forum.gif
DD draugiem elvē domubiedros, izlasīju apņirdzos:)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / DD draugiem elvē domubiedros, izlasīju apņirdzos:)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.11 13:02
 citēt
"Sāku niekoties ar fotografēšanu, iet kursos, super sanāk. Esmu sabildējusi ļoti skaisti savu suni, kaimiņu, savus vīriešus, savus onkuļus,krustēvus utt. un nav jau brīnums,ka man tagad veči uzprasās uz fotosesijām,arī erotiskajām un es labprāt piekrītu-vīrieša ķermenis taču ir tik skaists.Bet mans mīļākais nesaprotot-kapēc ar džekiem runājot fotosesiju,es aizliedzu nākt viņu draudzenēm līdz..Es saku-tā taču nekas nenotiek.Kā tad,lai es panāku,lai foto objekts atvērtos un viņam būtu erekcija,piemēram,ja viņu visu laiku uzmanītu sieva,draudzene,vecmāmiņa vai vēl sazin kas? Un protams,ka fočējot man nav tikai prātā fotogrāfēšana,bez šīs intereses jau man nesanāktu mākslaSūdzas ne tikai mans partneris,bet arī fotomodeļu radinieki.Pieredze,ieteikumi?Samierināties ar lieko cilvēku klātbūtni radošajā procesā?"

Šitas ir diskusijas virsraksts....:D:D:D:D:D:D

Saprotu, ka daudzi no turienes ir nobanoti, nespēju nepadalīties...:D
Publicēts: 01.02.11 13:49
 citēt
Hē...te var izļurkstēties no sirds!:face-grin:Vot es atkal nesaprotu kāpēc pie manis neuzprasās ne kaķi,ne suņi kur nu vēl cilvēki....es jau nabags domāju,ka švaki bildēju un tā nemaz neesmu saucis nevienu un man nemaz nevajag....Nefiga!Lieta tāda,ka ieraugot mani,tiem modeļiem nebūs nu tās...kā tur...uz e burtu.Redz kur tā štelle!Nav īpašās intereses-nav mākslas!Turpmāk zināšu.Tikai nedo Dies sieva izlasīs ko te plānoju!:face-wink:
Publicēts: 01.02.11 14:06
 citēt
Nu skaidrs ir viens - bez erekcijas nav ārta:D:D:D
Publicēts: 01.02.11 16:11
 citēt
Diskusijas turpinājums un autores argumenti gāž ne mazāk :D
Publicēts: 01.02.11 16:37 labots
 citēt
Uggga:Diskusijas turpinājums un autores argumenti gāž ne mazāk :D

tas tak noteikti ir popova kāds no aliasiem. vai arī ir parādījies labs viņa imitators. Bet vismaz jautrību uztur :)
Publicēts: 01.02.11 18:35
 citēt
Uggga:Diskusijas turpinājums un autores argumenti gāž ne mazāk :D

Tak neesi knīpstanga, padalies. ne visi tais traukos ganās...:face-grin:
Publicēts: 01.02.11 18:56
 citēt
Domā tik viegli diskusiju iekopēt? Ja nu tomēr interesē, tad meklēt šeit www.draugiem.lv...
Publicēts: 01.02.11 18:58 labots
 citēt
Jā Jura "Jaunais projekts" gan jau :face-wink::face-grin: Kautgan meitene diezgan specifiska lv-lv.facebook.com...
Publicēts: 01.02.11 19:06
 citēt
Šoreiz šis man neizskatās pēc Jura :D
Publicēts: 01.02.11 20:03
 citēt
Kāpēc rudmates biežāk izrādās vieglas uzvedības? Ja jumts ir sarūsējis, pagrabs vienmēr slapjš!
Publicēts: 02.02.11 00:20
 citēt
Ļoti laba humora deva vakaram :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):