* Mums jau kursos mācīja, ka pirmais jānobrauc ir tas, kurš ir mazāk svarīgs. Gribēju ieēst konservus, bet braucot pāri krustojumam, kamēr "bardačokā" taustījos pēc salvetēm, biju jau iebraucis avīžu kioskā. Tur salvetes stāvēja man tieši pa rokai.
Nav slikti!Bet es pagājšvasar arī aizmirsu,ka sēžu pie stūres un iepiļīju grāvī uz taisna,plata un sausa ceļa ar ātrumu kādi 50-60 km/st un biju vienīgais satiksmes dalībnieks 5 km radiusā.Un pa betona stabu,ko nez kāpēc čangaļi tur bij atstājuši no žoga.Psc!Izmaksas ap 450 latvju naudiņām.
- Iebraucot pilsētā, gan labajā, gan kreisajā pusē pēkšņi uzradās milzīgs daudzums ar automobiļiem. Es zaudēju orientāciju, un tad man ieskrēja gan priekšā, gan pakaļā. - Mūsu automobiļi ietriecās viens otrā tieši tajā brīdī, kad satikās... - Nopirku skapi: atzīmējām. Vedu mājās. Nezinu īsti kā, bet tagad skapis stāv kaimiņa Valda kūtī. Bet man mājā ir svešas klavieres.
Vakar rādīja policijas protokolus, ko policijā pieņem un akceptē. To pārvēršanai valsts valodā izmanto Google translit. Amizanti teksti parādās... man patika "... policists X tika apbalvots par sievietes slepkavību... vitālijs atgriezās cietušā pilkādā..."