Nee Luni tur ir kas jadara , a te izskatās ka Janbo ir izkodis pokeru, un tagad jūtas kā krutais kāršu šulers, cer lelo piķi ar šamo lietu pelnīt, laikam psiholoģiju ir kārtīgi pastudējis un blefot poherā iemācijes vot ta!!!
Janbo:Gaidu , gaidu , nesagaidu Jums tuvākajā laikā briest kāds pokera vakars ? Man vienkārši gribās easy money
Izvēlies sev tīkamu interneta provaideri, pieslēdzies, Uzraksti mailu googles tantei, lai noņem Tev banu, Sameeklē sev tīkamu internete pokera vietni un raus naudu kaudzēm.
chukmasoff:Nee Luni tur ir kas jadara , a te izskatās ka Janbo ir izkodis pokeru, un tagad jūtas kā krutais kāršu šulers, cer lelo piķi ar šamo lietu pelnīt, laikam psiholoģiju ir kārtīgi pastudējis un blefot poherā iemācijes vot ta!!!
blefot starp iesaaceejiem ir visai mulkjiigi, jo vinji nesaprot ko tu dari un vari fiksi visu padirst.
Lunis:Labāk pievērsies "Modes foto" nopērc kārtīgu mobilku un uz priekšu!
Nu čalis saka, ka bez aprīkojuma var labi sabildēt... un tad uzliek 10 gaismas...loģiski ka gaisma veido bildi...un gaismas manuprāt pieder pie lielas daļas svarīga aprīkojuma!
chukmasoff:Nee Luni tur ir kas jadara , a te izskatās ka Janbo ir izkodis pokeru, un tagad jūtas kā krutais kāršu šulers, cer lelo piķi ar šamo lietu pelnīt, laikam psiholoģiju ir kārtīgi pastudējis un blefot poherā iemācijes vot ta!!!
Nu nav nav tik traki Nevēlos te biedēt cilvēkus , tāpēc neteikšu kā es pelnu un kuros saitos esmu , bet tiešām in life neviens nevēlās ?
P.s Laurelz pilnīgi pareizi , to esi sapratis , jo ir tādi , kas uzskata , ka "māk" spēlēt , zinot tikai stiprības pakāpes Tas ir pilnīgs IMHO. Esmu redzējis , ka čalis nofoldo divus Jack , jo uzskatīja , ka nekas viņam neveidojas , a uz galda atkal bija J , un līdz ar to čalis nofoldoja 3of a kind , un cits paņem ar High card , krč In life ir cits smeķis , un tas jau visiem ir saprotams Tāpēc , ja savācas entuziastu bariņš , varētu uzrīkot kādu pokera eveningu Teiksim , domāju , ka Laurelz , Vilberto , iespējams NIN un Juulis , būtu vēlme spēlēt
Nē nē parasti jau 2-5ls , 1-2 , citreiz 1-3 vieta apbalvota (jāskatās pēc cik cilvēkiem , vai 9 vai 6) , ar re-buy un noteiktām Antēm un vai standarta 7min vai turn. 10min blindi aug , vai super turbo strategy , krč , ir varianti dafiga un vēl bišķīt , tik publiku vajag
Janbo:Nē nē parasti jau 2-5ls , 1-2 , citreiz 1-3 vieta apbalvota (jāskatās pēc cik cilvēkiem , vai 9 vai 6) , ar re-buy un noteiktām Antēm un vai standarta 7min vai turn. 10min blindi aug , vai super turbo strategy , krč , ir varianti dafiga un vēl bišķīt , tik publiku vajag
Kas tā par tirliņu spēli 2-5ls
Kāds tur azarts, vispār kad reizēm spēlēju ta sākuma likmes sakas no 50ls, jo nav citadak ne kāda kaifa ne vinnet ne zaudēt, un parasti ka kads nospēlejas un nevar atdot ta otrā kaifa da''la sākas, jo kāršu parādi ir jamaxā!!!
Janbo:Nē nē parasti jau 2-5ls , 1-2 , citreiz 1-3 vieta apbalvota (jāskatās pēc cik cilvēkiem , vai 9 vai 6) , ar re-buy un noteiktām Antēm un vai standarta 7min vai turn. 10min blindi aug , vai super turbo strategy , krč , ir varianti dafiga un vēl bišķīt , tik publiku vajag
Kas tā par tirliņu spēli 2-5ls
Kāds tur azarts, vispār kad reizēm spēlēju ta sākuma likmes sakas no 50ls, jo nav citadak ne kāda kaifa ne vinnet ne zaudēt, un parasti ka kads nospēlejas un nevar atdot ta otrā kaifa da''la sākas, jo kāršu parādi ir jamaxā!!!
nu ne visiem ir 50ls kā buy in Lielvārdē katru 5dienu notiek lielāki vislatvijas buy-in , tur ar donkr biedriem un tā Bet standarts ir 2-5ls , pirmā vieta 30ls vidēji panjem , saki , nav nauda? Vinnē vienu turnīru , pārskaiti uz pokerstrategy , piesaisti sev cilvēkus , par viņu piesaistīšanu dabū $$$ , spēlē , PELNI
Lunis:Labāk pievērsies "Modes foto" nopērc kārtīgu mobilku un uz priekšu!
Nu čalis saka, ka bez aprīkojuma var labi sabildēt... un tad uzliek 10 gaismas...loģiski ka gaisma veido bildi...un gaismas manuprāt pieder pie lielas daļas svarīga aprīkojuma!
Es beidzot atradu kā Rietumos sauc Latvju stila "Metbliežus" nevarēj būt ka tādu nekur citur nav , pirms kāda laika atradu , viņiem tam ir absolūti konkrēts nosaukums , saucas "Garage Glamour" , pat grāmata pamācība isteniem faniem iznākusi www.kickasstorrents.com... , Principā algsviens ar ko bildē galvenais STILS
nu ne visiem ir 50ls kā buy in Lielvārdē katru 5dienu notiek lielāki vislatvijas buy-in , tur ar donkr biedriem un tā Bet standarts ir 2-5ls , pirmā vieta 30ls vidēji panjem , saki , nav nauda? Vinnē vienu turnīru , pārskaiti uz pokerstrategy , piesaisti sev cilvēkus , par viņu piesaistīšanu dabū $$$ , spēlē , PELNI
Zini 30 ls tas ir vienu reizi uz bodi paiku aiziet iepirkt paris dienām un ne kas vairāk, a kas atiecas uz to parskaitīšanu un naudas pelnīšanu netā, ta tās visas ir pupu mizas, pat ar visiem filtriem visādi stulbi tīņi iemanās piespamot ar visu to figņu paskasti, visi tik runā, ka nu tagad nu bus tā peļna nu ne ko nedarot var teikt, bet ja'ta paskatās, ne vienu miljonāru es vel neesmu manijis... Nu nav tā ka ne ko var nedarīt , kaut kādas spēl;es spēlt, piesaistīt baru lietotaju , un nu tagad būs leiputrija... Vispār iesaku nodarboties ar ko vērtīgāku. lai tiešam ka ir vēlēšanās var aiziet nospēlet pokerā dažus simtus vai ari vinnēt dažus sintus, tad vis maz adrenalins un kaifs kaut kāds... a deļ 30ls, tas pats kas MU spēlēt...
Janbo:
Zini 30 ls tas ir vienu reizi uz bodi paiku aiziet iepirkt paris dienām un ne kas vairāk, a kas atiecas uz to parskaitīšanu un naudas pelnīšanu netā, ta tās visas ir pupu mizas, pat ar visiem filtriem visādi stulbi tīņi iemanās piespamot ar visu to figņu paskasti, visi tik runā, ka nu tagad nu bus tā peļna nu ne ko nedarot var teikt, bet ja'ta paskatās, ne vienu miljonāru es vel neesmu manijis... Nu nav tā ka ne ko var nedarīt , kaut kādas spēl;es spēlt, piesaistīt baru lietotaju , un nu tagad būs leiputrija... Vispār iesaku nodarboties ar ko vērtīgāku. lai tiešam ka ir vēlēšanās var aiziet nospēlet pokerā dažus simtus vai ari vinnēt dažus sintus, tad vis maz adrenalins un kaifs kaut kāds... a deļ 30ls, tas pats kas MU spēlēt...
ahahah , tā smējos šo lasot Nu es tev savu biznesu neatklāšu , kā es kruķīju , bet vispārīgi ,jau priekšstatu sniedzu Lv , tu i neceri BIEŽI spēlēt ar buy in lielāku kā 10ls , tāpēc ir tāds fīčas kā RE BUY , kur tu vari cerēt uz tādiem tirlinjiem , kas no jauna iebankos , un tad nu vinji tevi "izēdīs" , RETI kuram tas izdodas , parasti 2 un pat 3x pakāš.... Adrenalīns un kaifs 100ls ? Biju uz Olympic pirms kādām pāris ned atpakaļ aizgājis , atnāk vienš čalis , baronu tur rociņā , un uz rulleti , noklāj var teikt VISU , gan sektorus , gan ciparus , uzkrīt tas , kur nebija uzlicis , 2-3 rokas 100ls cauri , čalis vel liek 100 , un tā kkur 2k Aiziet prom skrobīgs A savukārt čoms , ar 5chuku (nav jau daudz) , līdz 50niekam aizspēlējas Saproti , BIEZIE , jā VAR iet un PASPĒLĒT , uzsvars uz PA , bet tā "vērtība" viņiem pilnīgi nav... Vispār olympic viens frīku nams ir , tāpēc apnicis ākstīties un gribās ar blogeriem , bet laikam jau ar donkr biedriem jāspēlē būs , jo te jau uz bildēm spēlē
Vienkarši zinu es diezgan labi šo visu kazino padarīšanu, ui cik daudz ir redzēti tādi krutjītāji... man jav ne kas pret lai veicas, bet labs ne kas tas nav...
chukmasoff:Vienkarši zinu es diezgan labi šo visu kazino padarīšanu, ui cik daudz ir redzēti tādi krutjītāji... man jav ne kas pret lai veicas, bet labs ne kas tas nav...
Saprotams , kazino dīleris un kazino spēlē PRET tevi , savukārt , ja tu sēdi mājās un "investē" naudu pokerā vai teiksim totalizātorā (par to mazākas zināšanas) , tas jau ir bizness Ja paveicas , atrodi sev investoru , kas maksā tev konkrētu summu , un tu viņam pelni naudu , kak forex
Vai maz stādies priekšā cik naudas vajag ielikt forexā lai ko normālu nopelnītu. Es vienam džekam apkalpoju kompjus, šamam māj„as tāda kā birža var teikt 15 kompji salikti vienā kaudzē ar tik pat monitoriem pa visu sienu, vot viņš tiešam ar to pelna un neslikti pelna, bet viņam ir divas izglītības šaja jomā viena ekonomists un otra banku pārvalde, un ielika iekš tā visa pasāciena ne 30 vai cik tur ls, bet ciparu ar 6 nullem. a šitasi vis ko te stāsti ir pilnīgas pupu mizas, ne viens tev neinvestes nopietnu naudu, ja Tev nav ne izglītibas ne pieredzes ne pašam sava nodrošinājuma kapitāla. Sapņot jau var, bet tas ko te apraxti par pokeriem un visu parejo ir tada sīknauda, ne vis biznes.
chukmasoff:Vai maz stādies priekšā cik naudas vajag ielikt forexā lai ko normālu nopelnītu. Es vienam džekam apkalpoju kompjus, šamam māj„as tāda kā birža var teikt 15 kompji salikti vienā kaudzē ar tik pat monitoriem pa visu sienu, vot viņš tiešam ar to pelna un neslikti pelna, bet viņam ir divas izglītības šaja jomā viena ekonomists un otra banku pārvalde, un ielika iekš tā visa pasāciena ne 30 vai cik tur ls, bet ciparu ar 6 nullem. a šitasi vis ko te stāsti ir pilnīgas pupu mizas, ne viens tev neinvestes nopietnu naudu, ja Tev nav ne izglītibas ne pieredzes ne pašam sava nodrošinājuma kapitāla. Sapņot jau var, bet tas ko te apraxti par pokeriem un visu parejo ir tada sīknauda, ne vis biznes.
Nu lol , IMHO! Protams , ka forex nevar salīdzināt ar pokeru Lai forexā ietu iekšā , tirgū (ktvai mikro , tev vajag kā minimums 10k) , kā arī pieredzi , praksi , praksi , zināšanas , software , un arī zināmus kontaktus , man sencītis ar šo nodarbojas tā kā zinu ko runāju Bet , tas ko es teicu bij domāts tā , ja tu liecies interesants ka'dam miljonāram , vai vienkārši turīgam džekam , tad chalim lielāka interese ir nevis tos 100ls nospēlēt 2-3rokās , bet gan investēt , tādejādi konkrētu summiņu maksājot un % paturot sev Pokerā šī fīča ir ĻOTI populāra , savukārt rullete , nu tas jau ir risks , ne biznes...
forexaa ar 10k neko pratigu izdarit nevar. pelnit var tad, kad tavi darijumi var reali kustinaat tirgu un valutas kursus. ar 10k, 100k vai pat miljonu tur ir krietni, krietni par maz. dazhi cilveki paspelejas pret latu savulaik 90ajos. Neko, ta runa, ka parlieicnaja ta vairs nedariit...
versatile:forexaa ar 10k neko pratigu izdarit nevar. pelnit var tad, kad tavi darijumi var reali kustinaat tirgu un valutas kursus. ar 10k, 100k vai pat miljonu tur ir krietni, krietni par maz. dazhi cilveki paspelejas pret latu savulaik 90ajos. Neko, ta runa, ka parlieicnaja ta vairs nedariit...
reku, var no shita chalisha iedvesmoties - [url=http://en.wikipedia.org/wiki/George_Soros
nu]http://en.wikipedia.org/wiki/George_Soros
nu[/url] tas bija tikai piemērs , ne par velti, ja nopietni vēlies ar to nodarboties , tev jābūt kāda Bestbrok , vai dukascopy biedram
versatile:forexaa ar 10k neko pratigu izdarit nevar. pelnit var tad, kad tavi darijumi var reali kustinaat tirgu un valutas kursus. ar 10k, 100k vai pat miljonu tur ir krietni, krietni par maz. dazhi cilveki paspelejas pret latu savulaik 90ajos. Neko, ta runa, ka parlieicnaja ta vairs nedariit...
reku, var no shita chalisha iedvesmoties - [url=http://en.wikipedia.org/wiki/George_Soros
nu]http://en.wikipedia.org/wiki/George_Soros
nu[/url] tas bija tikai piemērs , ne par velti, ja nopietni vēlies ar to nodarboties , tev jābūt kāda Bestbrok , vai dukascopy biedram