Klau, kāds var man lamerim pateikt kā var renimēt caur resaiklbinu izdzēstus failus? Domaju ka esmu ieraxtījis meitenei flašā - izradījās - blondīnes sajaucu....
Droši vien tāpat kā var atgūt failus, kas izdzēsti no atmiņas kartēm utt. Pameklē, tak te forumā ir bijušas tādas tēmas (pa 3min būtu jau paspējis atrast, i nokačāt programmu) - es vismaz kaut kad atradu caur f-bloga forumu, tik neatceros kā to programmu sauca.
ēēēē... uz kura cietā diska sākotnēji tie faili atradās?Ja uz tā paša,kur oss,tad izslēdz to kompi nah laukā,jo ātrāk ,jo labāk un visas datu atjaunošanas darbības veic no citas mašīnas,šito cieto piekabinot caur ārejo kasti.Ja atsevišķs datu disks,tad nekādas darbības ar to disku,tajā skaitā ar programmām,kas to disku varētu lietot(Photoshop scratch piemēram)!
P.S. neaizmirsti pēc 40 dienām ieraut ko grādīgu uz to failu pominkām .
imgfoto:laikam jau nevajadzēja dzēst caur shift+delete...recuva neceļ ārā...faaaaak
shift+delete iztukšo miseni, es jau labu laiku atpakaļ guvu mācību no šīs kombinācijas - tagad 2x padomāju un apskatos pirms dēst, primārais ir nekavējoties uzrīdīt kādu recovery softu ideālajā gadijumā neizmantojot vairs datu glabātuvi kurā atradās faili, lai nepārrakstās dati.
Vakara, ja sanaks laiks paskatisos, pats kludas pec noformateju HDD un 3 menesu foto bez rezerves pazuda... atjaunosana lietoju 3 softus, bet man recuva gan palidzeja... Lai ka nem vera, ka pastav loti liela iespeja, ka daudzi faili netiks atjaunoti - radas ka bojats un viss
www.auslogics.com... nolaadee shito, viss vienkaarshi, ja neesi neko rakstiijis tiem failiem paari, gan jau ar trial laiku pietiks + vareesi kompi pa 30% aatraaku padariit