forum.gif
Iespēja fotografēt pasākumā ''Dīvas balle''
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Iespēja fotografēt pasākumā ''Dīvas balle''
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.01.11 18:19
 citēt
sundew:kameer buus aitas, buus ceerpeeji....

Tik kurā pusē aitas, kurā cirpēji..... TĀDS ir jautājumssssss:face-grin:
Publicēts: 19.01.11 19:03
 citēt
jaasaak kolekcioneet shitie sludinaajumi... :face-grin:
Publicēts: 19.01.11 20:25
 citēt
nu, nabaga radiniekiem vēl, tak gadās, ka nemaz tādi nabaga radinieki nav.:grimace:
Publicēts: 25.01.11 21:03 labots
 citēt
Vai tad neviens pa TV nav NULLEs reklāmu redzējis? Pagaršot par brīvu, bet kad apēd - jāmaksā! Tā arī šeit - sabildēju pa brīvu, bet bildes atdošu... (re kādas smukas piecas izdrukāju paraugam!)... nu... priekšapmaksa 500 LVL, tad pēc stundass atnākšu ar veselu DVD disku.

Sliktākajā gadījumā trenniņš uz desmaizīte, labākajā kaut kas jau atleks ;-)
Publicēts: 25.01.11 21:18
 citēt
ideāls piedāvājums!
Publicēts: 25.01.11 21:47
 citēt
Vaards:Vai tad neviens pa TV nav NULLEs reklāmu redzējis? Pagaršot par brīvu, bet kad apēd - jāmaksā! Tā arī šeit - sabildēju pa brīvu, bet bildes atdošu... (re kādas smukas piecas izdrukāju paraugam!)... nu... priekšapmaksa 500 LVL, tad pēc stundass atnākšu ar veselu DVD disku.

Sliktākajā gadījumā trenniņš uz desmaizīte, labākajā kaut kas jau atleks ;-)

Njāaa, nu bauriskā domāšana tomēr nav izskaužama... Ja nebūs tad vizs maz desmaizītes būs sarijies... Marģera skola :D
Publicēts: 25.01.11 21:55
 citēt
He, he... prezentāciju neatņemamā viesa pieminēšana... :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 25.01.11 22:08
 citēt
nu bet ja Marģers nava bijis tad štruntīgs pasākums vien ira...:face-grin:
Publicēts: 26.01.11 10:11 labots
 citēt
Vot kāds var pateikt, ko Marģeris pēc pasākumiem dara ar visu savu safilmēto materiālu? Visu to kvantumu, vispār, ir reāli noskatīties? Un, galu galā, cik terabaitos viņam tas viss pasākums jau mērāms? :)
Publicēts: 26.01.11 10:16
 citēt
smartins:Vot kāds var pateikt, ko Marģeris pēc pasākumiem dara ar visu savu safilmēto materiālu? Visu to kvantumu, vispār, ir reāli noskatīties? Un, galu galā, cik terabaitos viņam tas viss pasākums jau mērāms? :)

Es vienā pasākumā konstatēju ka viņam nemaz kasetes nav iekšā:D :D :D kad pār jautāju vai viņš nav aizmirsis kaseti ielikt tad viņš bija gatavs mani nogalināt :(
Publicēts: 26.01.11 10:38
 citēt
Oliss:
smartins:Vot kāds var pateikt, ko Marģeris pēc pasākumiem dara ar visu savu safilmēto materiālu? Visu to kvantumu, vispār, ir reāli noskatīties? Un, galu galā, cik terabaitos viņam tas viss pasākums jau mērāms? :)

Es vienā pasākumā konstatēju ka viņam nemaz kasetes nav iekšā:D :D :D kad pār jautāju vai viņš nav aizmirsis kaseti ielikt tad viņš bija gatavs mani nogalināt :(

man bija tādas aizdomas! :-)
Publicēts: 26.01.11 15:10
 citēt
Oliss:

velti sarūgtināji onku...
Publicēts: 26.01.11 20:17
 citēt
smartins:Vot kāds var pateikt, ko Marģeris pēc pasākumiem dara ar visu savu safilmēto materiālu?

varu. mēģina iemainīt pret ceineri. (varbūt tagad pret dvadcāru vai kvartu - dzīves līmenis kā nekā ceļās!):grimace:
Publicēts: 26.01.11 20:52
 citēt
haralds:
smartins:Vot kāds var pateikt, ko Marģeris pēc pasākumiem dara ar visu savu safilmēto materiālu?

varu. mēģina iemainīt pret ceineri. (varbūt tagad pret dvadcāru vai kvartu - dzīves līmenis kā nekā ceļās!):grimace:

Uīī, ja no tukšas kametas dabon, ko iemainīt - es gatavs ņēmējs par kvartu - nav ko žņaugties, tikai jāizprintē.
Publicēts: 26.01.11 23:09 labots
 citēt
orks:Uīī, ja no tukšas kametas dabon, ko iemainīt - .... - tikai jāizprintē.

aizdomas, ka fotō iegūst no video. bet ar tukšu kameru nefilmē. vismaz nospidošā vairumā gadījumu!:grimace:katrreiz jau neesmu klāt!:face-grin:
rekur nepārprotami nojaušams, ka ne ar tukšu kameru filmējis:
www.fotoblog.lv...
:money:
Publicēts: 26.01.11 23:24
 citēt
jaa jaa - pats godiigi shad tad ir atzinies, ka X bilde ir no video panjemta;-)
Publicēts: 27.01.11 05:42
 citēt
Harald, izprintēt solīju nevis bildi (tā mārrutkam tikai vajadzīga), bet valūtu, jo citādi kvartus vairs iegūt nemāku. Ja nu vienīgi aizbraucot uz diženo kaimiņzemi, viņu vietējais kvarts arī dižens - laikam ap 40 mūsu santīmu
Publicēts: 27.01.11 11:13
 citēt
orks:
tās ūdenszīmes!:grimace:
Publicēts: 27.01.11 11:47
 citēt
haralds:rekur nepārprotami nojaušams, ka ne ar tukšu kameru filmējis
Moš vienkārši aizmirsa izņemt to kaseti? :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1