Kādam varbūt ir kādas idejas kāpēc Lighroom var nevērt vaļā nekādus raw failus? arī tādus ko pirms kompja pārinstalēšanas atvēra? Jpg atver bez problēmām.
aizdod pāris santīmus, man kā studentam, kas nestrādā lieki pārsimts lati ir gana daudz. vienus 4mēnešus neēst dēļ legālas versijas? Nu ir jau forši būt tievai, bet ne jau tik tievai.
Es nopirku studentu versiju. Kaut kas diivains gan tur bija, jo beigās tikai pietika, ka ievadu to kodu, bet nemaz nepajautāja, lai sūta apliecinajumu, ka esmu students vai skolotājs. Rudenii zvaniiju adobe izplatiitājiem Latvijā un viņo teica, ka arii Latvijā šo versiju var nopirkt. Tieši caur viņiem ar šo versiju nopirktu. Tagad, kad paskatās veikalos, šiis versijas neparādās, nezinu, varbūt viņiem kaut kas aizkavējies...
Piezvani izplatiitājiem, gan jau pastāstiis, kas un kā. Pēc tam neaizmirsti mums pastāstiit.
nu nekur tadas apdirsanas nav kaa shajaa formuaa.. bezmazvai cilveks vispar nevar neko jautaat, kaa lielakaa dalja saak njemties un apdirst.. laikam visi bez darba, ka ir leiki ko muldet..
pa teemu: pārej uz jaunāku LR versiju un viss aizies. sk. PM
ekoists:arcik,ieej delfos vai apollo,tur pavisam maigi komentāri.
esmu lasijis daudz kur, un brinos kapec gandriz visur LV forumos taa.. to gan es nesaprotu..
Tamdēļ, ka mums krīt uz nerviem tie, kas sēž zālē, kas kādreiz bijusi zaļāka, un *irš par *iršanu. Ja nerubī par Laitrūmu neko, ko tad lien tādā tēmā, koa?
Tak problēma ir 1kārša - meitukam Laitrūms1 vecāks par 450d. Attiecīgi vecajam kompim visādi updeiti tikuši uzlikti, pārinstalējot - tikai plikais vecais laitrūms.
arcik:
esmu lasijis daudz kur, un brinos kapec gandriz visur LV forumos taa.. to gan es nesaprotu..
Tamdēļ, ka mums krīt uz nerviem tie, kas sēž zālē, kas kādreiz bijusi zaļāka, un *irš par *iršanu. Ja nerubī par Laitrūmu neko, ko tad lien tādā tēmā, koa?
Tak problēma ir 1kārša - meitukam Laitrūms1 vecāks par 450d. Attiecīgi vecajam kompim visādi updeiti tikuši uzlikti, pārinstalējot - tikai plikais vecais laitrūms.
a tevi kas aizskar, ka megini mani aizvainot? ko? man vnk interesanti ko tu domaji panakt ar savu tekstu?? izcelties gribi vai? tadi idiņi kaa tu nemaz nav jamekle, pashi uzrodas..
pats jautrākais ir tas ka strīds izvēršas pēc tam kad esmu paziņojusi ka man viss iet un nu jau man abos kompjos ir laitrūms, abi iet. viss ir lieliski.
ak. latvieši ir latvieši. un man tomēr prieks ka es latviete.
Gabiz:dīvaina tauta.. cilvēks lūdz palīdzību, bet tie viņa makā rakājas...
Tiešām dīvaina tauta..... nepatīk ka pašus apzog, bet citus apzagt jebkurā brīdī gatavi.....
un netiesā cilvēkus, kamēr nezinu visus iemeslus viņu rīcībai. es tevi netiesāju par to vai tu zodz, nezodz, dari labu vai sliktu, jo nezinu kāpēc tā dari. tev pašam sava sirdsapziņa man savējā.
ekoists:Tiešām dīvaini tie latvieši.Saku kādam,ka nopirku PS,uz manīm kā stulbu skatās.
Ja es pateiktu, ka neizmantoju lightroom, līdz nenopirku studentu versiju (negribējās tomēr maksāt pilno cenu), tad drošvien uz mani ar paskatītos kā uz dīvaino...