Varbūt kāds ir rakājies netā un atpazīst sho 80-200mm 2,8 ED un var iemest linku kur tāds pārdodas, vairāk interesē no tādiem e-shopiem kur kāds ko pasūtijis un ir uzticība ka šo draudziņu varēs arī nopirkt, vēlams jaunu. Savādāk cik skatos atrodu tikai kādus krāpniekus vai ari neparspējamu ciparu! =D
Cik ir bildēts,patīk gala iznākums. Tik varētu gribēt ātrāku AF laikam jau (arī uz D700). Salīdzinājums ar 70-200 būtu tīri interesants (pirmo versiju).
Kaa to Edgaru samekleet? =D un to 400 ar asti arii!, man net pieejams tikai caur teklefonu un visu forumu neizrakaashu! objektiivu saakumaa likshu uz D7000 kuram AF ir atraks kaa D700 =D ,bet tā gaidiishu iznaakam D700x. Bet tomeer kadam nav iesakaams kaads links uz kaadu labu e-Bodi? =)
Salidzini.lv atradu itkaa var pasuutiit un dabuut, vieniigi tas ka es Holandee dziivoju uz LV tikai vasaraa plaans doties, tadel mekleeju kaadu eiropas bodi, bet ja ne buus iemesls maajas apmekleet! =)
RudeWolf:Holandē vietējos sludiķos neviens nepārdod?
te kautkas liidziigs ss.lv un salidzini.lv bet atradu divus, bet viens jau nopardevaas pirms paspeeju pazvaniit, otrs pa tadu ciparu kaa jauns bet kautkaads demo modelis, kas mani neieviesh uzticiibu! Ebay gribeeju atstaat kaa peedeejo versiju, jo taapat kaa citi veeleetos kaut kadu veikala garantiju shitam smagajam metaala gabalam! =)
Viņi starp citu ir dažādi modeļi no kuriem LABS ir tik viens Nikon ED AF Nikkor 80-200mm f2.8 D Lens šitāds cgi.ebay.com... , uzminiet ar ko atšķirās Man viņi bijuši kādi 3-4 un vienmēr esmu nonacis atpakaļ pie konkrētās versijas Ar viņu nenormāli viegli bildēt reportāžas un sportu! Piekam konkrētā ar nav tā labākā versija ir viena vēl krutāka bet tio baig grūti atrast , man viena paziņa jau paris gadus mekle viena sava sadauzītā vietā
Nikons shiis versijas 80-200 2.8 uztaisijis kaadas 5, divas vecaas ar staigaajoshu zooma gredzenu, tad vienu jaunaaku peec skata ar ED liidz 1997 joprojam ar staigajoshu zoomagredzenu, tad manu veelamo versiju ar uz vietas griezoshiem fokusa un zuuma gredzeniem ko razo no 97. gada un tad to super aatro Af-s.
Lunis:Viņi starp citu ir dažādi modeļi no kuriem LABS ir tik viens Nikon ED AF Nikkor 80-200mm f2.8 D Lens šitāds cgi.ebay.com... , uzminiet ar ko atšķirās Man viņi bijuši kādi 3-4 un vienmēr esmu nonacis atpakaļ pie konkrētās versijas Ar viņu nenormāli viegli bildēt reportāžas un sportu! Piekam konkrētā ar nav tā labākā versija ir viena vēl krutāka bet tio baig grūti atrast , man viena paziņa jau paris gadus mekle viena sava sadauzītā vietā
es gribu tikai no 1997 gada saakto D versiju ar uz vietas griezamajiem fokusa un zuuma gredzeniem! =) to pashu ko laikam mineeji, bet to kas tajaa linkaa taadu gan neee!
es gribu tikai no 1997 gada saakto D versiju ar uz vietas griezamajiem fokusa un zuuma gredzeniem! =) to pashu ko laikam mineeji, bet to kas tajaa linkaa taadu gan neee!
Tieši ar to ar būs problēmas DEFCĪTS. Tas modelis ir 1:1 ar to ko ražoja 80 gadu beigās tas vēl lielaks deficīts praktiski nav dabonams. Vizuāli atšķirība uzreiz nosakāma pēc Blendēs un AF/MF pārslēdzēja dizaina un atrāšanās vietas. Būtībā ar tiem modeļiem var šancēt ar vienu roku neatraujot ies no skatu mekletāj saslēdzot AF/MF un zumējot.
reaktors:Nikkor AF 80-200mm f/2.8D IF ED - 600ls, jauns un vēl Japānā. varu uz holandi ar piegādāt
Par nākotni domājot,ne pa tēmu,iespējams ka ar tādiem nīstiem brendiem pat nekraujies, cik pie Tevis varētu maksāt Olympus 50-200 F2.8-3.5,jaunais ar SWD motoru.Ja tas atstāj nopietnu iespaidu uz cenu,garantija var nebūt!