forum.gif
Uzmet aci!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Uzmet aci!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.01.11 22:52
 citēt
Neesmu spečuks šai lietā,bet vakar nejauši, aiz darīt nav ko, pārskatīju kaut kāda perioda bilžu skatījumu statistiku.Rezultāts mani ārkārtigi pārsteidza. Godīgi sakot nekad nebūtu uzminējis,ka tas konkrētais attēls apsteidz tuvākos līderus turpat vai divas reizes.Un it kā tiešam nav tur neka ,kas baigi kristu acīs-ne košu krāsu,ne pliku pupu.....Kaut kas jau ar šo lietu nodarbojas,vistiamāk reklamisti,būs laikam jāatrod laiks papētit,gan jau interesanti :face-grin:
Publicēts: 24.01.11 22:57
 citēt
moments vienkārši super... Tavs bildis?
Publicēts: 24.01.11 23:08
 citēt
Bilde-jā mana,no kaut kāda teatra pašdarbnieku burziņa.tikai nevaru iebraukt īsti,kas licis bloga lietājiem šo skatīt virs 1000 reizes biežāk,nekā jeb kuru citu .................:exciting:
Publicēts: 24.01.11 23:14
 citēt
GRIMASE!
Publicēts: 24.01.11 23:23
 citēt
Ai,grimašu man galerejā pietiekoši-viena no versijām ir ,ka sīkattēls pietiekami labi lasās,bet kaut kas uzdzen interesi palūret sīkāk. Es pieļauju ,ka blogā ir kaudzēm līdzigu bižu
Publicēts: 25.01.11 00:23
 citēt
heh - nebiju peetiijusi bilzhu kopeejo skatiishanos - man lielaakais cipar paari 3500 vienai bildei ..... tie cilveeki ir neizdibinaami ;-p;-)
Publicēts: 25.01.11 00:31
 citēt
nu varen ievilkuse sievišķis...no pašdarbnieku Silmačiem laikam...a ko linku neieliki? ..tagad jābrien meklēt, lai Tuvāk apskatītu to GRIMASI :D
Publicēts: 25.01.11 08:40
 citēt
Vareni! Labāk tādas bildes liktu uz tabakas paciņām, nopirktu kolekcijai, meitenēm būtu par ko padomāt:big_smile:
Publicēts: 25.01.11 13:40
 citēt
Gan jau ka kāds speciālists pateiks labāk bet es domāju ka tas ka viņa ir kvadrāts un līdz ar to ir nedaudz lielāka un meija labajā pusē (tumbnailī) izskatās interesanti un daudzi grib redzēt kas tur tāds ir.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):