forum.gif
Par feikiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par feikiem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.11 00:32
 citēt
Janbo te runā ka meģina atdzīvināt forumu:)
Ja jau tā var būt parunāsim par ļoti gudri muldošajiem tukšajiem nikiem , ka "Vaards", "kaads", "f-foto" un citiem... Ja jau tik gudri var izteikties reizēm, tad var būt ari kaut ka to gudrībui varētu apliecināt ar saviem darbiem :D
Var būt ka es kļūdos , jo esmu no meža un daudz ko nezinu, un var gadīties ka šīs personas ir tik labi zināmas ka viņu darbi ir tik vērtīgi ka blogā un vispār netā netiek publicēti...
Manuprāt varētu izveidoties gana interesanta diskusija , ko par šo lietu domā vietējā publika un ari kā šie feiki varēs sevi atspēkot :D
Publicēts: 26.01.11 00:36 labots
 citēt
"Vaards" nav Feiks tas ir dzeks ar tādu nixu vismaz ~10 gadus arī citur , cita šim ari citur nemaz nav bijis:face-grin::face-wink: Vari man ticēt , esmu ar viņu uzņemumus dibinājis un valdēs sēdējis :face-grin::face-grin:
Publicēts: 26.01.11 00:42
 citēt
Lunis:"Vaards" nav Feiks tas ir dzeks ar tādu nixu vismaz ~10 gadus arī citur , cita šim ari citur nemaz nav bijis:face-grin::face-wink: Vari man ticēt esmu ar viņu uzņemumus dibinājis un valdēs sēdējis :face-grin::face-grin:

goglatante, nifiga daudz neuzrāda, fig snim ka ir tads niks, bet te nu runa ir par savu vaardu pierādīšanu ar saviem darbiem :D a darbu ta naffff...
Publicēts: 26.01.11 01:00 labots
 citēt
Vai tad ir baigā šķirba vai kādam konkrētam 'anonīmam' presonāžam Tu redzi bildes vai neredzi? Galu galā 2+2=4 neatkarīgi no tā vai to saka 1. klases skolnieks vai fizikas doktors.
Man tā vienmēr ir šķitusi tāda kā lēta 'otmazka' dažādās diskusijās, kad tā vietā, lai veidotu sakarīgu diskusiju, kaut ko sacepās cilvēki, uzreiz ķeras klāt pie 'oponenta' bilžu trūkuma utt. un topiks aiziet auzās.
Vārdu sakot - man netraucē, ka forumos uzdarbojas pilsoņi ar 'anonīmām' personībām un bez nevienas bildes galerijā. Daudziem jūtīgākiem pasažieriem gan bieži vien traucē :face-grin:
Publicēts: 26.01.11 01:07
 citēt
CerambyX:Vai tad ir baigā šķirba vai kādam konkrētam 'anonīmam' presonāžam Tu redzi bildes vai neredzi? Galu galā 2+2=4 neatkarīgi no tā vai to saka 1. klases skolnieks vai fizikas doktors.
Man tā vienmēr ir šķitusi tāda kā lēta 'otmazka' dažādās diskusijās, kad tā vietā, lai veidotu sakarīgu diskusiju, kaut ko sacepās cilvēki, uzreiz ķeras klāt pie 'oponenta' bilžu trūkuma utt. un topiks aiziet auzās.
Vārdu sakot - man netraucē, ka forumos uzdarbojas pilsoņi ar 'anonīmām' personībām un bez nevienas bildes galerijā. Daudziem jūtīgākiem pasažieriem gan bieži vien traucē :face-grin:

Man jau ari netraucē, bet tikai interesē kapec tie anonimusi ir baigi augstprātīgie par sevi, parasti augstprātībai jābūt pamatotai, un vairāk vai mazāk pamatojums ir tas kas rada ticamības momentu...
Publicēts: 26.01.11 01:59 labots
 citēt
chukmasoff:
Lunis:"Vaards" nav Feiks tas ir dzeks ar tādu nixu vismaz ~10 gadus arī citur , cita šim ari citur nemaz nav bijis:face-grin::face-wink: Vari man ticēt esmu ar viņu uzņemumus dibinājis un valdēs sēdējis :face-grin::face-grin:

goglatante, nifiga daudz neuzrāda, fig snim ka ir tads niks, bet te nu runa ir par savu vaardu pierādīšanu ar saviem darbiem :D a darbu ta naffff...

Ooo Darbu viņam daudz , bet šams pēdējos gadus pārmeties uz "Reālām bildēm izstādes" agrāk gan pa topiem vien dzīvoja ar superīgām bildēm ACSS šim tāda specifiski trāpīga :) Vispār šams viens no Latvijas foto dzīves Funkcionāriem patreiz ar SOLĪDU vēlētu amatu:face-wink::face-grin:
Publicēts: 26.01.11 02:12
 citēt
nu fig viņu zina, es ka slāviskas izceļsmes, kamēr neaptaustu tamer nezinu un nevaru teikt ka ir labi vai sūdīgi, par tādu kā foto dzīvi vispār uzzināju dažus gadus atpakaļ un tad tikai internetā ka tāda ir, jo man ar darbiem toreiz vel analogajos laikos krievi gruzija lidz ausīm un vel man bija viens cits biznes neliels, tapec vot gribu redzēt ari darbus ne tikai ar degunu mākoņus stumdam , kaut ari augstos amatos vēlētus kungus...Pirtī un no mātes miesām nākam visi vienādi ta ka tas ka augsti vēlēts fotofunkcionārs vel nav pamats iedomībai...
Publicēts: 26.01.11 08:50
 citēt
Es vispār nedaudz izprotu tavu sāpi. Nav problēmas ja niks bez bildēm gvelž glupības, ieslēdzam ignore un viss bumbās, bet ko darīt ja runā itkā sakarīgi bet bilžu nav? :-)
Publicēts: 26.01.11 09:29
 citēt
kasparsf:Es vispār nedaudz izprotu tavu sāpi. Nav problēmas ja niks bez bildēm gvelž glupības, ieslēdzam ignore un viss bumbās, bet ko darīt ja runā itkā sakarīgi bet bilžu nav? :-)

Vot tad ir trubā... Nu nevar pateikt "a tev līkas kājas..." :face-grin:
Publicēts: 26.01.11 09:37
 citēt
Nesadalu viedokli! Vismaz par konkrētājiem piesauktajiem.Vairumā gadijumu raksta forumā pa tēmu,pie kam no tekstiem saprotams-rubī fišku!Man brīžiem ir tieši otrādi,forumā kāds ko pārgudri komentē,bet bildes... :face-sad: Pat koeficientu uzlabojot ,roka neceļas ne balsot,ne komentēt! :face-devil-grin: Konkrētus nepiesaukšu,kāšķi negribas!
Publicēts: 26.01.11 13:54
 citēt
forelljjanka:Nesadalu viedokli! Vismaz par konkrētājiem piesauktajiem.Vairumā gadijumu raksta forumā pa tēmu,pie kam no tekstiem saprotams-rubī fišku!Man brīžiem ir tieši otrādi,forumā kāds ko pārgudri komentē,bet bildes... :face-sad: Pat koeficientu uzlabojot ,roka neceļas ne balsot,ne komentēt! :face-devil-grin: Konkrētus nepiesaukšu,kāšķi negribas!

Pag pag par fiškas rubīšanu, teoretiski es varu dafiga kaut vai par genekoloģiskajiem jautājumiem un diezgan lietpratīgi runāt, bet es praxē ne ko nedaru un neesmu darijis... Līdz ar to praxē tas ir pa visam savādāk.
Daudzi no šiem personā;žiem stāsta gudras lietas, kas ir vienkarši izlasītas kaut kur sazin kur, bet praktiskā darbībā tā visa teorija ir vienas pupu mizas, jo tomer darbībā tas ir pa visam citādāk...
Publicēts: 26.01.11 14:15 labots
 citēt
f-foto:Ja nu noder...

Maijā daudzviet pasaulē atzīmē vispasaules Gastroenterologu organizācijas Gremošanas trakta veselības dienu, kad Latvijas gastroenteroloģijas speciālisti parasti aicina uz ārstu un pacientu atvērto diskusiju, kuras ietvaros informē par aktualitātēm gremošanas sistēmas slimību diagnostikā, ārstēšanā un prevencijā.

Arī es pieturos pie uzskata, ka (sa)gremošanas problēmas labāk uzticēt speciālistiem.

nifiga es tajos vietējās mentalitātes jokos vai nejokos neiebraucu...
Tur kaut kas ap pļutku saistīts, es neesmu ne kads gastrologs vai kaprologs, nafigam man tā diena...Runa bija par gudri mmuldošiem feikiem tādiem kā Tu , kuru lielā teorija lielako ties ir no pirxta izzīsta vai kaut kur izlasīta un nepārbaudīta praxē...A tas ka savas bildes nerādi , tā laikam ir labāk , miglu visiem pūst, ka baigie speci nu visi kuri bildes neliek ne kur...
Publicēts: 26.01.11 14:16
 citēt
Nu ko lai saka,tikai lapas uzturētāju ziņā ir ļaut vai neļaut forumā rakstīt ,ar,bez bildēm.:face-wink: Man netraucē(tāpat kā CerambyX) ja raksta bez bildēm.Man vairāk nepatīk tāds agresīvais stiliņš-tu muļķis,es gudrs,es labāk par :manuprāt,man liekas,es domāju...:what:
Publicēts: 26.01.11 15:43
 citēt
Čukmasovs smagi kļūdās ar nosauktajiem piemēriem.Vārdu pazīstu personīgi,bet f-foto zinu virtuāli jau sen.Abi minētie eksemplāri nav nekādi feiki un blakus visam citam ir apveltīti ar krietnu intelekta devu.Virs vidējā noteikti.Ar argumentiem šitos zēnus varbūt arī savu reizi izdodas apgāzt,bet ar nepamatotiem uzbrukumiem-tipa augstprātīgi,iedomīgi muldoņas,tas nebūs iespējams.:face-sad:
Publicēts: 26.01.11 15:44
 citēt
chukmasoff:
f-foto:Ja nu noder...

Maijā daudzviet pasaulē atzīmē vispasaules Gastroenterologu organizācijas Gremošanas trakta veselības dienu, kad Latvijas gastroenteroloģijas speciālisti parasti aicina uz ārstu un pacientu atvērto diskusiju, kuras ietvaros informē par aktualitātēm gremošanas sistēmas slimību diagnostikā, ārstēšanā un prevencijā.

Arī es pieturos pie uzskata, ka (sa)gremošanas problēmas labāk uzticēt speciālistiem.

Tur kaut kas ap pļutku saistīts, es neesmu ne kads gastrologs vai kaprologs, nafigam man tā diena...Runa bija par gudri mmuldošiem feikiem tādiem kā Tu , kuru lielā teorija lielako ties ir no pirxta izzīsta vai kaut kur izlasīta un nepārbaudīta praxē...A tas ka savas bildes nerādi , tā laikam ir labāk , miglu visiem pūst, ka baigie speci nu visi kuri bildes neliek ne kur...

Es jau vairāk sliecos piekrist viedoklim ka teoriju zināt un spēt to pielietot praksē ir dažādas lietas, tie kuri māca Ščerbatiham štangu celt noteikti nekad viņu tā nav cēluši kā Ščerbatihs bet viņš viņus klausa, jo viņi zin teoriju bet kā tas ir pa īstam zina Viktors.
Publicēts: 26.01.11 15:48
 citēt
Jaa ja, un kad notiek kads hokeja vai futbola čemois tad kaudze skatītāju skaidro kā būtu labāk un ka vajadzēja bumbu spert vai ripu sist :D
Vis ok, bet reizēm runa ir par lietām kuras bez personīgās pieredzes nu ne kā nevar pamācīt... Jo k;ā var cilvēkam stāstīt par kādu ēdienu vai dzērienu ja pats neesi to garšojis..
Publicēts: 26.01.11 16:20 labots
 citēt
chukmasoff:Runa bija par gudri mmuldošiem feikiem tādiem kā Tu , kuru lielā teorija lielako ties ir no pirxta izzīsta vai kaut kur izlasīta un nepārbaudīta praxē...A tas ka savas bildes nerādi , tā laikam ir labāk , miglu visiem pūst, ka baigie speci nu visi kuri bildes neliek ne kur...

Čukmasov, šoreiz gan Tu smagi "aplauzies".
Lai arī f-foto nav mans labākais draugs, bet jāatzīst- Tev līdz viņam vēl krietni jāpaaugas...:)
Mēle viņam, protams, diezgan asa, bet fotolietās viņš tiešām ir speciālists.
Tādu grāmatu no pirksta izzīst ir pagrūti:

www.zvaigzne.lv...=

P.S. Šī informācija jau bija fotoblogā, tādēļ nekādu slepenu privat info neizpaužu..:face-wink:
Publicēts: 26.01.11 16:29
 citēt
Dauzd ko teica... viss pašas spēkos
Publicēts: 26.01.11 16:31
 citēt
Friidis:
chukmasoff:Runa bija par gudri mmuldošiem feikiem tādiem kā Tu , kuru lielā teorija lielako ties ir no pirxta izzīsta vai kaut kur izlasīta un nepārbaudīta praxē...A tas ka savas bildes nerādi , tā laikam ir labāk , miglu visiem pūst, ka baigie speci nu visi kuri bildes neliek ne kur...

Čukmasov, šoreiz gan Tu smagi "aplauzies".
Lai arī f-foto nav mans labākais draugs, bet jāatzīst- Tev līdz viņam vēl krietni jāpaaugas...:)
Mēle viņam, protams, diezgan asa, bet fotolietās viņš tiešām ir speciālists.
Tādu grāmatu no pirksta izzīst ir pagrūti:

www.zvaigzne.lv...=

P.S. Šī informācija jau bija fotoblogā, tādēļ nekādu slepenu privat info neizpaužu..:face-wink:

Ja par grāmatu- jau esmu to pārskatijis, ne kā personiska, bet jo biezāka jo vairāk maxā, tas kas tajā raxtīts, ir vairāk garas filosofiskas apceres par un apkārt par paraugu ņemot rietumos izdotos analogiskus foliantus. Programmai kura ir apgūstama normālā lietotāja līmenī nedēļas laikā tik gari apcerējumi un skaidrojumi nav vajadzīgi. protams var būt kādam intereses un noderēs.
Uzraxtīt ir viens, es ne klad neraxtīšu grāmatu par kādu programmu un vispār man nava raxtnieka talanta, bet lasu diezgan daudz , tikai ar vienu piezīmi, lasu to autoru grāmatas , kuri praxē ir pierādijši sevi ar bildēm, ja nē tad tai teorijāi nav ne kādas vērtības, jo tā ir tikai teorija...Lapins ari raxta ... jo bildes ne visai sanāk, un lai pierādītu savu ģenialitāti par šedevru var iztirzēt nobildētu netīru istabas griestu stūri...
Publicēts: 26.01.11 16:33
 citēt
chukmasoff:Jaa ja, un kad notiek kads hokeja vai futbola čemois tad kaudze skatītāju skaidro kā būtu labāk un ka vajadzēja bumbu spert vai ripu sist :D
Vis ok, bet reizēm runa ir par lietām kuras bez personīgās pieredzes nu ne kā nevar pamācīt... Jo k;ā var cilvēkam stāstīt par kādu ēdienu vai dzērienu ja pats neesi to garšojis..

Un lielākā daļa no viņiem ir fotbolu un hokeju spēlējuši. Atceros ka Znaroks īsi pēc karjeras beigām intervētājai uz jautājumu, vai skatoties hokeju neliekas ka pats varētu labāk nospēlēt? Atbildēja ka arī skatoties daiļslidošanu viņam liekas ka varētu labāk!
Arī par ēdieniem var gari, plaši un pats galvenais pareizi stāstīt arī tad ja neesi pagaršojis, galvenais lai ir zināšanu bāze!
Es arī daržreiz pasaku ka garšo pēc sūda bet sūdu ēdis neesmu, tāpat ar foto, arī nefotogrāfējot var pateikt kas ir sūds un kas nav.
Publicēts: 26.01.11 16:39
 citēt
nu nezinu es hokeju neesmu spēlējis un futbolu tikai agrā bērnībā, man komandsportaveidi ne visai, līdz ar to neskatos ne vienu ne otru un neprotu pqateikt ka ir labāk :D
Publicēts: 26.01.11 16:49
 citēt
"tikai ar vienu piezīmi, lasu to autoru grāmatas , kuri praxē ir pierādijši sevi ar bildēm, ja nē tad tai teorijāi nav ne kādas vērtības"

te laikam būs arī Tava lielākā kļūda. Bez teorijas ir daudz grūtāk kļūt par labu spečuku, varētu pat teikt nieespējami. Skolā literatūru māca skolotāji, kas diez vai paši ir grāmatas sarakstījuši. Tāpat ir arī ar aktieriem kurus parasti nemāca aktieri, sportistiem kurus nemāca sportisti, arī labākie gleznotāji noteikti ir mācijušies no pasniedzējiem kuri nav pat tuvu viņu līmenim. Un vispār ko darīt ja ir kāds lielisks fotogrāfs no kura tu gribētu mācīties bet viņš neprot jēdzīgi uzrakstīt grāmatu, viņš prot tikai fotogrāfēt bet skatoties bildes bez teorijas tu nekad nefotogrāfēsi kā viņš.
Publicēts: 26.01.11 16:52
 citēt
Ar tādu pieeju mēs varam aiziet galējībās un sākt prasīt la mums skolās strādā tikai fizikas un ķīmijas zinātnieki, lai literatūru māca rakstnieki, bet sportu pasniedz olimpiskie čempioni, kaut gan mims vajag labus SKOLOTĀJUS.
Publicēts: 26.01.11 17:00 labots
 citēt
chukmasoff:
Uzraxtīt ir viens, es ne klad neraxtīšu grāmatu par kādu programmu un vispār man nava raxtnieka talanta, bet lasu diezgan daudz , tikai ar vienu piezīmi, lasu to autoru grāmatas , kuri praxē ir pierādijši sevi ar bildēm, ja nē tad tai teorijāi nav ne kādas vērtības, jo tā ir tikai teorija...Lapins ari raxta ... jo bildes ne visai sanāk, un lai pierādītu savu ģenialitāti par šedevru var iztirzēt nobildētu netīru istabas griestu stūri...

Pēc Tevis teiktā sanāk, ka ja būtu divas 1:1 identiskas grāmatas par foto, kur vienai autors ir Tev labi zināms fotogrāfs ar izcilām bildēm, bet otrai Tev nezināms teorētiķis, kura bildes nevari atrast nekur apskatīt, tad pirmo grāmatu lasītu un atzītu par labu esam, bet otra būtu baigais mēsls (ja vispār tādu izlasītu)? Savdabīga loģika. Nav grūti tā dzīvot?
Publicēts: 26.01.11 17:06
 citēt
lai tak cilvēki anonīmi plosās...:)
viens no pesonāžiem gan izrādījās ĻOTI jūtelīgs attiecībā uz ironiju forumā viņa paša veikuma sakarā...bet tas tā profesija atstāj zināmu zīmogu psihē, tas noskaidrojās privatā saraxtē:)
Publicēts: 26.01.11 17:50
 citēt
CerambyX:
chukmasoff:

Pēc Tevis teiktā sanāk, ka ja būtu divas 1:1 identiskas grāmatas par foto, kur vienai autors ir Tev labi zināms fotogrāfs ar izcilām bildēm, bet otrai Tev nezināms teorētiķis, kura bildes nevari atrast nekur apskatīt, tad pirmo grāmatu lasītu un atzītu par labu esam, bet otra būtu baigais mēsls (ja vispār tādu izlasītu)? Savdabīga loģika. Nav grūti tā dzīvot?

Es vispāre nelasu ne kādus baigos garos apraxtus un biezās grāmatas kur elementāras lietas var pateikt dažos vardos. Man interese īsi kodolīgi darbības apraxti ar konkretiem paraugiem iz pašu radošās darbības. paņem to pašu Razumovski un viņa elektroniskos žurnālus Издато. Vis īsi skaidri un gaiši apraxtīts, protams reizēm minot mātes vardus bet ir izlasams un vizuāli apstiprināts ar bildēm ko taisa viņa studija.
Publicēts: 26.01.11 17:52
 citēt
imgfoto:lai tak cilvēki anonīmi plosās...:)
viens no pesonāžiem gan izrādījās ĻOTI jūtelīgs attiecībā uz ironiju forumā viņa paša veikuma sakarā...bet tas tā profesija atstāj zināmu zīmogu psihē, tas noskaidrojās privatā saraxtē:)

Nešaubos ka atstāj zīmogu profesija, pašam tāda problēma :D protams sen vairs tur nestrādāju bet tomēr laikam ja tajā vietā pastrādā ta tas ir uz mūžu... :D
Publicēts: 26.01.11 19:41 labots
 citēt
kasparsf:
chukmasoff:

Es jau vairāk sliecos piekrist viedoklim ka teoriju zināt un spēt to pielietot praksē ir dažādas lietas, tie kuri māca Ščerbatiham štangu celt noteikti nekad viņu tā nav cēluši kā Ščerbatihs bet viņš viņus klausa, jo viņi zin teoriju bet kā tas ir pa īstam zina Viktors.

parasti treneri paši ir eks sportisti, Andruškevics nav izņēmums,ļoti labi cēla savulaik !
Skaties šeit - visu laiku labākie Latvijas svarcēlāju sasniegumi !!!
www.lat-weightlifting.com...
Tieši tāpēc viņš ir tik labs treneris un viņa audzēkņi uzrāda tik labus rezultātus !
Turklāt tikai no malas redzamas kļūdas tehnikā, pats sportists var domāt, ka viss ir čiki, bet nekā.....
Vēl labs specs saplāno pareizas slodzes ar formas pīķiem vajadzīgajā laikā un sastāda progu kļūdu un vājo vietu izskaušanai.
Un noskaņo psiholoģiski, kas ir tikpat svarīgi.
Tā ka darbiņa labam trenerim ir ka vai cik un ne velti Viktors visās intervijās saka, ka cik treneris pieteiks, tiks cels utt
Varētu teikt, ka viens ir smadzenes un otrs - muskuļi....
Prakse rāda, ka Olimpiskos čempjus var uzaudzināt savas lietas fanātiķi, tikpat kā jebkuros apstākļos
Publicēts: 27.01.11 08:31
 citēt
Es vienmēr mācos paņemt sev vajadzīgo no visām iespējām.Klausos ar prieku arī L.Pavarotti mūziku,zinot,ka šis notis nepazīst.Ja cilvēki nebūtu tik dažādi....nebūtu virzības uz izaugsmi.
Tad kā no pieredzes:Kāpēc Tu kotletes apviļā miltos,olā un atkal miltos?Tāpēc,ka mana mamma tā darīja.Kāpēc tava mamma tā darīja?Tāpēc,ka viņas mamma tā darija....
Publicēts: 27.01.11 10:58
 citēt
... bildes esmu abiem redzējis. Runā par lietu un bildes kā segums arī ir labas.
Publicēts: 27.01.11 11:17
 citēt
f-foto:
imgfoto:lai tak cilvēki anonīmi plosās...

Viedoklis interesants. Bet paskatīsimies uz faktiem.

No cita skatpunkta, tiešām - lai chukmasoff anonīmi plosās. Vai tu spēj nosaukt chukmasoff identitātes datus - vārdu, uzvārdu, dzīvesvietas pilsētu utt.?

Šajā tēmā - "ko par šo lietu domā vietējā publika" - visu domāšanas darbu un publikas pārstāvēšanu veic tēmu aizsākušais, izdarot 11 ne visai sakarīgus ierakstus. :)

Cilvēks saraksta blēņas - "esmu no meža un daudz ko nezinu; kamēr neaptaustu tamer nezinu; nelasu (...) biezās grāmatas kur elementāras lietas var pateikt dažos vardos; man bija viens cits biznes neliels, tapec vot gribu redzēt ari darbus" - un gaida, ka kāds komentēs ... blēņas? :)

Chukmasova identitātes datus nosaukt nevaru un tie mani arī neinteresē. Lai gan zinu to kas tas ir par puisi. Vārdu zinu, kā izskatās zinu nu un tad?

Ne jau nu man vecākam cilvēkam padomus dot, bet vai Tu neesi aizdomājies, kāpēc, lai arī vairumā gadījumu raksti patiesas lietas, tas izsauc ne visai pozitīvu reakciju?

Par to grāmatu...nu domāju ka nevienam nav noslēpums, ka esi tās autors, ja jau nu palaid tirgū preci...nu vismaz vari "pārkāpt sev pāri" tikai uz to laiku un radit pozitīvāku virtuālo tēlu...nu kaut kā tā:) Cilveki tacu runā savā starpā...un sacisim, ja man kāds prasa kādu grāmatu iegadāties par foto apstrādu, kāda man motivacija ieteikt Tavu? Nu nekāda...kaut kāds onka, kas paradis "no augšas" izgāzt žulti uz lameriem, sarakstijis grāmatu....pofig vai ne?:)

Cik tur jebkurus 2 cilvekus uz zemeslodes rokasspiedieni šķīra...max četri laikam?
Publicēts: 27.01.11 12:29
 citēt
Nu pirmkārt jau katra reakcija ir subjektīva. Mana subjektīvā predisponēta, jā varbūt, un visticamāk ka tā tas ir...es jau par to arī saku, ka katrai rīcībai ir sekas...vai tie būtu mūsu auto vadīšanas paradumi vai veids kādā rakstam forumā.

Es jau varbūt to kaut kad rakstiju, nu vienalga, dziļi ticu, ka reālajā saskarsmē cilveki, kas forumos(piesedzoties ar nosacītu anonimitāti) ir sevišķi "žultaini", ir gaiši un jauki cilveki. Te, protams, rodas jautajums: kas liek tiem cilvēkiem tadiem nebūt virtuālajā vidē? Tautiba latvietis, augstprātība(manuprāt vissmieklīgākā cilvēka īpašība)...utt.utjp.?

"žultains", protams, arī ir tikai mans subjektīvais viedoklis, un es to neattiecinu uz Tevi...vairāk tā par tēmu vispār...
Publicēts: 27.01.11 12:55
 citēt
Labi , personas datus tas ir P/K un zābaku izmēru it kā nesludināšu...
Bet ja par sevi tad nav man ne kāda anonimitāte, mans niks ir angliskots mana paša uzvards, a sauc mani Artūrs. Dzīvoju un strādāju Rīgā, pārsvarā izpildu pasūtijumus priekš arvalsttu klientiem, reiz„em ari vietējiem, bet reti, jo vietējie negrib ne ko maxāt raudot par krīzi krīzes laikos, bet ari pirms tam īpaši negavilēja kad sākās runa par naudu.
Heh, par izglītību, esmu pabeidzis karaskolu jaunībā, pēc tam fizikas gfakultāti Viļņā, esmu mācijies Maskavā foto žurnalistikas kursos pie MGU 90 gadu sākumā. 90 vidū tiku atvalināts no no dienesta sakarā ar traumu.Kādu laiku strādāju IM par izmeklēšanas konsultantu. 90 gadu beigās aizgāju prīvātā biznesā, kur esmu pa šai dienai.
Publicēts: 27.01.11 13:06
 citēt
f-foto:Nu re, cik vienkārši.

Tātad - chukmasoff acīs esmu anonīms. Tāds man ir arī viņš. Arī viņš ir nezināms vairumam Fotoblog apmeklētāju, no kuriem nevienam nav ne mazākā pienākuma vai saistību skatīties vai meklēt viņa saražoto te vai tīmeklī. Vienkārši un godīgi. Neesmu viņu uzrunājis fotografēšanas sakarā - prasījis padomu vai viedokli. Un neesmu piedāvājis pie viņa publikācijām arī savu viedokli. Neitrāla attieksme. Pat nerunājot par žultains, feiks, muldēt, pierādīt un citu vārdu pielaikošanu viņam.

Pilnmēness, gremošanas problēmas, neveiksmīga pašreklāma?

Par mani vietējā publika zin gana daudz, un ari ieraxtot googļatantē manu niku-uzvardu var atrast pietiekami daudz bilžu ar ko es varu nosegt to ko esmu teicis. Te kā tik bija runa par pierādijumiem ar darbiem. Es cilvēkus vērtēju pēc viņu darbiem ne vis pec runām... Un kā es varu zināt ka tieši Tu f-foto esi to grāmatu par Lightroom uzraxtijis? to varetu teikt jeb kurš ar jeb kādu niku , jo seguma tiem vardiem nav.... Pazīstu dažus cilvēkus kuri ļoti labi citē googļatanti, un izskatās ka runā kā profesori virtuālā vidē, bet kad vajag bes googļa tantes palīdzības ko pateikt tad figu, nesanāk... Ja būtu bildes tad var būt es ari citādāk uz to visu anonimitāti skatītos , jo varetu izvērtyēt kas un kā...
Publicēts: 27.01.11 13:38
 citēt
iemetu vārdiņu Chukmasoff iekš gūgles tantes un viens no pirmajiem rezultātiem kuru es dabūju bija šis - www.fotoblog.lv... :)
Publicēts: 27.01.11 13:40
 citēt
Tā arī nav iemācījusies bildēt, neviena bilde nav pievienota, bet stāja stalta.
Publicēts: 27.01.11 13:41
 citēt
Traktorz:iemetu vārdiņu Chukmasoff iekš gūgles tantes un viens no pirmajiem rezultātiem kuru es dabūju bija šis - www.fotoblog.lv... :)

Nu šis ir kaut kāds sviests. :D
Publicēts: 27.01.11 13:44
 citēt
Pierādi
Publicēts: 27.01.11 14:09 labots
 citēt
chukmasoff:
Traktorz:iemetu vārdiņu Chukmasoff iekš gūgles tantes un viens no pirmajiem rezultātiem kuru es dabūju bija šis - www.fotoblog.lv... :)

Tiešām- Google un Yandex par itkā slaveno kolēģi izsakās visai noslēpumaini...:)))

www.chukmasoff.com
www.bie.slovarnik.ru...
Publicēts: 27.01.11 16:13
 citēt
Friidis:
chukmasoff:

Tiešām- Google un Yandex par itkā slaveno kolēģi izsakās visai noslēpumaini...:)))

www.chukmasoff.com
[url=http://www.bie.slovarnik.ru/html/4/4ukmasov.html

Mājas]http://www.bie.slovarnik.ru/html/4/4ukmasov.html

Mājas[/url] lapa ir veidojama, vienkarši nav laika lidz galam savest visu pie sajēgas.
Tas otrs links ir par manu senci pa mātes līniju.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):