forum.gif
Iniciatīva paparaci darbības aizliegšanai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Iniciatīva paparaci darbības aizliegšanai
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.11 13:41
 citēt
Itkā jau tikai loģiski!
Publicēts: 26.01.11 13:47
 citēt
nezinu kaa citur Eiropaa, bet pie mums iirijaa taads sen jau darbojaas
Publicēts: 26.01.11 14:05
 citēt
Par ģērbkambariem un mazmājiņām it kā būtu skaidrs, bet „privātā teritorija” ir rūpīgi precizējama. Knipsējot ielas skatu, ieķeršu kadrā pīpmani uz piecstāvenes balkona vai kādu rumpi privātmājā aiz žoga – vai par to mani stieps pie tiesas? Zemniekam privāta teritorija šo ierobežojumu izpratnē būs viss īpašums? A mājas īrniekam vai zemes nomniekam? Ceru ka nē, bet gribētos zināt. Latvijas tiesās, kur tradicionāli priekšroku dod likuma gramatiskajam tulkojumam, ziepes var sanākt pamatīgas.
Un ja vēl automašīna (ai, pat vaļēja) skaitās privāta teritorija? Ja tā, tad ar ko mocis/divritenis/jājamzirgs sliktāks – nu galīgi trubā.
Publicēts: 26.01.11 15:33
 citēt
nu ja visu sākam pielīdzināt Latvijas variantam tad ir pilnīgā dirsā!
Publicēts: 26.01.11 15:35
 citēt
'Vispirms atmetam pašsaprotamas lietas-tualetes,,ģērbtuves,sieviešu kosmētikas salonus utmlTālāk brangi slidena lieta un daudz tādu stiepjamu jēdzienu.Ir sanācis saskarties par cik sevi pieskaitu pie tādiem "ielu amatieriem"Parasti cenšos neiet ne uz kādiem konfliktiem.Cilvēki dažādi,ej nu sazini...ne katrreiz ir izdevies-reiz pat policiju sauca,Bet parasti pietiek,ja tam cilvēkam saka,ka pagaidām likums publiskā teritorijā man neaizliedz fotografēt ko vien redzu un apsolīt sliktos nolūkos viņa bildi neizmantot.Ja noķersi,ka tavu ģīmi pārdodu ,tad tev ir tiesības sūdzēt mani tiesā.Bet tas jau tā diletantiski sadzīves līmenī-kā tur ir stingri pēc likuma es nemaz nezinu.:face-grin:Bet ja mēģinās tās privātās teritorijas kā savādāk definēt,tad tiešām būs kā Orks saka.Bezmaz sanāks ,ka praidā publiski drīkst tirināt savu mantību,bet kā es šo bildēšu,tā mani pie dziesmas.:face-sad:
Publicēts: 26.01.11 15:45
 citēt
Mani personīgi tracina kad eju pa ielu un kads pokemons sak bildēt, tipa pilsētas sejas vai ko līdzīgu, nafigam, esmu pat vienu pārmācijis un dabuja šams sodu maxāt par sīko huliganismu.
Publicēts: 26.01.11 15:48
 citēt
Bet ja es to nedaru slepeni,tad varu jebko bildēt.
Publicēts: 26.01.11 15:50
 citēt
ekoists:Bet ja es to nedaru slepeni,tad varu jebko bildēt.

Nu nav ta, ja uz ielas ar stroķi ģīmī tas protams nav slepeni, bet nav ari pieklājīgi, kaut ari stobrs garš un bildējams ir aiz 100m
Publicēts: 26.01.11 15:51
 citēt
chukmasoff:Mani personīgi tracina kad eju pa ielu un kads pokemons sak bildēt, tipa pilsētas sejas vai ko līdzīgu, nafigam, esmu pat vienu pārmācijis un dabuja šams sodu maxāt par sīko huliganismu.

Nav bŗīnums, ka pokemons sagribēja nobildēt tipāžu ar zelta kroni un bultu maku uz pleca:face-grin:
Publicēts: 26.01.11 15:52
 citēt
Slepeni ir tumšā studijā plikas meitas bildēt....
Publicēts: 26.01.11 15:54
 citēt
jaunaisJURIS:
chukmasoff:Mani personīgi tracina kad eju pa ielu un kads pokemons sak bildēt, tipa pilsētas sejas vai ko līdzīgu, nafigam, esmu pat vienu pārmācijis un dabuja šams sodu maxāt par sīko huliganismu.

Nav bŗīnums, ka pokemons sagribēja nobildēt tipāžu ar zelta kroni un bultu maku uz pleca:face-grin:

Aga, sagribēja es par to bultu maiku varen satraucies biju :D
Publicēts: 26.01.11 16:16
 citēt
sīkais huligānisms par to, ka uz ielas bildē? Gribētu zināt, ko viņš bija pārkāpis... Un tiesneši Latvijā pat par nozagtu ievārījuma burciņu liek cietumā...
Publicēts: 26.01.11 16:19
 citēt
Ritz:sīkais huligānisms par to, ka uz ielas bildē? Gribētu zināt, ko viņš bija pārkāpis... Un tiesneši Latvijā pat par nozagtu ievārījuma burciņu liek cietumā...

Nu redz es ar savu ksivu tādu perdeli vareju aizturet vis maz uz 24 stundam, lai noskaidrotu kas šams tads ira, 'a pa 24 stundam vareja vis kaut ko piesiet visadus sīkus pārkāpumus... Nu ta ka šams to negribēja, tad par sīko huliganku samaxaja sodanaudu.
Publicēts: 26.01.11 16:24 labots
 citēt
Tu gribi teikt, ka tev žetons kabatā, neiepatikās kāds sīcis, izmantoji dienesta stāvokli, lai apmierinātu savas ambīcijas? Vai arī tomēr tam bija pamatots iemesls?
Publicēts: 26.01.11 16:26
 citēt
Nervi ir jāārstē un dzērušam uz ielas nav ko darīt.:face-devil-grin:
Publicēts: 26.01.11 16:42
 citēt
Ritz:Tu gribi teikt, ka tev žetons kabatā, neiepatikās kāds sīcis, izmantoji dienesta stāvokli, lai apmierinātu savas ambīcijas? Vai arī tomēr tam bija pamatots iemesls?

Da kāda tagad starpība, var būt bija specoperāvcija un šams to nojauca... Tas bija gana sen. Un ja mani prove kads nobildēt uz ielas , man tas nepatīk, un kādas viņam ir tiesības to darīt, es pa priekšu palūdzu lai filmu izrauja ara un izgaismo.... šams nebija ar mieru.
Publicēts: 26.01.11 16:42
 citēt
blaac:
Nervi ir jāārstē un dzērušam uz ielas nav ko darīt.:face-devil-grin:

tad tiešām biju skaidrā :D
Publicēts: 26.01.11 16:51
 citēt
jaunaisJURIS:

:haha::haha:
Publicēts: 26.01.11 17:13
 citēt
chukmasoff:
Ritz:Tu gribi teikt, ka tev žetons kabatā, neiepatikās kāds sīcis, izmantoji dienesta stāvokli, lai apmierinātu savas ambīcijas? Vai arī tomēr tam bija pamatots iemesls?

Da kāda tagad starpība, var būt bija specoperāvcija un šams to nojauca... Tas bija gana sen. Un ja mani prove kads nobildēt uz ielas , man tas nepatīk, un kādas viņam ir tiesības to darīt, es pa priekšu palūdzu lai filmu izrauja ara un izgaismo.... šams nebija ar mieru.

Lūk tā ir, sadod apliecības pamuļķiem, un tad viņi ar viņām vicinās pa labi un pa kreisi!
Varbūt vari paskaidrot ko viņš pārkāpa? Jeb tava "ksiva" dod tev tiesības izdomāt likumus kādi pašam patīk?
Publicēts: 26.01.11 17:19
 citēt
kasparsf:
chukmasoff: Da kāda tagad starpība, var būt bija specoperāvcija un šams to nojauca... Tas bija gana sen. Un ja mani prove kads nobildēt uz ielas , man tas nepatīk, un kādas viņam ir tiesības to darīt, es pa priekšu palūdzu lai filmu izrauja ara un izgaismo.... šams nebija ar mieru.

Lūk tā ir, sadod apliecības pamuļķiem, un tad viņi ar viņām vicinās pa labi un pa kreisi!
Varbūt vari paskaidrot ko viņš pārkāpa? Jeb tava "ksiva" dod tev tiesības izdomāt likumus kādi pašam patīk?

+
Publicēts: 26.01.11 17:21
 citēt
chukmasoff:Un ja mani prove kads nobildēt uz ielas , man tas nepatīk, un kādas viņam ir tiesības to darīt,

Nu un, ka nepatīk. Uz ielas es varu bildēt, ko es gribu.
Publicēts: 26.01.11 17:24 labots
 citēt
tieshi taa, nepatiik, ka Tevi uz ielas var nobildeet - neej uz ielas. pameegjinaatu
Tu shito man iestaastiit, ja Tevi nobildeetu, pasuutiitu paaris maajas taalaak,
visnotalj pieklaajiigaa formaa,ar visu to Tavu aplieciibu. bitiit-matos :anger:

starpcitu, bija gadiijums. bildeeju kaadu veciiti, kursh uz ielas muziceeja savu stabuli.
tas man saakt maukt virsuu, ko es shamo bildeeju. saku, ka esmu taads un taads un
savaam vajadziibaam bildeeju publiskaas vietaas. tas uzreiz davai dzees aaraa bildes.
nonaacaam liidz tam, ka pieaicinaajaam uz ielas patruleejosho Gardas paarstaavi (policistu)
un tas vechukam visu aatri un saiisinaati izskaidroja, ka man ir tiesiibas bildeet publiskaa
vietaa un es neko nepaarkaapju. nebuutu jau gruuti izdzeest to bildi vinja acu priekshaa,
kura tika izdzeesta arii peec tam maajaas, vienkaarshi principiaali pastaaveeju uz savu.
Publicēts: 26.01.11 17:26 labots
 citēt
TĀDS darbijās 70% Eiropas:) Es par to tik priecāšos ja darbosies visās:):) Slikti lasāt tas attiecās uz "Nepieskaitīto" publiku tie kas taka "Oficiāli strādā" uz tiem tas neattiecas , to es jau liekas teicu kad stāstīju KĀPĒC Zviedrijā ir stingra Fočejošās publikas "Pieskaitīšanas" sistēma , ja nesi oficiāli reģistrēts Profs tevi var savākt jebkurš patruļdienests JAU TAGAD ja kāds tevi pieķers bildējot piemēram mērķtiecīgi Svešus bērnus :face-wink: PIE REIZES , publika var nepriecāties , paši zviedri saka ka 90% ka šo likumu nepieņems , apsalūts vairākums Preses un Publikas tomēr esot pret to:) Šo likumu izprovocēja nesen Zviedrijā gaismā nākusī "Karaļa rakarības" ka šis izradās tur regulāri tusējis ar maičām pa klubiem un pirtīm utt. Bildes vidjiki esot pār parēm:face-wink::face-grin:
Publicēts: 26.01.11 17:59
 citēt
kasparsf:
chukmasoff: Da kāda tagad starpība, var būt bija specoperāvcija un šams to nojauca... Tas bija gana sen. Un ja mani prove kads nobildēt uz ielas , man tas nepatīk, un kādas viņam ir tiesības to darīt, es pa priekšu palūdzu lai filmu izrauja ara un izgaismo.... šams nebija ar mieru.

Nu nebija visai tā ka es pats likumu izdomāju, fonā bija režīma objekts, un uz tā pamata ari varēja jaunieti padirsināt.
Publicēts: 26.01.11 18:41
 citēt
Nākošais solis būs-jebkādu fotoaparatūru drīkst pārdot tikai personām ar attiecīgu sertifikātu par vismaz koledžas līmeņa izglītību(Latvijā izdotos,dabiski,starptautiskajā arēnā neatzīst),bet uz ielas kameru nēsāt drīkst tikai profesionāļu apvienībās reģistrēti biedri pēc kandidāta stāža un mācekļa termiņa nokalpošanas.Lai lohi un pokemoni netraucē lielo vīru biznesu.:face-sad:
Publicēts: 26.01.11 18:58
 citēt
viecha:Nākošais solis būs-jebkādu fotoaparatūru drīkst pārdot tikai personām ar attiecīgu sertifikātu par vismaz koledžas līmeņa izglītību(Latvijā izdotos,dabiski,starptautiskajā arēnā neatzīst),bet uz ielas kameru nēsāt drīkst tikai profesionāļu apvienībās reģistrēti biedri pēc kandidāta stāža un mācekļa termiņa nokalpošanas.Lai lohi un pokemoni netraucē lielo vīru biznesu.:face-sad:

Kaut kas līdzīgs man domāt briest Emiratos , tur no jaunā gada cik saprotu nedrīkst praktiski neko fōčit :):) Kautgan Eiropā daudzviet nedrīkst ienākst ar Mobīliem telefoniem kuros iebūvētas kameras. Esmu bijis liecinieks ka no pasākuma izraida ļoti auxstu ierēdni kam pietiek stulbuma izvilkt iPhone un kad tā jocīgi palūrēju tad kolēģis parādija savu darba iPad kuram otrā pusē bija drošibas dienesta uzlīme ka "Kamera mikrofons demontēti" tur dīvainā kārtā nebij atļauts arī Zilais zobs bet Bezvadu tīklam nekādu ierobežojumu nebija:):)
Publicēts: 26.01.11 19:07
 citēt
Lunis:
viecha:Nākošais solis būs-jebkādu fotoaparatūru drīkst pārdot tikai personām ar attiecīgu sertifikātu par vismaz koledžas līmeņa izglītību(Latvijā izdotos,dabiski,starptautiskajā arēnā neatzīst),bet uz ielas kameru nēsāt drīkst tikai profesionāļu apvienībās reģistrēti biedri pēc kandidāta stāža un mācekļa termiņa nokalpošanas.Lai lohi un pokemoni netraucē lielo vīru biznesu.:face-sad:

Kaut kas līdzīgs man domāt briest Emiratos , tur no jaunā gada cik saprotu nedrīkst praktiski neko fōčit :):) Kautgan Eiropā daudzviet nedrīkst ienākst ar Mobīliem telefoniem kuros iebūvētas kameras. Esmu bijis liecinieks ka no pasākuma izraida ļoti auxstu ierēdni kam pietiek stulbuma izvilkt iPhone un kad tā jocīgi palūrēju tad kolēģis parādija savu darba iPad kuram otrā pusē bija drošibas dienesta uzlīme ka "Kamera mikrofons demontēti" tur dīvainā kārtā nebij atļauts arī Zilais zobs bet Bezvadu tīklam nekādu ierobežojumu nebija:):)

Bezvadu tīklam protams ka ierobežojumi varēja ari nebūt, jo to var izmantot visādiem noklausīšanās un sekošanas divaisiem, bet tas nav tik izplatits un kā zilais zobs, uz zilā zoba bāzes var darīt jeb ko, gan lokālu radiosakaru starp uzeriem, gan audio un video novērošanu, un ar nelielu modifikāciju tas vis ir izmantojams slēgtai lietotāju grupai. Tas nav ne kas jauns, jau to gandrīz gadus 10 viskautkur izmanto no tā brīža kad zilais zobs kļuva pieejams plašām massām.
Publicēts: 26.01.11 19:11
 citēt
chukmasoff:
Ritz:sīkais huligānisms par to, ka uz ielas bildē? Gribētu zināt, ko viņš bija pārkāpis... Un tiesneši Latvijā pat par nozagtu ievārījuma burciņu liek cietumā...

Nu redz es ar savu ksivu tādu perdeli vareju aizturet vis maz uz 24 stundam, lai noskaidrotu kas šams tads ira, 'a pa 24 stundam vareja vis kaut ko piesiet visadus sīkus pārkāpumus... Nu ta ka šams to negribēja, tad par sīko huliganku samaxaja sodanaudu.

www.youtube.com...
Publicēts: 26.01.11 19:13
 citēt
Nu pie mums jau ar pēdējā laikā tādi brīnumi parādās ka vai žoklis atkaras.Kaut vai jaunie Latvenergo tarifi(sorry par offtopiku)-jo vairāk pērc,jo dārgāk maksā-kā to lai saprot?Tirgus ekonomika it kā pie mums darbojas!Tas pats ar tiem likumiem un instrukcijām-jo aplamāk,jo labāk.Ir kaut kādas saprāta robežas,kuras visi ievēro un kurš negrib,tam pārējie iedod štangā-tieši tā kā piemēram hokejā.Katru absurdāko situāciju nevar paredzēt likumdošanā ar attiecīgu pantu un sankcijām.Sistēmai jābūt pašregulējošai,kur izlecējus arī paši soda un punkts.
Publicēts: 26.01.11 19:14 labots
 citēt
chukmasoff:
Nu nebija visai tā ka es pats likumu izdomāju, fonā bija režīma objekts, un uz tā pamata ari varēja jaunieti padirsināt.

Tu neesi bik sapisies ar savu čekista paranoju?

Kad šitādi pajoliņi apskurbst no savas visvarenības un nesodāmības, pēc tam drīz vien seko Jēkabpils.....
Publicēts: 26.01.11 19:14
 citēt
Atcerējos jautru stāstu no 90. beigām.Bija uzspridzināts vienas bodes skatlogs,un tā nu tur ierodas fotogrāfs un sāk no ārpuses bildēt to uzspridzināto bodi,bodes īpašniekam tas neiepatikās un šis sadeva tam tirliņam pa purnu un sadauzija fotoaparātu.Smieklīgs šajā stāstā ir tas ,ka tas bija Iekšlietu ministrijas fotogrāfs....
Publicēts: 26.01.11 19:19
 citēt
Režīma objekts :), specoperācija :) :) , kruta apliecība un lohi, kas pēc tās vicinātāja iegribas kādu „dirsina”… izklausās pēc vakara pasaciņas. Ja nu vienīgi tā apliecība – vectēva un notikums kaut kur tālāk citā zemē.
Publicēts: 26.01.11 20:18
 citēt
Sapper:
chukmasoff:

http://www.youtube.com/watch?v=72toncEWJh0

Vecīt, pārak kruts jūties, nu jūties jūties...
Publicēts: 26.01.11 20:22
 citēt
60uz5komats6:Smieklīgs šajā stāstā ir tas ,ka tas bija Iekšlietu ministrijas fotogrāfs....
analōga situācija bija galvenā policista punka paskata dēlam, kurš iekšlietu avīzē rāvās. likuma vārdā, vai? nākošajā dienā godzillas bija klāt ar tādu pašu nesadauzītu aparātu un klanījās un atvainojās!:grimace:
Publicēts: 26.01.11 20:41
 citēt
haralds:
60uz5komats6:Smieklīgs šajā stāstā ir tas ,ka tas bija Iekšlietu ministrijas fotogrāfs....
analōga situācija bija galvenā policista punka paskata dēlam, kurš iekšlietu avīzē rāvās. likuma vārdā, vai? nākošajā dienā godzillas bija klāt ar tādu pašu nesadauzītu aparātu un klanījās un atvainojās!:grimace:

Aha! :)
Publicēts: 26.01.11 20:45
 citēt
chukmasoff:
kasparsf: Lūk tā ir, sadod apliecības pamuļķiem, un tad viņi ar viņām vicinās pa labi un pa kreisi!

Vot no tādiem ksivu un kulaku vicinātājiem arī izaug spēļu zāļu laupītāji un policistu slepkavotāji.
Publicēts: 26.01.11 21:00
 citēt
chukmasoff:
Sapper:

http://www.youtube.com/watch?v=72toncEWJh0

Vecīt, pārak kruts jūties, nu jūties jūties...

Nē vecīt, Tu te nesen runāji par "baurisko domāšanu" , gribēju tik atgādināt veco labo patiesību par skabargu un baļķi. Urliskā mentu domāšana - "bez bumazhki ti kakasha" ne ar ko nav labāka par baurisko domāšanu :D
Publicēts: 26.01.11 21:51
 citēt
Da domajat ko gribat, bet ir vietas kur ir pārkāpums un par to ir jaatbild.
Publicēts: 26.01.11 22:46 labots
 citēt
60uz5komats6:Atcerējos jautru stāstu no 90. beigām.Bija uzspridzināts vienas bodes skatlogs,un tā nu tur ierodas fotogrāfs un sāk no ārpuses bildēt to uzspridzināto bodi,bodes īpašniekam tas neiepatikās un šis sadeva tam tirliņam pa purnu un sadauzija fotoaparātu.Smieklīgs šajā stāstā ir tas ,ka tas bija Iekšlietu ministrijas fotogrāfs....

Piekam nevis šāds tāds bet ministrijas "Čiekura dēliņš" caur ko veikalniekam gauži nepavaicās , dēliņš tika pie jaunas kameras:face-grin::face-wink:
Publicēts: 01.02.11 12:57
 citēt
chukmasoff:[Nu nebija visai tā ka es pats likumu izdomāju, fonā bija režīma objekts, un uz tā pamata ari varēja jaunieti padirsināt.

Esi nu tik labiņš, parādi man linku uz likumi.lv vai kādu citu likumdošanas aktu, kas ir "režīma objekts", lai arī es varētu zināt, par ko man UZ IELAS var iekasēt soda naudu par sīko huligānismu.
chukmasoff:Vecīt, pārak kruts jūties, nu jūties jūties...

Tā bija atbilde?
chukmasoff:Da domajat ko gribat, bet ir vietas kur ir pārkāpums un par to ir jaatbild.

Vēlreiz - es ticu tikai drukātam vārdam, tātad - to vietu uzskaitījumu, lūdzu. Tu taču to no galvas zini, vai ne, ja uz ielas vari, ksivu (zeku žargons vai tik nav?) vicinādams, iet klāt un štrāpes likt.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas