forum.gif
sony vs canon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / sony vs canon
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.03.07 12:33
 citēt
Labdien cien. fotomeistari. Es te nesen, bet sāk gribēties aizstāt esošo aparātu ar DSLR. Palīdziet, lūdzu, izlemt. Svārstos starp alfa un EOS (350 vai 400D). Gribētos dzirdēt plusus un mīnusus. Ne vienmēr var uzticēties interneta veikalos sarakstītajām tehn. datu lapām. Dažkārt tur muļķības vai neveiksmīgi tulkojumi sarakstīti. Paldies.
P.S. Par stikliem šoreiz nē. Tik' par pašiem aparātiem.
Publicēts: 23.03.07 12:39
 citēt
Vienu uzreiz varu pateikt, ka Canonisti tev minēs 10 000 iemeslus kapēc ir jāņem Canon ;)
Publicēts: 23.03.07 12:45
 citēt
Lūdzu, šeit redzams salīdzinājums:

www.dpreview.com...

p.s. Es pats kādas dienas atpakaļ cītīgi pētīju tos aparātus .... uzvarēja Nikon D80 :) Tiesa gan - viņš ir nedaudz dārgāks.

Vēl tajā pašā cenu kategorijā ir Pentax D10, kuram tāpat kā Sony ir matricas stabilizācija. Cik tas svarīgi, jāspriež pašam.
Publicēts: 23.03.07 14:38
 citēt
Labdien cien. fotomeistari. Es te nesen, bet sāk gribēties aizstāt esošo aparātu ar DSLR. Palīdziet, lūdzu, izlemt. Svārstos starp alfa un EOS (350 vai 400D). Gribētos dzirdēt plusus un mīnusus. Ne vienmēr var uzticēties interneta veikalos sarakstītajām tehn. datu lapām. Dažkārt tur muļķības vai neveiksmīgi tulkojumi sarakstīti. Paldies.
P.S. Par stikliem šoreiz nē. Tik' par pašiem aparātiem.

saaksim ar to ka ar info par katru vienu kameru ir PILNS inets, vajag tikai pagoogleet. jaanjem veeraa ka info no veikalu lapaam vai tur sastopamie komentaari ir 100%iigs fufelis un nevajag teereet laiku lai tos pat lasiitu, pilniigi pietiek citiem forumiem un saitiem kurus palasiit.

viens no paarskatiem par entry level dslriem ir te: www.helpix.ru... secinaajums ir viens visi entry level dslr ir vienaadi suudi un vari njemt pilniigi jebkuru. :)

ja jau mees turpinam un runaajam par dslriem tad tos razho tikai divi - nikons un canons saakot no modeljiem attieciigi d200 un 30d un uz augshu, bet tie cilveeki kuri peerk shiis mantas pa forumiem reti bljaustaas.

secinaajums: ja cilveeks grib naakotnee nopietni nodarboties ar foto un teereet $$$ stiklos un jaunos bodijos tad jaaizveelas nikons vai canons. ja cilveekam vajag vienu dslr ar maximums 2iem stikliem tad var njemt pilniigi jebko - VINJI VISI IR VIENAADI!!!!

p.s. (lai buutu mazliet par topiku) esmu tureejis rokaas un pa kaadai 1/2h paspeeleejies ar 350d un ar alfu. protams ka alfai ir savi miinusi, bet cik vinjsh tomeer ir EERTAAKS saliidzinaajumaa ar canonu. :)
Publicēts: 23.03.07 18:44
 citēt
kapec canon un nikon? zini, cik daudz LABU stiklu iz uz pentax bajonetes?
Publicēts: 23.03.07 20:55
 citēt
kapec canon un nikon? zini, cik daudz LABU stiklu iz uz pentax bajonetes?

Agree - es ar par Pentax. Kad kādreiz pirkšu digitālo spoguļkameru, tad tā būs Pentax :) (vismaz pagaidām)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):