Mekleeju pavasarim iedvesmu Varbuut ir kaads, kursh var ieteikt miljakos vai vienkarshi sev zinaamos fotograafus, kura darbus tiesham ir verts redzeet un smelties kadu dalju iedvesmas? Portretu zhanra fotograafus
protams, ka jebkur internetaa var atrast.. bet domaaju, kads varetu ieteikt konkreti savus miiljaakos, kuru darbus citaadaa veidaa iespeejams neuzietu,
teresa:protams, ka jebkur internetaa var atrast.. bet domaaju, kads varetu ieteikt konkreti savus miiljaakos, kuru darbus citaadaa veidaa iespeejams neuzietu,
Terēzīt, nezinu kā lai Tev palīdz. Nav man diemžēl mīļākās, kas būtu fotogrāfe. Ir tikai dzelzceļa pārbrauktuves dežurante, pianiste un kodolfiziķe. Bet man pašam ļoti patīk (nevaru teikt, ka mīlu) kā bildē Miguel Lassa www.miguellasa.com
Konkrēti par portretu žanru es nepateikšu,bet vispār mani favorīti ir Spuris,Kajons,Grants,Kleins(daļēji).Fotogrāfiju uz pasaules daudz,bet vai nu visus atcerēsies un pieminēsi,kas baigi patīk.
un ši- te gan nav viena fotografa, bet šis stils kādā daudzi no šiem fotografiem strādā, mani personigi ļoti iedvesmo ruffledblog.com lai gan it kā kāzu blogs, tomēr daudzas saderināsānas fotosesijas ir izcilas kā vnki mākslas foto
p.s. pieņemu ka lielakajai daļai fotobloga auditorijas šadas lapas nepatiks bet man patik
RudeWolf:Mani arī fotogrāfijas tik ļoti neiedvesmo kā kaut kāda pieredze kopumā. Bet idejas pasmelties var no dažādām fotolapām. Man ļoti patīk šī galerija-
teresa:Mekleeju pavasarim iedvesmu Varbuut ir kaads, kursh var ieteikt miljakos vai vienkarshi sev zinaamos fotograafus, kura darbus tiesham ir verts redzeet un smelties kadu dalju iedvesmas? Portretu zhanra fotograafus
ja tev būtu jau 21, tad iedvesmotāju nebūtu problēma atrast