Ir ,ir tā.Tāpēc es jau gadiem uz visām bildēm lieku ar aci neredzemu slāni ar īpašiem simboliem. Bildem ,kurās ir mans mūļs, savu auru dzēšu un klonēju kaimiņkaķa auru (tas dranķis piemīza kāpņu telpā pie mūsu durvīm)-tā ,ka jūtos drošībā
Rolands66:Ir ,ir tā.Tāpēc es jau gadiem uz visām bildēm lieku ar aci neredzemu slāni ar īpašiem simboliem. Bildem ,kurās ir mans mūļs, savu auru dzēšu un klonēju kaimiņkaķa auru (tas dranķis piemīza kāpņu telpā pie mūsu durvīm)-tā ,ka jūtos drošībā
jaa, jaa, taapeec jau arii fotograafija ir vajadziiga, kad iet pie kaadas Balvu "tjotkas"
Pasaulē esot iespējams pilnīgi viss,ko cilvēka prāts var iedomāties,un vēl daudz vairāk. Mana dzīves pieredze liek domāt,ka pret visādiem dranķa kodiem darbojas pretmehānisms,ko var apzīmēt ar vārdu- sargenģelis. Manējais darbojas ļoti labi un, lai tam tiktu pāri atkal ir vajadzīgs ļoti talantīgs ļaundaris,kāds tā vienkarši apkārt nemētājas. Secinājums-nafig es kādam esmu vajadzīgs,lai pieliktu kaut kādas baigās pūles ieriebt.
Ta ka ar ta saucamajām ezotēriskajām lietām esmu uz tu bet tomēr jeb kādus brīnumuus cenšos izskaidrot vai izpētīt no zinātniskā viedokļa, tad varu pateikt vienu, tas kas tajā grāmatelē raxtīts irpriekš neizglītotiem ļautiņiem var teikt lubenes līmenī, ko tirgo stacijā pārejās. Neapšaubu sudraba pozetīvās spējas bet ne jau fotogrāfijā, ka tas aizsargā no ļaunās ac . Tā ir tikai ir sudraba ķīmiskā īpašība. Un kā tad tur tā pasargāšana bija ar ambrotipu? Kuram izmantoja atīstīšanas procesā cianīdu? Nē mani bērni, nevajag jaukt kopā olukulteni ar Tā Kunga dāvanu...
Es reiz runāju ar ārstu-psihoterapeitu.Un tas bija normāls spečuks savā lietā,nekāds šarlatāns.Un viņš prasīja vai pa visiem gadiem es neesot nofotografējis kaut ko tādu,ko nevar izskaidrot-nu tipa dzīvē nebija,kad bildēji,bet uz kartiņas parādās teiksim sen miruša cilvēka seja kaut kur mākoņos.Viņš nopietni interesējās un bija vīlies,kad nevarēju nosaukt nevienu tādu piemēru.Par tehn.brāķiem,sagaismojumiem,bļikiem utml neiet runa.Un viņš tad arī stāstīja par nez kādām tur enerģijām,kas atstājot pēdas uz filmas-.Man jau liekas nieki,bet re ka izglītots un nopietns cilvēks interesējas par šito visu....
viecha:Es reiz runāju ar ārstu-psihoterapeitu.Un tas bija normāls spečuks savā lietā,nekāds šarlatāns.Un viņš prasīja vai pa visiem gadiem es neesot nofotografējis kaut ko tādu,ko nevar izskaidrot-nu tipa dzīvē nebija,kad bildēji,bet uz kartiņas parādās teiksim sen miruša cilvēka seja kaut kur mākoņos.Viņš nopietni interesējās un bija vīlies,kad nevarēju nosaukt nevienu tādu piemēru.Par tehn.brāķiem,sagaismojumiem,bļikiem utml neiet runa.Un viņš tad arī stāstīja par nez kādām tur enerģijām,kas atstājot pēdas uz filmas-.Man jau liekas nieki,bet re ka izglītots un nopietns cilvēks interesējas par šito visu....
A ko nozīmē tas ka es redzu visadus tēlus a ka nobioldēju ta nifiga nav ?
Fotogrāfijai mistika jau sen kā piekarināta, nav svarīgi, ar vai bez sudraba. Visādām bioenerģētikām ne vien neticu, bet arī diezgan šķībi skatos uz pašiem „enerģētiķiem”. Bet… joks tāds, ka jau daudzus gadus pats praktizēju izdarību, ko smalki ļaudis sauc par rīkstniecību. Visādas „āderes” rādot, vienmēr brīdinu, ka pats nekādai to iedarbībai uz cilvēka veselību neticu, statistiski korekti dati vismaz man nav zināmi un akas rakt pēc manas gudrības nerekomendēju, lai katrs vērtē pats. Cita lieta – meklēt ko tādu, ko var pārbaudīt arī ar kādu citu, prastāku, metodi. Dzīvē tās visbiežāk izrādās kādas pazemes komunikācijas, kam savā laikā nav pienācīgi papīri sataisīti. Darbojas. Viechas aprakstītajam dakterim līdzīgus entuziastus arī zinu, paša necilais spriedums skeptisks – izglītība nepasargā no māņticības. Viens torsionu specs pat Saeimā ticis, kaut arī nopietnā darbā nemaz neesot bijis vārgs. Pesteļu taisīšana visos laikos ir bijis stabils ienākumu avots, mainās tikai termini.
orks, nu bet , ja aku noteikshanai tici .... taatad kaut kas tajaa visaa ir tachu! MAn bija viens gadiijums, kad siamniecei, pie kuras biju izmitinaata, no riita prasu riiviiti un saku , ka gribu parbaudiit aaderes (jo guleeju ljoti slkti un mani pilniigi vilka zemee iekshaa) .... man riiviite raadiija, ka gulju aaderu krustpunktaa .... tad saimniece luudza man paraadiit akas rakshanas vietu. Maaja atradaas prieksh LV pietiekami kalnainaa vietaa ... Staigaaju ar riiviiti un atradu vietu taa pasha kalna viduu (nevis pakaajee) ... Kad saimniecei teicu, ka jaroka tajaa vietaa, tad shii teica - nu ja .. pagaajshgad tieshi blakus rakaam .. rakaam .... apnika.. bet nu shiis puses tieshaam suucaas uudens . Vel viens reaals variants manaa praksee - draugiem noteicu akas vietu vinju zemes gabalaa principaa visaugstaakajaa vietaa - uudens ir arii vissausaakajaa vasaraas!!!!
dansiga – uzmanīgi. Nekur nerakstīju, ka ticu aku noteikšanai, pat dzirdēti gadījumi, kad autoritatīvs rīkstnieks kurš ar šo darbu pelna, sarauj kapitālās auzās. Kļūdu statistikas man nav, bet, reiz diskutējot ar vienu zinātniski graduētu aktīvisti, izdzirdēju, ka rezultātus principā nedrīkstot salīdzināt, man ar tādu ideju no zinātnieces mutes pietiktu, pat ja cita nekā nebūtu. Gan jau pate zināsi, ka korekta statistika nav tas pats, kas „slikti gulēju”. Pats dzīvoju un guļu konsekventi ignorējot visas āderes un kā redzi – ne vien dzīvs, bet pat mutē palaidies.
orks, nu redzi ...... nodziivosi liidz maniem gadiem, t ad ari jutiisi to iedarbiibu, ko uz sho briidi ignoreee .... es jau tam visam ticu nosaciiti (esmu taada, kurai ari vajag tomeer aptaustiit, lai riktiigi noticetu), BET - taas manas izjutas kaut vai tai maajaa, ko aprakstiju .... da ij veel ir daudzaakas, par kurama vareetu daudz rakstiit.... manam blondajam praatam liek piebremzeet un nebljaut - tas viss ir muljkiijbas .... Ik pa briidim sastopos ar reaalaam situaacijaam, kuras liek man briiniities - MAN - kura liidz galam notic tikai tad, kad aptausta ..... BET taapec es nenoliedzu visu sho aarpus zemes civlveka prata aptveramo ...
Rīkstniecība ir viens no cilvēka bioenerģētiks iznmantošanas virzieniem. ar rīksti, var noteikt ne tikai āderes, bet ari dažādus metālus un cēlmetālus. Pēc ilgstošas darbošan„as ar rīksti parasti ir jūtams neliels nogurums, jo bioenerģētiskais lauks ir koncentrejams uz attiecīgo darbību, pati rīzxte ir vienkarši tikai kā indikātors, tā pat strādā gan visādi svārstiņi, gan vienkarši saliekta drāts, un visas šķīvīšu un tortes galdiņu sildīšanas. Tas nav ne kas mistisks, tas ir tikai tas kas ir katram iekšā. Cilvēks no sava smadzeņu apjoma izmanto tikai 5-7%, pie īpašiem apstākļiem, iedzimtība vai pašatīstības ceļā var izmantot pa kādu procenti vairāk, un tas vis strādā bioenerģētiskā lauka kontrolē, vis pārejais ir aizbloķēts vai zaudēts evolucijas laikā. Bieži vien ir bijuši gadijumi kad cilvēki nokļustot extrīmos apstākļos vai iegūstot kaut kādas šoka traumas, pēc tam sāk saredzēt auras,kļust pa dziedniekiem vai iemanto kādas citas ta saucamās paranormālās īpašības, tas nav nekas paranormāls, vienkarši kads no blokiem eextrīmos apstākļos ir izsists cauri un ir pieejama kāda bonus opcija lietošanai. Bhagavat Gita kā piemērs ir ne vis reliģiskā literatūra, bet datora lietošanas pamācība- datora kurš ir mūsu smadzenes.
chukamssof, labi , ka mani nekas nav "sitis";-)))) bet .... kad sapratu, ka man ir kaut kaadas hsiis speejas (taadas gan ir visiem, tikai cik kursh ir speejigs taas attisstiit), pieveersu lielaaku uzmaniibu shadiem rakstiem - tb ko nosakaam - aaderes vai metalus vai ugusnaaderes uttt ..... straadaa ....
dansiga:chukamssof, labi , ka mani nekas nav "sitis";-)))) bet .... kad sapratu, ka man ir kaut kaadas hsiis speejas (taadas gan ir visiem, tikai cik kursh ir speejigs taas attisstiit), pieveersu lielaaku uzmaniibu shadiem rakstiem - tb ko nosakaam - aaderes vai metalus vai ugusnaaderes uttt ..... straadaa ....
Da jeb ko var noteikt, un gana precīzi, jo katram ir citadaka sajūta kad ar rīxti ej pāri
dansiga:Olisss, nekas nekas .. pienaaks zinaams vecums - tad arii jutiisi ..........
Tas vēl ir zinātniski jāpierāda vai 'zināmajā vecumā' kaites ir jūtamas tādēļ, ka pirms tam nepievērsa uzmanību āderēm utml. lietām. Visticamāk tomēr katrai 'sāpei' var atrast arī citu skaidrojumu - kam ticēt, tas protams katra paša ziņā.
cerambyx, vai tas ir buutiski? es domajau, ka svariigaak no shiim saapeem izvairiities!!! dajaberkadu ticibu!!!! . ai - netaisos nevienam neko pieraadiit ... Tikai iz teicu savu viedokli ....