Vai tad neviens pa TV nav NULLEs reklāmu redzējis? Pagaršot par brīvu, bet kad apēd - jāmaksā! Tā arī šeit - sabildēju pa brīvu, bet bildes atdošu... (re kādas smukas piecas izdrukāju paraugam!)... nu... priekšapmaksa 500 LVL, tad pēc stundass atnākšu ar veselu DVD disku.
Sliktākajā gadījumā trenniņš uz desmaizīte, labākajā kaut kas jau atleks ;-)
Vaards:Vai tad neviens pa TV nav NULLEs reklāmu redzējis? Pagaršot par brīvu, bet kad apēd - jāmaksā! Tā arī šeit - sabildēju pa brīvu, bet bildes atdošu... (re kādas smukas piecas izdrukāju paraugam!)... nu... priekšapmaksa 500 LVL, tad pēc stundass atnākšu ar veselu DVD disku.
Sliktākajā gadījumā trenniņš uz desmaizīte, labākajā kaut kas jau atleks ;-)
Njāaa, nu bauriskā domāšana tomēr nav izskaužama... Ja nebūs tad vizs maz desmaizītes būs sarijies... Marģera skola
Vot kāds var pateikt, ko Marģeris pēc pasākumiem dara ar visu savu safilmēto materiālu? Visu to kvantumu, vispār, ir reāli noskatīties? Un, galu galā, cik terabaitos viņam tas viss pasākums jau mērāms?
smartins:Vot kāds var pateikt, ko Marģeris pēc pasākumiem dara ar visu savu safilmēto materiālu? Visu to kvantumu, vispār, ir reāli noskatīties? Un, galu galā, cik terabaitos viņam tas viss pasākums jau mērāms?
Es vienā pasākumā konstatēju ka viņam nemaz kasetes nav iekšā kad pār jautāju vai viņš nav aizmirsis kaseti ielikt tad viņš bija gatavs mani nogalināt
smartins:Vot kāds var pateikt, ko Marģeris pēc pasākumiem dara ar visu savu safilmēto materiālu? Visu to kvantumu, vispār, ir reāli noskatīties? Un, galu galā, cik terabaitos viņam tas viss pasākums jau mērāms?
Es vienā pasākumā konstatēju ka viņam nemaz kasetes nav iekšā kad pār jautāju vai viņš nav aizmirsis kaseti ielikt tad viņš bija gatavs mani nogalināt
orks:Uīī, ja no tukšas kametas dabon, ko iemainīt - .... - tikai jāizprintē.
aizdomas, ka fotō iegūst no video. bet ar tukšu kameru nefilmē. vismaz nospidošā vairumā gadījumu!katrreiz jau neesmu klāt! rekur nepārprotami nojaušams, ka ne ar tukšu kameru filmējis: www.fotoblog.lv...
Harald, izprintēt solīju nevis bildi (tā mārrutkam tikai vajadzīga), bet valūtu, jo citādi kvartus vairs iegūt nemāku. Ja nu vienīgi aizbraucot uz diženo kaimiņzemi, viņu vietējais kvarts arī dižens - laikam ap 40 mūsu santīmu