forum.gif
man ir problemas, palidziet
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / man ir problemas, palidziet
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.11 11:49 labots
 citēt
Eltons:Viens bezgalīgais cikls tomēr izveidojas: kā tev neiet -> vai tu vari vainot kādu citu -> Nē -> kā tev neiet -> vai tu vari vainot kādu citu -> Nē -> kā tev neiet -> vai tu vari vainot kādu citu -> Nē -> kā tev neiet -> vai tu vari vainot kādu citu -> Nē -> kā tev neiet -> vai tu vari vainot kādu citu -> Nē -> utt.
Jāpiestrādā vēl pie šīs vietas!

manuprāt tas ir apzināts bezgalīgais cikls šajā shēmā :big_smile:
Publicēts: 30.01.11 14:35
 citēt
Eltons:Viens bezgalīgais cikls tomēr izveidojas: kā tev neiet -> vai tu vari vainot kādu citu -> Nē -> kā tev neiet -> vai tu vari vainot kādu citu -> Nē -> kā tev neiet -> vai tu vari vainot kādu citu -> Nē -> kā tev neiet -> vai tu vari vainot kādu citu -> Nē -> kā tev neiet -> vai tu vari vainot kādu citu -> Nē -> utt.

Pareizi. Kamēr atradīs to ko par kozel otpuščeņija sauc.... BET tā nav algoritma sastādītāju problēma.:face-grin:
Publicēts: 30.01.11 23:55
 citēt
Elmarss:

Pareizi. Kamēr atradīs to ko par kozel otpuščeņija sauc.... BET tā nav algoritma sastādītāju problēma.:face-grin:

Pārsteidz tas, ka cilvēki priecājas par šo banālo shēmu. Tā internetā cirkulē vismaz no 2003.gada un uzpeld ar apbrīnojamu regularitāti. Ar vismaz trīs dažādiem latviskajiem tulkojumiem. Jūs ko, pa spundi baroti /reāls pārsteigums/?

Uzmeklēju vienu oriģināla kopiju: www.anafor.ru...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):