Rolands66:Varbūt uz to var savādāk skatīties.Piemēram mājā ir dators ,internets un enerģija tiek saņemta no atomelektrostacijas.Tagad iedomājaties,ka jums jāizskaidro piecgadīgam ,sasodīti ziņkārīgam bērnam kā viss tas darbojas.Ejam tālāk,kā pēc jūsu domām viņš no jums iegūto atsāstīs savam draugam. Manuprāt visas reliģijas ir viens vienīgs mēģinājums skaidrot lietas ,priekš kurām prāts par īsu.
ekoists:Pats galvenais,ka cilvēki ir ļoti pārliecināti,par to kāds ir Dievs,nesaprotot,ka tas nav prātam aptverams.
Bet vai Dievs ir pārliecināts ka radija cilvēku?
Bet pajautā to viņam Pats Ja saņemsi atbildi, vismaz zināsi, ka viņš ir Un ja PATS vēlies saprast dēļ sava nepārspējamā EGO, tad palasi rakstus, tur arī izlasīsi visu radīšanas procesu, Dieva šaubas, pārdomas- visu Ja lasīsi tiešām Kādēļ gan klausīties, ko kāds tev varbūt mēģina "iestāstīt"?
ekoists:Autors-Ošo.Darbu daudz.Noindēja viņu. Un kā Tu iztēlojies Dievu rakstām bībeli?
Nu diez vai tā būs konkrēta atbilde.. Ļoti neprecīza.. Ja godīgi, nezinu tādu. Vai pēc pseidonīma viegli atrast autoru, pie apgalvojuma, ka darbu daudz? Ja tie būtu lasīti, nebūtu problēmas tos nosaukt.. Bet interesē.. Palasam vismaz vienu zināmu vietu bībelē, kad Mozus iet Sinaja kalnā runāt ar Dievu un atnāk ar akmens plāksnēm, uz kurām ir rakstīti Dieva baušļi. Atrodi, kur tas rakstīts, nav grūti. Lasi pats, nemēģināšu iestāstīt. Šī ir fakta konstatācija, vai vēlies par pašu klātbūtnes efektu? Tad sameklē, kur aprakstīta Dieva parādīšanās pravietim Ir reāls apraksts.
Nē,nav bijis budistu mūks.Grāmatas latv.valodā:Prieks,Drosme,Briedums,Jaunrade,Tuvība,Intuīcija...kopā desmit,nu jau vēl kāda nākusi klāt.Krievu valodā un angļu vēl vairāk.(OSHO)
ekoists:Nē,nav bijis budistu mūks.Grāmatas latv.valodā:Prieks,Drosme,Briedums,Jaunrade,Tuvība,Intuīcija...kopā desmit,nu jau vēl kāda nākusi klāt.Krievu valodā un angļu vēl vairāk.(OSHO)
Nu neparakos dziļāk, pārskrēju mazliet, sīkāk daudz laika vajag, bībele konkrētāka. daudz meditācijas tur. Ir varbūt vērts papētīt. Bagavagītas stilā nedaudz.
ekoists:Nē,nav bijis budistu mūks.Grāmatas latv.valodā:Prieks,Drosme,Briedums,Jaunrade,Tuvība,Intuīcija...kopā desmit,nu jau vēl kāda nākusi klāt.Krievu valodā un angļu vēl vairāk.(OSHO)
Nu neparakos dziļāk, pārskrēju mazliet, sīkāk daudz laika vajag, bībele konkrētāka. daudz meditācijas tur. Ir varbūt vērts papētīt. Bagavagītas stilā nedaudz.
Nu nu Baghavat gitas stila tas gan nav, tur pavisam kas cits, kaur vispār Baghavat Gita ari ir jogas pamati.
Es biju viens no nekrietnākajiem un ļaunākajiem cilvēkiem! Alleluja! Un visa mana dzīve bija tikai citiem pāri darīšana un sāpju nešana, bet es par to nedomāju. Alleluja! Un es nezināju kas ir sāpes jo es pratu tikai tās radīt!!! Aleluja!! Jo es nepazinu To Kungu! Alleluja!!!!! Bet pienāca diena kad es biju pārpildīts ar naidu un sāpēm un es ieraudziju Tā Kunga gaismu, un Viņš ar mani runāja!!ALLELUJA, tikai es viņu nesapratu, un tad es sāku runāt valodās!!! Un mēs ar vinu sarunājāmies!!! Allelujaaaaaaaa!! Ta var tūrpināt vis maz kādu stundu , un ja vēl ir auditorija ta tas vis strādā perfekti...
chukmasoff:Es biju viens no nekrietnākajiem un ļaunākajiem cilvēkiem! Alleluja! Un visa mana dzīve bija tikai citiem pāri darīšana un sāpju nešana, bet es par to nedomāju. Alleluja! Un es nezināju kas ir sāpes jo es pratu tikai tās radīt!!! Aleluja!! Jo es nepazinu To Kungu! Alleluja!!!!! Bet pienāca diena kad es biju pārpildīts ar naidu un sāpēm un es ieraudziju Tā Kunga gaismu, un Viņš ar mani runāja!!ALLELUJA, tikai es viņu nesapratu, un tad es sāku runāt valodās!!! Un mēs ar vinu sarunājāmies!!! Allelujaaaaaaaa!! Ta var tūrpināt vis maz kādu stundu , un ja vēl ir auditorija ta tas vis strādā perfekti...
chukmasoff:Es biju viens no nekrietnākajiem un ļaunākajiem cilvēkiem! Alleluja! Un visa mana dzīve bija tikai citiem pāri darīšana un sāpju nešana, bet es par to nedomāju. Alleluja! Un es nezināju kas ir sāpes jo es pratu tikai tās radīt!!! Aleluja!! Jo es nepazinu To Kungu! Alleluja!!!!! Bet pienāca diena kad es biju pārpildīts ar naidu un sāpēm un es ieraudziju Tā Kunga gaismu, un Viņš ar mani runāja!!ALLELUJA, tikai es viņu nesapratu, un tad es sāku runāt valodās!!! Un mēs ar vinu sarunājāmies!!! Allelujaaaaaaaa!! Ta var tūrpināt vis maz kādu stundu , un ja vēl ir auditorija ta tas vis strādā perfekti...
Alleluja, Amen!!!!
Vai tik nebūsi bijis ciemos pie Ļeģajeva???
Man liekas,ka tādā veidā slūdināšana vairāk raksturo amerikāņu slūdinātājam,nevis Ļedjajevam.
Vis ok, religija , saieti un tā tālāk, ja tajos nav izmantojams trans un osnovi bezkontaktnovo boja. To ko dara dievkalpojumu laikā sludinātāji, ka cilvēki ģībs tu gāžas ir konkreti bezkontakta cīņas paņēmieni, protams ne katrs tos var apg;ut bet lielākai daļai tas izdodas. Savā laikā tas skaitijās slepeni un to izmantoja tikai spec dienesti, šobrīd to izmanto gan dažādas relīģiskas kopieienes gan atbalsta grupas savās sapulcēs, jo beidzoties aukstajam karam tā visa zinātne praktiski ir pieejama katram un vajag tikai gribasspēku un vēlēšanos lai to apgūtu.
Un tas kas ir šaja video nav nedz fantastika nedz specefekti, ir redzēts un pārbaudīts. Ta kā dievkalpojumos cilvēki ir transā un vel pie tam ir neliels fiziskais kontakts tad šos paņēmienus var vēl vieglāk izmantot.
chukmasoff:Vis ok, religija , saieti un tā tālāk, ja tajos nav izmantojams trans un osnovi bezkontaktnovo boja. To ko dara dievkalpojumu laikā sludinātāji, ka cilvēki ģībs tu gāžas ir konkreti bezkontakta cīņas paņēmieni, protams ne katrs tos var apg;ut bet lielākai daļai tas izdodas. Savā laikā tas skaitijās slepeni un to izmantoja tikai spec dienesti, šobrīd to izmanto gan dažādas relīģiskas kopieienes gan atbalsta grupas savās sapulcēs, jo beidzoties aukstajam karam tā visa zinātne praktiski ir pieejama katram un vajag tikai gribasspēku un vēlēšanos lai to apgūtu.
Un tas kas ir šaja video nav nedz fantastika nedz specefekti, ir redzēts un pārbaudīts.
Nu,beskontaktnij boj ja videla...na video,pravda....i eto konechno,kruto...visshij pilotaz... a na bogosluzenijah,naskoljko ja bila v cerkvah,ljudi ne vpadajut v trans...a eto sila Boga...kto-to padajet,kto-to net...glavnoje-jestj rezuljtat ot etogo ili net.jesli posle etogo chto-to menjajetsa k luchshemu v samom cheloveke,v jego zizni,to eto zdorovo...a mozno hoditj prosto v cerkovj,desjatkami leti i nichego ne menjajetsa...tak v chom togda smisl takogo hozdenija?..sovestj uspokoitj?... mojo mnenije takoje-cerkvi raznije,u kazdoj cerkvi svoi rituali..vopros toljko v odnom-Bog jestj v etih ritualah ili net,ljudi menjajutsa na etih bogosluzenijah....???....ja videla video,gde vo vremja svjashennosluzenij v pravoslavnoj cerkvi,v ljuteranskoj tochno takije ze padenija ljudej...poetomu cepljatsa za kakuju-to odnu denominaciju i delatj vivodi,ne berja vo vnimanije vsju kartinu hristianskogo mira-nerazumno.(eto ne tebe lichno,Artur)
Видиш, эта тема доволно таки серезная, для того чтоби человек падал во время ритуала надо создать особые условия, я видел как в отключку уходилм Буддиские монахи при достижении духовного транса, да это транс в одном или другом роде, в видео которое я добавил внимателно послушай что по казаков расказывает ведущий. Боевой транс в принципе аналогичен состоянию человека во время богослужения, а то что одни меняютса а другие не меняютса в течении многих лет это уже совсем другое, и во первых хотят ли они менятса, во вторых готовы ли они менятса и в третих честны ли они перед собой чтобы менятса?
chukmasoff:Видиш, эта тема доволно таки серезная, для того чтоби человек падал во время ритуала надо создать особые условия, я видел как в отключку уходилм Буддиские монахи при достижении духовного транса, да это транс в одном или другом роде, в видео которое я добавил внимателно послушай что по казаков расказывает ведущий. Боевой транс в принципе аналогичен состоянию человека во время богослужения, а то что одни меняютса а другие не меняютса в течении многих лет это уже совсем другое, и во первых хотят ли они менятса, во вторых готовы ли они менятса и в третих честны ли они перед собой чтобы менятса?
Naschot menjatsa,da,soglasna s toboj... Naschot padenij,nu jesli bratj togda uze primeri biblejskije,to ih mnogo-kto-to iz prorokov ne mog govoritj v prisutstvii Bozjem,kto-to na koleni padal,kto-to voobshe na zemlju padal i ne mog podnjatsa...eto vsjo v Biblii napisano,poetomu...Bog siljnij,i kogda On prihodit libo vo vremja bogosluzenij,libo individualjno v molitve,chasto takoje sostojanije,chto hochetsa na koleni pered nim upastj.On ze svjatoj...
chukmasoff:Vis ok, religija , saieti un tā tālāk, ja tajos nav izmantojams trans un osnovi bezkontaktnovo boja. To ko dara dievkalpojumu laikā sludinātāji, ka cilvēki ģībs tu gāžas ir konkreti bezkontakta cīņas paņēmieni, protams ne katrs tos var apg;ut bet lielākai daļai tas izdodas. Savā laikā tas skaitijās slepeni un to izmantoja tikai spec dienesti, šobrīd to izmanto gan dažādas relīģiskas kopieienes gan atbalsta grupas savās sapulcēs, jo beidzoties aukstajam karam tā visa zinātne praktiski ir pieejama katram un vajag tikai gribasspēku un vēlēšanos lai to apgūtu.
Un tas kas ir šaja video nav nedz fantastika nedz specefekti, ir redzēts un pārbaudīts. Ta kā dievkalpojumos cilvēki ir transā un vel pie tam ir neliels fiziskais kontakts tad šos paņēmienus var vēl vieglāk izmantot.
Bezkontakta cīna tas protams ir kruta!!! Kur šīs tehnoloģijas bija Nord-0stā, Beslanā, Budjonovskā, Kizljarā, utt.... Visur vājprātā daudz civilo zaudējumi. Var jau taisīt filmas "V gostjah u Skazki" par lielāko ziloni pasaulē. Diemžēl reālā dzīvē viss ir savādāk. A "bidlas" tik lūr TV kastē un orgasmē par savas armija "varenību"
Bezkontakta cīna tas protams ir kruta!!! Kur šīs tehnoloģijas bija Nord-0stā, Beslanā, Budjonovskā, Kizljarā, utt.... Visur vājprātā daudz civilo zaudējumi. Var jau taisīt filmas "V gostjah u Skazki" par lielāko ziloni pasaulē. Diemžēl reālā dzīvē viss ir savādāk. A "bidla" tik lūr TV kastē un orgasmē par savas armija "varenību"
vēl jau vēlams saprat, ka tas ir thai, nevis uzbeku val., lai nav kā man - ar zinātniskās bakstīšanās metodi ilgi jāčikāja kamēr iztulko. Bet vienalga ir baigais prieks, ka ir cilvēki, kas thai mācās. Nepieļauju pat domu, ka autors sāktu rakstīt valodā, kuras turpinājumu pats nezin. ( kā "vijolnieks" no "kindzadza")
Bezkontakta cīna tas protams ir kruta!!! Kur šīs tehnoloģijas bija Nord-0stā, Beslanā, Budjonovskā, Kizljarā, utt.... Visur vājprātā daudz civilo zaudējumi. Var jau taisīt filmas "V gostjah u Skazki" par lielāko ziloni pasaulē. Diemžēl reālā dzīvē viss ir savādāk. A "bidlas" tik lūr TV kastē un orgasmē par savas armija "varenību"
Viens ir cīņas paņēmieni, tieši par kuriem es te runāju, bet otrs ir komandieri un politiķi, kuri komandē karavīrus krīzes situācijās, un 90% gadijums spēle notiek politiskajā līmenī gana ilgi, ka ari vēl dažādu dienestu vadība nevar vienoties kura dienesta specvienība tagad nu operāciju veiks, un bieži vien īsto specu vietā to veic kāds OMONs vai SOBRS. Ne ko nesaku tie džeki ir trennēti un vis ok, bet viņiem nav iemaņu darboties vienās vai citās situācijās. Ķīlnieku atbrīvošanai ir speciāli apmācāmas vienības, kuras ne vienmēr ir pielaižamas pie darba, jo politiķi un ģeneraļi gtrib sagrābt lielako lauru daļu sev , un protams ka katrs bīda savus karavīrus. Esmu personīgi redzējis to visu no aizkulisēm kā tas notiek.
Viens ir cīņas paņēmieni, tieši par kuriem es te runāju, bet otrs ir komandieri un politiķi, kuri komandē karavīrus krīzes situācijās, un 90% gadijums spēle notiek politiskajā līmenī gana ilgi, ka ari vēl dažādu dienestu vadība nevar vienoties kura dienesta specvienība tagad nu operāciju veiks, un bieži vien īsto specu vietā to veic kāds OMONs vai...
Urlām vienmēr pietrūkst viens kārtīgs Volters Brūss Viliss.
Viens ir cīņas paņēmieni, tieši par kuriem es te runāju, bet otrs ir komandieri un politiķi, kuri komandē karavīrus krīzes situācijās, un 90% gadijums spēle notiek politiskajā līmenī gana ilgi, ka ari vēl dažādu dienestu vadība nevar vienoties kura dienesta specvienība tagad nu operāciju veiks, un bieži vien īsto specu vietā to veic kāds OMONs vai...
Urlām vienmēr pietrūkst viens kārtīgs Volters Brūss Viliss.
Tur ne kāda sakara nav ar urlām vai bez urlām katrai tautai ir savi urlas. Un tas ka vadošie posti plēšas savā starpā par savu ietekmes sfēru bija redzēts ne tikai krievijā bet ari dienvidslāvijā kad tur karš bija sācies.