Jautājums neskaidrs? Nu , kur Jūs studējat vai strādājat un kā pelnat naudu ? Zinu , ka daži te ir biznesmeņi , citi skolotāji , bet foto tikai hobijs , tad nu gribās redzēt , kuri ar to pelna naudu , un kuri savādāk to dara
tad jau tev vajadzētu būt pietiekami daudz laika, lai saprastu, ka *rimbuļus* kadrā taisa gaisma ne stikls - kādēļ taisi dumus topikus? (tu grūd kaunā visu bezdarbnieku šlaku)
tad jau tev vajadzētu būt pietiekami daudz laika, lai saprastu, ka *rimbuļus* kadrā taisa gaisma ne stikls - kādēļ taisi dumus topikus? (tu grūd kaunā visu bezdarbnieku šlaku)
abrakadabra:
traki. labs darbs. man žēl. kā vispār, vai līķu mazgāšanas tirgus ir dikti aizpildīts? vai šamos tādus pašus nemazgātus tagad pie krīzes norok?
kas maksā to mazgā un pucē, kas nemaksā - to vāra līmē un granulē uz Chappi.
Kādi zudumi , rekā Luni vaig laist un krīzes pārdzīvot , ne tā kā te daži "Taupekļi" bet skaistu un ar vērienu www.landsnet.is... , Islandes vietējā "Latvenergo" līdzinieka konkurs uz Jauna dizaina Elektrības stabiem Par sūda 30t Eur uz trim uzvarētājiem , tāds ideju blieziens no visas pasaules
no darba atlaists līķu mazgātājs ne, bet no darba [vēl] neatlaists līķu fotogarfētājs gandrīz reiz kļuvu! aizgāja tur beigās Lauris (Filics - red. piez.). es ilgi nedomāju, ne tik sen biju ietrāpījis kinogrupā, kur bija fotō, kīnō un fonō 1-uviet, dēļ sūda 20 rubul vairāk negribējās iet prom. tagad darbā ašpadsmit cilvēku kolektīvā esmu 1 no diviem, kuriem nav darbs pie kompūtera. pārējie strādā pie kompūteriem. redaktrisei tas izpaužas tā, ka viņa izdruku izklāj uz tastatūras un labo ar sarkanu pildeni. teksta ievadītāja pēc tam tura izdruku priekšā,nodzēš, kur nevajag un raksta par jaunu, kur vajag. ja ieslēdzies "overwrite" režīms, viņa domā, ka kompūteris pagalam. maketētāja neprot desktopu atrast un nepzīst Ctr+Z vai "step back", ja kas ne tā, velk ar žurku atpakaļ. nu, ē-pastus vairums māk nosūtīt. kas klipbōrds, retais zina un man nav īstas skaidrības, vai 1/3 vai 2/3 maketētāju neatšķir RGB no CMYk. nesen man bija lieli panākumi - kad pa brīvdienām zudusi ļepezdrība, kloceris atlec uz 2005. gadu, jo baterija veca. tad nu lūk - iemācīju pavadzīmju rakstītājai datumu uzlikt! nu, taisnības labad jāsaka, ka bildi uz desktopa nomainīt veseli 3 vai 4 pilsoņi māk! nu, ja kas jāskaita, es kā poligrāfists, skaitu pa 5, vairums kolēģu pa 1 + sluņķē pirkstu pēc katras lapas. un skaita nummurētās veidlapas! un es shit'iem professsionāļiem piegādāju d-talonus! ja neesmu uz vietas, tas, kam acis sāk spiesties laukā, aiztek, bet. redaktōriem un tulkiem platekrāna ar oderi, 1-kāršajiem darbaļaudīm, tobiš, mums ar Daini, 2X vai 3X reciklēto. labā ziņa - kad sēdi uz poda, ne-1 nenāk supervīzēt, kuru papīru lieto! a kad sēžu uz poda, un kads nogrābājās gar durvīm, saku: "зааанятооооо!". kad vēl bija Inese, lūdzu Dievu, lai tā nebūtu viņa! Inese bija smalku ļaužu un mācīja dzīvot. traditional teksts bija "nu ko Tu lēkā šurp un turp, izdari to un shit'o un tad pasēdi pie tā kompūtera!"! un tik pārliecinoši viņa to stāstīja, ka viņai aizvest līdz apziņai, ka kompitōram izstāstu, ko viņam būs darīt turpmākās 10 minūtes un ka nahren man tam kompitōram tās 10 minūtes skatīties acīs "не представлялось возможным/b]"! kā mani ZB! un ZB nenozīmē ne Zinību Biedrību, ne Zvaigznīšu Brīdi, bet ZajeBāLo!