forum.gif
Lightroom uzmeta
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lightroom uzmeta
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.11 11:34
 citēt
Liekas, ka LightRoom ērtāks interfeiss, ātrāk strādā, utt. DPP ir kā vingrošana uz stieņa ar kažoku mugurā
Publicēts: 27.01.11 12:24 labots
 citēt
Vaards:

man vnk interesanti ko tu domaji panakt ar savu tekstu??

Citēšu sevi:
Ja nerubī par Laitrūmu neko, ko tad lien tādā tēmā, koa?

Ja jau tēmu apskatījos, izlasīju... Nevar taču iet tāpat prom. :D Vismaz jāiesper kādam garīgajam pensionāram, visu uzraudzītājam un pamācītājam. :exciting:

dzivee tevi gan daudz spardijuši,ka gribas ieriebt par to kadam... laikam liels juties kad pie monitora sedi un gudrus tekstus raksti..daudz tadu siikalju ar lielam muteem redzets.. tik realajaa dzivee pavisam preteji izskataas..:face-wink:
Publicēts: 27.01.11 18:19
 citēt
ekoists:Tiešām dīvaini tie latvieši.Saku kādam,ka nopirku PS,uz manīm kā stulbu skatās.

ja lietojot šīs programmas es kaut ko nopelnītu arī droši vien domātu par pirkšanu, bet tā kā šīs programmas manā kabatā neko neieripina, tad nav arī ko ripināt viņām pretī. šobrīd nejūtos tā it kā uz citu rēķina traki uzvārītos, tāpēc kā briesmīga zagle nejūtos. ;)
Miers veči. Dzīve ir par īsu, lai te ņemtos par sīkumiem.. ;)
Publicēts: 27.01.11 18:44
 citēt
mishka:
ekoists:Tiešām dīvaini tie latvieši.Saku kādam,ka nopirku PS,uz manīm kā stulbu skatās.

ja lietojot šīs programmas es kaut ko nopelnītu arī droši vien domātu par pirkšanu, bet tā kā šīs programmas manā kabatā neko neieripina, tad nav arī ko ripināt viņām pretī. šobrīd nejūtos tā it kā uz citu rēķina traki uzvārītos, tāpēc kā briesmīga zagle nejūtos. ;)
Miers veči. Dzīve ir par īsu, lai te ņemtos par sīkumiem.. ;)

:) Nu tā tik ir loģika! :D Nemācu nevienu vai vajag pirkt, vai nokačāt pa brīvu un lietot, tas lai paliek katra paša ziņā, bet ar šādu loģiku - es nepelnu ar to preci, tādēļ par to nemaksāju - gan īpaši apkārt bārstīties nevajadzētu, tas par sakarīgu domāšanu neliecina :). Analoģiski sanāk, ka nav ko maksāt par jebkurām personīgi lietojamām mantām - par automašīnu, par datoru, par dzīvokli, par drēbēm, u.t.t. - ar tām mantām, tak arī nepelni. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):