forum.gif
Iniciatīva paparaci darbības aizliegšanai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Iniciatīva paparaci darbības aizliegšanai
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.11 13:02 labots
 citēt
Schneider:
chukmasoff:[Nu nebija visai tā ka es pats likumu izdomāju, fonā bija režīma objekts, un uz tā pamata ari varēja jaunieti padirsināt.

Esi nu tik labiņš, parādi man linku uz likumi.lv vai kādu citu likumdošanas aktu, kas ir "režīma objekts", lai arī es varētu zināt, par ko man UZ IELAS var iekasēt soda naudu par sīko huligānismu.
chukmasoff:Vecīt, pārak kruts jūties, nu jūties jūties...

Tā bija atbilde?
chukmasoff:Da domajat ko gribat, bet ir vietas kur ir pārkāpums un par to ir jaatbild.

Vēlreiz - es ticu tikai drukātam vārdam, tātad - to vietu uzskaitījumu, lūdzu. Tu taču to no galvas zini, vai ne, ja uz ielas vari, ksivu (zeku žargons vai tik nav?) vicinādams, iet klāt un štrāpes likt.

Tanī brīdī kad tev iedos pa galvu un noliks gar zemi , tevi ar iepazistinās ar KONKRĒTĀ objekta režīma statusu. TRĪS tādi izteiktākie kur likumīgi dod pa galvu un liek gar zemi tepat Rīgā ir TEC-2 un Rīgas Osta . Rīgas HES To pat LTV ir izbaudījusi tiešā ēterā m šāviens gaisā un visi pie zemes :):) Viss likumīgi , sarakstiņš tiešām "Slepens" ieviesa to pēc 2001 gada 11 septembra , apsardzei atāluts šaut bez brīdinajuma ja pārkāp viņu 50m aizsardzības zonu , iet tuvāk par 200m laikam nebij ieteicams :D ;D Vel ir vesela stripa mazak "Slepenu objektu" kur uzrez negāza no kājas bet fočet filmet bija pilnīgi droši aizliegts. Ja vēlies izbaudīt tiešām LIELU draugu pieplūdumu , Noliec kameru uz staīva šeit maps.google.com... , elizabetes Rupniecibas ielu sturi ar skatu uz parku posmā no Vincenta lidz Union sia , pāris minūtes nepaies kad tevi aplenks maiz melni cilvēciņi :):) Savākt uzreiz nesavāks VARBŪT ja nelēkās , bet atdos mentiem. Tas ir Izrēlas vstniecības daudzskaitlīgais Drošības diensts kurš sargā 300m drošības perimetru ap Vestniecības ēku kura nav atseviški stāvoša ēka AR GUDRU ZIŅU bet gan biroju ēka Rīgas centrā un LATVIJĀ , RĪGĀ , PILSĒTĀ 300m ap šo Objektu ir 100% viņu kontrole un "Pakļautībā" nekadi LV likumi uz vieniem netatiecas PILNĪGI oficiāli. Tādu vietu un lietu LV ir desmitiem , kam ir OFICIĀLS bet publiki atklāti nezināms "Režima objekta" statuss :):)

Par to cik židi nopietni pieiet šitam pasākumam liecina tas ka MAN reiz tā gadijās , šancēju Ekas īpašnieku kantori un vienkarši bildēju māju "No iebrauktuves" puiši uzreadās zibenīgi skaitā ~varbūt pat 10 :):) Tas viss tā jautri esmui pieradis , to cik šie tam pieeit nopietni es uzzinaju nonākot Izrēlā , tur kā zināms ar visme iebraucošiem izbraucošiem "Parunajās" ar mani ierasti ar parunājās , tik skmieklīgi bij tas ka kompi priekšā "Runātīgai meitenei" bij akurāt mana bilde "No Parciņa" labi nee:):)
Publicēts: 01.02.11 13:36
 citēt
Vo,Luni.Ienāca prātā doma-paprasīšu savam skuķim.Viņa šancē ASV vēstniecībā par pašas vēstnieces konsultanti hvz kādos tur jautājumos,kā tur ir pie jeņķiem tās lietiņas.Tiesa gan,cik esmu dzirdējis,tad tur ir ļoti stingri nodalīts kas kuram jāzina un ko nedrīkst zināt neviens lieks.Skaidrs,ka īstās lietas neapspriež ar Latvijas pilsoņiem-izpalīgiem.:face-wink:
Publicēts: 01.02.11 13:41 labots
 citēt
Bet es gribu to "režīma objektu" OFICIĀLU sarakstu! Citādi apsolīšu advokātam 99% no ietiesātās kompensācijas (man pietiks ar morālo gandarījumu) un palaidīšu manu gāzienu zemē pa tiesām, sākot no vietējās un tik uz priekšu - Satversmes, ECT u.t.t.
ASV likumi, cik saprotams, pie mums ne visai darbojas:face-wink:.
Jā, vēl gribētu, lai uz manu jautājumu atbild tas "bargās ksivas" īpašnieks. Un sevišķi - par strāpēšanu uz ielas. Cik saprotu, viņš nebija ne pie dienesta pienākumiem, ne arī formā.
Publicēts: 01.02.11 13:41
 citēt
"...maiz melni cilvēciņi :):)"

aizvainojoši, nākamreiz izraēlā neielaidīs:D
Publicēts: 01.02.11 13:43
 citēt
Schneider...jebkura asv militārpersona pakļaujas tikai asv jurisdikcijai uz mūsu zemes, to jau nu Tev jebkurš advokāts pateiks...
Publicēts: 01.02.11 13:46
 citēt
Nu labi, vels viņu rāvis to ASV militārpersonu, chukmasoff, cik noprotams, nav jeņķu ģenerālis. Mani interesē dajepkuras Latvijas pilsētas iela, uz dullo, kuru es gribu nobildēt kā tūrists.
Publicēts: 01.02.11 13:49
 citēt
Nav Luni tā kā tu saki nu nav, nevajaga fantazēt. Ir objekti kuros nedrīkst filmēt fotografēt, bet neviens uz tevi nešaus (ja vienīgi nebūsi ielīdis teritorijā) pa galvu nedos, atnāks un pateiks lai pazūdi no šejienes ;)
Publicēts: 01.02.11 13:54 labots
 citēt
viecha:Vo,Luni.Ienāca prātā doma-paprasīšu savam skuķim.Viņa šancē ASV vēstniecībā par pašas vēstnieces konsultanti hvz kādos tur jautājumos,kā tur ir pie jeņķiem tās lietiņas.Tiesa gan,cik esmu dzirdējis,tad tur ir ļoti stingri nodalīts kas kuram jāzina un ko nedrīkst zināt neviens lieks.Skaidrs,ka īstās lietas neapspriež ar Latvijas pilsoņiem-izpalīgiem.:face-wink:

Esmu sens šis vēstniecāibas "Nīdējs" , pāt ticis vaļā no paris derbiem dēļ tā. Vismaz pāris reizes izmantohot "Smekalku" esmu pārkāpis viņu ierobežojumus un ar to plātijies dirsies un ņirgājies. Par ko šiem mani nemīl ĻOTI un es viņus tāpat. Karreiz kad man pie viņiem ir bijai jāvelkās darba darīšanās nesmu palaidis garām izdevību šiem apgrūtināt dzīvi . Savukārt kad man radās izdevība uzlikt viņu "Vēlmēm" es to ar nekavējoties izmantoju. Man neptīk aprobežota publika kurai liekas ka viņa "Visur saimnieks" no tā arī mans motīvs. Latvijā vēl tā te viņie parāk "Neizstellējās" taču citās valstīs ir nācies sarauties ar vīniem diezgan nopietni , ir vietas kur viņi Pilsētas centrā sargā savu perimetru ne ar kautkādiem "Apsardziņiem" bet gan ar dzeļondrātīm smilšu masiem no kuriem rēgojās "Kartīgi kalibri" un armiju , par cik nedaudz zinu šo šaiku no iekšas tad pleķainos muļkus apjāt kā divus pirkstu apčurāt. Pāris reizes esmu izmantojis tīri darba vajadzībām , no kā mums LIELA abpusēja mīla :):) Visas šie lietas ir visai smieklīgas , liekākais noslēpums viņiem visiem tras kas tās visas ir ĀRŠĶIBAS nu tik uzkrītošas un "Mazspējīgas":):) Vienmēr ši ziņā esmu bijis pateicīgs savam nelāiķa skolotājam Krausy kurš teica vietā kurā nevar iekļūt ja tev to vaig NEEKSISTĒ , tā arī ir , viņš vienmēr tika kur gribēja un safočija ko gribēja , es tāpat :):) Visas šīs lietas ir vienmēr saistībā ar Foto , es ļoti labi zinu ko drīkst ko nedrīkst , taču kā vecā krievu teicienā papildinot Krasiju "Ja nedrīkst bet loti ļoti gribas tad DRIKST" :):) Es kādreiz māciju saviem skolniekiem kā foči cilvēkus uz ielas VISUS un JEBKURUS , neticami vienkarša metode un manā praksē strādā jau 25 gadus , zinu ka citi to no manis ir pārņemuši un māca taga saviemaudzekņiem:):) Visma pamatā cilvēta psihaloģijas pārziņašana un izmantošana konkrtētā vietā un laikā:):) Tācu ir vietas kur tas ir bīstami Latvija viena no tām tieši attiecībā uz Režīma objektem , šeit nolaidīs no kājas vēsi.
Publicēts: 01.02.11 14:09
 citēt
Tas nav īsti krievu teiciens - Есьли нильзя, но оцинь хоцится, то - мозьна...:face-wink:

Bet nu šeit:
chukmasoff:Nu redz es ar savu ksivu... a pa 24 stundam VAREJA VIS KAUT KO PIESIET visadus sīkus pārkāpumus...

Mūrniec! Sāc ar savu iekšējās drošības dienestu izskaitļot kārtējo negodīgo "mentu", dēļ kura godīgajiem kauns par savu formu! Varbūt nākamajās vēlēšanās neizstrīpos.
Publicēts: 01.02.11 14:10 labots
 citēt
Oliss:Nav Luni tā kā tu saki nu nav, nevajaga fantazēt. Ir objekti kuros nedrīkst filmēt fotografēt, bet neviens uz tevi nešaus (ja vienīgi nebūsi ielīdis teritorijā) pa galvu nedos, atnāks un pateiks lai pazūdi no šejienes ;)

Mānī un maldi , tas tev no pieredzes neesmības šai jautājumā:):) vēlies izbaudīt asas izjūtas kādreiz varu uzrīkot ekskursiju , tik baidos tālāk par pirmo objektu netiksim:):) Bliež gaisā un virsū tikai tā:):) Kautkur man bija kolekcijā LTV video kur Opārātors ar žurnalistu pavārtījās dubļos pie TEC-2 ļoti ņirdzīgs kīno ar šaušanu un mātes vārdiem fonā :):) Šie to klipiņu demonstrē "Juanajiem" par piemēru smagajam bīstamajam darbam:D :D Viens no tādiem smieklīgākajiem objektiem kur štandā dod ir ļoti efektīgs un iecienīts tiem kas brauc uz Mangaļsalas molu , ar ne veins veins dabūjis pa tauri un pasēdējis mentenē. Pat ioedomāties nevar bet RĒALI labss :):) Asfalta rūpnīca Mangalsalā , naktī izgaismoti dūmu mutuļi utt :):) Fīča tāda ka rūpnīca atrodās BRIVOSTAS teritorijā un apsargā to ostas apsardze ar oiperatīvajām vienībām , parvietojās melnos dzipos uzikiem bruņotas nopietnas apsardzes vienības. Tad nu parastais scenārijs BUBLIKA brauc bildēt Molu , pa nakti ieraiga RUPNĪCU un piestāv arī toi nobildēt izlnāk vecis vai visbiežāk neiznāk viņš vienkarši izsauc jau minētos "Dzipistus" atbrauc 2-3 melni dzipi noliek visus pie zemes saliek pa čobi samet dzipos un ved pie sevis , citreiz izsauc mentus ar busiku , un sakrauj tajā. Atrakcija pēc pilnas programmas. Brivosta viens no tiem pašiem "Režima objektiem" :):) Pašam tāds ekstrēmākais ir bijis Ventspilī , vienreiz nogulēju ~2h uz lielākā rezervuāra jumta kamēr mani pa apakūs meklēja uzikiem bruņota apsardze ar bobjiem , beigās "Vaininieki" mani klusiņam nocēla un izveda no teritorijas bagāžniekā:):)
Publicēts: 01.02.11 14:27
 citēt
Pāris nedēļas pēc tā raidījuma "De Facto" mēs ar ģimeni bijām aizbraukuši vienkāršā ekskursijā pa Latgales dienvidiem, dabistiski, apkārušies ar aparatūru (nevis ziepjiem, bet EOS 1N HS un Pentax MZ-6). Iebraucām Piedrujā, robežas zonā, tur apturēja robežsargi, bet meitai pases nebija, tikai studenta apliecība. Tad nu aizvilka uz kantori, sastādīja protokolu, naudas sodu gan neuzlika, tikai brīdinājumu, bet nu visu laiku centās izdibināt, no kādas avīzes esam atsūtīti :face-grin: .
Publicēts: 01.02.11 14:34 labots
 citēt
Schneider:Pāris nedēļas pēc tā raidījuma "De Facto" mēs ar ģimeni bijām aizbraukuši vienkāršā ekskursijā pa Latgales dienvidiem, dabistiski, apkārušies ar aparatūru (nevis ziepjiem, bet EOS 1N HS un Pentax MZ-6). Iebraucām Piedrujā, robežas zonā, tur apturēja robežsargi, bet meitai pases nebija, tikai studenta apliecība. Tad nu aizvilka uz kantori, sastādīja protokolu, naudas sodu gan neuzlika, tikai brīdinājumu, bet nu visu laiku centās izdibināt, no kādas avīzes esam atsūtīti :face-grin: .

Apbēdināšu , skuķim tavam būs visai problemātiski tikt valsts darbā jo vīna ir veikusi "Adminsitratīvu pārkāpumu" kurš cik tur tos gadus rēgosies vīnas "Biogrāfijā" man ar tāds ir , tad vēl pa Briseli tusēju. Nepagāja ne 2 dienas ka nācās nopietnus paskaidrojumus rakstīt priekšniecībai un Laulene ar atrāvās. Viens čoms dunduks aiztiepa mani uz savu "Meža objektu" Latgalē , man VIENMĒR ir līdzi passe , bet nu toreiz šis mani aizveda "Desas pacept no darza" , savāca mūs Pilsētā uz galvenās ielas ~10km no Robežas , čībās un šortos ar desu zobos. Neko 3 h pasēdēju būrī :):) Neko neizlika "Administratīvs brīdinājums" bet nu tas parādās tavā "Biogrāfijā" pilnīgi reāli:) Un ar uz tās pašas Baltkrievijas robežas , tā ir EU ārējā robeža taga zona ir 25Km vairs ne 10 kā iepriekš.
Publicēts: 01.02.11 14:37
 citēt
Visā šajā brīvostu sakarā... mēģinu iztēloties kā četri klauni ar uzi nespēj notriekt 50m virs galvas lidojošu mini helikopteri ar piemontētu kameru...:D:D:D:D:D
Publicēts: 01.02.11 14:41
 citēt
Tas raidījums, paskaties savā video, bija ap 2004.g. Meita strādā LU, nekādu problēmu.
Vispār jā, tur tāds stulbums ir, kā paši robiņi apskaidroja. Lai mašīnā braukt pa pierobežas miesta ielu, pietiek ar pasi, bet, ja tev sagribas čurāt, izkāpi no mašīnas, tad jau jābūt PMLP izdotai atļaujai uzturēties pierobežas zonā.
Bet pāri Krievijas robežai ierakt veselu spirta cauruļvadu - no probļems!
Publicēts: 01.02.11 14:49 labots
 citēt
imgfoto:Visā šajā brīvostu sakarā... mēģinu iztēloties kā četri klauni ar uzi nespēj notriekt 50m virs galvas lidojošu mini helikopteri ar piemontētu kameru...:D:D:D:D:D

Arī maldi , šai kantoros atšķirībā no mentenes kur tiešām neviens nemāk ne šaut ne taktiku atcerās, daudziem citiem ir visai regulāras gan šaušanas gan fiziskās sagatavotības nodarbības. Ņemot vērā patreizējos apstākļus ja nenoliec vai nenokārto kautkādas ieskaites var nākties lidot no darba. Menti pie mums nav nekāds rādītājs nīkulīga struktūra , daudzas citas vienības gan ir visai labi sagatavotas tehniski un taktiski. Ja par Helekopteriem , tad lai cik tas smieklīgi nebūtu Latvijā daudzus objektus sargā arī no Gaisa ar lokālu radaru palīdzību ja kas :):)
Publicēts: 01.02.11 14:55
 citēt
Labi, labi lai būtu maldi...:)
WW2 laikā baroja pasakas par ar šauteni notriektām lidmašīnām...kam es vēl varētu noticēt...varbūt...haļavas jau gadās...:)

Tikai reāli ar uzi melns/liels/cilveks maskā pa 50m attālumā lidojošu nelielu objektu netrapītu, viņus vienkārši nemāca to darīt:) Ar tām sīkmašīnpistolēm vispār var efektīvi šaut/tēmēt tikai 50-100m attālumā pa cilvēka izmēra mērķi, ja nu kas:)
Publicēts: 01.02.11 15:11
 citēt
Luni, Luni, varbūt tu esi izpelnijies kaut kādu sliktu slavu un tevi visur vajā, šauj uz tevi, sit tevi utt :D :D :D
Esu bijis bildēt gan TEC-1 gan TEC-2 apkaimē, iekšā līdis neesmu, ne viens uz mani nav šāvis, nav sitis pa seju un nav arī dzinis prom, tas pats ir arī ar ostu, lidostu, HESiem.....
Latvijā ir tikai nedaudz objektu, kur pat tuvumā nedrīkst fotografēt un pat tur ap 300-500 m no tiem ir brīdinoši plakāti par ailiegto zonu utt.
Publicēts: 01.02.11 16:11
 citēt
Visaizliegtākais un slepenākais objekts - visas privātās piparbodītes, uz durvīm pusotru metru gara strīpa ar aizlieguma zīmēm, bet īpašnieks laikam jūtas kā CIP direktors.
Publicēts: 01.02.11 16:33
 citēt
ne pa teemu. Atceros ka Bolderaja apsargs gribeja pie strokaj kjerties, kad kadi 7 purni izliidaam no vinja apsargatas teritorijas apkravushies kameram ar garajiem stobriem parsvara un pilniigaa 3,14pelee piedzerushies... aizgajam otrpus bomim un tad sakam dirsties :D bet nobijies izskatijas ne pa jokam... kaa mes tur ieklidam, jei bogu nesaprotu...
Publicēts: 01.02.11 16:38 labots
 citēt
Oliss:Luni, Luni, varbūt tu esi izpelnijies kaut kādu sliktu slavu un tevi visur vajā, šauj uz tevi, sit tevi utt :D :D :D
.

Nē man nav , bet citiem gadās regulāri :):) Es vienmēr visus pamanos mierīgi apčakarēt , vairumā gadījumu mani pat vispār nepamana , bet gan TV gan Foto kolēģi regulāri atraujās gan pa galvu gan pasēž mentenē tapēc es to zinu:)
Publicēts: 01.02.11 16:44 labots
 citēt
Schneider:Visaizliegtākais un slepenākais objekts - visas privātās piparbodītes, uz durvīm pusotru metru gara strīpa ar aizlieguma zīmēm, bet īpašnieks laikam jūtas kā CIP direktors.

Privātās teritorijās vari likt kādus ierobežojumu gribi , PAMATĀ tie saistīti ar tīro konkurences cīņu. Kaut balstīti "Drošības" apsvērumos , esmu gana pasēdējis semināros kur to stāsta "Lai pēc bildēm nevar izrēķināt spridzekļa jaudu un vietu" :) Esmu taisijis diezgan daudz darbu Lielveiukalos , VISOS ir viena apsalūti neaizskarama zona "Kasses rajons" :):) Piemēram VISĀ veikalā drīst fočit AR ATĻAUJU nedrīkt fočit tik vienā vietā "Pie kases" tur šiem parasti saliktas labi izrēkīnātas "IMPULSA pirkumu shēmas" tās tad arī nedrīkst fiksēt :):) Diezgan vienkārši dabūt Fočešanas filmēšanas atļauju Veikalā parasti divi noteikumi "Cenas @ Kasse" viss , citur Klientu tuvplānus aizliedz utt.
Publicēts: 01.02.11 16:47
 citēt
Lunis:Piemēram VISĀ veikalā drīst fočit AR ATĻAUJU nedrīkt fočit tik vienā vietā "Pie kases" tur šiem parasti saliktas labi izrēkīnātas "IMPULSA pirkumu shēmas" tās tad arī nedrīkst fiksēt :):)

darba vajadzibam esmu focheejis daudz veikalos, ari pie kases, samera atklaati. ka jau teici, svarigaka ir psihologija. man nebija svariga kvalita, bet bildes saturs. ietaupiju vismaz nedelju darba ar 3h bildeshanas...
Publicēts: 01.02.11 16:48 labots
 citēt
versatile:
Lunis:Piemēram VISĀ veikalā drīst fočit AR ATĻAUJU nedrīkt fočit tik vienā vietā "Pie kases" tur šiem parasti saliktas labi izrēkīnātas "IMPULSA pirkumu shēmas" tās tad arī nedrīkst fiksēt :):)

darba vajadzibam esmu focheejis daudz veikalos, ari pie kases, samera atklaati. ka jau teici, svarigaka ir psihologija. man nebija svariga kvalita, bet bildes saturs. ietaupiju vismaz nedelju darba ar 3h bildeshanas...

BEZ atļujas var fočet pilnīgi visur JĀ TO SPĒJ :face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 01.02.11 16:49
 citēt
Lunis:
BEZ atļujas var fočet pilnīgi visur JĀ TO SPĒJ :face-grin::face-grin::face-wink:

iekšas vajag un atkārtot negribas.
Publicēts: 01.02.11 16:51
 citēt
Smiekli nāk, tās impulsa shēmas pilnīgi visos veikalos ir pilnīgi vienādas.
Man ūdenstorņa spridzinātāji neļāva iekšienē nobildēt, kad viņi izvietoja lādiņus. Man gan vajadzēja vienkārši darba momentu, tie vadi tur diez vai pat būtu redzami. Bet nē, pieklājīgi pateica: "Nū-ū-ū...labāk tomēr nevajag". Varbūt zināja, ka būs miesta mājas lapā, kur kāds lielāks spečuks vēl kādu nepilnību vai kļūdu ieraudzīs? Noslēpumu jau tur it kā nav, tās vecās būdas visā pasaulē sagāž vienādi.
Publicēts: 01.02.11 16:53 labots
 citēt
Schneider:Smiekli nāk, tās impulsa shēmas pilnīgi visos veikalos ir pilnīgi vienādas.

nav gan. vistraģiskāk ir Maxima, visperfektāk - stockmann. katraa veici tas slaikts vadoties pec videjiem klientiem... kas stipri atshkjiras maximaa un stockmann, rimi un sky. Un RIMI vienubrīd bija laikam katoļi nopirkuši, strahovkas nebija NEVIENĀ.
Publicēts: 01.02.11 17:03
 citēt
Rimi ir norvēģu, tātad luterāņu, katoļu ir leišu Maxima. Bet Beta ir sātanistu, tur divas reizes biju nopircis sapelējušus cepumus:anger:.
Publicēts: 01.02.11 17:27
 citēt
Schneider:Bet Beta ir sātanistu

nestaasti. beta ir studentu draugs. nekur citur tik leeti alinjus pirms terminja netirgo :D
maximaas ar strahovku ari pasudigi pedeja laika, shad tad durexi par labu cenu uzpeld, bet neriskeju. priecee statoil, auto nava, tad nu eju tik pec poliseem :D
Publicēts: 01.02.11 18:44
 citēt
kas ir impulsa shēmas?
Publicēts: 01.02.11 18:57
 citēt
impulsa pirkumu sheemas. tas, kapec tu no veikala iznac ar snikeru, 2 orbitiem, debilu zhurnaalu un ciigaam.
Publicēts: 01.02.11 19:07
 citēt
Hmm... uz mani neiedarbojas...
Publicēts: 01.02.11 23:27 labots
 citēt
Ritz:kas ir impulsa shēmas?

Nedomā ka Lielveikalā preces plauktos samestas "Kā noliktavas vecenei ērtāk" , istenībā tā ir visai sarežģīta un komplicēta tirdzniecības tehnaloģiju nozare. Lielos tīklos zāle tiek iekārtota pēc precizām "No aukšās" iesūtītām izvietojuma shēmām , kuras pietam tiek rtegulāri "Uzlabotas" izejot pēc tirdzniecības rezultāu analīzes un vēl visa kā. Nedomā ka tev kautkas atrodās auķsējā vai apkšējā plauktā tāpāt vien , tas viss ir atbilstoši "Priekšrakstiem" , tur notaikts ne tik kur jātrodas kādām precēm bet arī attālums starp plauktiem un vēl viskas , kādas preces blakus kādām lai stimulētu cilvēku pirkt "Vēl to vēl šito un vēm mazbiški to" kluasoties muzonu kas viņam taka "Isina laiku" viss ir labi reķinātas tirdzniecīubas tehnaļoģijas:) seviķi jūtīga vieta ir tā saucamā "Impulsa pirkumu" zona tas ka tu esi jau "Itkā visu vajadzīgo sapircis" nāc uz Kassi un tur tev zin "Ievaigās" kautko spilgtu deguna priekšā bez kā "Nevar iztikt" vai sīkie pienākot pie kases sāk vilkt no plauktiem laukā , ar to ir visliekā matene ot to tad viņi ar uzskata par savu "Lielo noslēpumu" kas konkrētā brīdī viņiem notiek ar Impulsa pirkumu izvietojumu un cēnā :):)
Publicēts: 02.02.11 10:08
 citēt
Vienkāršiem vārdiem - lai kāds, maldoties pa veikalu, tīri impulsīvi paņem ari visādus štruntus, kurus viņam nemaz nevajag. Maize, piens, gaļa u.c. vajadzīgie produkti nekad nebūs pie ieejas, bet gan pašā otrajā galā, lai pie tiem nokļūt, jāiet garām plauktiem ar visu ko citu. Lētākie produkti būs pie grīdas, kur tos nepamana, bet acu augstumā - tie, kurus izdevīgāk ir veikalam pārdot nekā tev pirkt. Un pie kases - visādi sīkumi, kurus, kā versatile teica, tu paņemsi tikai tādēļ, ka rindā stāvot, ilgi uz tiem jāskatās.
Publicēts: 02.02.11 12:57
 citēt
Un tad tur vēl konkurencīte starp lielajiem postavščikiem teiksim kā Unilevers un paša veikalu tīkla brandiem.Mazais skuķis savā laikā ar šito strādāja.Viņa vienmēr pukstēja,ka Rimi savus sūdus salikuši labākās vietās nekā viņas sūdus-tipa Knorr,Helman,Nivea,Lipton un ko nu tur vēl.:face-grin:
Publicēts: 02.02.11 16:38
 citēt
Starp citu...man vēl tagad gaišā piemiņā ir Citymarketa veikali, viņiem nebija tā norvēģu pretēji pulkstenim ejamā shēma...
Publicēts: 02.02.11 16:45
 citēt
imgfoto:Starp citu...man vēl tagad gaišā piemiņā ir Citymarketa veikali, viņiem nebija tā norvēģu pretēji pulkstenim ejamā shēma...

uz P.Brieža ielas (tobiš, Sverdlova) Rimčikā vēl aizvien ir jāiet pa pulksteni! (tas gan ir izbijušais Citymarkets)
Publicēts: 02.02.11 16:53
 citēt
nu, ari Galleria Riga ir pa pulksteni
Publicēts: 02.02.11 18:24
 citēt
laaaciss: (tobiš, Sverdlova)

Vo vellos, tu vēl visas Hitlerštrāses atceries:face-devil-grin: Es gan pat savā miestā jau sāku aizmirst visas Komjaunatnes u.c. колхоз "Червоно Дышло" nosaukumus.
Publicēts: 02.02.11 21:38
 citēt
Schneider:
laaaciss: (tobiš, Sverdlova)

Vo vellos, tu vēl visas Hitlerštrāses atceries:face-devil-grin: Es gan pat savā miestā jau sāku aizmirst visas Komjaunatnes u.c. колхоз "Червоно Дышло" nosaukumus.

biju sīks un dzīvoju tai štrāsei blakām un nekādi nespēju izrunāt tā "Sarkanā terora" arhitekta uzvārdu - tāpēc arī konkrēti iesēdies smadzenē :D
Publicēts: 02.02.11 21:41
 citēt
Schneider:... maldoties pa veikalu ... impulsīvi paņem ari visādus štruntus ...
:face-grin: istjinu glagoljish! mani gan mazā mērā ņem, bet Y!:grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas