Neesmu spečuks šai lietā,bet vakar nejauši, aiz darīt nav ko, pārskatīju kaut kāda perioda bilžu skatījumu statistiku.Rezultāts mani ārkārtigi pārsteidza. Godīgi sakot nekad nebūtu uzminējis,ka tas konkrētais attēls apsteidz tuvākos līderus turpat vai divas reizes.Un it kā tiešam nav tur neka ,kas baigi kristu acīs-ne košu krāsu,ne pliku pupu.....Kaut kas jau ar šo lietu nodarbojas,vistiamāk reklamisti,būs laikam jāatrod laiks papētit,gan jau interesanti
Bilde-jā mana,no kaut kāda teatra pašdarbnieku burziņa.tikai nevaru iebraukt īsti,kas licis bloga lietājiem šo skatīt virs 1000 reizes biežāk,nekā jeb kuru citu .................
Ai,grimašu man galerejā pietiekoši-viena no versijām ir ,ka sīkattēls pietiekami labi lasās,bet kaut kas uzdzen interesi palūret sīkāk. Es pieļauju ,ka blogā ir kaudzēm līdzigu bižu
Gan jau ka kāds speciālists pateiks labāk bet es domāju ka tas ka viņa ir kvadrāts un līdz ar to ir nedaudz lielāka un meija labajā pusē (tumbnailī) izskatās interesanti un daudzi grib redzēt kas tur tāds ir.