forum.gif
Vēstule no vīra
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Vēstule no vīra
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.01.11 15:49 labots
 citēt
Vēstule no vīra. (viņš strādā citā pilsētā)
Mīļumiņ,
es tev šonedēļ nevaru aizsūtīt savu algu, tāpēc es tev sūtu 100 skūpstus!
Tavs vīrs,
Allens!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sieva atbild pēc pāris dienām.
Mīļum,
paldies par 100 skūpstiem, es tev sūtu atskaiti!
1. Piena vedējs pēc 2 skūpstiem mēnesi piekrita pievadāt pienu par brīvu!
2. Elektriķis piekrita tikai pēc 7 skūpstiem!
3. Tavas mājas īpašnieks nāk katru dienu, un īres vietā paņem 2 vai 3 skūpstus.
4. Veikala īpašniekam nepietika tikai ar skūpstiem, tāpēc es viņam iedevu vēl dažas lietas....
5. Citas izmaksas - 40 skūpsti.
Neuztraucies par mani, man vēl ir palikuši 35 skūpsti, un es ceru ka spēšu izvilkt vēl šo mēnesi!
Vai man kaut ko vajadzētu mainīt? Lūdzu, pasaki!
Tava sieva!

:big_smile:
Publicēts: 28.01.11 16:02
 citēt
labs:haha:
Publicēts: 28.01.11 16:04
 citēt
:haha::haha:
Publicēts: 28.01.11 16:14
 citēt
HI-hi, ha-hā. (Dažus mēnešus tā var izvilkt, tad sākas inflācija, ko pavada nez kā veidojies budžeta deficīts)
Publicēts: 28.01.11 16:34
 citēt
Smieklīgi.
Skarbi.
Reāli.
Publicēts: 28.01.11 16:59 labots
 citēt
:D
Publicēts: 28.01.11 17:01
 citēt
uz procentiem vajadzēja nolikt.
Publicēts: 28.01.11 17:14
 citēt
Vintovka, pa 35 vēl palikuši ? varbūt sniegu pagalmā vajag notīrīt :what:
Publicēts: 28.01.11 17:25
 citēt
Humors foršs,bet te ir arī nopietnā puse.Es tādu situāciju savā laulības karjerā vienkārši neesmu izbaudījis.Nezinu kā tas ir -dzīvot šķirti no ģimenes un ilgstoši.Tagad jau tā ir izplatīta un diezgan pašsaprotama lieta.Un ar visām izrietošajām konsekvencēm....vispār tas ir ļoti slikts variants un neticu,ka tas atmaksājas pat ar lielu naudu.
Publicēts: 28.01.11 17:28
 citēt
long-distance attieciibas pec definicijas nav iespejamas.
jaa, zinu chali, kam meitene jau 4 gadus, tiekas jau no pasha sakuma tik paris meneshus gadaa - vinja no Brazilijas, chalis baalelinjsh. gan jau ari apprecesies :) bet tas ir iznjemums, kas apstiprina likumu...
Publicēts: 28.01.11 17:55
 citēt
nepavilka.
izklausās pēc lētas un nevajadzīgas sievas :(
Publicēts: 28.01.11 17:56 labots
 citēt
Mēs šitā ar pirmo lauleni dzīvojām , es pa Vāciju ši pa Latviju tad ši pārmācās pie manis un es kaut kā aiztinos uz Franciju tad Latviju tad Zviedriju. Latvijā patriotiskai Lauku meitenei nu galīgi negribējās atgriezties nu tad izdomājām ka jābeidz ballīte lai abiem jautri. Tiesā mūs baigi izlamāja , bija pilns koridors tik viena brīva vieta es nu apsēdos lauleni klēpī , ši stāsta kā sīkajiem iet un aņukus , sēžam abi rēcam. Apkārt sež nodzerti fesi un "Pamestās pavestās" no tiesas zāles skan "On Pil kuril i bil" a mēs tik gaidām savu kārtu. Garam pāris reizes nostaigāja tiesnese pabolījās uz mums , ka pienāca mūsu kārta zvērā izlamāja par "Vieglprātīgu attieksmi" un maita neizšķira, iedeva samierināšanas laiku , nācās mums atkal vienam no Vācijas otram no Zviedrijas lidot uz nolāpīto Ogres tiesu :D :D
Publicēts: 28.01.11 18:49
 citēt
didams:Vintovka, pa 35 vēl palikuši ? varbūt sniegu pagalmā vajag notīrīt :what:

:grimace:
Publicēts: 28.01.11 18:51
 citēt
Lunis:Mēs šitā ar pirmo lauleni dzīvjām , es pa Vaciju ši pa Latviju tad ši pārvācās pie manis un es kautkā aiztinos uz Franciju tad Latviju tad Zviedriju. Latvijā patriotiskai Lauku meitenei nu galīgi negribējās atgriezties nu tad izdomājām ka jābeidz ballīte lai abiem jautri. Tiesā mūs baig izlamāja , bija pilns koridors tik viena brīva vieta es nu apsēdos laleni klēpī un ši stāsta kā sīkajiem iet un aņukus sēžam abi rēcam. Apkārt sež nodzerti fesi un "Pamestās pavestās" no tiesas zāles skan "On Pil kuril i bil" a mēs tik gaidam savu kārtu. Garam pāris reizes nostaigāja tiesnes pabolijās uz mums un ka pienāca mūsu kārta zvērā izlamāja par "Vieglprātīgu attieksmi" un maita neizšķira iedeva samierināšanas laiku , nācās mums atkal vienam no Vacijas otram no Zviedrijas lidot uz nolāpīto Ogres tiesu :D :D

Kā seriālā.....:amazing:
Publicēts: 28.01.11 21:25
 citēt
a ko - Lunja situaacija normaali civilizeeta - kaapec jaashkjiras ar naidu?
Publicēts: 28.01.11 21:32
 citēt
nu pēc pāris dienām viss būs vienkāršāk :D tikai 66 Ls un 1 mēnesis , lieta darīat :D
Publicēts: 28.01.11 21:35
 citēt
nu tad es veel pagaidiishu ... :-))))
Publicēts: 28.01.11 21:43
 citēt
tagad masveidā šķiras tie, kam parādsaistības daudz... ar notāru vispār skaisti.. visus kreditorus var pasūtīt ...:D
Publicēts: 28.01.11 21:51
 citēt
a mums tikai kopeeji iipashumi ;-)))))) labi ka paradu nav ;-)
Publicēts: 28.01.11 21:57
 citēt
pie parādiem jau ir savtīga škiršanās :) un nekas vairāk..:D kreditori var tikti pasūtīt dillēs.. sava maksātnespēja tik jāpasludina :D
Publicēts: 10.02.11 17:20
 citēt
Par 3 skūpstiem meklēju juristu kas palīdzētu apkopot manas likumdošanas zināšanas vienā konkrētā p/u adresējamā vēstulē.
Publicēts: 10.02.11 17:21
 citēt
.. vispār es gribu daudz vairāk ... konkrēti zināt savas tiesības. Par cenu varam kaulēties..
Publicēts: 10.02.11 17:57
 citēt
kā sauc, tā atsaucas.
Publicēts: 10.02.11 18:04
 citēt
pelle:Par 3 skūpstiem meklēju juristu kas palīdzētu apkopot manas likumdošanas zināšanas vienā konkrētā p/u adresējamā vēstulē.

Eeeehhhhh... buutu es jurists :( :( :( kapeec negaaju Juristos :( :(
Publicēts: 10.02.11 18:29
 citēt
Koba:
pelle:Par 3 skūpstiem meklēju juristu kas palīdzētu apkopot manas likumdošanas zināšanas vienā konkrētā p/u adresējamā vēstulē.

Izliecies, ka esi jurists, paprasi 3 skūpstus, bet tad, kad nekas nesanāk, atdod atpakaļ. Vari atdot ar nelieliem procentiem :D
Publicēts: 10.02.11 18:40
 citēt
Bzh:
Koba:

Izliecies, ka esi jurists, paprasi 3 skūpstus, bet tad, kad nekas nesanāk, atdod atpakaļ. Vari atdot ar nelieliem procentiem :D

Bzh zina kā tās lietiņas kārtojamas :face-grin:
Publicēts: 11.02.11 07:12 labots
 citēt
pelle:.. vispār es gribu daudz vairāk ... Par cenu varam kaulēties..

Vispār tā ir ar visām - sākumā smuka laba un pieticīga, bet kad izvēršas.............Tu vismaz esi gatava kaulēties :face-kiss:

PS Lunis sabrēca lai nečato draugos darba laikā, vai kā....:face-crying: ?
Publicēts: 11.02.11 08:21
 citēt
NilsS - Pamēģini lasīt visu tekstu nevis ko izvilkt no konteksta :face-wink:
Publicēts: 11.02.11 09:12 labots
 citēt
pelle:NilsS - Pamēģini lasīt visu tekstu nevis ko izvilkt no konteksta :face-wink:

nevar izvilkt to, kas nav ielikts...:face-glasses:
Publicēts: 11.02.11 11:37
 citēt
Njāā... Labi, ka esmu jau tādā vecumā, kurā sievietes piekrišana uztrauc vairāk kā atteikums.. Bet citādi, brīvā valstī, brīvas sievietes fotografējas arī par brīvu :):)
Publicēts: 11.02.11 11:44
 citēt
pelle:Par 3 skūpstiem ...

franču?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):