forum.gif
meklēju sadarbības partneri fotostudijai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / meklēju sadarbības partneri fotostudijai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.01.11 21:50
 citēt
Manas telpas, Ķekavā. Interesentiem p.m.
Publicēts: 24.01.11 22:08
 citēt
ko taisies darīt tai studijā :amazing:
Publicēts: 25.01.11 01:09
 citēt
Kāda veida sadarbība? Ko piedāvā no savas puses, telpas tas vēl nav vis. Ir klienti? projekti? Vai ta pat vien gribas papriecaties un paspēlēties studijā , a gaismu naff...
Publicēts: 25.01.11 09:53 labots
 citēt
chukmasoff:Kāda veida sadarbība? Ko piedāvā no savas puses, telpas tas vēl nav vis. Ir klienti? projekti? Vai ta pat vien gribas papriecaties un paspēlēties studijā , a gaismu naff...

Klientūras un projektu apspriešanu veikšu ar reālu interesentu. Labums ir tāds, ka partnerim ir iespēja jebkurā laikā strādāt šajās telpās, visas komunikācijas un ērtības, apsildāma apsargājama telpa, par ko nav jāmaksā noma. Izdevīgi un ērti tas varētu būt ķekavniekam.
Publicēts: 25.01.11 10:40
 citēt
Reāli labs piedāvajums, tik žēl ka tik tālu:D
Publicēts: 25.01.11 11:26
 citēt
interesentu loks pieaugtu/samazinātos ja uzrakstītu tādu nieku kā garums/platums/augstums
Publicēts: 25.01.11 13:05
 citēt
Es ne visai būtu ieinteresēts ja manas gaismas būs drillējamas no rīta lidz vakaram tikai par to ka man ir iedotas telpas. Telpas rīgā pat ne ko daudz nemaxā. Man pašam ir iespēja paņemt tagad telpas 100kv/m. Sadarbību es saprotu uz kaut kādiem nopietnākiem pamatiem kas ir saistīts ar finansēm. Jo Gaismas kuras izmaxā aptuveni 2000ls un būs vairāk izmantojamas telpu īpašnieka trenniņam , ne kā darbam, nu ne kādi neatsver to ka par telpām nav jamaxa.
Publicēts: 25.01.11 13:35
 citēt
chukmasoff:Es ne visai būtu ieinteresēts ja manas gaismas būs drillējamas no rīta lidz vakaram tikai par to ka man ir iedotas telpas. Telpas rīgā pat ne ko daudz nemaxā. Man pašam ir iespēja paņemt tagad telpas 100kv/m. Sadarbību es saprotu uz kaut kādiem nopietnākiem pamatiem kas ir saistīts ar finansēm. Jo Gaismas kuras izmaxā aptuveni 2000ls un būs vairāk izmantojamas telpu īpašnieka trenniņam , ne kā darbam, nu ne kādi neatsver to ka par telpām nav jamaxa.

tā tīri intereses pēc, par cik tagad Rīgā var dabūt ap 100kvm telpas ar augstiem griestiem piemērotas studijai un cik vel papildus par apkuri apsaimniekošanu jāmaksā?
Publicēts: 25.01.11 13:54 labots
 citēt
kasparsf:
chukmasoff:Es ne visai būtu ieinteresēts ja manas gaismas būs drillējamas no rīta lidz vakaram tikai par to ka man ir iedotas telpas. Telpas rīgā pat ne ko daudz nemaxā. Man pašam ir iespēja paņemt tagad telpas 100kv/m. Sadarbību es saprotu uz kaut kādiem nopietnākiem pamatiem kas ir saistīts ar finansēm. Jo Gaismas kuras izmaxā aptuveni 2000ls un būs vairāk izmantojamas telpu īpašnieka trenniņam , ne kā darbam, nu ne kādi neatsver to ka par telpām nav jamaxa.

tā tīri intereses pēc, par cik tagad Rīgā var dabūt ap 100kvm telpas ar augstiem griestiem piemērotas studijai un cik vel papildus par apkuri apsaimniekošanu jāmaksā?

150-250Ls Rīgas centrā ar augstiem griestiem ar visiem remontiem utt. Ej tik iekšā un sāc pieņemt klintus:):) Dāžās pat kamīni un bāra letes utt:face-wink::face-grin: Tālāk no centra piemēram VEF vecajos cehos kur taga jau kādas 5-6 fotostudijas , telpas atkarība no kondīcijas remonts vai bez tādas uz 150-200m2 maksā ~100-150Ls Es te nesen biju pie viena veca kolēģa tur , šim ~200m izbijis "Konstruktoru birojs" 150Ls īre + 100Ls elektrība ar kurināšanu , Basi var spēlēt , ūdes studija vienā stūrī baltā otrā pa vidu barčiks:face-wink::face-grin:
Publicēts: 25.01.11 19:20 labots
 citēt
Man tur jamaxā tikai par elektrību griesti 3,9 m 8x12m. Nu šādi tadi darbiņi uz bartera būs jaizdara tikai bet tas nu sīkums. Jo maxāt par telpām studijai ja taja strādā vienu reizi nedēļa vai dažas reizes pa stundai, nav prāta darbs, tad labak uz stundu studiju izīrēties.Bet ta ka man piedāvāja uz šādiem nosacijumiem tad es ir ar mieru ar to visu ņemties. Protams telpai vajag remontu, apkure tur iet cauri, ta ka visa ēka ir apkurināma, nav lielie radiatori, bet kad lauk;a bija -10° tad tur iekšā bija +16° kas piolnīgi pietiekoši. Ta ka man ielas klienti nenāk ta mani tas apmirina .
Publicēts: 25.01.11 19:27
 citēt
chukmasoff:Man tur jamaxā tikai par elektrību griesti 3,9 m 8x12m. Nu šādi tadi darbiņi uz bartera būs jaizdara tikai bet tas nu sīkums. Jo maxāt par telpām studijai ja taja strādā vienu reizi nedēļa vai dažas reizes pa stundai, nav prāta darbs, tad labak uz stundu studiju izīrēties.Bet ta ka man piedāvāja uz šādiem nosacijumiem tad es ir ar mieru ar to visu ņemties. Protams telpai vajag remontu, apkure tur iet cauri, ta ka visa ēka ir apkurināma, nav lielie radiatori, bet kad lauk;a bija -10° tad tur iekšā bija +16° kas piolnīgi pietiekoši. Ta ka man ielas klienti nenāk ta mani tas apmirina .

mani arī apmierinātu šāds variants, pat pats iespringtu uz gaismas tehniku. Telpas lielākas nekā manā variantā :)
Publicēts: 25.01.11 19:30
 citēt
Ta ka saku ja sadarvbībai tad konkreti varianti naudas pelnīšanai ja ir tad ir interese, ja nav tad nu ta pat vien ar telpām mani ieintereset nevar, jo gaismas dročīt prieka pec nav jēgas, a mācīties bildēt studijā man sen par vēlu...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):