forum.gif
Skenera softs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Skenera softs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.01.11 20:22
 citēt
Nupat Ebajā iepirku nelietotu Minolta Dimage Scan Elite 5400. Palasījos netā, cilvēki brāķē oriģinālos skenēšanas softus. Pamēģināju, laikam taisnība. Dimage Scan Utility lāga neiet - nestrādā asuma iestādīšanās, bet Easy Scan Utility ir vienkārši ietizls. Palasījos vēl - it kā Silverfast Ai esot labākais, bet viņš maita padārgs... Varbūt ir ieprovēts kaut kas lētāks? Varbūt Silverfast nemaz nav pats labākais?
Publicēts: 28.01.11 20:53
 citēt
Silverfast Ai tiešām būs LABAIS man tieši ši modelis ar bija. TAČU viena fiška Silverfast Ai tiek ražots KONKRETIEM skaneru moedļiem un kurš katrs otram neder. Vēl fiška ka tas tiek reģistrēts Serālā + skanera numuru lidz ar to Kreiso praktiski nav :(
Publicēts: 28.01.11 21:14
 citēt
Ir jau gan tam silveram ārstētie varianti... Vajag tik rakt.:face-grin:
Publicēts: 29.01.11 12:29
 citēt
Vuescan iesaku. Psts lietoju un esmu apmierinats!
Publicēts: 29.01.11 12:35
 citēt
Pirms kāda laika biju nopumpējis silverfāsta trial variantu, patika. Liekas, gāja gan ar Canon 4400 planšetnieku, gan arī kaut kādu Minoltu, kuru biju aizņēmies.
Publicēts: 29.01.11 19:17 labots
 citēt
mmax:Vuescan iesaku. Psts lietoju un esmu apmierinats!

Jā arī LABĀK iesaku Vuescan , rezultāts +/- tāds pats kā ar Silverfast , tik nav lielā čakara ar "Ejoša" softa meklēšanu.
Publicēts: 29.01.11 19:43
 citēt
Patlaban iemēģinu VueScan. Pagaidām štruntīgi. Rezultāts tālu atpaliek no iedzimtā softa - gaišās vietas izdedzinātas un putekļu filtrs sliktāk darbojas. Pabakstīšu vēl, ja nu ātrumā kaut ko ne tā esmu sabakstījis
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):