KEPKE:Paskatījos pārējās bildes.. mūsu fotoblogā tādas bildes neiegūtu par patīk statusu
Jā es arī reizēm domāju teiksim par Spura bildēm-gan fotoblogā gan Aspazijā dabūtu smagi iekšā.Nedaudz no citas operas-par Gundegu gan jāteic,ka kaut vai ER foto viņa jau bija pie resnā gala un visas publikas mīlule.Ar zināmiem salecieniem un uzbraucieniem savu reizi.
KEPKE:Paskatījos pārējās bildes.. mūsu fotoblogā tādas bildes neiegūtu par patīk statusu
Jā es arī reizēm domāju teiksim par Spura bildēm-gan fotoblogā gan Aspazijā dabūtu smagi iekšā.Nedaudz no citas operas-par Gundegu gan jāteic,ka kaut vai ER foto viņa jau bija pie resnā gala un visas publikas mīlule.Ar zināmiem salecieniem un uzbraucieniem savu reizi.
Nu tu laid! Mākslu ar Fotoblog salīdzināji. Drīz janbo ar fotogrāfu vēl līdzināsi?
viecha:ā es arī reizēm domāju teiksim par Spura bildēm-gan fotoblogā gan Aspazijā dabūtu smagi iekšā.Nedaudz no citas operas-par Gundegu gan jāteic,ka kaut vai ER foto viņa jau bija pie resnā gala un visas publikas mīlule.Ar zināmiem salecieniem un uzbraucieniem savu reizi.
Nu tu laid! Mākslu ar Fotoblog salīdzināji. Drīz janbo ar fotogrāfu vēl līdzināsi?
Kas vainas janbo? Parādi cienīgais pats savas prasmes, un tad parunāsim gan par mākslu gan par foto, jo viena bilde kas Tev tur galerijās ne ko neizsaka, tā pati ir tikai tusiņportrets .