forum.gif
Cenas fotosesijai!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Cenas fotosesijai!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.01.11 19:20
 citēt
versatile:
V-10:Es bildēju preces vienā eksemplārā un mana Marka resursu neviens neapmaksās! Un vēl lielāks sviests veidojas tad, kad bildes apstrādā amatieri + liek klāt veikalā fočenes no zema līmeņa fotogrāfiem. Beigās veikals zaudē imidžu, es savus foto resursus.

no offence, bet man viena māksliniece besījās āra par, iespējams, Tevis bildētām bildēm, kur neatbilstoša modeļa dēļ zuda viss priekšstats par tērpu :) tehniski, protams, viss čiki.
Ā, vēl viena nianse, internetveikaliem nevajag marku... bildītes virs 600px pa garāko reti kur tiek izmantotas tāpat... :)

Tu kaut ko jauc, manā i-neta bodē modeles neredz.
Publicēts: 19.01.11 19:29 labots
 citēt
1. modeļus :)
2. augumu redz :)

protams, iespejams, ka neesi bildejis Tu :)
Man pasham bilde pat liekas gandriiz ok, tikai tas drebites bish citadakai miesas buuvei paredzeetas. Tas ari viss...
Publicēts: 19.01.11 19:33
 citēt
versatile:1. modeļus :)
2. augumu redz :)

protams, iespejams, ka neesi bildejis Tu :)
Man pasham bilde pat liekas gandriiz ok, tikai tas drebites bish citadakai miesas buuvei paredzeetas. Tas ari viss...

Par kuru I-NETA bodi Tu raksti?
Publicēts: 19.01.11 19:46
 citēt
Ir kantori kuri specializējās priekšmetos , blietē tukstosiem un tūkstošiem pa mēnesi caurām dienām ar visu apstrādi. Cenas daž desmit santīmi pa gabalu par nelieliem nespīdinošies priekšmetiem un daži Ls par lupatām un lielākiem priekšmetiem. Parsvarā strādā vņi uz dažādiem vairumtirgotājiem kam regulāri vaig katalogus:):) Esmu redzējis bižutēriju un kosmētiku ko šie pa 1Ls bildē , šaubos vai kāda no lielajām studijām to pat pa 25Ls tā uzbildēs:):) Visā šai biznesā noteicošais ir apjoms un regularitāte. Tas kas strādā nonstopā šai jomā par to pašu darbu paņems VAIRĀKAS REIZES mazāk nekā tāds kurš bildē reti:):)
Publicēts: 19.01.11 19:51
 citēt
Lunis:Ir kantori kuri specializējās priekšmetos , blietē tukstosiem un tūkstošiem pa mēnesi caurām dienām ar visu apstrādi. Cenas daž desmit santīmi pa gabalu par nelieliem nespīdinošies priekšmetiem un daži Ls par lupatām un lielākiem priekšmetiem. Parsvarā strādā vņi uz dažādiem vairumtirgotājiem kam regulāri vaig katalogus:):) Esmu redzējis bižutēriju un kosmētiku ko šie pa 1Ls bildē , šaubos vai kāda no lielajām studijām to pat pa 25Ls tā uzbildēs:):) Visā šai biznesā noteicošais ir apjoms un regularitāte. Tas kas strādā nonstopā šai jomā par to pašu darbu paņems VAIRĀKAS REIZES mazāk nekā tāds kurš bildē reti:):)

Lielos vilcienos piekrītu!
Publicēts: 20.01.11 00:09
 citēt
cenas ir pat ļoti dažādas , jo nezinot kas būs jabildē grūti pateikt ari cenu, ir bildēti visādi kabeļi un kompju komponenti pa 1-1,5ls gabala, ja vuiena bilde tad 1 ls ja divos rakursos tad 1,5ls. aptuveni pa dienu sabildējamas un apstrādājamas bija ap 100 bildēm. Bija bildēti rotkaļu izstrādājumi un juvelierizstrādājumi, kur divi rakursi sanāca pa 30ls, jo ar vienu bilžuku lai vis izgaismotos, janoņemas ne pa jokam. Konkreti zinot kas būs jabildē, kādos izmēros bildes vajadzīgas un kādi termiņi, tad ari var runāt par cenām. Bet te man izskatās ka kāds diletants taustās lai pa maz nepaprasītu. Ja nav nopietnas pieredzes priekšmetu bildēšanā iesaku neuzņemties darbu kuru pēc tam nesanāks izdarīt kā vajag, jo ir redzēti ļoti daudz internetveikali ar šausmīgām bildēm.
Publicēts: 20.01.11 11:56
 citēt
imgfoto:Kas ir 50L?

Brīnos, par Tevi, ka neesi vēl atšifrējis...
Publicēts: 20.01.11 12:00
 citēt
Elton, ja godīgi, pat neesmu mēģinājis aizdomāties par to...:)
Publicēts: 20.01.11 12:15
 citēt
maketētāji ar vidēji avnancētām ziepenēm nešas pulverus un atejas papīrus priekš makulatūras bildē arī par 0.50 Ls/gab. un ja normālu ceņņiku maksāt, tad parēķiniet, cik izmaksātu pastkastīšu pieķēzīšana!:grimace:
Publicēts: 20.01.11 12:42
 citēt
imgfoto:Kas ir 50L?
50 litri ..
Publicēts: 25.01.11 22:47
 citēt
ak dieninjas kadi te visi fotoguru.... piedodiet, bet ar Jums LV no krīzes neizcelt :D - 10Ls par bildi? Ar ko slimojiet? 1Ls par bildi, ja vajag 1000 priekšmetus... ārstēšanās jau tuvojas rezultātam :D.

Varbūt sākumā japrecizē kādas kvalitates bildes vajag? Gan jau ne ta ka no Parīzes modes šoviem (kaut gan neviens no šejienes rējējiem tādas ar nerubītu uztaiīt).

Pieļauju, ka provinces fotosalnos visu apjomu par 500 Ls safočēs un diskā bildes iedos. Ja vajag varu iedot kontaktus ;)
Publicēts: 25.01.11 23:30 labots
 citēt
kaads:ak dieninjas kadi te visi fotoguru.... piedodiet, bet ar Jums LV no krīzes neizcelt :D - 10Ls par bildi? Ar ko slimojiet? 1Ls par bildi, ja vajag 1000 priekšmetus... ārstēšanās jau tuvojas rezultātam :D.

Varbūt sākumā japrecizē kādas kvalitates bildes vajag? Gan jau ne ta ka no Parīzes modes šoviem (kaut gan neviens no šejienes rējējiem tādas ar nerubītu uztaiīt).

Pieļauju, ka provinces fotosalnos visu apjomu par 500 Ls safočēs un diskā bildes iedos. Ja vajag varu iedot kontaktus ;)

Cilvēk mīļais, cenas nav no pirksta izzīstas, jo ar to strādāju ikdienā. Ne vienam nespiežu pie manis bildēty, bet ari nezinū, kas ir krīze un kur ir krīze, jo tekošie klienti kā maxaja ta ari maxā par darbu pec praisa. Un Ne jav LV ir klienti un maxātāji tam ko es daru, es te tikai dzīvojos, ne vis ipaši pec darba plēšos, ja cena mani ieinterese tad daru ja nē tad man tā pat ir ko darīt, un pa daži lati dročīt tehniku pa gandrīz vai 10000ls, tas nav prāta darbs. Kas attiecas uz kvalitāti, tad neprotu savu darbu darīt nekvalitatīvi, un tapec jau ari par to maxā.
Publicēts: 26.01.11 00:00
 citēt
dansiga:es bildeeju internetveikalam priekshmetus pa 3 ls gabalaa .... klients apmierinaats un es arii ;-))))

a es te pa 5 poundi gabalā, arī nekas :D:face-glasses:
Publicēts: 26.01.11 03:47
 citēt
abrakadabra:
dansiga:es bildeeju internetveikalam priekshmetus pa 3 ls gabalaa .... klients apmierinaats un es arii ;-))))

a es te pa 5 poundi gabalā, arī nekas :D:face-glasses:

Kādu jaunu kīno vai grāmatiņu ?:)
Publicēts: 26.01.11 09:16
 citēt
Es palīdzu vienai latviešu kūciņu cepējai ar reklāmas brošūras veidošanu. Bildēju kūciņas pagājušo ziem un nākamnedēļ sāksim jaunas produkcijas iemūžināšanu. Vietējie prasa par vienas kūkas bildi 30, bet vairumā par katru 10-12. Es pateicu, ka sabildēšu pa 5 poundi gabalā, ka tik tiktu pie teikšanas :D I man būs prakse, gan viņai bildes :) :face-glasses:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):