forum.gif
Kur lai nes remontet caņon objektīvu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur lai nes remontet caņon objektīvu?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.11 23:24 labots
 citēt
17-35mm objektivam deformēts zooooom gredzens - k/kur ķerās(skiet, ka zoom gredzens vairs nav apaļš, bet ovāls)pie 20 mm, tad atkal normāli griežas, kur lai nesu remontet - par kaņon centru esmu dzirdējis dažādas atsauksmes, vai ir kāds pārbaudīts meistars , kas ar to Rīgā nodarbojās?

Paldies!
Publicēts: 28.01.11 01:27
 citēt
Oi šitais pasakums nebūs no lētajiem , un ja šitā sists ka pat deformēts tad varē būt ar citas vainas. Kautgan man viena jaunkundze pamanījās savu duralumīnija rori 80-200 2,8 kautkā "Saplacināt" bez sišanas bet ar spiešanu cik sapratu zem kautkā smaga bij pārvacoties soma ieklūvusi , to vens čalis saremontēja nezinu gan kā .
Publicēts: 28.01.11 09:17 labots
 citēt
Katram gadījumam iekopēšu Ulda Muzikanta info no draugu domubiedru sadaļas- varbūt noder:

".. Ivars Vībe
www.bng.lv...
Aristīda Briāna ielā 12
Tālr. 7277026
Mob. Tālr. 29243574
Iesaku, no personīgās pieredzes. Ļoti operatīvi, ja vajag steigšus, darbnīca tīra un kārtīga.

Ilgvars Nagla
Kr.Barona 78
ieeja no sētas puses, aiz saunas
Mob. tālr. 29246307

Egils Hāzners 29102877
Strādājis Canon centrā, līdz ar to cita pieredze kā Ivaram un Ilgvaram

Canon garantijas remonts Latvijā-
Mūksalas ielā
67356307
Tur ir meistare Gaļina, par viņu man sliktas atsauksmes un paša pieredze izcili slikta.
Labas atsauksmes man personīgi par Sergeju Imants Urtāns labi izsakās par Grigorjevu.

Manu objektīvu Eduards Tukišs sataisīja ļoti labi - bija salūzusi bajonete. Visu atrestaurēja.
29468390

...."
Publicēts: 28.01.11 09:31
 citēt
2 x remontējos pie Gaļinas,nebija baigi ātri bet visu sataisija(slīcināta Sigma 135-400 un Olyka dzimtais 50-200(nobruka zūmošanas mehānisma gultņi)),pieļauju ,ka kas līdzīgs varētu būt topika pirmajā postā piesauktajam objektīvam.
Publicēts: 17.02.12 13:35
 citēt
kā tad gāja topika autoram ar remontu ?
Publicēts: 17.02.12 13:41
 citēt
es varētu pateikt pie kura no meistariem labāk nenest, bet nu lai paliek neizteikšos ;)
Publicēts: 17.02.12 15:41
 citēt
Romis:es varētu pateikt pie kura no meistariem labāk nenest, bet nu lai paliek neizteikšos ;)

Labāk izsakies. Kāpēc, lai tads būtu noslēpums?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):