forum.gif
Trīs vienā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Trīs vienā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.11 21:43 labots
 citēt
talavietis:vajag tik dzīvot NOST.... :)

Tieši pat to jau ir mēģinājums runāt:) ..ja nu šāds jautājums tika aizskarts:)
Publicēts: 04.02.11 21:45
 citēt
ekoists:Pats galvenais,ka cilvēki ir ļoti pārliecināti,par to kāds ir Dievs,nesaprotot,ka tas nav prātam aptverams.

Bet vai Dievs ir pārliecināts ka radija cilvēku?
Publicēts: 04.02.11 21:47
 citēt
Rolands66:Varbūt uz to var savādāk skatīties.Piemēram mājā ir dators ,internets un enerģija tiek saņemta no atomelektrostacijas.Tagad iedomājaties,ka jums jāizskaidro piecgadīgam ,sasodīti ziņkārīgam bērnam kā viss tas darbojas.Ejam tālāk,kā pēc jūsu domām viņš no jums iegūto atsāstīs savam draugam. Manuprāt visas reliģijas ir viens vienīgs mēģinājums skaidrot lietas ,priekš kurām prāts par īsu.:shame:

O baigi labi teikts!!!
Publicēts: 04.02.11 21:48 labots
 citēt
chukmasoff:
ekoists:Pats galvenais,ka cilvēki ir ļoti pārliecināti,par to kāds ir Dievs,nesaprotot,ka tas nav prātam aptverams.

Bet pajautā to viņam Pats:) Ja saņemsi atbildi, vismaz zināsi, ka viņš ir:) Un ja PATS vēlies saprast dēļ sava nepārspējamā EGO, tad palasi rakstus, tur arī izlasīsi visu radīšanas procesu, Dieva šaubas, pārdomas- visu:) Ja lasīsi tiešām:) Kādēļ gan klausīties, ko kāds tev varbūt mēģina "iestāstīt"?:)
Publicēts: 04.02.11 21:52
 citēt
Ošo interesanti rakstīja par to,kā cilvēki iztēlojušies Dievu rakstām bībeli vai rakstus(jebkurus)
Publicēts: 04.02.11 21:53 labots
 citēt
ekoists:Ošo interesanti rakstīja par to,kā cilvēki iztēlojušies Dievu rakstām bībeli vai rakstus(jebkurus)

Paskaidro, lūdzu.(Autors, darba nosaukums..)
Publicēts: 04.02.11 22:00
 citēt
Autors-Ošo.Darbu daudz.Noindēja viņu.
Un kā Tu iztēlojies Dievu rakstām bībeli?
Publicēts: 04.02.11 22:08
 citēt
ekoists:Autors-Ošo.Darbu daudz.Noindēja viņu.

Nu diez vai tā būs konkrēta atbilde..:) Ļoti neprecīza.. Ja godīgi, nezinu tādu. Vai pēc pseidonīma viegli atrast autoru, pie apgalvojuma, ka darbu daudz?:) Ja tie būtu lasīti, nebūtu problēmas tos nosaukt.. Bet interesē.. Palasam vismaz vienu zināmu vietu bībelē, kad Mozus iet Sinaja kalnā runāt ar Dievu un atnāk ar akmens plāksnēm, uz kurām ir rakstīti Dieva baušļi. Atrodi, kur tas rakstīts, nav grūti. Lasi pats, nemēģināšu iestāstīt. Šī ir fakta konstatācija, vai vēlies par pašu klātbūtnes efektu? Tad sameklē, kur aprakstīta Dieva parādīšanās pravietim:) Ir reāls apraksts.
Publicēts: 04.02.11 22:12
 citēt
ekoists:Autors-Ošo.Darbu daudz.Noindēja viņu.

Pajautāju tantei.. izskatās, ka budistu mūks bijis. Ja tā virspusēji. Netā jau viss ir pavirši.
Publicēts: 04.02.11 22:16
 citēt
Nē,nav bijis budistu mūks.Grāmatas latv.valodā:Prieks,Drosme,Briedums,Jaunrade,Tuvība,Intuīcija...kopā desmit,nu jau vēl kāda nākusi klāt.Krievu valodā un angļu vēl vairāk.(OSHO)
Publicēts: 04.02.11 22:18 labots
 citēt
ekoists:Nē,nav bijis budistu mūks.Grāmatas latv.valodā:Prieks,Drosme,Briedums,Jaunrade,Tuvība,Intuīcija...kopā desmit,nu jau vēl kāda nākusi klāt.Krievu valodā un angļu vēl vairāk.(OSHO)

Nu neparakos dziļāk, pārskrēju mazliet, sīkāk daudz laika vajag, bībele konkrētāka. daudz meditācijas tur. Ir varbūt vērts papētīt. Bagavagītas stilā nedaudz.
Publicēts: 04.02.11 22:22
 citēt
papēti gan,iesaku sākt ar Briedumu.
Publicēts: 04.02.11 22:23 labots
 citēt
ekoists:papēti gan,iesaku sākt ar Briedumu.

Būs laiks, papētīšu, protams, lai nu tik nebūtu parastās austrumu liekvārdības.MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM... Paldies.
Publicēts: 05.02.11 00:04
 citēt
letins:
ekoists:Nē,nav bijis budistu mūks.Grāmatas latv.valodā:Prieks,Drosme,Briedums,Jaunrade,Tuvība,Intuīcija...kopā desmit,nu jau vēl kāda nākusi klāt.Krievu valodā un angļu vēl vairāk.(OSHO)

Nu neparakos dziļāk, pārskrēju mazliet, sīkāk daudz laika vajag, bībele konkrētāka. daudz meditācijas tur. Ir varbūt vērts papētīt. Bagavagītas stilā nedaudz.

Nu nu Baghavat gitas stila tas gan nav, tur pavisam kas cits, kaur vispār Baghavat Gita ari ir jogas pamati.
Publicēts: 05.02.11 00:33 labots
 citēt
chukmasoff:

Aizvieto teologu vārdu "Dievs" ar matemātiķu "Laiktelpa" un pats būsi atbildējis uz savu jautājumu.
Publicēts: 06.02.11 10:05
 citēt
www.apollo.lv...
Pie Dieva bez ciešanām netiksi.
Publicēts: 06.02.11 20:27 labots
 citēt
ekoists:www.apollo.lv...
Pie Dieva bez ciešanām netiksi.

Gadījumā, ja tas bija sarkasms, tālāk vari nelasīt.

IMHO šoreiz izziņas metodes, ko sauc par indukciju vietā būtu dedukcija jāizmanto. :D

Ja paskatās, kā Duevs sevi atklāj caur Rakstiem un ko dara šie ļautiņi, IMHO viennozīmīgi ir skaidrs, ka tas, kas notiek viģikā ir pilnīgs bezpreģels.

P.S. Tik pat labi es varu deklarēt, ka ceļš pie naudas ir ar stobriem rokā un caur laimētavu. :D
Publicēts: 06.02.11 22:44
 citēt
Es biju viens no nekrietnākajiem un ļaunākajiem cilvēkiem!
Alleluja!
Un visa mana dzīve bija tikai citiem pāri darīšana un sāpju nešana, bet es par to nedomāju.
Alleluja!
Un es nezināju kas ir sāpes jo es pratu tikai tās radīt!!!
Aleluja!! Jo es nepazinu To Kungu! Alleluja!!!!!
Bet pienāca diena kad es biju pārpildīts ar naidu un sāpēm un es ieraudziju Tā Kunga gaismu, un Viņš ar mani runāja!!ALLELUJA, tikai es viņu nesapratu, un tad es sāku runāt valodās!!! Un mēs ar vinu sarunājāmies!!! Allelujaaaaaaaa!!
Ta var tūrpināt vis maz kādu stundu , un ja vēl ir auditorija ta tas vis strādā perfekti...

Alleluja, Amen!!!!
Publicēts: 07.02.11 01:03
 citēt
chukmasoff:Es biju viens no nekrietnākajiem un ļaunākajiem cilvēkiem!
Alleluja!
Un visa mana dzīve bija tikai citiem pāri darīšana un sāpju nešana, bet es par to nedomāju.
Alleluja!
Bet pienāca diena kad es biju pārpildīts ar naidu un sāpēm un es ieraudziju Tā Kunga gaismu, un Viņš ar mani runāja!!ALLELUJA, tikai es viņu nesapratu, un tad es sāku runāt valodās!!! Un mēs ar vinu sarunājāmies!!! Allelujaaaaaaaa!!
Ta var tūrpināt vis maz kādu stundu , un ja vēl ir auditorija ta tas vis strādā perfekti...

Alleluja, Amen!!!!

Vai tik nebūsi bijis ciemos pie Ļeģajeva??? :haha:
Publicēts: 07.02.11 01:19 labots
 citēt
Sapper:
Alleluja!
Alleluja!

Alleluja, Amen!!!!

Nee noskatijos
Publicēts: 07.02.11 02:43 labots
 citēt
Sapper:
Alleluja!
Alleluja!

Alleluja, Amen!!!!

Man liekas,ka tādā veidā slūdināšana vairāk raksturo amerikāņu slūdinātājam,nevis Ļedjajevam.
Publicēts: 07.02.11 03:00
 citēt
vintovka:
Sapper:

Man liekas,ka tādā veidā slūdināšana vairāk raksturo amerikāņu slūdinātājam,nevis Ļedjajevam.

www.youtube.com...

Vai ne??? :haha:
Publicēts: 07.02.11 03:06 labots
 citēt
Sapper:
vintovka:

www.youtube.com...

I chto?..kto-to vzjal i narezal otrivki....ispugalsja?...

www.youtube.com...

www.ng.lv...
Publicēts: 07.02.11 03:45 labots
 citēt
vintovka:
Sapper:

www.youtube.com...

www.youtube.com...

http://www.ng.lv/rus/novosti/?doc=6253

Sievietēm piemīt brīnišķīga intuīcija. Viņas spēj ieraudzīt da jebko, izņemot acīmredzamo. :face-wink:
Publicēts: 07.02.11 03:48
 citēt
Sapper:
vintovka:

www.youtube.com...

http://www.ng.lv/rus/novosti/?doc=6253

Sievietēm piemīt brīnišķīga intuīcija. Viņas spēj ieraudzīt da jebko, izņemot acīmredzamo. :face-wink:

Umnije muzchini prislushivajutsa chastenjko k intuicii zenshin...:grimace:
Publicēts: 07.02.11 05:05 labots
 citēt
Vis ok, religija , saieti un tā tālāk, ja tajos nav izmantojams trans un osnovi bezkontaktnovo boja. To ko dara dievkalpojumu laikā sludinātāji, ka cilvēki ģībs tu gāžas ir konkreti bezkontakta cīņas paņēmieni, protams ne katrs tos var apg;ut bet lielākai daļai tas izdodas. Savā laikā tas skaitijās slepeni un to izmantoja tikai spec dienesti, šobrīd to izmanto gan dažādas relīģiskas kopieienes gan atbalsta grupas savās sapulcēs, jo beidzoties aukstajam karam tā visa zinātne praktiski ir pieejama katram un vajag tikai gribasspēku un vēlēšanos lai to apgūtu.

www.youtube.com...

Un tas kas ir šaja video nav nedz fantastika nedz specefekti, ir redzēts un pārbaudīts. Ta kā dievkalpojumos cilvēki ir transā un vel pie tam ir neliels fiziskais kontakts tad šos paņēmienus var vēl vieglāk izmantot.
Publicēts: 07.02.11 05:18
 citēt
chukmasoff:Vis ok, religija , saieti un tā tālāk, ja tajos nav izmantojams trans un osnovi bezkontaktnovo boja. To ko dara dievkalpojumu laikā sludinātāji, ka cilvēki ģībs tu gāžas ir konkreti bezkontakta cīņas paņēmieni, protams ne katrs tos var apg;ut bet lielākai daļai tas izdodas. Savā laikā tas skaitijās slepeni un to izmantoja tikai spec dienesti, šobrīd to izmanto gan dažādas relīģiskas kopieienes gan atbalsta grupas savās sapulcēs, jo beidzoties aukstajam karam tā visa zinātne praktiski ir pieejama katram un vajag tikai gribasspēku un vēlēšanos lai to apgūtu.

www.youtube.com...

Un tas kas ir šaja video nav nedz fantastika nedz specefekti, ir redzēts un pārbaudīts.

Nu,beskontaktnij boj ja videla...na video,pravda....i eto konechno,kruto...visshij pilotaz...
a na bogosluzenijah,naskoljko ja bila v cerkvah,ljudi ne vpadajut v trans...a eto sila Boga...kto-to padajet,kto-to net...glavnoje-jestj rezuljtat ot etogo ili net.jesli posle etogo chto-to menjajetsa k luchshemu v samom cheloveke,v jego zizni,to eto zdorovo...a mozno hoditj prosto v cerkovj,desjatkami leti i nichego ne menjajetsa...tak v chom togda smisl takogo hozdenija?..sovestj uspokoitj?...
mojo mnenije takoje-cerkvi raznije,u kazdoj cerkvi svoi rituali..vopros toljko v odnom-Bog jestj v etih ritualah ili net,ljudi menjajutsa na etih bogosluzenijah....???....ja videla video,gde vo vremja svjashennosluzenij v pravoslavnoj cerkvi,v ljuteranskoj tochno takije ze padenija ljudej...poetomu cepljatsa za kakuju-to odnu denominaciju i delatj vivodi,ne berja vo vnimanije vsju kartinu hristianskogo mira-nerazumno.(eto ne tebe lichno,Artur):face-smile:
Publicēts: 07.02.11 06:09
 citēt
Видиш, эта тема доволно таки серезная, для того чтоби человек падал во время ритуала надо создать особые условия, я видел как в отключку уходилм Буддиские монахи при достижении духовного транса, да это транс в одном или другом роде, в видео которое я добавил внимателно послушай что по казаков расказывает ведущий. Боевой транс в принципе аналогичен состоянию человека во время богослужения, а то что одни меняютса а другие не меняютса в течении многих лет это уже совсем другое, и во первых хотят ли они менятса, во вторых готовы ли они менятса и в третих честны ли они перед собой чтобы менятса?
Publicēts: 07.02.11 15:20
 citēt
chukmasoff:Видиш, эта тема доволно таки серезная, для того чтоби человек падал во время ритуала надо создать особые условия, я видел как в отключку уходилм Буддиские монахи при достижении духовного транса, да это транс в одном или другом роде, в видео которое я добавил внимателно послушай что по казаков расказывает ведущий. Боевой транс в принципе аналогичен состоянию человека во время богослужения, а то что одни меняютса а другие не меняютса в течении многих лет это уже совсем другое, и во первых хотят ли они менятса, во вторых готовы ли они менятса и в третих честны ли они перед собой чтобы менятса?

Naschot menjatsa,da,soglasna s toboj...
Naschot padenij,nu jesli bratj togda uze primeri biblejskije,to ih mnogo-kto-to iz prorokov ne mog govoritj v prisutstvii Bozjem,kto-to na koleni padal,kto-to voobshe na zemlju padal i ne mog podnjatsa...eto vsjo v Biblii napisano,poetomu...Bog siljnij,i kogda On prihodit libo vo vremja bogosluzenij,libo individualjno v molitve,chasto takoje sostojanije,chto hochetsa na koleni pered nim upastj.On ze svjatoj...
Publicēts: 07.02.11 15:38 labots
 citēt
ถั่วหนึ่งอย่างใดอย่างหนึ่งจากถั่ว
ถั่ว, จุกนมของฉันของคุณ
ถั่วขนาดใหญ่, ถั่วน้อย
ถั่วสีขาว, ถั่วกระดำกระด่าง,
ตุรกีถั่วถั่วรัสเซีย
ร่วมกันในซุปถั่ว!
น้ำ, น้ำ, น้ำน้ำ, น้ำ!
Publicēts: 07.02.11 16:07 labots
 citēt
chukmasoff:Vis ok, religija , saieti un tā tālāk, ja tajos nav izmantojams trans un osnovi bezkontaktnovo boja. To ko dara dievkalpojumu laikā sludinātāji, ka cilvēki ģībs tu gāžas ir konkreti bezkontakta cīņas paņēmieni, protams ne katrs tos var apg;ut bet lielākai daļai tas izdodas. Savā laikā tas skaitijās slepeni un to izmantoja tikai spec dienesti, šobrīd to izmanto gan dažādas relīģiskas kopieienes gan atbalsta grupas savās sapulcēs, jo beidzoties aukstajam karam tā visa zinātne praktiski ir pieejama katram un vajag tikai gribasspēku un vēlēšanos lai to apgūtu.

www.youtube.com...

Un tas kas ir šaja video nav nedz fantastika nedz specefekti, ir redzēts un pārbaudīts. Ta kā dievkalpojumos cilvēki ir transā un vel pie tam ir neliels fiziskais kontakts tad šos paņēmienus var vēl vieglāk izmantot.

Bezkontakta cīna tas protams ir kruta!!! Kur šīs tehnoloģijas bija Nord-0stā, Beslanā, Budjonovskā, Kizljarā, utt.... Visur vājprātā daudz civilo zaudējumi. Var jau taisīt filmas "V gostjah u Skazki" par lielāko ziloni pasaulē. Diemžēl reālā dzīvē viss ir savādāk. A "bidlas" tik lūr TV kastē un orgasmē par savas armija "varenību"
Publicēts: 07.02.11 16:10
 citēt
Sapper:

www.youtube.com...

Bezkontakta cīna tas protams ir kruta!!! Kur šīs tehnoloģijas bija Nord-0stā, Beslanā, Budjonovskā, Kizljarā, utt.... Visur vājprātā daudz civilo zaudējumi. Var jau taisīt filmas "V gostjah u Skazki" par lielāko ziloni pasaulē. Diemžēl reālā dzīvē viss ir savādāk. A "bidla" tik lūr TV kastē un orgasmē par savas armija "varenību"

+++
Publicēts: 07.02.11 17:18
 citēt
Ritz:ถั่วหนึ่งอย่างใดอย่างหนึ่งจากถั่ว
ถั่ว, จุกนมของฉันของคุณ
ถั่วขนาดใหญ่, ถั่วน้อย
ตุรกีถั่วถั่วรัสเซีย
ร่วมกันในซุปถั่ว!
น้ำ, น้ำ, น้ำน้ำ, น้ำ!

Šitā pasūtīt "pupās" tas ir kruta! :D
Publicēts: 07.02.11 17:50
 citēt
ถั่ว, จุกนมของฉันของคุณ
ถั่วขนาดใหญ่, ถั่วน้อย
ตุรกีถั่วถั่วรัสเซีย
ร่วมกันในซุปถั่ว!
น้ำ, น้ำ, น้ำน้ำ, น้ำ!

Сорри...но нихт ферштейн...:face-sad:
Publicēts: 07.02.11 17:53
 citēt
vintovka:
ถั่ว, จุกนมของฉันของคุณ
ถั่วขนาดใหญ่, ถั่วน้อย
ตุรกีถั่วถั่วรัสเซีย
ร่วมกันในซุปถั่ว!
น้ำ, น้ำ, น้ำน้ำ, น้ำ!

translate.google.lv...# ;)
Publicēts: 07.02.11 17:57
 citēt
smartins:
vintovka:

nda....glubina....
Publicēts: 07.02.11 18:56
 citēt
smartins:
vintovka:

vēl jau vēlams saprat, ka tas ir thai, nevis uzbeku val., lai nav kā man - ar zinātniskās bakstīšanās metodi ilgi jāčikāja kamēr iztulko. Bet vienalga ir baigais prieks, ka ir cilvēki, kas thai mācās. Nepieļauju pat domu, ka autors sāktu rakstīt valodā, kuras turpinājumu pats nezin. ( kā "vijolnieks" no "kindzadza") :D :D :D
Publicēts: 07.02.11 19:03 labots
 citēt
Sapper:

www.youtube.com...

Bezkontakta cīna tas protams ir kruta!!! Kur šīs tehnoloģijas bija Nord-0stā, Beslanā, Budjonovskā, Kizljarā, utt.... Visur vājprātā daudz civilo zaudējumi. Var jau taisīt filmas "V gostjah u Skazki" par lielāko ziloni pasaulē. Diemžēl reālā dzīvē viss ir savādāk. A "bidlas" tik lūr TV kastē un orgasmē par savas armija "varenību"

Viens ir cīņas paņēmieni, tieši par kuriem es te runāju, bet otrs ir komandieri un politiķi, kuri komandē karavīrus krīzes situācijās, un 90% gadijums spēle notiek politiskajā līmenī gana ilgi, ka ari vēl dažādu dienestu vadība nevar vienoties kura dienesta specvienība tagad nu operāciju veiks, un bieži vien īsto specu vietā to veic kāds OMONs vai SOBRS. Ne ko nesaku tie džeki ir trennēti un vis ok, bet viņiem nav iemaņu darboties vienās vai citās situācijās. Ķīlnieku atbrīvošanai ir speciāli apmācāmas vienības, kuras ne vienmēr ir pielaižamas pie darba, jo politiķi un ģeneraļi gtrib sagrābt lielako lauru daļu sev , un protams ka katrs bīda savus karavīrus. Esmu personīgi redzējis to visu no aizkulisēm kā tas notiek.
Publicēts: 08.02.11 00:39
 citēt
chukmasoff:

Viens ir cīņas paņēmieni, tieši par kuriem es te runāju, bet otrs ir komandieri un politiķi, kuri komandē karavīrus krīzes situācijās, un 90% gadijums spēle notiek politiskajā līmenī gana ilgi, ka ari vēl dažādu dienestu vadība nevar vienoties kura dienesta specvienība tagad nu operāciju veiks, un bieži vien īsto specu vietā to veic kāds OMONs vai...

Urlām vienmēr pietrūkst viens kārtīgs Volters Brūss Viliss. :face-crying:
Publicēts: 08.02.11 00:47
 citēt
Vaards:
chukmasoff:

Viens ir cīņas paņēmieni, tieši par kuriem es te runāju, bet otrs ir komandieri un politiķi, kuri komandē karavīrus krīzes situācijās, un 90% gadijums spēle notiek politiskajā līmenī gana ilgi, ka ari vēl dažādu dienestu vadība nevar vienoties kura dienesta specvienība tagad nu operāciju veiks, un bieži vien īsto specu vietā to veic kāds OMONs vai...

Urlām vienmēr pietrūkst viens kārtīgs Volters Brūss Viliss. :face-crying:

Tur ne kāda sakara nav ar urlām vai bez urlām katrai tautai ir savi urlas. Un tas ka vadošie posti plēšas savā starpā par savu ietekmes sfēru bija redzēts ne tikai krievijā bet ari dienvidslāvijā kad tur karš bija sācies.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas