forum.gif
Ka atjaunot izdzestus failus?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ka atjaunot izdzestus failus?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.11 16:53 labots
 citēt
Klau, kāds var man lamerim pateikt kā var renimēt caur resaiklbinu izdzēstus failus? Domaju ka esmu ieraxtījis meitenei flašā - izradījās - blondīnes sajaucu....
Publicēts: 26.01.11 16:56
 citēt
HEEEEELP
Publicēts: 26.01.11 17:05
 citēt
Droši vien tāpat kā var atgūt failus, kas izdzēsti no atmiņas kartēm utt. Pameklē, tak te forumā ir bijušas tādas tēmas (pa 3min būtu jau paspējis atrast, i nokačāt programmu) - es vismaz kaut kad atradu caur f-bloga forumu, tik neatceros kā to programmu sauca.
Publicēts: 26.01.11 17:10
 citēt
imgfoto:blondīnes sajaucu....

:haha::haha::haha::haha:
pasaki shito tai meitenei :D
Publicēts: 26.01.11 17:10
 citēt
jaabildee veelreiz :bad_smile:
Publicēts: 26.01.11 17:14
 citēt
imgfoto: blondīnes sajaucu....

Vispār jau jautājums - kurš tad te īsti ir tā blondīne?! ;)
Publicēts: 26.01.11 17:18
 citēt
versatile:
imgfoto:blondīnes sajaucu....

:haha::haha::haha::haha:
pasaki shito tai meitenei :D

bail:D
Publicēts: 26.01.11 17:18
 citēt
Iegūglē file recovery software, noliks priekšā veselu čupu. Es pāris reizes biju noblondējies, palīdzēja šis: www.z-a-recovery.com
Publicēts: 26.01.11 18:39
 citēt
ēēēē... uz kura cietā diska sākotnēji tie faili atradās?Ja uz tā paša,kur oss,tad izslēdz to kompi nah laukā,jo ātrāk ,jo labāk un visas datu atjaunošanas darbības veic no citas mašīnas,šito cieto piekabinot caur ārejo kasti.Ja atsevišķs datu disks,tad nekādas darbības ar to disku,tajā skaitā ar programmām,kas to disku varētu lietot(Photoshop scratch piemēram)!

P.S. neaizmirsti pēc 40 dienām ieraut ko grādīgu uz to failu pominkām :) .
Publicēts: 26.01.11 19:09
 citēt
GetDataBackFAT/NTFS vai RECUVA
Publicēts: 27.01.11 10:47 labots
 citēt
laikam jau nevajadzēja dzēst caur shift+delete...recuva neceļ ārā...faaaaak
Publicēts: 27.01.11 10:56
 citēt
imgfoto:laikam jau nevajadzēja dzēst caur shift+delete...recuva neceļ ārā...faaaaak

shift+delete iztukšo miseni, es jau labu laiku atpakaļ guvu mācību no šīs kombinācijas - tagad 2x padomāju un apskatos pirms dēst, primārais ir nekavējoties uzrīdīt kādu recovery softu ideālajā gadijumā neizmantojot vairs datu glabātuvi kurā atradās faili, lai nepārrakstās dati.
Publicēts: 27.01.11 11:02
 citēt
Vakara, ja sanaks laiks paskatisos, pats kludas pec noformateju HDD :) un 3 menesu foto bez rezerves pazuda... atjaunosana lietoju 3 softus, bet man recuva gan palidzeja...
Lai ka nem vera, ka pastav loti liela iespeja, ka daudzi faili netiks atjaunoti - radas ka bojats un viss :(
Publicēts: 27.01.11 11:20
 citēt
Ai nu neko...nāksies laikam atstrādāt blondīnei, cerams bildējot:D
Publicēts: 27.01.11 11:21
 citēt
Power Data Recovery !!!
Publicēts: 27.01.11 11:28
 citēt
pamēģināsim...
Publicēts: 27.01.11 11:46
 citēt
www.auslogics.com...
nolaadee shito, viss vienkaarshi, ja neesi neko rakstiijis tiem failiem paari, gan jau ar trial laiku pietiks
+ vareesi kompi pa 30% aatraaku padariit :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):