Jautājums - vai kādam ir bijusi saskarsme ar šiten to te blicenīti, vai moš vienkārš kādam kādas domas - attiecīgi kādas atsauksmes, vai ir tolks iegādāt (arī kāds šis attiecībā pret tā paša ražotāja Metz 44 AF-1 vai kautvai Sigmas izstrādājumiem)!
pašu mulsina fakts, ka Metz mājaslapā vairs nava infas par viņu un tā štelle, ka internātā ziņo par problēmām ar galvas fiksēšanu paceltā stāvoklī (tobiš, ar smagāku difuzoru krīt atpakaļ)!
itkā bija doma paņemt kādu ķīnīzeru lētuci (piem, YN 560), bet tad sāku domāt, a moš ko nedaudz prātīgāku
Ir man tā zipene, nesen, nekas nekrīt, viss stāv kā vajag. Ja nopietni, labs verķis. kopā ar 58 metzu vispār super. Par SB un Speedlite nemaz TIK acīmredzami nava. Daudzi saka ko citu, Es šiem paklausīju, un metzus lietoju, Labais.
FxQuadro: 50 nav 48ās vietā. Viņi ražo gan 48,gan 50.
Nezinu kurā gadā tu joprojām atradies 48 neražo jau gandrīz četrus mēnešus un 50-tā ir 48-ās vietā! Bija brīdis(apmēram 2 mēneši), kad tos ražoja paralēli. Turklāt nav jēgas turpināt ražot 48, jo 50 ir uzlabota 48. Kas attiecas uz cenu, tad 50 būs nedaudz dārgāka pat tad, kad izpirks visus 48. Ceru ka tagad ir skaidrs.
Ā, pardon, tagad, izrādās, 44 AF-1 ir cita sērija nekā vecā, 90-to gadu. Jaunajai galva tomēr grozās uz sāniem. Par internāta ziņām, ka ar reflektoru krīt galva - man bijušas 44 MZ-2, 54 MZ-3, tagad ir 58 AF-1, nevienai ar Ļumikvestiem galva nekrīt, bet ko tur vēl lielāku jāliek, nevaru iedomāties.
Lietoju 48 jau gadu, nekaadu probleemu nav bijis, veel pat jaunaako firmare ielaadeeju! Un nekas nekriit uz leju, man ir liels metz difuzers smags, un nekaada vaina, laoti izturiiga! Ir man arii jaunaakais YN 560, arii ok, kvalitatiivs peec skata, bet nav vinjam TTL, izmantoju vinju piegaismosanai, ja prkshu klaat bezvadu ttl raidiitaajus tad sitas YN sagaadaas galvassaapes! Bet jaa yn jaudiigs, vieniigi ka ttl zeel ka nau!