forum.gif
kā top šadas bildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / kā top šadas bildes
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.11 18:55 labots
 citēt
Tikai topiku vajadzēja taisīt nevis - "kā top šādas bildes," bet gan- "kā šop tādas bildes."
Publicēts: 20.01.11 18:58
 citēt
chukmasoff:
50L:Visiem savu piemēru devējiem priekšplāna fons vispār nav. Ir tikai asums uz objektu, un pakaļpusē blūrs. Kā arī pietrūkst kā jau teicu- gaismiņas, kaut vai no atstarotāja! Tās asās gaismas ir tās, kuras rada mikrokontrastu un asuma sajūtu meitenei, kura izveidoja šo topiku.

Nu dafai, rādi savu gudrību lietā ne vis kakā te , vispār vis kas ir pateikts Tavā citātā ir pilnīgi aplami, var redzēt ka no bildēšanas ne ko nesajēdz....

"neko" rakstās kopā.

:)
Publicēts: 20.01.11 19:01
 citēt
a man pofig, neesmu macijies latviešu valodu skola, jo nemācijos LV
Publicēts: 20.01.11 19:10 labots
 citēt
50L:
tille-bille: ja nopirkšu 30mm sigmu, mosh man sanaks tādi paši

Uz tik muļķīgas (patērētāju) domāšanas arī balstās viss šis "pirkšu 50D, būs labākas bildes!" aparātu ražotāju bizness.

Kādās viesībās kā viesis ielūgts slavens fotogrāfs, kurš viesiem rāda savas bildes. Viesi ir sajūsmā. Namamāte nenocietusies jautā: "Jums ir tik skaistas bildes, laikam jums ir ļoti dārgs fotoaparāts?" Viesību noslēgumā fotogrāfs atvadoties namamātei saka: "Vakariņas bija ļoti garšīgas, laikam jums ir ļoti dārgi katli!" :face-devil-grin:
Publicēts: 20.01.11 19:50 labots
 citēt
50L:"neko" rakstās kopā.:)

"neko" rakstās kopā, "ne ko" rakstās atsevišķi:),
Publicēts: 27.01.11 12:35 labots
 citēt
visu sho spamu galiigi negribeejaas lasiit
1. taas koku bildes un Sigma - es parasti shitaa testeeju objektiivus un pat nebiju aizdomaajies, ka shaadaas bildees kaads saskata maakslu :) vispaar daba ir baigi labaa vieta kur eksperimenteet-raibs fons, ja veel pukjiites fonaa, tad vispaar ideaali var redzeet ir tur kkaadas dubultliinijas, cik apalji apliishi, ca esamiiba, neesamiiba, kontrasts utt
piemeeram shii
www.flickr.com... nu nepatiik man tas robustais boke (izskataas, ka dazjaas vietaa boke tiek dubultots)
www.flickr.com...
te var pat izskaitiit cik lapinjas diafragmai :) itkaa 8as, nez, ir objektiivi kas arii ar 5 lapinjaam smukaakus apliishus taisa, bet pluss ir taads, ka tie apliishi nepaliek pa gredzeniem (nav izteikta dubultliinija)
2. shitaada Sigma man bija uz Pentaxa, paraleeli FA 35 f2, beigu galaa paliku pie 35mm, kas ir asaaks, smukaaks boke, kaut fona aberaacijas 35mm bija un ir vairaak,
Sigmai ir tas, ka liidz f2 ir vinjeteeshana (gandriiz -1ev stuuros, kas pat rawaa straadaajot ir daudz), bet pluss ir taads, ka lai arii nav superass gandriiz nepiekaadas diafragmas veertiibas, bet nav arii neass, reaali lietot vinju var arii pie 1.4
ak jaa-veel atceros, ka Sigmai bija nepatiikama distorsija (kas gan ir viegli labojams defekts)

varbuut sakariigaak buutu uzrakstiijis, ja kaiminjsh ar kkaadu kjiinieshu perferatoru nemociitos jau stundu izdabuut sienaa caurumu
Publicēts: 27.01.11 13:35
 citēt
Labi, ka Tavs viedoklis ir tikai Tavs viedoklis.
Publicēts: 15.05.11 01:17
 citēt
Bokeh?
Publicēts: 15.05.11 11:47
 citēt
martins_goncars:visu sho spamu galiigi negribeejaas lasiit
1. taas koku bildes un Sigma - es parasti shitaa testeeju objektiivus un pat nebiju aizdomaajies, ka shaadaas bildees kaads saskata maakslu :) vispaar daba ir baigi labaa vieta kur eksperimenteet-raibs fons, ja veel pukjiites fonaa, tad vispaar ideaali var redzeet ir tur kkaadas dubultliinijas, cik apalji apliishi, ca esamiiba, neesamiiba, kontrasts utt
piemeeram shii
www.flickr.com... nu nepatiik man tas robustais boke (izskataas, ka dazjaas vietaa boke tiek dubultots)
www.flickr.com...
te var pat izskaitiit cik lapinjas diafragmai :) itkaa 8as, nez, ir objektiivi kas arii ar 5 lapinjaam smukaakus apliishus taisa, bet pluss ir taads, ka tie apliishi nepaliek pa gredzeniem (nav izteikta dubultliinija)
2. shitaada Sigma man bija uz Pentaxa, paraleeli FA 35 f2, beigu galaa paliku pie 35mm, kas ir asaaks, smukaaks boke, kaut fona aberaacijas 35mm bija un ir vairaak,
Sigmai ir tas, ka liidz f2 ir vinjeteeshana (gandriiz -1ev stuuros, kas pat rawaa straadaajot ir daudz), bet pluss ir taads, ka lai arii nav superass gandriiz nepiekaadas diafragmas veertiibas, bet nav arii neass, reaali lietot vinju var arii pie 1.4
ak jaa-veel atceros, ka Sigmai bija nepatiikama distorsija (kas gan ir viegli labojams defekts)

varbuut sakariigaak buutu uzrakstiijis, ja kaiminjsh ar kkaadu kjiinieshu perferatoru nemociitos jau stundu izdabuut sienaa caurumu

Uztaisi ko labāku vai vis maz līdzīgu...
Publicēts: 16.05.11 08:56
 citēt
alvils:
blaac:ekāda sakara ar gaismas jūtīgo elementu, jeb matricu vai filmu. Viss ir atkarīgs no optikas un autora ieceres.

davai, uztaisi šito uz cropotās matricas ar platleņķi! bildi studijā (vai arī nedirs)! ;)

Visu nelasīju, bet ja pareizi sapratu par ko cepās, tad rekur crop ar "tumšo" sigmu, F/5.6... Biildei visi parametri saglabāti!

www.bildites.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas