forum.gif
Antiglobalists reklāmē globālos produktus :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Antiglobalists reklāmē globālos produktus :D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.02.11 20:33 labots
 citēt
ru.wikipedia.org...

atveram bilžuku un paskatamies :D
Publicēts: 05.02.11 20:52
 citēt
Who the fuck is Duke?
Publicēts: 05.02.11 20:55
 citēt
Eltons:Who the fuck is Duke?

Ui tas tak antiglobalists un antisemīts visadas grāmatas pret žīdiem saraxtijis, un pret globalistiem. tur taja linkā par viņu apraxtīts
Publicēts: 05.02.11 21:01
 citēt
chukmasoff:
Eltons:Who the fuck is Duke?

Ui tas tak antiglobalists un antisemīts visadas grāmatas pret žīdiem saraxtijis, un pret globalistiem. tur taja linkā par viņu apraxtīts

Ķipa mūsu Martins Gončars?
Publicēts: 05.02.11 21:37
 citēt
Eltons:
chukmasoff: Ui tas tak antiglobalists un antisemīts visadas grāmatas pret žīdiem saraxtijis, un pret globalistiem. tur taja linkā par viņu apraxtīts

Ķipa mūsu Martins Gončars?

Nu nezinu vai Martins Gončars ir antisemīts un antiglobalists... jo to ka te tāds uzpūtīgs niks ir atrodams to zinu, bet bildes es viņa neesmu redzējis, ta ka zinu tikai ka ir kaut kāds augstprātīgs tipīņš pēc komentiem, bet neesmu redzejis ne vienu sava teiktā apliecinājumu.
Publicēts: 05.02.11 23:34
 citēt
chukmasoff:ru.wikipedia.org...

Un ja mans suns par retu kakā un kazai notrūkst piens, tad par to arī arī fotoblogā topiks jāatver???
Publicēts: 06.02.11 01:33
 citēt
Sapper:

Un ja mans suns par retu kakā un kazai notrūkst piens, tad par to arī arī fotoblogā topiks jāatver???

a kapec gan nee, te ne to vien atver, droši :D apspriešana PVN uz ebaja, ne ar ko neatšķiras no šama topika un no kazas kakāšanas un suņa piena...
Publicēts: 09.02.11 22:39
 citēt
Sapper:

Jā, pēc kāda piektā tāda topika parasti visi iepriekšējie čučmekovi tapuši izbanoti. Gan jau šis hindu robins huds ko līdzīgu piedzīvos :haha:
Publicēts: 10.02.11 01:24
 citēt
Publicēts: 10.02.11 11:02
 citēt
Pilnīgi piekrītu Lunim :face-grin::face-grin::face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas