forum.gif
Trīs vienā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Trīs vienā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.02.11 00:54
 citēt
chukmasoff:
Sapper:
Bezkontakta cīna tas protams ir kruta!!! Kur šīs tehnoloģijas bija Nord-0stā, Beslanā, Budjonovskā, Kizljarā, utt.... Visur vājprātā daudz civilo zaudējumi. Var jau taisīt filmas "V gostjah u Skazki" par lielāko ziloni pasaulē. Diemžēl reālā dzīvē viss ir savādāk. A "bidlas" tik lūr TV kastē un orgasmē par savas armija "varenību"

Viens ir cīņas paņēmieni, tieši par kuriem es te runāju, bet otrs ir komandieri un politiķi, kuri komandē karavīrus krīzes situācijās, un 90% gadijums spēle notiek politiskajā līmenī gana ilgi, ka ari vēl dažādu dienestu vadība nevar vienoties kura dienesta specvienība tagad nu operāciju veiks, un bieži vien īsto specu vietā to veic kāds OMONs vai SOBRS. Ne ko nesaku tie džeki ir trennēti un vis ok, bet viņiem nav iemaņu darboties vienās vai citās situācijās. Ķīlnieku atbrīvošanai ir speciāli apmācāmas vienības, kuras ne vienmēr ir pielaižamas pie darba, jo politiķi un ģeneraļi gtrib sagrābt lielako lauru daļu sev , un protams ka katrs bīda savus karavīrus. Esmu personīgi redzējis to visu no aizkulisēm kā tas notiek.

A mani visvairāk "sajūsmināja" uzreiz pēc Domodedovas notikumiem prezidenta un premjera paziņojumi autoritatīvi paziņojot vainīgos. Un lai tik kāds no izmeklētājiem pamēģina atrast kādu citu, kaut arī īsto vainīgo, kas neiederas valdības paziņojumā. Vājprāts! :face-crying:
Publicēts: 08.02.11 01:00
 citēt

A mani visvairāk "sajūsmināja" uzreiz pēc Domodedovas notikumiem prezidenta un premjera paziņojumi autoritatīvi paziņojot vainīgos. Un lai tik kāds no izmeklētājiem pamēģina atrast kādu citu, kaut arī īsto vainīgo, kas neiederas valdības paziņojumā. Vājprāts! :face-crying:

A Tu domā ka te vai kādā citā eiropas valstī vai US būtu citādāk, un ASV jav pasaulei laiku atpakaļ parādija kā vajag sākt karu ar teroristiem anērikai strateģiski svarīgās valstīs...
Publicēts: 08.02.11 02:18
 citēt
chukmasoff:

A Tu domā ka te vai kādā citā eiropas valstī vai US būtu citādāk, un ASV jav pasaulei laiku atpakaļ parādija kā vajag sākt karu ar teroristiem anērikai strateģiski svarīgās valstīs...

Viennozīmīgi citādāk. Nespēju iedomāties nevienu civilizētu valsti, kur vadītāji vēl ne mārrutka nezinot sāktu dalīt pendeles. Šitā tik post savokā viss bez izmeklēšanas tāpat uzreiz ir skaidrs. :) Grūti tak aizmirst kā apdirsās Godmanis ar paziņojumu, ka Vaškeviča mašīnas spridzināšana ir noziegums pret Valsti.

www.youtube.com...

Lai arī es galīgi neesmu Buša fans, salīdzini viņa spīču ar Putina textiem par to, kas vainīgs un Medvedeva ministru "komandēšanu" un naudas summu uzskaitīšanu ko maxās cietušajiem - tas viss videokameru priekšā. Smieklīgi, ja nebūtu tik skumji.

Bet nu laikam tautām mentalitāte ar atšķirīga stipri atšķirīga. Un katrai savādāka barība vaijadzīga.
Publicēts: 08.02.11 02:37
 citēt
Tas visur ta ir, ASV ir nedaudz citādāk viena iemesla dēļ, tā ir viena advokātu un juristu valsts, un tir tiesas prāvu var uztaisīt par skaļāku pirdienu pie baltā nama, a krievijā likumdošana ir visus tos post padomju gadus tapšanas stadijā nu un tapec tāds bardaks, pie mums starp citu ari likumdošana kamēr nostabilizesies diez vai mēs sagaidīsim.
Publicēts: 08.02.11 12:37
 citēt
Redz cik stulbi sanāca. :)

rt.com...

www.delfi.lv...
Publicēts: 08.02.11 23:36
 citēt
smartins:Par Kanōniem un Naikōniem apnika strīdēties? :)

...nav jēgas - Pentax labāks...:face-smile:
Publicēts: 08.02.11 23:39
 citēt
jams:
smartins:Par Kanōniem un Naikōniem apnika strīdēties? :)

...nav jēgas - Pentax labāks...:face-smile:

Esd kā tik ne par vienu nestrīdos, katram savi plusi un mīnusi
Publicēts: 09.02.11 08:59 labots
 citēt
jams:...nav jēgas - Pentax labāks...:face-smile:
Pentax SuperProgram mana pirmā mīlestība!:face-kiss: bet sen filmu laikos krutākā laikam tomēr bija tā, kura izklausās pēc Konica's un Pentaxa krustojuma - Contax!:face-smile:
Publicēts: 12.02.11 00:35
 citēt
chukmasoff:
Sapper:
Skaidrs, bet, ja tiešām gribi tikt skaidrībā par to, par ko neviens vēl nav ticis - Trīsvienību, tad laikam jāsāk ar AUGUSTINI, DE TRINITATE lasīšanu oriģinālā. Lai veicas! :face-wink:

Teoloģiju sāku studēt gadus 5 atpajkaļ, vienkarši intereses pēc un pēc Toras un Korāna izlasīšanas pie''kēros laiku atpakaļ Evanģēlijai ar visām liturģijām, ka ari pa starpai to visu salīdzināju ar jautro Bībeli... De Trinidade kuru it kā uzraxtija Sv. Augustins, tas pats augustins kurš ieviesa bija filosofs un teologs, un kurš īrstot romas impērijai , kristietībā saredzēja perfektu politiskās pārvaldes sistēmu, un var teikt pateicoties viņam šobrīd katoļu reliģijas centrs ir Vatikānā, kaut Sv. Augustins pats dzīvoja alžīrā bet tas netraucēja dqarboties Romas impērijas politiskajās aprindās un ar savu ietekmi panākt to ka Romas impērija pieņemtu katoļticību kā impērijas reliģiju... Pievienojot pie evanģēlijas Toru un Zalamana raxtus, pēdējo Tora neiekļāva tā kā Z;alamans pēc tautības bija Ibērs, un tikai valdija par izraēļa zemi, bija izveidota galvenās varas nozīmēšanas sistēma, ja lidz šim romas imperātori bija ievēlami vairāk vai mazāk pēc sava veida demokrātiskiem pamatiem , tad pēc katoļu baznīcas ieviešanas par īmpērijas religiju, tikai baznīca varēja iesvētīt par karali. To augustins bija paņēmis no Toras , kad viena no palestīnas zemēs mītošajām semītu tautām lūdza pēc ķēnina, un Dievs to viņiem iedeva Dāvida personībā. Nevajadzēja paiet ne cik ilgam laikam tas ir kādi 200-300 gadiem pēc Sv.Augustina darbības laika, lai visu rietumu eiropas augstāko varu tas ir karaļus nozīmētu katoļu baznīca, kura realitātē bija visas eiropas patiesā valdošā vara... Īsumā kaut ka tā.

Ja godīgi, izskatās, ka pretendents ir viens no daudzajiem nedastudējušajiem personāžiem, kas tagad te atraduši ļoti labvēlīgu augsni personīgajām "autoritatīvajām" tendencēm bez zināšanām un PERSONISKĀS atbildības, labākajā gadījumā ar nenosaakāmu zināšanu, jeb nezināšanas "kokteili". Sakiet tikai : "Jā" visiem šīs personībs izlēcienieniem, tas tikai vairos viņa pašapziņu.
Publicēts: 12.02.11 00:40
 citēt
chukmasoff:Tas visur ta ir, ASV ir nedaudz citādāk viena iemesla dēļ, tā ir viena advokātu un juristu valsts, un tir tiesas prāvu var uztaisīt par skaļāku pirdienu pie baltā nama, a krievijā likumdošana ir visus tos post padomju gadus tapšanas stadijā nu un tapec tāds bardaks, pie mums starp citu ari likumdošana kamēr nostabilizesies diez vai mēs sagaidīsim.

Patiesībā jau ir ļoti labi, ja ir kāda personība, kas uzurpē viszināšanas varēšanu vienā- savā personā- no vienas puses- ļoti ērta pozīcija- vienmēr uzmanības centrā, muldi, ko vēlies, vari galīgo absurdu "spraust", viss "ok", Sava veida "personālais exibicionisms".. Nu redziet- tādā gadījumā no pārējo dalības šim vienam tik tiek "bauda":):)
Publicēts: 12.02.11 00:54
 citēt
chukmasoff:
jams: ...nav jēgas - Pentax labāks...:face-smile:

Esd kā tik ne par vienu nestrīdos, katram savi plusi un mīnusi
chukmasoff:Tas visur ta ir, ASV ir nedaudz citādāk viena iemesla dēļ, tā ir viena advokātu un juristu valsts, un tir tiesas prāvu var uztaisīt par skaļāku pirdienu pie baltā nama, a krievijā likumdošana ir visus tos post padomju gadus tapšanas stadijā nu un tapec tāds bardaks, pie mums starp citu ari likumdošana kamēr nostabilizesies diez vai mēs sagaidīsim.
Sapper:
chukmasoff:

Viennozīmīgi citādāk. Nespēju iedomāties nevienu civilizētu valsti, kur vadītāji vēl ne mārrutka nezinot sāktu dalīt pendeles. Šitā tik post savokā viss bez izmeklēšanas tāpat uzreiz ir skaidrs. :) Grūti tak aizmirst kā apdirsās Godmanis ar paziņojumu, ka Vaškeviča mašīnas spridzināšana ir noziegums pret Valsti.

www.youtube.com...

Lai arī es galīgi neesmu Buša fans, salīdzini viņa spīču ar Putina textiem par to, kas vainīgs un Medvedeva ministru "komandēšanu" un naudas summu uzskaitīšanu ko maxās cietušajiem - tas viss videokameru priekšā. Smieklīgi, ja nebūtu tik skumji.

Bet nu laikam tautām mentalitāte ar atšķirīga stipri atšķirīga. Un katrai savādāka barība vaijadzīga.

Ja godīgi-kuram no šiem personāžiem būtu lielāka ietekm e uz Latvijas ekonomiku, labi, arī psiholoģiju? Vai tam, kurš atrodas aiz tūkstoš jūdzēm un cenšas iestāstīt sviestu sev izdevīgu,lai tikai viņa ietekme palielinātos pasaules eko-psiho-tehniskajā tirgū, jeb blakus esošajam kaimiņam, kas aiz savas spēka un resursu apziņas vēlas ko diktēt "vīžainajiem" letiņiem? Vai šis aizokeāna "labdaris" ir kaut VIENU labu darbu izdarījis Latvijas ekonomijas uzlabošanas ziņā?.. mēs gan to nekad neatmaksāsim, bet jūs esat nu BAIGIE malači..(Bauri paliek bauri..)
Publicēts: 12.02.11 01:07
 citēt
beerni tic salavecim un lieldienu zakjim, pieaugushie - dievam.
Publicēts: 12.02.11 01:18
 citēt
Laurelz:beerni tic salavecim un lieldienu zakjim, pieaugushie - dievam.

Tur jau tā lieta, ka šeit arī pieaugušie bērni tic salvecim Dieva personā, bez komentāriem:), piekrītu:) Vienīgā atšķirība- kurš :"dievs" skaļāk kliedz:)
Publicēts: 13.02.11 21:02
 citēt
Baigi sarežģīti te viss! Vai nevar vienkāršāk- Vai nu es ticu Dievam vai neticu! Ja neticu Dievam kā Radītājam tad pieņemu ka esmu cēlies no mērkaķa un citas dievības arī man nav vajadzīgas. Ja ticu- tad pieņemu Viņu tādu kāds viņs ir un pieņemu kā autoritāti. lasiet Sv. Rakstus un dzīvojiet tā kā tur tiek mācīts un ikdiena būs gaišāka.
Publicēts: 13.02.11 21:13
 citēt
zombycop:Baigi sarežģīti te viss! Vai nevar vienkāršāk- Vai nu es ticu Dievam vai neticu! Ja neticu Dievam kā Radītājam tad pieņemu ka esmu cēlies no mērkaķa un citas dievības arī man nav vajadzīgas. Ja ticu- tad pieņemu Viņu tādu kāds viņs ir un pieņemu kā autoritāti. lasiet Sv. Rakstus un dzīvojiet tā kā tur tiek mācīts un ikdiena būs gaišāka.

Kurus svētos rakstus lasīt?
Publicēts: 13.02.11 21:21
 citēt
Laurelz:beerni tic salavecim un lieldienu zakjim, pieaugushie - dievam.

nu,jā..bet kad paliek pavisām grūti,tad kliedzam Dievam-palīdzi...vai nē?....Viņš palīdz..un mēs Viņu aizmirstām...ļoti ērti,vai nē?..bet ja kāds tā pret mums izturās,tad esam dusmīgi...
Publicēts: 13.02.11 21:34
 citēt
ekoists:
zombycop:Baigi sarežģīti te viss! Vai nevar vienkāršāk- Vai nu es ticu Dievam vai neticu! Ja neticu Dievam kā Radītājam tad pieņemu ka esmu cēlies no mērkaķa un citas dievības arī man nav vajadzīgas. Ja ticu- tad pieņemu Viņu tādu kāds viņs ir un pieņemu kā autoritāti. lasiet Sv. Rakstus un dzīvojiet tā kā tur tiek mācīts un ikdiena būs gaišāka.

Tos, kurus lasot es saprotu ka esmu grēcīgs cilvēks:face-wink: un ka man ir vajadzīga grēku nožēla un piedošana. Bet nelaime jau ir tajā ka cilvēks sevi iecēlis Dieva vietā un viņam neliekas ka viņš ir grēcīgs.
Publicēts: 14.02.11 01:58
 citēt
ekoists:

berelis.wordpress.com...

Tiem, kas jau tāpat visu zina par trīsvienības šizofrēnisko būtību un salavečiem šitas būs pagrūti gremojams, bet Tev IMHO pašā laikā. :face-wink:
Publicēts: 14.02.11 02:12
 citēt
chukmasoff:Nejauši nācu pie atklāsmes ka kristietībā ir viena no populārākajām reliģijām kur Dievam ir personības dalīšanās. Psiheatrijā to sauc par šizofrēniju, ja personība sadaās divās personībās un vairākās...

Interesanti, kāpēc Tev nav problēmu fotografējot gaismu izmantot. Nu galīgi šizofrēniska parādība no Tava un fizikas viedokļa - vilnis un daļiņa vienlaicīgi. Padomā par to, :D
Publicēts: 14.02.11 02:26
 citēt
Я иногда себя чувствовал Богом....
Но я им и был...
Publicēts: 14.02.11 07:20
 citēt
Viens no trīsvienības,ir nekas vairāk par elpu(gars,duh)Pamēģiniiet neelpot 2minūtes,sapratīsiet svētā gara nozīmi.
Publicēts: 24.02.11 23:03
 citēt
''Kad tu zini sava paša Dievu, tu necenties iegūt kaut ko no Dieva. Tu centies iegūt kaut ko dēļ nelīdzsvarotības un tas padara tevi niecīgu. Lai tev ir "mūžīga gaidīšana", bezgalīga pacietība. Kad tev ir bezgalīga pacietība, tu ievēro, ka Dievs pieder tev.''
šis citāts man liekas piemērots visiem.
Publicēts: 25.02.11 00:19
 citēt
ekoists:''Kad tu zini sava paša Dievu, tu necenties iegūt kaut ko no Dieva. Tu centies iegūt kaut ko dēļ nelīdzsvarotības un tas padara tevi niecīgu. Lai tev ir "mūžīga gaidīšana", bezgalīga pacietība. Kad tev ir bezgalīga pacietība, tu ievēro, ka Dievs pieder tev.''

piedod, bet šausmīgi neveikls tulkojums. Var palūgt atsauci uz oriģinālu, citādi grūti domu uztvert.
Publicēts: 25.02.11 07:19
 citēt
Sapper:
ekoists:''Kad tu zini sava paša Dievu, tu necenties iegūt kaut ko no Dieva. Tu centies iegūt kaut ko dēļ nelīdzsvarotības un tas padara tevi niecīgu. Lai tev ir "mūžīga gaidīšana", bezgalīga pacietība. Kad tev ir bezgalīga pacietība, tu ievēro, ka Dievs pieder tev.''

piedod, bet šausmīgi neveikls tulkojums. Var palūgt atsauci uz oriģinālu, citādi grūti domu uztvert.

When you know you own God, you are not in a hurry to get something out of God. Your hurry to get something throws you off balance and makes you small. Have "eternal wait," infinite patience. When you have infinite patience, you will realize God belongs to you
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas