lažā kā partneri minēti vismaz divi kantori viens šitais www.artmif.lv un tad vēl slavenā dīva DD visur figurē:):) Starp šiem ka saprotam "Loxi nevadās" tad nu meklē pie lameriem:face-grin::face-grin::face-wink:

tas artmif tak kaukāds krievijas kantoris, dārgi sanāks tik tālu bildēt braukt.
Publicēts: 17.01.11 04:08 labots
 citēt
Sapper:

tas artmif tak kaukāds krievijas kantoris, dārgi sanāks tik tālu bildēt braukt.

Ne gluži , tie ir kexsi kas "Jūtās kā Krievijā" un jāj gaumi vietējai publikai pasniegdami savu funktieri tepat Foto akadēmijās:):)
Publicēts: 17.01.11 08:14
 citēt
Vispār aizdomājos par šo tēmu.Drīz tā arī būs,ka varēs priecāties,ja piedāvās iespēju kaut ko fotogrāfēt,kaut pa velti.Tik daudzi kļūst tramīgi,ja viņus grib nofotogrāfēt.Patika Indija,tur vēl cilvēki priecājas,ja viņus nofotogrāfē,pakomunicē.Šeit jau pilnīgi pretēji,jūties kā noziedznieks,ja esi ar fotoaparātu uz ielas.
Publicēts: 17.01.11 08:46 labots
 citēt
ekoists:Vispār aizdomājos par šo tēmu.Drīz tā arī būs,ka varēs priecāties,ja piedāvās iespēju kaut ko fotogrāfēt,kaut pa velti.Tik daudzi kļūst tramīgi,ja viņus grib nofotogrāfēt.Patika Indija,tur vēl cilvēki priecājas,ja viņus nofotogrāfē,pakomunicē.Šeit jau pilnīgi pretēji,jūties kā noziedznieks,ja esi ar fotoaparātu uz ielas.
Neko tādu neesmu manījis. art.photo-element.ru...
Publicēts: 17.01.11 08:50
 citēt
Tādas pamācības nevienam nebūtu vajadzīgas,ja tas nebūtu aktuāls jautājums.
Publicēts: 17.01.11 08:55
 citēt
Es, iespējams, aizietu pabildēt, man salsu tīri labi patīk bildēt, divus salsas festivālus esmu nobildējis, vienmēr jau par visu nevajag obligāti ievākt kāpostu. Bet tas, kas satrauc ir niecīgā informācijas par par pašu pasākumu, kas liek domāt, ka figņa vien būs, nevis salsa, ko ir vērts bildēt. Ar ko vajadzētu sākt, lai kāds (teiksim es) bildēt bez maksas, būtu pastāstīt, kas īsti tur būs bildējams, pirmkārt, kas slēpjas zem vārdiem "Latvijas Salsas Pērles" (vārdus, uzvārdus, sasniegumus, titulus)! ;)
Publicēts: 17.01.11 10:24
 citēt
alvils:Es, iespējams, aizietu pabildēt, man salsu tīri labi patīk bildēt, divus salsas festivālus esmu nobildējis, vienmēr jau par visu nevajag obligāti ievākt kāpostu. Bet tas, kas satrauc ir niecīgā informācijas par par pašu pasākumu, kas liek domāt, ka figņa vien būs, nevis salsa, ko ir vērts bildēt. Ar ko vajadzētu sākt, lai kāds (teiksim es) bildēt bez maksas, būtu pastāstīt, kas īsti tur būs bildējams, pirmkārt, kas slēpjas zem vārdiem "Latvijas Salsas Pērles" (vārdus, uzvārdus, sasniegumus, titulus)! ;)

cik painteresējos, tur nevis pasākuma report-bildes gaida, bet esot jāuzriktē foto-stūrīti, kur bildēt dāmas smukajās kleitās. Nez, vai kāds par reklāmu vien ko tādu ņemsies darīt...ja nu vienīgi treniņa nolūkā un negarantējot bildes rezultātā:P;)
Publicēts: 17.01.11 10:26
 citēt
Skaidrs.
Publicēts: 17.01.11 10:36
 citēt
Vispār es varētu aiziet pabildēt un pasākumā noslēgumā paskaļā balsī pateikt "Vai kāds es stulbs biju, filmuņu fotoaparātā aizmirsu ielikt" :D :D
Publicēts: 17.01.11 10:41
 citēt
Gan jau ka strādātu ar variants ar 600px bildēm un ūdenszīmi pāri visai bildei. Solīja tak reklāmu :) bezmaksas variantam varētu būt labi
Publicēts: 17.01.11 10:46
 citēt
nu varbūt kāds jaunais reklāmas nolūkos uztaisīs foto stūrīti vēl klusi nopiķos no savas kabatas gaismu nomas, salaidīs visas bildes dibenā jo nemācēs gaismu lietot un tad nu lielie iespēju piedāvātāji kodīs pirkstos un domāja, vai tiešām nevarēja naudu sakasīt, jo bilžu praktiski nav...

Oliss:Vispār es varētu aiziet pabildēt un pasākumā noslēgumā paskaļā balsī pateikt "Vai kāds es stulbs biju, filmuņu fotoaparātā aizmirsu ielikt" :D :D

Man regulāri pasākumos pārjautā joka pēc vai filmiņu neesmu ielicis, ka šad tad kat kas steigā jāpārregulē :D Tā jau šad tad gadās skrienot pa balli no tumša reporta uz foto stūri aizskrien, ISO 1000 un ISO 100 šad tad izskatās vienādi xD
Publicēts: 17.01.11 10:52
 citēt
incognito:nu varbūt kāds jaunais reklāmas nolūkos uztaisīs foto stūrīti vēl klusi nopiķos no savas kabatas gaismu nomas, salaidīs visas bildes dibenā jo nemācēs gaismu lietot un tad nu lielie iespēju piedāvātāji kodīs pirkstos un domāja, vai tiešām nevarēja naudu sakasīt, jo bilžu praktiski nav...

Es pieņemu ka pasākuma organizatoriem bilžu kvalitāte pie vienas vietas...

ak34:Gan jau ka strādātu ar variants ar 600px bildēm un ūdenszīmi pāri visai bildei. Solīja tak reklāmu :) bezmaksas variantam varētu būt labi

Visticamāk ka viņus šāds variants apmierinātu, bet jēga no tā vis kāda?
Publicēts: 17.01.11 11:18
 citēt
Luni – štrunc par loxiem un foto, bet „palīgauxstskola” ir labs.
Publicēts: 17.01.11 11:35
 citēt
Vismaz kādu beibi (es) būtu piedāvājuši ar ko izpriecāties. :face-grin:. Bet patiesībā kādas problēmas aiziet patēlo, ka bildē rūpīgi, varbūt uz vietas kaut ko na haļavu var dabūt - nu kādu kokteili, desmaizīti. Un beigās paziņo - sorī veči nekas prātīgs nesanāca pa tumšu bija, jeb atmiņas karte palika mājās, nē nu vispār bija tā karte tik ja gribat bildes kaut kur tur ievietot, tad tas maksā tik un tik. :))
Publicēts: 17.01.11 12:20
 citēt
Pinus:varbūt noslepums.lv iegūs kādu atpazīstamību, ja tur aizies kāds pazīstams fotogrāfs.. :)

Izcili teikts :D
Publicēts: 17.01.11 12:32
 citēt
Man liekaas, ka peec shitajiem tekstiem vinji fotograafees pashi (tad arii vieta reklaamai ietaupaas) :exciting::haha::grimace:
Publicēts: 17.01.11 12:34
 citēt
Baigi dilemmiskā šī situācija- no vienas puses- forši, ka var patrenēties, bet no otras- šādi tomēr nonivelējas fotogrāfa amats. Kāpēc būtu jāmaksā 500LVL par nakti, ja var paķert kādu tirliņu par velti. Es drīzāk palabošu- nonivelējas nevis amats, bet gan priekšstats par labām bildēm.

Tiesa, pastāv arī variants, ka tas fotostūrītis būs drīzāk kā atrakcija un tik tiešām tās bildes var būt mazsvarīgas.
Publicēts: 17.01.11 13:28
 citēt
Es nesaprotu kur ir problēma....aiziet ar foto stūrīti, printeri, 2 Ls par bildi uz vietas, rīkotajiem pec tam par velti 600px jepegus ar lielu savu logo par virsu - par velti un reklāmai...:D
Publicēts: 17.01.11 15:25
 citēt
He, he... nenoslinkoju, piezvanīju.
Tiešām pasākums būs labdarības (priekš fotogrāfa) ar iespēju 2 mēnešus bez maksas reklamēties žurnālā.
Nekāda stūdija neesot nepieciešama, tikai tāpat kādā atvēlētā stūrītī kādu dāmu skaistā kleitā pabildēt un failus atdot likšanai internetā.
Kāds jau esot savus pakalpojumus par lielu naudu piedāvājis, tas nederot...
Tā, kā, ja kādam vakars brīvs, tad par brīvu lieliska iespēja patrenēties.
Publicēts: 17.01.11 19:41
 citēt
Eltons:He, he... nenoslinkoju, piezvanīju.
Tiešām pasākums būs labdarības (priekš fotogrāfa) ar iespēju 2 mēnešus bez maksas reklamēties žurnālā.
Nekāda stūdija neesot nepieciešama, tikai tāpat kādā atvēlētā stūrītī kādu dāmu skaistā kleitā pabildēt un failus atdot likšanai internetā.

Iedomājos stūrīti - 100% būs tumšs, un fonā viskautkas ar asām līnijām. :D :D :D Un vispār tajā hotelī tak nav kur balli sarīkot nemaz. Neliels restorāns un konferenču zāle uz 60 cilvēkiem. Pa manam ballei vajag vismaz abas "Daugavas" zāles skopā pādaugavas Radissonā.
Publicēts: 17.01.11 22:07
 citēt
Sapper:
Eltons:He, he... nenoslinkoju, piezvanīju.

Iedomājos stūrīti - 100% būs tumšs, un fonā viskautkas ar asām līnijām. :D :D :D Un vispār tajā hotelī tak nav kur balli sarīkot nemaz. Neliels restorāns un konferenču zāle uz 60 cilvēkiem. Pa manam ballei vajag vismaz abas "Daugavas" zāles skopā pādaugavas Radissonā.

Jā, mājas lapā viņiem tik restorāns redzams no koptelpām (vasaras dārzu neskaitām).
Lai es brauktu ar savu stūrīti (piemēram): statīvi, gaismas, fons... telpas nepaliks ballētājiem...
Aizmirsu gan pajautāt, uz cik lielu publiku pasākums domāts.
Publicēts: 18.01.11 18:19
 citēt
kameer buus aitas, buus ceerpeeji....
Publicēts: 19.01.11 18:11
 citēt
sundew:kameer buus aitas, buus ceerpeeji....

Pilnīgi piekrītu Gundegai!!!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas