"Sāku niekoties ar fotografēšanu, iet kursos, super sanāk. Esmu sabildējusi ļoti skaisti savu suni, kaimiņu, savus vīriešus, savus onkuļus,krustēvus utt. un nav jau brīnums,ka man tagad veči uzprasās uz fotosesijām,arī erotiskajām un es labprāt piekrītu-vīrieša ķermenis taču ir tik skaists.Bet mans mīļākais nesaprotot-kapēc ar džekiem runājot fotosesiju,es aizliedzu nākt viņu draudzenēm līdz..Es saku-tā taču nekas nenotiek.Kā tad,lai es panāku,lai foto objekts atvērtos un viņam būtu erekcija,piemēram,ja viņu visu laiku uzmanītu sieva,draudzene,vecmāmiņa vai vēl sazin kas? Un protams,ka fočējot man nav tikai prātā fotogrāfēšana,bez šīs intereses jau man nesanāktu mākslaSūdzas ne tikai mans partneris,bet arī fotomodeļu radinieki.Pieredze,ieteikumi?Samierināties ar lieko cilvēku klātbūtni radošajā procesā?"
Šitas ir diskusijas virsraksts....
Saprotu, ka daudzi no turienes ir nobanoti, nespēju nepadalīties...
Hē...te var izļurkstēties no sirds!Vot es atkal nesaprotu kāpēc pie manis neuzprasās ne kaķi,ne suņi kur nu vēl cilvēki....es jau nabags domāju,ka švaki bildēju un tā nemaz neesmu saucis nevienu un man nemaz nevajag....Nefiga!Lieta tāda,ka ieraugot mani,tiem modeļiem nebūs nu tās...kā tur...uz e burtu.Redz kur tā štelle!Nav īpašās intereses-nav mākslas!Turpmāk zināšu.Tikai nedo Dies sieva izlasīs ko te plānoju!